Okategoriserade

Från verkligheten

Bloggen ökar i antalet besökare, precis som alltid när en bloggerska är på tjocken, men vad är det egentligen för människor som kommer? Jag kan inte erkänna att jag läser kommentarer ofta för det gör jag inte. Jag är inte den typen och jag bloggar inte för er det har jag aldrig gjort. Det har funnits tillfällen genom åren då min blogg skapat härlig debatt som jag följt med spänning och minsta lilla grej som jag undrar över ger ni mig svar på och det är såklart väldigt bekvämt för mig och bland många tramisga svar hittar jag oftast det jag söker så många gånger är jag er tacksam för hjälpen. En annan bra sak med den här bloggen och er som läser den (190 000 st för tillfället) är att ni har ett förtroende för mig och litar på mitt omdöme (nej inte ni 100 st som spyr ut er ångest i kommentarsfältet men ni andra) och i så många fall har jag blivit så glad för att ni gör som jag föreslår. Sist när jag bad er att hjälpa Skitungarna i Uganda som hade problem och behövde pengar och tack vare er (och mig) så fick de hjälpen. Såna stunder får mitt hjärta att le och verkligen i allra högsta grad skita i de feta fula äckliga missunnsamma äcklen som använder sig av min blogg som… terapiplank? Ja, det är nog inga smala, snygga, trevliga typer som gör det om ni för en sekund tyckte att jag förolämpar er?!

Ett bra exempel taget från verkligheten: I tisdags var jag hos den här tandläkaren i Frösunda för att laga min tand. Innan dess hade jag varit hos min farmor där Ringo råkade hälla ut en kopp kaffe över hela min överkropp. En kaffe med mjölk så jag såg verkligen ut som en gris när jag kom till tandläkaren. Och jag luktade kaffe kan man säga. Jag var naturligtvis helt osminkad och hade på mig ett par svarta brax (de från ragdoll) och mina birken som vanligt (innan jag fick mina nya ”tofflor från Falun” som Ringo kallar dem!!) Okej, så när jag var klar med mitt besök så gick jag ut i repan för att betala. Naturligtvis la jag märke till den feta oattraktiva bruden som satt i väntrummet. Det var bara hon där. Efter att jag dragit mitt kort och vänt mig om för att gå ut möttes våra blickar och vi log. Jag gör ofta det när jag ser någon som jag tycker synd om. Ha ha ha, skoj jag gör det oftast när jag får ögonkontakt med någon. Det är min pappa som lärt mig. Jag och pappa har alltid varit dem i familjen som ler och är trevliga mot alla och mamma och syrran har alltid varit artiga men inte fjäskande som de tycker att jag och pappa är. Ständig familjedisskusion.

Jag sätter mig i bilen och åker tillbaka till farmor för att hämta syrran, Ringo och Laura. Inget mer med det. Igår kväll när jag ligger i sängen och läser kommentarer ser jag att den här bruden har gått in och kommenterat på min blogg. Hon skriver att jag är illa klädd att hon minsann vet det då hon mötte mig i väntrummet hos tandläkaren. Alltså kom igen?! Jag saknar ord och jag tänker inte anstränga mig för att hitta dem. Men orka?! Vad har jag gjort henne för att hon ska ta sig tiden att gå ut på min blogg och skriva att jag minsann inte ser bra ut? Ren och skär avundsjuka naturligtvis som bara bekräftar min tes. Det är inte de snygga, smala lyckliga människorna som är här och kräks. Det är som det är men jag antar att jag får fortsätta att vara deras slaskhink. Skit samma. Det är värt det. Och du bruden från väntrummet – välkommen till klubben för lite bättre självkänsla.

You Might Also Like

 • Gunilla
  1 augusti, 2013 at 10:24

  Det finns så många avundsjuka folk Katrin. Strunta i dom. Ha en bra dag. 🙂

 • hanna livet på Malta
  1 augusti, 2013 at 10:30

  Du har så rätt, det är de människorna som mår sämst som måste vräka ur sig sin egen ångest. Man får helt enkelt stänga av och lyssna på dem som man vet är kloka. Kram

 • Martha
  1 augusti, 2013 at 10:36

  Katrin, vad har hänt med sheridan? (visst hette hon så? ) den första tjejen som bloggade för er, som va så mycket i affären i början?

