Okategoriserade

Fast för polisen och härlig jul!

Jag var så dum igår. Jag tänkte inte. Ni vet ibland så gör man inte det. Jag åkte bil på motorvägen. Jag hade varit och köpt några BH:ar på Victoria Secret och var på väg hem till Cecilia för att baka och laga mat. Jag snackar med syrran i telefon, radion brusar nån jullåt och livet känns ganska så perfekt. Plötsligt ser jag en polis på min vänstra sida och jag ler trevligt mot the officer. Han ler inte tillbaka utan saktar in bakom mig och drar på blåljuset och sirenen. Jag ser mig förvirrat omkring och det tar ett par sekunder innan jag fattar att det är mig han vill ”pull over”. Jag kör in till kanten och börjar skaka i hela min kropp. Innan hinner jag snabbt säga ”jag åker fast för snuten nu” till syrran och lägger fort på min telefon. ”Can I see your driving licens mam?”, säger den läskiga. ”Ehh no you can´t because and don´t have it with me because I left it in the hotel…”, börjar jag stamma. ”Can I see the papers of the vehicle mam?”, säger han då och då tvingas jag att svara ”Actually I don´t have the papers because I…”, och så nån tafflig förklaring igen. ”You know normally when people see me they put down the phone but you didn´t you smiled at me?”, undrar den farliga. ”Oh I´m so sorry Sir in Sweden we are allowed to speak in the phone while we are driving and I´m here on a vaccation and I…”, stressade jag nu som en liten hamster. Livrädd. ”Well…”, sa den arga. ”I am so sorry Sir I will never touche this phone again I promise and I am so so so sorry…”, försökte jag och då lät han mig åka. Som lilleskutt betedde jag mig kan jag meddela. Det funkade. Ett tag såg jag framför mig hur jag skulle få sitta ”behind bars” på självaste julafton och det hade ju inte varit en så lyckad semester direkt.

Nu har vi just börjat fira jul. Vi har ätit brunch på vårt hotell som är fab och sen har vi tvagat oss i bastun. Nu byter vi om på rummet och snart ska vi åka till Cecilia och Linus för att öppna klappar och äta julmaten!

God Jul på er alla där hemma.

 

 

20121224-121627.jpg

20121224-121641.jpg

20121224-121652.jpg

You Might Also Like

 • Heddi
  24 december, 2012 at 23:24

  Följ min blogg för att hämta massa modeinspiration och tips! En modeblogg som växer sjukt mycket för varje dag!
  Har efter drygt 5 månaders bloggande runt 3000 unika besökare dagligen och det beror på att alla som klickar in, vill inte klicka ut!
  Heddi la fashionista la bomba!

 • camilla
  24 december, 2012 at 23:27

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Håddi Jobbi
  25 december, 2012 at 07:47

  Tralalalalalala ja ä gla fick en Rusta tröja i julklapp o örhängen från Rusta , finns det nåt mer fashion än Rusta ?! Näe jag sa ju det !

 • SweTex
  25 december, 2012 at 10:21

  Vilken jätteintressant historia, man kunde ju inte vänta till det spännande slutet. Får vi buga oss, Miss Shakespeare?

 • Sanna
  26 december, 2012 at 20:13

  Haha! Sjukt kul! Man får passa sig för Amerikanarna..=)

 • Ett liv i Husvagn med två små ♥
  26 december, 2012 at 20:50

  Haha, åkte också fast för några veckor sedan. Jag stannade inte 3 sekunder vid stoppskylten.
  Fan, de vet ju inte hur man använder väjningsskyltar här så det sitter stoppskyltar i varje korsning.
  Aldrig sett en jävel som stannat till i tre sekunder.

  Men visst blir man lite småskakig när det kommer upp en stor, svart amerikan och sen tittar på en som att man är dum i huvudet när man inte vet var man har sina ”insurance and registrations papers”, haha.

 • Madeleine - mamma och gravid i the OC
  27 december, 2012 at 06:43

  Där hade du tur. Böter för att prata i telefon i CA är typ $200!