Okategoriserade

Fantastiskt att vara hemma!

Nu har vi haft ett tvåtimmar långt morognmöte och det det är så ruggigt kul att vara hemma. Det är strålande tider för klubben och butiken och det kommer att hända så mycket kul det här året och jag vet inte var jag ska börja…! Jag har nu en lång to do-lista så nu köööööör vi!

Ringo var så glad imorse också. Tog på sig overallen och vinterkängorna med ett leende på läpparna och tjoade glatt att han skulle till dagis. Bingo berättade att han stolt berättat om clementinerna och Bingo visade bilder och det var kul!

Jag kom att tänka på en kul sak inatt när jag stod och beundrade vårt numera magnet-belamrade kylskåp. Jag samlar inte på magneter alls. Det är ju astacky att göra just det. Anledningen till att jag tycker att det är kul med magneter är ju för att jag noterat att Ringo tycker att det är så kul att leka med dem. Så har det plötsligt blivit till att JAG är besatt av magneter, ha ha ha och Bingo trackar mig mest hela tiden över det. ”Känner du dig nöjd över vår kyl nu?”, säger han och skrattar åt alla Musse och Kalle och Hawaii-öarna som pryder det. Taskigt. Och en dag hörde jag hur Nova pratade med Erika i telefon och sa ”Katrin samlar ju på magneter så vi letar magneter…”. Ha ha ha…Tänk så mobbad man kan bli…då! Men nu vet ni alltså. Jag är inte besatt av kylskåpsmagneter.

You Might Also Like

 • Kaatzi
  9 januari, 2013 at 11:30

  Välkomna hem till kalla Sverige 🙂

 • Jenny
  9 januari, 2013 at 11:36

  men, nu vill man ju se alla magneter, haha! Och kan du inte passa på och visa vad ni har i eran kyl, och typ i era skåp? Det tycker jag vore intressant!

  Och sen massor av bilder från resan och recensioner på de olika ställena, hotellen och aktiviteterna?

  sen är jag nöjd 😉 kram!

 • Miya
  9 januari, 2013 at 13:01

  Inget liv eller?!

 • Jenny
  9 januari, 2013 at 13:33

  Nej, inget vidare. Idag har jag t ex bara duschat, lagt en ansiktsmask, rakat benen och bakat bröd. Jobbigt va? 🙂

 • Mia
  9 januari, 2013 at 22:15

  …och jag vill veta om nya butiken kommer att ligga på Södermalm 🙂