 • Nillan
  1 augusti, 2013 at 10:41

  Idag har jag blivit medlem i LCHF-klubben 🙂 Nu ska tjockiskroppen definitivt bort. Ser fram emot den här resan som startar f o m imorgon!!

 • anonym
  1 augusti, 2013 at 10:43

  ”Feta oattraktiva bruden”. Du har helt klart fobi mot feta människor. Måste vara jobbigt, då det upptar en hel del av ditt vakna liv, blir som ett handikapp.
  Dessutom vill jag minnas, att hon skrev att du var mycket trevligare i verkligheten, än i bloggen, är du läskunnig?

 • anonym
  1 augusti, 2013 at 10:47

  Har du läst debattartikeln på DN idag, fettdieter ett hot mot vår hälsa!

 • Yes
  1 augusti, 2013 at 10:54

  Haha, Latrin tog nog illa vid sig av att tjejen skrev att hon var illa klädd. Latrin, förlåt Katrin som tyckte hon hade så fina kläder 😉

 • Nillan
  1 augusti, 2013 at 11:10

  Japp och det skrämmer inte mig det minsta 😉

 • anonym
  1 augusti, 2013 at 11:16

  Tänk på dina barn och anhöriga, din egoist. Men det är ju ditt liv, du väljer själv om du vill dö i förtid, eller blir delvis förlamad.

 • Nillan
  1 augusti, 2013 at 11:18

  Pucko 😀

 • LI
  1 augusti, 2013 at 11:22

  Eller smal, lycklig och friskare

 • Lotta
  1 augusti, 2013 at 11:27

  Det finns väl andra dieter, som inte är så farliga.

 • Maria M
  1 augusti, 2013 at 11:33

  Klockrent inlägg! Trogen läsare av din blogg sedan 2007!

 • Tanja
  1 augusti, 2013 at 11:42

  Hahahahaha jag dör !!! Du e så jävla skön!!! Med vänlig hälsning, en snygg trevlig normal smal tjej 🙂

 • Nenna
  1 augusti, 2013 at 11:46

  Du är så Jävla Bra Katrin,.. även fast du log mot mig sådär, så just den gången fick du mig faktiskt att inse, efter flera års destruktivt förhållande att det var dax. Här sitter jag 3 år senare nästan 30 kg lättare nygift och lycklig. Jag har många kilo kvar men DU inspirerar mig. Det vill jag tacka dig för, o inte bara det. Nu inspirerar jag faktiskt mig själv också…

 • Nillan
  1 augusti, 2013 at 11:54

  Grattis!

 • Lisen
  1 augusti, 2013 at 12:02

  Jag tror Katrin har så dåligt självförtroende att hon därför slår ner på alla andra som hon tycker är sämre än hon själv. Katrin har inte fattat att en människas värde inte styrs av utsidan utan av vad man har inombords. Hoppas att hon kommer till insikt en dag men chansen är tyvärr inte stor.

 • paula
  1 augusti, 2013 at 12:09

  Folk med dålig självkänsla måste spy ur sin ångest…. mao är även katrin en människa med dålig självkänsla… just saying

 • Linn
  1 augusti, 2013 at 12:30

  Jag har också fobi mot feta människor , finns inget äckligare tyvärr.

 • Denice
  1 augusti, 2013 at 13:18

  Hahhaha vad bra skrivet! /från en normal lycklig tjej! 🙂

 • Nyläsare
  1 augusti, 2013 at 13:23

  Varför vill du så ofta nämna din bröst stl? har det varit ett komplex tidigare att du tycker dom är små och väldigt glad nu att du fått större stl när du är gravid. Tycker inte du ska känna att du måste se ut som din mans ex. De tär inget att sträva efter. Det är ju inte viktigt. Sriv om saker som är intressant och roligt istället. Vissa dagar är din blogg underhållande. Därför fortsätter jag läsa. Men låt oss slippa höra att du har D och sen DD tack 🙂

  Ha det bra (från en ny läsare)

 • mini
  1 augusti, 2013 at 13:52

  Jag har varit underviktig, nu ligger jag på gränsen, alltså snart normalvikt. Då har jag chansat och testat LCHF. Perfekt för mig.

  Okej om LCHF är/kan vara ”farligt” så oavsett, det är bra, inte bara för de överviktiga utan även för oss underviktiga!

  Jag ska vara ärlig här: till 99.7 % har jag ätit enl. LCHF, dock har jag några ggr/vecka lagt till kolhydrater (potatis, ris, pasta) och jag har gått UPP i vikt.

