Okategoriserade

Ett jobb är bullshit

Ja ha ja. Då var den dagen över. En aktiv dag i rörelse. Jag försöker att köra varannan dag aktiv och varannan vid datorn. Det går ganska bra det sättet för då svarar jag på mejl senast efter 24 timmar. Ni unga människor som läser min blogg borde lära lite av mitt sätt att jobba på. Ett heltidsjobb på 40 timmar per vecka är myt, man hinner med så otroligt mycket mer om man bara gör det som man tycker är kul. Och jobbar med rätt människor. Det var en bekant som frågade mig vad jag göra nu för tiden. Jag kom på mig själv med att rabbla jag har en klubb på nätet, en butik på Karlavägen, en i Sturegallerian, jag skriver min fjärde bok så jag ska knåpa ihop 50 recept till sista februari och jag bloggar. Just det sen har jag en PR-byår också som går bättre än på mycket länge. Och så har jag ett grymt roligt nytt projekt på gång…Men hur får jag ihop det, det är ju omöjligt? Och barn på halvtid på dagis dessutom. Och så umgås jag faktiskt ganska så mycket med både familj och vänner… Nä men det går ju inte. Går hur bra som helst! Kräver bara planering och struktur. Okej, jag hade inte klarat det utan grymma medarbetare, anställda, min dator och min Iphone men med tanke på att alla de moderniteterna finns så går det utmärkt. Och det är sjukt kul. Fan va kul allt är, jag är så jävla lycklig. Jag vet att jag nämnt för er att jag är en berg-och-dalbana och att jag har låga och höga perioder men nu befinner jag mig definitivt i en hög sådan. Kanske lite för hög. Och det var länge sen jag var låg eller var det? Jag minns inte. Ni minns säkert.

Min goda vän Oscar förklarade för mig i helgen hur man ska tänka och resonera. Det hela började med att vi åkte till byggvaruhuset och jag tog med mig en Fitness-tidning. I den står det om hur man får ett lyckligt liv. Lite på skoj började jag högläsa för honom i bilen och plötsligt var han igång. ”Det är PRECIS så man ska tänka!”, utbrast han och sen höll han låda resten av bilfärden. Man ska tänka som en munk. Inte en enda negativ tanke är tillåten och om man mot all förmodan skulle tillåta sig själv att tänka en negativ tanke så måste man ställa sig i vattenfallet och stå där tills man faller ihop. Man ska tänka på önskningar som redan uppfyllda och man ska vara säker på att saker och ting kommer att gå vägen och man ska inte hoppas. Hur till exempel? Jo men så här ska jag tänka ”Jag vet inte vad jag ska göra med alla pengar som jag kommer att tjäna. Ska jag köpa mig en ny Ferrari för jag har redan tröttnat på den första…”, jo men det är sant! Man ska tänka på saker som klara det är då som de går i uppfyllelse. Som ”The Secret” ungefär. I tidningen Fitness står det att man ska ta en dag i taget så hela lördag tänkte jag bara positiva tankar. Så sa jag det till Bingo också som varit i Uppsala och gigat, kommit hem fyra på morgonen och var på fotbollsträning med Nova och Ringo klockan nio. ”Älskling tänk så här: Gud vad jag är glad och tacksam för att jag fick sova fyra timmar i natt, jag hade kunnat missa sömnen helt och hållet!”, så nu säger jag och Bingo till varandra mest hela tiden. ”Öp öp öp, det där var inte positivt sagt…”, säger vi när den andre suckar eller stönar över något.

Appropå positiva saker så kan jag berätta för er att från och med imorgon börjar vår radiospot för LCHFklubbe.se rulla på NRJ, The Voice, MixMegapol och 107,5. Säg till om ni hör den så ska jag försöka fixa den under tiden och spela den för er här på bloggen.

Nu ska jag ta och lägga mig. Bingan är ute på gig på Cafét tror jag med Göteborgs härligaste invånare Da Silva och jag har jobbat sent. Tisdagarna är mina lediga, minns ni? Förra tisdagen var jag på middag med Jessica och den här målade jag och Isa i den nya butiken. Perfekt! Nästa tisdag ska jag äta middag med Sippi. Längtar. Saknar Sippen, det var så länge sen sist. Alltså ska jag lägga mig tidigt idag. Kanske ska jag ta och titta på det där omtalade Skvalan med Anna W. Fina kära bästa Anna W. Okej hej så länge. Och godnatt. Bästa bästa fina bloggläsare. Manisk? Är jag manisk? Äsh bara glad!

