Okategoriserade

Face gel!

Ni kanske tror att jag överdriver när jag säger att den här gelen är fantastisk men det är den faktiskt!
Den gör underverk för huden. Man smetar på Face Gel på torr, ren hy och masserar tills man ser hur alla döda hudceller bokstavligen rullar av! Sedan är det bara att skölja av ansiktet. Ganska äckligt egentligen hur mycket döda hudceller man har i ansiktet utan att veta om det. En väldigt skön känsla och man känner sig så ren och fräsch efteråt och len som en babyrumpa. Och den här gången gör det inte ens ont!
Ibland kan det vara svårt att hinna med en ansiktsmask som ska stelna i 30 min, då är denna Face Gel verkligen att rekommendera. Snabb och enkel att använda med synligt resultat.
Produkten är inte testad på djur och innehåller bara naturliga ingredienser.
Ni får 30 rabatt på den med koden katrinseptember eller om ni klickar HÄR (lägg in den här länken https://maybeauty.se/katrinseptember  )
Ord. pris är 249 kr men ni får den för endast 174 kr,  så prova!

You Might Also Like

 • Annika
  11 september, 2019 at 15:07

  Ditt sista inlägg den 28 juli var reklam och nu kommer det ännu ett samarbete. Kan man konstatera att din blogg är nedlagd?!

 • A
  13 september, 2019 at 00:51

  Tyvärr är det inte alls döda hudceller du känner utan gelen som torkar och ”klumpar sig”, hur lättlurad får man bli? Eller tror du att vi är kanske…

 • Luna Richardson
  21 september, 2019 at 21:50

  Hej,

  Mitt namn är Luna. Jag är en frilansande content marketing specialist och arbetar för Charm Media, en digital marknadsföringsbyrå. 

  Skulle du vara intresserad av att publicera en artikel som är relevant för dina läsare, med en länk till till en av mina kunder, för en fast avgift vi betalar dig? 

  Vad hade det isåfall kostat?   

  ———————————————————–
  English version:

  My name is Luna. I’m a freelance content marketing specialist who works for Charm Media, an online marketing agency. 

  Would you be interested in posting an article that is relevant to your readers, with a link to one of my clients, for a fixed fee that we would pay you?

  If so, what would be the price for it? 

 • Fountain of Youth
  22 september, 2019 at 18:36

  Jag har en föryngrande ”biologisk kräm” du kan få i ansiktet. Mejla mig.