Okategoriserade

Fullmåne inatt, eller?!

Ingen i vår familj har sovit i natt. Jag låg och vred mig och stirrade upp i taket hela natten. Bingo har mest gått runt och Ringo kom in till mig och sa ”mamma nu går vi upp och äter frukost”. Då var klockan tre. När mixmegapol från Götet ringde i morse för att köra ”gissa vem” så sa jag att det att ”fan det måste varit fullmåne inatt” och då berättade de att hela fejan disskuterar just den saken. Blir man påverkad av fullmånen eller inte. Naturligtvis blir man det. ”Aaaaaa är det därför som jag inte sovit, inatt”!”, sa Luzzy på kontoret när jag kom in. Läbbigt det där ändå. Eller så är det vi som har en varg inom oss som inte sover när det är fullmåne… Coolt i så fall.

Jag glömde Ringos matsäck idag. Dålig mamma. Första gången på terminen som jag gjort det men jag hade hoppats på att inte spräcka den nollan. Det är viktigt för de små att ha sin lilla rygga på sig så jag fick dåligt samvete när jag hörde hur personalen annonserade ut ”Så tar alla sin ryggsäck så går vi på utflykt”. Fan.

Har ni sett moi i Wellness förresten? Kanske inte alla…

You Might Also Like

 • Jessica
  18 november, 2013 at 11:06

  Trodde inte heller de stämde de dör med fullmåne och dålig sömn. Men nu inser jag att varje gång de har varit fullmåne sover jag sämre. Ligger och vrider mig fram och tillbaka och försöker hitta en skön position. Omöjligt!

 • Jessica
  18 november, 2013 at 11:07

  Kika gärna in på min blogg http://www.jatala.blogg.se

 • Elin
  18 november, 2013 at 11:07

  Jag har inte heller sovit i natt! Jag jag somnar fan på sekunden i vanliga fall!

 • fia
  18 november, 2013 at 11:11

  Jag har sovit som en stock. ”Tron kan försätta berg” Haha

 • Bella
  18 november, 2013 at 11:12

  Men assååå det där videoklippet 🙂 hmm.. Varför lever du ens med en kille du är ju inte gjord för det för fem öre !!?!?. Gå i från han å lev själv med dina ungar, å en hund typ lr nåt 🙂 hihi. NUU !!. Det är det enda rätta !!.

 • Bella
  18 november, 2013 at 11:13

  Jag påverkas då inte av nån fullmåne det är dumheter bara 🙂

 • Bella
  18 november, 2013 at 11:15

  Nä tack 🙂

 • Bella
  18 november, 2013 at 11:16

  Bingo suktar ju bara efter blonda fjortisar i alla fall ju 🙂 hiih

 • Gina
  18 november, 2013 at 11:31

  Håller fullständigt med dig!!!

 • Bella
  18 november, 2013 at 11:38

  Tack !! :D. Ja men jag menar hon tror ju inte på kärlek liksom å sådära.

 • Cajsa
  18 november, 2013 at 11:42

  Haha gillar hur det verkligen syns att Jessica tycker du är helt bäng! Men jag håller med dig till viss del faktiskt och önskar att jag var lite mer liberal själv, mitt självförtroende skulle dock inte hålla om maken min var otrogen. Han hade åkt ut på studs och jag hade förmodligen levt ensam efter det, trist inställning tänker jag så det får jag fan jobba på!

 • KP
  18 november, 2013 at 11:44

  Normalt sett är det när fullmånen är i tilltagande, alltså natten till i söndags som det är extra svårt att sova. Nu är j månen redan full, och då går ”det över” hela denna laddning så att säga. Jag kan aldrig sova när det blir fullmåne, sen när den väl är full är det över. Det är som vilken förlossning som helst, satans skönt när det är över…

 • Carrie
  18 november, 2013 at 14:23

  Haha..håller med/ moonchild.

 • ledsnalisa
  18 november, 2013 at 14:27

  Ikväll hejar vi på Sverige, kom igen!!!!

  Tycker att det gått riktigt bra för grabbarna! Nu tänker jag andas lite och ladda till nästa halvlek!!

  Huj! Det där var en rysare.. Rätt grinig Ronaldo fick ändå sätta den.
  Nu är det bara att ta nya tag och jobba fram bollen. Kanske fundera på att markera vänster yttern, kom 200 inlägg därifrån.
  Ny match ny chans!

  3464 Twitter
  26725 Facebook

 • ledsnalisa
  18 november, 2013 at 14:29

  Ok, vem vill smaka?!
  Man får bra fantasi efter att ha varit hemma med barnen måååånga dagar.
  All in på kryddhyllan!