 

 

You Might Also Like

 • anonym
  6 februari, 2013 at 00:05

  Ja Katrin. Jag är avundsjuk på dig. Jag har precis fått reda på att jag har obotlig cancer och snart kommer att dö. Jag är 28 år och har två små barn. Jag komme aldrig att se dem växa upp.det ger mig en enorm ÅNGEST. Så Katrin jag är AVUNDSJUK å dig.

 • eg
  6 februari, 2013 at 03:19

  http://www.aljazeera.com/programmes/south2north/2013/01/2013130222614962126.html

  Ett avsnitt för LCHF som du lär gilla Katrin!

 • SweTex
  6 februari, 2013 at 03:53

  Jajamensan, när det gäller livsfilosofi bör man vända sig till fitness-tidningar, för djupa och väl underbyggda råd om hur man bör leva. När det gäller religiösa frågor däremot är väl Allt om Mat ganska svårslagen.
  Och som vanligt har du fattat allt helt rätt. Det är exakt vad munkar brukar tänka när dom mediterar….”Ska jag köpa mig en ny Ferrari”….

 • Annelie
  6 februari, 2013 at 06:11

  Snälla, snälla Swetex…kan inte du starta en blogg oxå?!?

 • M
  6 februari, 2013 at 06:35

  Varför är du då ständigt elak och mobbar människor? Kallar dina läsare för fittor och idioter…Du tänker ju sällan positivt, klagar ständigt här på din blogg…

 • Camilla
  6 februari, 2013 at 06:56

  Hahahaha………….du har så rätt 🙂

 • Emma
  6 februari, 2013 at 06:58

  Haha! Så jävla bra skrivet! Gav mig ett skratt!

  Huvudet på spiken kommentar!

 • Generation Knas
  6 februari, 2013 at 07:28

  Herregud, vilken stark och framgångsrik kvinna du är!

  Seriöst, all lycka till dig.
  Intressant läsning.

  MVH

 • Anne
  6 februari, 2013 at 07:46

  Haha Katrin, tack för morgonens garv! Du är så jäkla rolig och en grym entreprenör! Har bestämt mig för att inte en negativ tanke ska tänkas idag:)

 • anonym
  6 februari, 2013 at 07:46

  Katrin är sjuk. Hon är ”bipolär”. Saknar empati för andra människor. Sök HJÄLP! Så slipper ditt liv kanske bli en berg och dalbana. Livet handlar bara inte om dig.! Försök att vara lite ödmjuk. Ni kan oxå bli dödligt sjuka i di n familj. Hur reagerar du då!!!!!

 • anonym
  6 februari, 2013 at 08:08

  Ja tänk om Ringo får cancer. Fortsätter du då att skratta.
  FUCK CANCER!

 • anonym
  6 februari, 2013 at 08:12

  Nej var glad att du kan skratta hela dagen lång.Tänk om jag hade kunnat det i mitt mörker.
  kram

 • Annika
  6 februari, 2013 at 08:19

  Du har helt rätt i att man ska göra det man tycker om? Du tänker väl inte att du går till jobbet varje dag? På ett framgångsrikt sätt har du ju lyckats göra detta till ditt liv. Något som få kan säga som tycker jobbet är ett nödvändigt ont. Kudos till dig!

 • Majsi
  6 februari, 2013 at 08:52

  Ska bli intressant att se vad du har att säga om AW’s Skavalan framträdande.

 • Catharina
  6 februari, 2013 at 09:10

  Du nämnde inte barnflickan, städerskan. Att du har dom gör ju så att du hinner mer….

 • Anna
  6 februari, 2013 at 10:15

  Ja, det ska bli intressant och se vad du har att säga efter att du sett Skavlan med kära Anna W. Har du läst hennes dotters bok? Gör det 🙂

 • Fråga
  6 februari, 2013 at 10:59

  Bingo ska ”gigga”? Vadå gigga? Extraknäcker han som gästbartender?

