Okategoriserade

Första dagen på semestern

Herregud vad jag har det bra idag. Jag skulle säga att det här är första dagen på min semester på riktigt. Jag fick sovmorgon för Rambo sov till åtta. Sen fick han en flarra och så låg vi och gosade i sängen till 09.20. Sen lajjade vi i köket. Städade, diskade, pillade, kollade Allsången och chillade. Jag drack ljummet vatten med ingefära, citron och cayennepeppar.

Vid tolv körde jag yoga och det var underbart. Rambo sov en halvtimme och sen låg han på en fäll bredvid mig så det blev lite avbruten yoga men det gjorde ingenting!

Sen gjorde jag grön smoothie på nytt gott recept: Baby spenat, maché, citron, avokado, gurka, sockerärtor, några hallon, kokosolja, groddar. Svingod!!

Sen badade jag och Rambo och tvättade yogamattan. Den har blivit torr och glidig efter Spanien. Kan den bli förstörd av solen tror ni?

Sen gjorde jag broccolisoppa utan salt. Rambo kan inte äta salt och jag tänker mig att vi ska äta samma middag idag! Mysigt.

13.40 somnade Rambo så då har jag jobbat. Äntligen har jag fått tid att börja gå igenom ekonomi och svara på mejl som jag inte hunnit svara på…

Just det! Jag har lyssnat på vår kommande podd också. Svinbra är den och kommer på fredag!

You Might Also Like

 • L
  25 juni, 2014 at 15:47

  Du är så härlig! ♡

 • beata
  25 juni, 2014 at 16:19

  Jaaag kaaan inte väääänta!!!!!!!!!!!!!!

 • Therese
  25 juni, 2014 at 16:53

  Hej Katrin!
  jag blev mamma för första gången för sex månaders sen och jag har blivit iskrämd att barn under två inte ska kolla på tv. Jag blir lite nojig när lillan vänder sig mot tvn och vill kolla. Jag följer dig på bloggen och på instagram och tycker du har en bra syn på barnuppfostran. Vad är din syn på detta? Kan jag med gott samvete kolla på mitt favoritprogram? Tack för en toppenblogg.
  Therese (nojig ung morsa) 🙂

 • c
  25 juni, 2014 at 16:58

  TIPS!

  Falksalt – flingsalt hickory! Vansinnigt gott!

  Jag kollade Mathem och detta Hickory flingsalt finns inte där ännu, du kanske kan ”påverka” så de tar in det, det är vanvettigt gott.

  Rökigt och bara SÅ gott! Jag/vi testade det på grillkött i midsommar och jisses, här talar vi om smak!!!

 • alt
  25 juni, 2014 at 17:02

  Salt är inte bra för kroppen någonstans. Likaså är grillning cancerframkallande! Osunda människa! Katrin – testa vetegräs med, en riktig näringsbomb!

 • Sanna
  25 juni, 2014 at 17:38

  Jag har bara lyssnat på den sista poden. Men måtte saga (har inte svenska æ) att bingo låter helt dum. Att inte ta ansvar før sina egna barn nær man e ca 40 år tycker jag e helt patetiskt. Många får inte barn pga att det inte passar med ens livssituasjon. Men nu har han barn och borde ge av sin tid till dom. Ingen pappaledighet!?!? Det e ju helt sjukt, då har han aldrig tagit hand om sina barn. Nej detta borde du inte tolerera. Oavsett vilket yrke man har kan man ta ledigt om man vill.

 • sötnosen
  25 juni, 2014 at 17:55

  Han tänker bara på att fota unga söta halvnakna tjejer!!Men nu har han tydligen råkat ut för någon som utger sig för att vara han. Inte bra! Stackars Bingo gubben!!!

 • nathalie
  25 juni, 2014 at 21:14

  Guud vad söt han är, satt med ett stort leende hela klippet 🙂

 • opalsen
  25 juni, 2014 at 21:21

  Ja helt otroligt!!!

 • Vallmo
  25 juni, 2014 at 21:37

  Lilla sötnosen… du får nog ta och läsa den artikeln igen.

 • milla
  25 juni, 2014 at 22:26

  Nä utger att han. JOBBA åt Bingo Stog det LÄÄÄÄS INNAN DU UTALAR DIG!!!!!

 • Martina
  26 juni, 2014 at 09:17

  Så otroligt söt han är! 🙂 Men soptunnan i bakgrunden, vart har du funnit den? Precis något sånt som jag är på jakt efter just nu 😀

 • My
  26 juni, 2014 at 10:33

  Kroppen behöver salt, i lagom dos.