Okategoriserade

Fredag kväll

Det är fredagskväll och Nova är hemma så det betyder Taco-fredag. Jag har finhackat i en timme nu men det är bara härligt att göra det när man inte är stressad! Ringo tog ut full valuta av sin kräkning inatt. En ny orange bandyklubba, leksaker, kläder, jag det blev en del men det drabbar ingen fattig. Men jag tänkte på det inatt när vi låg över toastolen ena stunden tyckte jag så fruktansvärt synd om honom och klappade och tröstade med den goreangea bandyklubban men andra stunden tänkte jag på barn i svältande länder, barn som är sjuka i cancer och då kände jag för att säga ”Så så det är ingen fara med dig lilla gubben var glad för att du har något att spy upp”, sjukt va? Jag sa inte det andra såklart men jag tänkte det.

Idag är det Let´s Dance det ska vi kolla på faaaaan det var något jag skulle ta upp med er och som vanligt är det som bortfluget när jag väl sätter mig vid datorn. Jag korsade Karlaplan, jag kom på en skitkul historia att berätta för er. Jag fnissade till för mig själv och tänkte att den ska jag dra… Sen var det fullt ös såklart och om en halvtimme kommer Bingo och Nova från sånglektion och då ska tacomiddagen vara serverad och så har jag precis femton minuter nu nu nu och så är det borta.

Skitsamma. Det kanske kommer senare ikväll. Har ni lyssnat på podden förresten? Var den bra? Vi funderar på att köra en sån där live pod som alla ägnar sig åt skulle ni komma? Är det bättre att ha en tre timmars live podd på en fredag kväll eller lördag på dagen? Skulle ni pallra er till Stockholm över helgen eller natten för att lyssna på oss? Vore kul om ni svarade för annars behöver vi ju inte lägga onödig tid på den saken.

Försöker minnas försöker minnas. Minns inte. Okej, jag hackar vidare.

You Might Also Like

 • Jessica
  20 mars, 2015 at 17:46

  Är du redan full. Svammel.

 • petra
  20 mars, 2015 at 17:51

  Nej skulle inte resa l50 mil fram och tillbaka för att lyssna på er.!!

 • Karin Green
  20 mars, 2015 at 18:03

  Vad elaka ni är.,fredag och allt. Get a lite. Klart vi kommer allihop.

 • holly
  20 mars, 2015 at 18:06

  Inte värt bensinpengarna!

 • Bea
  20 mars, 2015 at 18:09

  Kan lika bra lyssna på mina tonåringar här hemma. Ungefär samma nivå!

 • Cissi
  20 mars, 2015 at 18:35

  Jag älskar er men röstar nej ;). Pga att en pod på scen måste vara lite teater och det är ganska lite teater i en frågepod. Men du kör säkert ändå och då skulle jag lugnt kunna tänka mig att komma. Fast jag inte tror att det blir bra… Dubbelmoral, hehe.

 • Hannah
  20 mars, 2015 at 18:38

  Lätt! Jag bor i stockholm så kommer oavsett

 • Sandra
  20 mars, 2015 at 18:51

  Jag älskar er podd, det är den enda som jag fortsätter att lyssna på vecka efter vecka! Men jag måste erkänna att jag inte var så förtjust i just veckans avsnitt. Det märktes att ni juicade, inte alls på hugget på samma sätt som vanligt… MEN en dipp på 46 avsnitt, fantastiskt! :))

 • Lisa
  20 mars, 2015 at 19:15

  Lyssnade idag på powerwalken, skrattade så jag tjöt åt pruttfrågan!! En känner sig näst intill psyksjuk när en ensam brister ut i gapskratt typ i ansiktet på mötande… Tyvärr kan jag inte skylla på att jag juicar, bara dålig humor. Elleeer?;)

 • Sara
  20 mars, 2015 at 19:21

  Jaa jag skulle komma! Kör på ettårsdagen 🙂 ha en bra fredag!!

 • Lina
  20 mars, 2015 at 19:40

  Ja! Livepodd, snälla. Lördag lunch. I´ll be there.

 • Jessan
  20 mars, 2015 at 20:29

  Jag har lite tips åt er

 • Gunni
  20 mars, 2015 at 20:43

  Du artikulerar som om du har gått till talpedagog. Låter så artificiellt. Som om du läste innantill från manus!

 • Marianne
  22 mars, 2015 at 10:02

  Jag lyssnar till och från jobbet det är vitsen att slå ihjäl tid så nej jag skulle inte komma.

 • Johanna
  22 mars, 2015 at 11:26

  Jag bor i London, så lite lång resa. Men annars skulle jag komma. Fetlätt!