Okategoriserade

Första fyllan avklarad

Jag hade första fyllan med Ringo på Pim och Svantes bröllop. Då var Ringo tre månader. Igår hade jag första fyllan med Rambo. Jag drack två glas champagne och en halv öl. På hela kvällen. Ja alltså man kan ju inte säga att man är ”tillbaka” precis men det var kul! Och idag är jag sjukt bakis. Bingo tog kidsen och stack på sin fotokurs åtta imorse så jag och lillen har somnat och vaknat och ammat och gosat i sängen tills nu. Två ska vi vara hos syrran på släktträff så jag kastar i mig en avokado och en näve non stop och går upp och äter god mat. Sista svullardagen idag för imorgon är det skarpt läge. Det är lax tror jag. Vänta ska kolla i boken och meddela så att ni snorrisar som inte har boken också ska kunna haka. Det är ägg och bacon till frulle. Lax i ugn med blomkålspuré med parmesan till middag. Nåt litet där emellan. En kycklingklubba och två babybel typ. Jag kör gröna ärtor istället för blomkål på grund av min amning. Och en jävla massa fetaost på laxen för det är ett annat mjölkprotein så det funkar med min amning!

Jag har slagit in min present i pappret som jag tog ut ur mina nya pradaskor (japp var tvungen att säga pradaskor) något annat är det inte tal om när man är en nybliven trebarnsmorsa som roddat en överraskningsfest för 60 pers. Aja, men vi hörs väl sen då… hade gärna hängt här ett tag men måste gå. Fick plötsligt ett samtal av min pappa som glatt berättade att han varit och plockat upp Ringo hos Bingo på studion och nu körde runt med honom i bilen. De skulle hämta farmor i Solna, ta en sväng förbi Solnacentrum… ”Har du mutat honom med godis?”, undrade jag. ”Tror du att jag skulle våga ge honom godis?”, svarade pappa. Fan va stor han är nu om han hänger med min pappa ensam bara så där…

Okej så vi ska mötas hos syrran och det är lika bra att jag är där när Ringo kommer annars kommer han att bli skitsur och det vill jag inte. Men vi hörs sen. For sure.

Vad jag köpt till Mona i födelsedagspresent? Förutom festen igår? Ett kompaktpuder från Kanebo såklart. Bästa presenten.

You Might Also Like

 • Carrie
  26 januari, 2014 at 14:26

  Åh grattis till fyllan, måste kännas skönt att supa till äntligen.
  Alkohol är ju en väldigt viktig ingrediens i en medelålders 2 barnsmammas liv.

 • JAG
  26 januari, 2014 at 14:34

  du har helt rätt. Man ska äta en så kolhydratsfattig kost som möjligt. Mycket proteiner och fibrer däremot.

 • kim
  26 januari, 2014 at 15:02

  Så jävla töntig och bitter komentar!

 • Kattis Svensson
  26 januari, 2014 at 15:31

  Ja, när man aldrig själv blir bjuden på fest, då är det lätt att bli bitter!

 • Roxanna
  26 januari, 2014 at 16:27

  Då är ett av dina delmål efter förlossningen avklarad. Vad blir nästa, din andra fylla. Gud vad du är barnslig. Mig har du lyckats reta upp en aning. För jag vet ju att det är därför du skriver. Så tack för mig!

 • Jonna
  26 januari, 2014 at 16:39

  Kul när folk inte kan ta ironi. Nästan roligare att läsa kommentarer som visar folks brist på humor än själva inlägget i sig! 🙂

 • Matilda
  26 januari, 2014 at 17:05

  http://www.youtube.com/watch?v=Igd0jseIARM
  Hej Katrin! Hittade detta klipp med dig och kolla vad du säger vid 2.25. Tycker det är jätte kul med ditt svara då och hur du har ändrats till att älska LCHF nu. Tänk om du visste då vad du skulle tycka nu några år senare, bra att man kan ändra sina åsikter. Du är bäst och fortsätt vara den du är// Matilda

 • Roxanna
  26 januari, 2014 at 17:36

  Eftersom IRONI är en sort humor. som jag inte delar med KZ. Så har jag lätt för att hålla mig för skratt. Tur vi är olika!!!