  Helt perfekt alltså, med LCHF. Min äldre syster gick ner 38 kilo med strikt LCHF och hon mår bra, hon går på regelbundna läkarkontroller då hon passerat de 60 åren och kände oro för bl a stroke och hjärtat i samband med LCHF, läkarna sa: Kör på! Bättre med LCHF än övervikt i din ålder.

  Jag tror vi måste ta allt med en nypa salt, t ex den nya populära 5:2-dieten (periodisk fasta), farligt farligt då det är lätt att fastna i en ”svältperiod” då man går ner fort som f-n i vikt, men hur mår man av svält?

 • Tess
  1 augusti, 2013 at 14:07

  Vet du? jag är överviktig men för en gångs skull i livet är jag GLAD, jag har tok bantat (på fel sätt) varit mager osv men just bara för i dag är jag glad och varför kan jag tar jag en annan dag 🙂 min bror tränar livet ur sig pga att han vill ha annat för sig än det han haft, han får hela min cred, tror han tränar med din sambo… jag innercyklar 30 min/ dag pga av mitt knä som givetvis kommer sig av övervikt och 30/dag anser jag är bättre än ingenting 🙂

 • Anna
  1 augusti, 2013 at 14:25

  Hennes blogg: shervin torkan.se

 • Paulina
  1 augusti, 2013 at 14:57

  Ja, bor man ihop med Bingo så är det inte konstigt att man har komplex för sina bröst.

 • Anonym
  1 augusti, 2013 at 16:21

  Men va fan. Du gör ett inlägg om att du har ”årets outfit” vilken inte var vidare snygg – och allt den här tjejen gör är att säga att det inte såg vidare fint ut MEN att du däremot verkade trevligare än vad folk tror! Omedelbart ska ännu en person attackeras och kallas för fet och ful!! Det enda argument du har är att kalla människor för feta och fula vilket är något man kan förvänta sig av en 11-åring max! Varför nämnde du inget om att hon även gav dig en komplimang? Eller det spelade ingen roll?
  Dessutom lade tjejen in en link till sin egen blogg där man kan se att hon inte alls är varken ful eller fet.

 • tilda
  1 augusti, 2013 at 17:22

  Hur underbar är du inte! Grymt uppfriskande att läsa dina inlägg, en stor förebild är vad du är!

 • laura
  1 augusti, 2013 at 17:39

  http://www.nattstad.se/makeyouup

  Fet och ful??? Hon är ju både söt och välsvarvad, vad yrar du om Katrin?

 • Therese
  1 augusti, 2013 at 18:31

  Hade du kläderna på dig som du hade på bilden häromdagen kan jag inte annat än hålla med tjejen. Du ser ju för jävlig ut för det mesta och på den bilden. Stora fula brallor som gör att du ser fet ut. En urtvättad lila gräslig tröja, hår som en risbuske och de mest groteska solbrillor jag skådat. Vad vill du att folk ska säga? Åå wow vad snygg du är. Det kommer inte att hända. Du måste fan bättra på din stil. Du ser alltid sjavig och sjaskig ut. Du har ingen klädsmak!!! Jag är varken fet eller ful men bra smak och öga för mode det har jag. Hade hellre varit fet med stil än att se ut som dig, en rugguggla som dessutom är rätt pantad. En c kändis som desperat vill synas. Fattar inte hur du kan tro att människor är avundsjuka på dig. Vad har du?

 • Blatte
  1 augusti, 2013 at 18:32

  1) Jag tror inte ett ögonblick på att du har 190000 bloggläsare, inte en chans.
  2) Du är väldigt föraktfull mot dina bloggläsare.
  3) Du har inte den blekaste aning om hur dina bloggläsare ser ut, du sitter bara och fantiserar om det med din lilla insiktslösa hjärna.
  4) Du har av ngn underlig obegriplig anledning fått för dig att du är vacker, smal och framgångsrik. I själva verket är du inte ngt av detta utan en typisk dussinmänniska som ingen skulle lägga märke till ifall det inte vore för din kände fd make.
  5) Du är avundsjuk på lyckliga vackra människor och missnöjd med livet för att du inte har det som de har.
  6) Du kommer snart att tillhöra gårdagens nyheter. Så var du glad för de bloggläsare du fortfarande har istället för att förakta dem.

