Okategoriserade

Ett levande gosedjur

Klockan fem vaknade vi av lilleplutten som ropade ”Mamma! Pappa! Näsan!”. Bingo gick upp och det visade sig att han var täppt i näsan och ville ha nässpray. Så då fick han det och sen kröp han ner mellan oss i stora sängen. Det absolut bästa jag kan tänka mig är att han den där lilla i sängen. Det är så sjukt mysigt, som ett levande gosedjur. Varm, mjuk, gullig, kramig och alldeles underbar. Som dessutom pratar! ”Gosa min mamma i stora sängen!” a men tjena den kan han ju gärna köra med när han fyllt 18 också för den kommer alltid att funka. ”Mamma får jag en vespa?” ”Är det verkligen en bra idé?” ”Gosa min mamma stora sängen!” ”Vespa it is!”. Fan tänk om han googlar upp det här inlägget när han är 16 och håller det emot mig. Stor, svettig, finnig i målbrottet ”Gosa min mamma sängen” fick just en helt annan innebörd. Men nu! Alltså herregud vilken välsignelse att ha den här lilla. Alla ni som tvivlar. Ni måste skaffa barn!

Jag satte på mig mina nya kashmerevantar idag. Glömde dem på dagis någonstans. Jag ägde dem i exakt tjugo minuter. Känner mig lite ledsen över det. Kanske att de ligger där och väntar på mig. De var väldigt sköna. Vad säger man?! Kort är gott!

Det är svinkallt i lägenheten och det snöar ute mmmmm jo! Vi har en praktikplats ledig på LCHFklubben.se från och med nu. Som det sett ut den senaste tiden så har samtliga praktikanter fått anställning så om du bara funkar med oss och är bra på ditt jobb så finns det goda möjligheter till anställningen efter praktiken. Ett krav: Du måste kunna LCHF. Leva LCHF. Älska LCHF. Drömma LCHF. I så fall mejlar du till [email protected]

 

You Might Also Like

 • Thy
  15 januari, 2013 at 10:21

  Jasså du behöver gratis arbetskraft igen… Tror ingen är speciellt sugen ärligt talat. På att slava gratis för dig. Anställ med lön så kanske Su hittar någon som vill jobba för dig!

 • Maria
  15 januari, 2013 at 10:44

  Skulle jag vilja tipsa om min nya blogg! Den handlar om en diet eller mer livsstil som heter 5:2 dieten vem vill inte gå ner i vikt , bli friskare och leva längre!?

  Jag vet ju att du kör stenhårt med LCHF men jag tror att 5:2 dieten kommer att bli större och man kan nog t om kombinera LCHF med 5:2 dieten om man vill.

  Låter det intressant gå gärna in och kolla på min blogg
  http://www.femtvadieten.wordpress.com
  och se dokumentären!
  Vore kul att få lite följare som också vill köra dieten!

 • Pernilla
  15 januari, 2013 at 11:19

  Man ska alltså (halv)fasta två dagar i veckan med den här dieten?

  Sorry men det tilltalar inte mig. Jag tror att det skulle bli lätt att vartefter frångå den där principen. Men vi hittar alla vad som passar för just oss.

  Lycka till med dieten!

 • anonym
  15 januari, 2013 at 11:50

  Ja jag önskar att jag kunde få barn. Men tyvärr går det inte.

 • Lina
  15 januari, 2013 at 16:32

  Jo då det finns Jävligt många som är väldigt intresrade av det kan jag lova. Skulle glädjeligen göra det men bor i Kalmar.

 • Tilda
  15 januari, 2013 at 16:47

  Har du någon mailadress som man kan kontakta dig på? Det gäller din lchf butik och jag har några frågor angående den och det skulle hjälpa mig såå mycket om du kunde svara på dom frågorna! 🙂 /Tilda

 • Peter29
  15 januari, 2013 at 17:20

  Är det bara jag eller har det gått alldeles för många dagar utan en bild på snyggingen Katrin? 🙂 Det gör oss manliga besökare mycket besvikna. Och kanske vissa kvinnliga också förstås. Mer sånt tack. (om man får be alltså)

 • anonym
  15 januari, 2013 at 18:35

  Jaså du gillar äldre damer. Bra där!!!!

 • Ja
  15 januari, 2013 at 18:51

  Har du smaken uppstoppad i röven eller?

 • Mia
  15 januari, 2013 at 18:57

  Katrin….glöm inte att meddela om NYA butiken kommer att ligga här på Södermalm 🙂

 • anonym
  15 januari, 2013 at 19:50

  Hoppas på RINKABY-

 • anonym
  15 januari, 2013 at 20:11

  Ja rinkaby i Småland. Varför bara öppna butiker åt överklassen i Stockholm. Men vi andra som inte har råd med dina priser vi räknas inte vi är bara SHIT!!!!
  Det bevisar hur unken du är.

 • Anita-en utvandrad fotogalen mormor
  15 januari, 2013 at 20:38

  Det är intressant med all denna ilska som visas på bloggarna…….vad får du ut av den? Glöm inte att det finns något som heter karma……det du ger ut får du tillbaka….det vore väl inte kul?

 • Tea
  15 januari, 2013 at 21:02

  Du tror så mycket du. Uppenbarligen är det många som vill ha en partikplats hos Katrin och jobba gratis. Och låna ut ett kök. Gratis. Och köpa hennes böcker. Och försvara henne. Och så finns det såna som du. Som håller på och spricker av avundsjuka. Och så finns det såna som jag som älskar att läsa om såna som du. Lilla lilla du. Skaffa dig ett liv själv, så ska du se att det inte svider lika mycket när andra lyckas med sina liv.

 • Tea
  15 januari, 2013 at 21:06

  Låt inte dina problem gå ut över Katrin. Att du inte har råd att handla hennes produkter är väl knappast hennes fel? Hmm låt se, om du själv hade drivit ett företag och kunnat ta höga priser på dina varor i ett rikt område hade du inte gjort det? Hade du tänkt på de stackarna som inte har råd och sänkt dina priser och flyttat din verksamhet till någon fattigare förort? Och förlorat på det själv? Jo men visst!!

 • Helena
  15 januari, 2013 at 22:36

  Katrin, jag har en fråga om lchf, vi som är nöt och mandelallergiker, hur funkar det då? De recept på bröd och sådant jag sett innehåller mandelmjöl.

 • Sue
  15 januari, 2013 at 23:41

  Bra Tea!!!

 • Pia
  16 januari, 2013 at 21:01

  Följer din blogg och har gjort ett tag men brukar inte kommentera, men det här inlägget var underbart!

 • Veronica
  17 januari, 2013 at 11:21

  Du som skrev om Rinkaby i Småland, varför så tjurig? Öppna en egen LCHF-butik vettja! Är du snäll och tar tillbaka allt elakt du skrivit så kanske du tom kan få hjälp och pepp av Katrin.

 • Harald
  23 februari, 2013 at 18:47

  Gosedjur är allvarliga saker och jag tycker att det bästa är att de alltid går att lite på när vännen sviker.
  //Harre