Okategoriserade

Familjebilder 2012

Jag har just fått årets familjebilder och av alla som jag fått gillar jag de här bäst. Det finns såklart perfekt uppställda också men de känns så trista. I de här händer något litet och det gillar jag. Nu ska jag sova. Godnatt. Imorgon ska jag flyga med en tvååring i 30 timmar. Juhuuu! Å å å vad jag inte vill vara den där jobbiga morsan med en skrikande unge på planet. Men jag kan inte göra mer än vad jag har. Paddan är fylld med filmer, bilar, pippi, ritblock och alla färger på pennorna, böcker, jag har gjort allt. Och imorgon ska vi träffa Cecilia, Betty och Lucy som har kommit ut ur magen!

Foto: Bingo såklart men han vill gärna att jag anger det.

You Might Also Like

 • mia
  17 december, 2012 at 22:50

  jätte fina bilder 🙂

 • harald
  18 december, 2012 at 00:07

  Först photoshoppad bild på dig, fine. Men, Bingo snälla söta, kan du inte göra oss en stor tjänst och photoshoppa hunden Bella med? Att inte motionera hunden ordentligt sätter sina spår, och ett bildredigeringsprogram skulle göra underverk så Katrins mamma inte behöver pekas ut som den bevisligen dåliga hundägare hon är, med tanke på Bellas tillstånd…

 • IZ
  18 december, 2012 at 08:19

  Din syster är så vacker på alla bilder du har lagt upp på bloggen! Ser ut att ha världens härligaste personlighet också.

 • Karin
  18 december, 2012 at 20:50

  Fina bilder! Ringo är såklart sötast 🙂

 • SweTex
  21 december, 2012 at 02:10

  Varför sitter Bängo i knät på tanten i mitten? Jag trodde han tog fotona?