 • Blondie
  1 augusti, 2013 at 19:07

  Och Katrin tillhör de människor som mår sämst och som därför måste vräka ur sig sin egen ångest. Så det är egentligen synd om henne. Hon är en väldigt ”liten” människa.

 • Elin
  1 augusti, 2013 at 19:08

  Oj, du vet väl att Katrin bloggat lääänge (d.v.s. i många år). När är det hon ska hon bli gårdagens nyheter, menar du?

  Pucko.

 • anonym
  1 augusti, 2013 at 19:22

  Det kan snabbt gå utför. Snart ör hon för gammal och mossig. Försöker vara ungdomlig i sitt vokabulär Yttrycker sig som en fjortis. Dessutom är hon mytoman, snart är där ingen som tror henne.

 • T
  1 augusti, 2013 at 19:42

  Vad har hon för lösenord till bloggen? Kommer inte in

 • Linn
  1 augusti, 2013 at 19:49

  Du är så galet lik hon som spelade Carla i Skål!!! Släkt?

  Svara ↓

 • Blondie
  1 augusti, 2013 at 20:46

  Snart kommer hon att vara gårdagens nyheter. Det kommer hela tiden nya såna som hon som tar över.

 • anonym
  1 augusti, 2013 at 21:53

  Efter att ha blivit uthängd av Katrin, har hon väl känt sig tvungen att skaffa lösenord.

 • Clara
  2 augusti, 2013 at 01:00

  Och, med den kommentaren ’Blondie’, är du en ännu ’mindre’ människa.

 • Anonym
  2 augusti, 2013 at 04:02

  Japp. Behövdes inget lösen tidigare så stjärt-latrin har lyckats igen..

 • Linda
  2 augusti, 2013 at 06:06

  Ojojdå,du tog åt dig av vad hon skrev märker jag. Man är inte avundsjuk bara för att man tycker någon är oattraktiv,osmart,otrevlig etc.Tänk vad många du måste vara avundsjuk på isf!Tjocka människor är du alltså avundsjuk på om du du lever efter den filosofin☺

 • Blondie
  2 augusti, 2013 at 06:23

  Håller med, de är kopior av varandra.

 • anonym
  2 augusti, 2013 at 06:38

  Ja efter alla hatkommentarer från Katrins fan.
  Efter att ha skrivet att hon inte gillar Katrins klädsmak, men att hon annars trevlig!
  För att bli uthängd som fet och ful.
  Tjejen är varken fet eller ful! Katrin måste må fruktansvärt d

 • Clara
  2 augusti, 2013 at 08:04

  Är det något Katrin har så är det bra självförtroende. Så den ’teorin’ funkar inte, sorry.

 • Clara
  2 augusti, 2013 at 08:07

  Inget konstigt att man som gravid på sin egen blogg skriver hur vad som sker med kroppen. Högst förväntat och naturligt.

 • Vera
  2 augusti, 2013 at 08:15

  Och vad har du? Inte mycket med tanke på att du går in på en blogg och kallar bloggaren förr rugguggla och pantad. Förstår du inte att du inte är trovärdig när du uttrycker dig så? Rent taskig är du, men vissa människor verkar tycka det är tillfredställande att vara elaka och du är nog en av dem.

 • Vera
  2 augusti, 2013 at 08:18

  Och om och när hon ev blir det – så fixar hon det nog bra. Katrin är en typisk ’survivor’, en människa som är smart nog att klara sig bra i de flesta situationer.

 • Kjerstin
  2 augusti, 2013 at 08:48

  Du skriver: välkommen till klubben för lite mer självkänsla. Men det jag undrar är om du själv är med där? För speciellt mycket självkänsla har inte du. Tvärtom! Du ska kanske döpa om den till: Klubben för oss som saknar självkänsla.

 • Camilla
  2 augusti, 2013 at 09:58

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Alex
  2 augusti, 2013 at 11:25

  Jo trångsynta människor som sitter på sina höga hästar och klagar på andra. Det är äckligt det. Och en fet kan banta, men en som har en ful insida kan inte göra något åt den.

 • Alex
  2 augusti, 2013 at 11:31

  Om hon hade så himla bra självförtroende skulle hon väl inte behöva klanka ner på andra hela tiden. Har man följt Katrin genom åren så vet man att hon ALLTID har klankat ner på överviktiga/feta. Tycker det är rätt patetiskt när en vuxen människa på 35 håller på som hon gör. Och hon har barn i sin närhet. Undrar hur de blir när de växer upp, säkert mobbare som hon själv. Men hon tycker ju det är okej att mobba. Sjukt.