 • jojo bad olja
  6 februari, 2013 at 11:13

  Bwahahaha

 • jojo bad olja
  6 februari, 2013 at 11:16

  I am so sorry sweetheart ♡

 • ML
  6 februari, 2013 at 11:17

  Precis som dig har jag obotlig cancer. Fick besked i somras. Har lyckats vända ångest till lycka för varje dag som jag kämpar för att hålla min jävligt objudna gäst i schack. Jag har lärt mig att tro på den positiva kraften som Katrin pratar om här. I en svår situation är det inte lätt att tänka positivt – det känns mer som ett hån att göra det – men för varje positiv tanke blir livet lättare, ljusare. Flera gånger om dagen säger jag till mig själv ”min hälsa är obegränsad, min själ mår bra och jag är lycklig nu”. Efter flera månaders kämpande med de orden kan jag idag känna att det är mina och att det kommer från hjärtat. Så fort mina negativa tankar kommer kör jag mitt mantra för att inte ramla ner i hålet, och hittills har det funkat. Jag fokuserar stenhårt på att bara ägna mig åt saker som ger positiv energi (ex. Katrins blogg…tack Katrin!). Allt och alla som ger mig dålig energi går bort! Jag är sjukskriven heltid och all min tid ägnar jag till att må så bra jag bara kan – och det är ett heltidsjobb, verkligen. Massor med styrkekramar till dig och tänk på att mirakel faktiskt kan ske.

 • anonym
  6 februari, 2013 at 11:25

  I morgon kan han vara död. FRID!

 • anonym
  6 februari, 2013 at 11:30

  JÄVLA SKITCANCER!!!!!!!!!!!!!!

 • Anonym
  6 februari, 2013 at 12:32

  Åh fy vilket monster AW verkar vara, avskyvärd 🙁 jag tyckte bara att hon utstrålade ren ondska samt självömkan stackars alla hennes barn !!

 • Pinglish
  6 februari, 2013 at 12:41

  Ett bra och rent vällingtips, nu eller sen när tvåan kommit http://otto.se/

 • Camilla
  6 februari, 2013 at 12:42

  Hur fan orkar du, Katrin? Man blir ju alldeles matt av alla kommentarer här inne. Bitterfittor (gäller även män) som bara verkar leva för att i varje inlägg du gör, bara klanka ner. Det är skattesmitning, Bingo är otrogen, du är oempatisk o elak mm mm mm. Herre gud, gillar man inte Katrin är man ju inte tvingad att läsa bloggen. Gå ut härifrån o gör något
  annat av er dag.

 • Lotta
  6 februari, 2013 at 12:44

  Jag håller helt med dig !!

 • Lotta
  6 februari, 2013 at 12:49

  Jag lider med dig men tror att du MÅSTE vända dina tankar om du ska fixa detta. Att missunna andra lycka för att du blivit sjuk hjälper dig absolut inte, tvärtom. Att klä sig i offerkofta missklär alla.

 • Elvira
  6 februari, 2013 at 13:00

  Tror verkligen det ligger något i det du skriver, jag har alltid fått lära mig att man ska välja ett yrke som man tycker är roligt, där man aldrig har tråkigt på jobbet 🙂 Har man rätt arbetskollegor och ett roligt jobb orkar man hur mycket som helst, har man inte den turen blir det hur jobbigt som helst. Om man tycker det är roligt att ha många projekt lär det ju gå galant (som för dig), men om man tycker det är jobbigt att ha så mycket på gång samtidigt (sån är jag haha, ett projekt åt gången tack!) så blir det otroligt jobbigt 🙂

 • Annika
  6 februari, 2013 at 13:38

  Jag vet inte vad jag ska skriva men jag vill skriva något. Fan, det är inte rättvist och det är inte rättvist att DU som har något att klaga över inte gör det och vi andra förfasas över obetydliga, fåniga, banala saker. Jag skäms lite för det. Nej, jag skäms mycket för det! Vad säger man? Jag hoppas på mirakel, jag hoppas du fortsätter vara positiv och jag lovar att jag ska tänka mer på det som betyder något. Tack för att du är stark. Kram

 • Anna
  6 februari, 2013 at 14:14

  Håller med er också.
  Det är märkligt att folk som inte gillar Katrin ändå ska in på hennes blogg.
  Det är som om sådana människor inte har något liv o måste
  leta fel hos folk som dom sen kan klaga på.
  Lägg ner energi på något/någon ni tycker om o må bättre.
  Det är ju ingen som tvingas att läsa folks bloggar som man inte gillar.