 • Elina
  18 november, 2013 at 14:42

  Klart lillebror ska heta Roj/Roy.
  Rambo kan ni namnge lillebror om ni vill att han ska mötas av, trista, förutfattade meningar.

 • Sten-Gunnar
  18 november, 2013 at 15:05

  Fast jag tänkte heja i morgon när de spelar matchen. Men det är klart, man kan ju börja redan idag…

 • Alex
  18 november, 2013 at 15:08

  Jag jobbar pa BB har I England, alltid fullt nar det är full mane..man brukar saga att bebisar vill alltid komma ut natten da det är full mane..

 • hanna
  18 november, 2013 at 15:17

  Om min make varit otrogen. Hade han fått en fot i röven, och åkt ut genom dörren, med omedelbar verkan!

 • Marie
  18 november, 2013 at 15:26

  Det finns läkare som påstår att anerysm ökar vid fullmåne….
  Och det är väl i alla fall vetenskapligt bevisat att vi/ en del blir påverkade av fullmånen
  Bara att googla sig fram!!

 • Cajsa
  18 november, 2013 at 15:28

  Ja definitivt! Men det jag menar är att jag hade haft svårt att se mig själv med någon annan. Och att det egentligen är en jädra taskig inställning, för varför skulle inte jag kunna hitta mig nån ny!? Jag gillar hur Katrin tänker, att det inte är hela världen liksom och vi lever bara en gång så lev! typ så tar jag det 🙂

 • jonte
  18 november, 2013 at 15:44

  Jag sover alltid dåligt. om det är fullmåne eller ej. Men så är jag kanske en varulv?

 • Elisabeth
  18 november, 2013 at 16:31

  Man kan vist leva lycklig med en partner… det handlar mycket om hur man utformar livet själv. Är kvinnan upptagen i 20 år med att uppfostra barn medan mannen fungerar som spermadonator, bankautomaten och som choffis då finns det ingenting att bygga på. Kärlekn försvinner inte och passionen kan hållas vid liv men man måste ha viljan att leva så.
  Jag tror inte att lyckan finns i antal ligg eller att den finns någonannanstans – det är bara det ”nyfunna” livsföring” som har hamnat så långt ner på skalan att den knappast existerar. Vi är vist skapata till ett liv med en partner… men alla gör egna val.

 • veronica
  18 november, 2013 at 16:46

  Det ska ha något att göra med månen avstånd och att människan har så mycket vatten i kroppen. Precis som det blir ebb och flod…tydligen det är väll det lilla jag förstått gällande påverkan av fullmånen.

 • Kelly
  18 november, 2013 at 17:06

  Varken jag eller min familj,har märkt att vi sover sämre vid fullmåne. Och då är fem personer.

 • Lisa
  18 november, 2013 at 19:11

  Men vad konstigt. Sov så lätt, dåligt och otroligt lite i natt och för första gången sökte jag – uttröttad på jobbet – på fullmåne och sömn…

 • P
  18 november, 2013 at 19:38

  Hehe nej då så…

 • T
  18 november, 2013 at 20:11

  För google är ju en jävligt tillförlitlig sökmotor.. Ska man söka efter sådant får man använda en sökmotor för vetenskapliga artiklar och rapporter 🙂

 • T
  18 november, 2013 at 20:15

  Jag håller personligen inte med Katrin. Men att vi skulle vara skapta till en partner är en social konstruktion, en föreställning skapad av samhällets normer. Sen att du föredrar en partner är en annan sak (: men att det ligger ”i vår natur” är bullshit 🙂

 • Therese
  18 november, 2013 at 20:25

  Det MÅSTE ha ett samband. Jag låg klarvaken ända fram till klockan sex imorse, efter att ha gått och lagt mig vid midnatt. Jag kände mig trött, men kunde absolut inte somna.

 • Veronica
  18 november, 2013 at 21:12

  beror på hur känslig man är.

 • Cattis
  19 november, 2013 at 07:31

  Vill du verkligen ha Katrins fans på din blogg? 🙂

 • Amanda
  19 november, 2013 at 21:20

  Vaknade kl 5 och var KLARVAKEN, kunde inte somna om, så du var inte den ända!

 • tia
  20 november, 2013 at 00:49

  Och det går inte att Googla efter rapporter då?

 • minime
  20 november, 2013 at 00:54

  Jag håller med dig T Jag tror att det är mot vår natur att leva med en partner. Vissa gör det uppenbarligen och är lyckliga med det. Men jag tror att många många fler lever med sin partner för att dom inte vågar bryta sig loss, av olika anledningar.

 • sandra
  20 november, 2013 at 08:36

  Fan vad sorgligt liv…