 • Alex
  2 augusti, 2013 at 11:32

  Håller med.

 • Alex
  2 augusti, 2013 at 11:42

  Och överviktiga får vara din slaskhink. Du har alltid klankat ner på dem. Så nej det är inte bara ”de feta fula äckliga missunnsamma äcklen” som klagar och gnäller på andra. Du gör det också. Och du räknar dig väl till kategorin ”smala, snygga, trevliga typer”. I vissa lägen måste jag säga att du inte alls verkar vidare trevlig. Nä snarare som en person som sitter på sina höga hästar och klankar ner på andra. Förstår inte varför man har behovet av det. Kanske känner du dig bättre då. Själv tycker jag det är rätt patetiskt när en vuxen människa håller på så.

 • Lotta
  2 augusti, 2013 at 20:39

  Men det är ok att Katrin kallar någon oattraktiv och fet tycker du? Är det snällt?

 • Anonym
  2 augusti, 2013 at 21:53

  Och där slutade jag tyvärr läsa din blogg. Nej jag är inte tjock, men jag tycker inte man ska beskriva henne som ”feta oattraktiva bruden”. Jag kan se det som okej att kanske klanka på kissie som är känd och är all in för att klanka på andra. Men en okänd människa, visa lite respekt.

 • Katja
  2 augusti, 2013 at 22:10

  Men Gud, Katrin har väl mobbat om någon?

 • Katja
  2 augusti, 2013 at 22:10

  Okunskap!

 • tesd
  2 augusti, 2013 at 23:37

  Shit vad cool du är! Hoppas inte du lär dina barn att säga sånt också. Du vet att man blir förflyttad om man mobbar någon i skolan va? Jobbigt att byta skola varje termin…

  Seriöst är du inte bättre än såhär?

 • Py
  3 augusti, 2013 at 00:24

  Yes, ta o läs en gång till

 • T
  3 augusti, 2013 at 00:28

  Hahahahaha, ja visst ska hon låta bli att skriva om saker som du inte vill höra, hahahaha intelligent!

 • Vilgot
  3 augusti, 2013 at 00:36

  OMG om du tycker att hon är dum och mobbar VARFÖR gör du då likadant?? Är du en trevligare människa än Katrin då? Som en j-a 7åring beter du dig!

 • Vilgot
  3 augusti, 2013 at 00:41

  Hur tänkte du nu Kjerstin?

 • Fd.läsare
  3 augusti, 2013 at 01:30

  ”Naturligtvis la jag märke till den feta oattraktiva bruden som satt i väntrummet” En blivande tvåbarnsmamma borde väl veta bättre att det inte är okej att på något sätt beskriva någon som tjock, benig eller spinkig. Det är ta me FAN inte okej. Hoppas till Gud att du inte lär dina barn ngt av ditt hemska beteende. Skärpning.

 • Elin
  3 augusti, 2013 at 08:49

  Hej!!!
  Ursäkta mig men asså varför/ väldigt ofta klandrar du ner på folk som är lite grövre än andra?

  T,E,X en fet kvinna!! Man skriver inte så asså jag kanske inte är pinn small och du är en vuxen människa. Vill du att dina barn ska kalla folk feta typ i skolan!!

  Ville bara ha detta sagt! Brukar inte kommentera men jag var tvungen nu!

  Puss

 • Sofie
  4 augusti, 2013 at 13:45

  Håller med dig, Katrin har verkligen ett problem, och vad det beror på vet jag inte, kanske en bokstavskombination. Annars är det nog hon som känner sig liten, kanske pga alla snygga brudar hennes kille fotar, grymt mycket snyggare än henne. Om man är en hater Katrin, så får man haters efter sig oxå. Det kallas karma!

 • Madde
  5 augusti, 2013 at 21:57

  Katrin, jag älskar dig!!!! Du har sååå rätt, avundsjuka jävla feta brudar. Jag behöver inte säga att du inte ska bry dig för det gör du ändå inte. Keep up the good work o sälj dina fucking produkter som är såååå bra. Kram

 • donate bridesmaid dresses nyc
  12 december, 2013 at 15:06

  301 Moved Permanently I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You’re incredible! Thanks! your article about 301 Moved PermanentlyBest Regards Craig