 • Roxanna
  26 januari, 2014 at 17:42

  klart man kan dricka även om man är 2 barnsmamma

 • Roxanna
  26 januari, 2014 at 17:43

  jag gillar att dricka trots att jag är mamma

 • J
  26 januari, 2014 at 17:44

  Då tycker jag att du ska sluta läsa Katrins blogg .. om du nu blir så upprörd.. fritt val

 • fian
  26 januari, 2014 at 17:48

  hahahaa pratar precis tvärtimot hahahaaa

 • J
  26 januari, 2014 at 17:53

  De E gött o bli full ibland 😛 o de E gött o rensa hjärnan ! Synd på alla partybromsar härinne. Ni E så jävla tråkiga att jag skäms! 🙁 alkohol är livets vatten, varför tror ni Jesus bjöd på vin (nattvarden mm ) dummerjönsar säger jag bara stick å brinn, läs Kafka eller nåt o kräla så sakteliga bort från denna jävligt roliga blogg för här är ni inte värda att vistas!

 • J
  26 januari, 2014 at 17:56

  Idiot! Barnslig är DU

 • Roxanna
  26 januari, 2014 at 18:03

  Det var ju det jag skrev. Är du läskunnig!
  också sluta kommentera i mitt namn, så barnsligt.

 • Camilla
  26 januari, 2014 at 18:08

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • m
  26 januari, 2014 at 18:18

  Jonna du nedvärderar folk, för att de inte tycker som du. Du är ingen fin människa. det skall du veta. Var är dina föräldrar, för du är väl inte så gammal!

 • Paula
  26 januari, 2014 at 18:26

  Dricka samtidigt som man ammar ? Eller du kke inte ammar längre

 • Carrie
  26 januari, 2014 at 19:10

  Hahahahahaha..jag garvar ihjäl mig 🙂 Bli upprörd över att någon har druckit två glas champagne och en halv öl. Hahaha…livet måste vara lätt och glatt om man heter Roxanna 🙂 Tack o hej på dig 🙂

 • Linda
  26 januari, 2014 at 20:18

  Jo men tjena! Kul att bli full och bara ha roligt med sina vänner ju! Heja du är bäst du är bra men säg inte detta till någon! Kram Linda från Gotland

 • Susanne
  26 januari, 2014 at 20:19

  Paula: Det är helt ok att dricka alkohol när man ammar. Det kom forskare fram till för typ 10 år sen. Läs på lite.

 • Zandra
  26 januari, 2014 at 21:11

  Ha ha Katrin! Gillar dej! Roxanna …hade inte du tackat för dig??..svårt att slita sig?.. Förstår det…

 • Mie
  26 januari, 2014 at 21:26

  Meeen vi vet! Hon har ändrat sig. Jättekonstigt eller hur? Det har väl aaaaaldrig du gjort?!

 • Mie
  26 januari, 2014 at 21:28

  ”pratar precis tvärtimot?????

 • Paula
  26 januari, 2014 at 21:44

  1-2glas vin ja mao ca 0, 5 promille , då dricker bebisen mjölk med 0, 5 vilket som är minimalt… , men att bli full , då kke det krävs lite mer än så…

  Dra in taggarna så blir du lyckligare

  Har läst på fint , men tack änfå för ditt påpekande

 • eklund
  26 januari, 2014 at 21:46

  Mmm , jävligt lättpåverkad då ..menar rekommendationen är ca 1-2glas vin , mao 0, 5 promille …

 • Susanne
  27 januari, 2014 at 18:17

  Du kan hypotetiskt sätt vara redlöst berusad och amma. Mjölken kommer fortfarande ha mindre alkohol i sig än filmjölk eller en vanlig brödskiva.

 • Susanne
  27 januari, 2014 at 18:19

  Rekommendationen 1-2 glas 1-2 ggr i veckan är på grund av att de inte vill att folk ska vara fulla och samtidigt handskas med bebisen. Inget med mjölken att göra 🙂

 • carro
  1 februari, 2014 at 09:53

  Löjlig kommentar.

 • Markus
  3 mars, 2014 at 16:01

  Vilken bok är det du pratar om? 🙂