 • Emma
  6 februari, 2013 at 14:41

  Åhh tack äntligen!! Hoppd folk förstår nu att de är lata och gnäller! Skrev nåt liknande på min blogg, blev total lynchad! Kolla gärna in den emmadahlin.bloggo.nu
  Jag ät ung, men ärvhellre överambitiös än oambios!!!
  Tack för LCHF tipsen etc…. Snart är bikiniformn här!! :-):-)

 • Esmeralda
  6 februari, 2013 at 15:52

  Skönt skrivet!

 • Emma
  6 februari, 2013 at 16:02

  Vad menar du med ”fina kära bästa Anna W”?

  Du har tidigare skrivit det här:

  http://www.finest.se/userBlog/?uid=28711&beid=1340125

 • Carola
  6 februari, 2013 at 17:00

  Lär dig stava människa !

 • Carola
  6 februari, 2013 at 17:03

  Ironi kanske 😉 roligt att läsa att hon tror att Anna Wahlgren är 55 som sambon sin när hon är 70 år, herregud inte har man väl sex vid 70?! Eller har jag helt missat något??

 • anonym
  6 februari, 2013 at 17:36

  När man har låtsasjobb, städerska, barnflicka och pengar att åka semester för varannan månad kanske? Men det är väl förmodligen alla andra som är misslyckade idioter som ej uppnått detta?

 • jag
  6 februari, 2013 at 18:42

  men åhhhh va livet kan va orättvist fy fan :'( kämpa på 🙁 <3

 • Isa
  6 februari, 2013 at 19:01

  Meeen, vad gör du här då?…fler som läser denna blogg. Jag tycker Swetex har sina poäng och är samtidigt underhållande.

 • Fy
  6 februari, 2013 at 22:23

  Det är ju du Svante som sitter och spyr ut galla över SweTex…så jag säger så här till dig:

  Fyyy vad bitter du måste vara Svante. Tycker du ska skaffa dig ett liv! Varför läsa kommentarer om du ändå inte gillar dem?? Du är bara avundsjuk. Det här handlar enbart om att du inte fått sex på länge.

 • Camilla
  6 februari, 2013 at 22:32

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Linda
  6 februari, 2013 at 22:45

  Vet inte vad jag ska säga.. när man hör sånt här, det är då man tänker till, ta vara på varje dag, vara närvarande och inte stressa runt. Är uppriktigt ledsen för din skull 🙁 Och för alla andra obotligt sjuka. Det kan hända vem som helst, när som helst. Ta hand om dig<3

 • HS
  6 februari, 2013 at 22:56

  Du Fy, det låter på dig som att du utgår från dig själv…
  När har du fått sex senast?????????????????

  Isa har du vaknat till liv igen!!!!!!!!!!!!!!
  Alltid på hugget och negativ som bara den på alla möjliga bloggar, att du bara orkar…

  Bra skrivet Svante!!!!!!!

 • sofie
  7 februari, 2013 at 10:40

  Skickar en stor kram och massor av varma tanka till er! Livet är så orättvist… <3

 • sofie
  7 februari, 2013 at 10:41

  Att tänka positivt är nog extremt nyttigt men ack så förbannat svårt ibland.

 • Carro - enjoy your coffee
  7 februari, 2013 at 10:57

  Precis. Man skapar sin egen verklighet.

  Inspirerande blogg? klicka in er här –> intox.blogg.se/

 • Magda
  7 februari, 2013 at 14:00

  Helt rätt. Folk sprider mer hat via dessa kommentarer än Katrin påstår sig göra när hon talar om sina åsikter kring tex SATS

 • Esmeralda
  8 februari, 2013 at 09:17

  Ironi finns inte i Katrins värld. Hon är inte kapabel. Däremot är hon en kappvändare av stora mått. Åsikterna kan byta plats från vecka till vecka. Det beror endast på vad som hon tror ska provocera mest. Men hon har spelat ut sina kort för länge sen. Om hon någonsin har haft några. Jag har aldrig förstått storheten i Zytomierskas ” provokation”. Det är ju endast banaliteter.