Okategoriserade

Ett jävla sökande

Livet handlar om att söka har ni tänkt på det? Och man måste hitta. Så är det alltid. Man måste hitta kärleken, man måste hitta G-punkten nu måste jag även hitta jävla fucking Mulabanda och det är omöjligt. Jag fattar inte vad han pratar om? Knipa som att man drar ut tampongen men ändå ska ha den kvar PLUS spänna hela magen och rulla den utan att andas. Sååååå sjukt jag blir tokig men skit i det. Det kan inte finnas många här som har en aning och kanske lika bra så. Ännu något att söka efter. Kommer jag att hitta Mulabanda? Någonsin? Vi får se. Yogakursen var fantastisk och nu är jag ganska så slut. Kört fyra timmar yoga på en dag liksom? Ska inte göra om det.

Alla är tillbaka från semester och att gå genom stan är omöjligt. Från butiken på Karlavägen till butiken (den nya!!!) i Sturegallerian tar det i normala fall fem minuter att gå. Det tog mig en och en halv timme idag för hela tiden mötte jag folk jag kände och eftersom jag inte hade något att passa så tog jag mig tid att praaaaata med varenda person och det var så trevligt så jag vill göra om det hela imorgon. Vad har jag gjort idag? Förutom att yoga vill säga. Jag har gått mellan Karlavägen 73 och Sturegallerian. Det tog hela dagen.

Imorgon ska jag lägga lite fokus på att röja i lägenheten. Asså det där med mikron. Snälla rara folket kan ni sluta använda mikro? Jag fick typ hundra mejl angående den där jävla mikron. Inte så smart att skänka saker för folk blir ju som galna. Ska sälja nästa gång. Kithen Aid-mixern står på tur. Men den var jävligt dyr så den säljer jag. Svart är den? Får jag nåt bud? [email protected] vid intresse.

Träffade en gammal vän på yoga-kursen som jag inte mött på länge. Så vi tog en SPONTAN-middag direkt efter. Bara gick och satte oss på Nybrogatan 38 liksom HA HA HA. Mina unga läsare måste tro att jag blivit dum i huvudet. Alla morsor fattar. Till er unga läsare: Vänta med familj och barn så länge ni bara kan. Livet förändras så sjukt mycket och bara till det bättre såklart och barn är meningen med livet jag tycker verkligen det men det gamla SPONTANA livet kommer liksom aldrig tillbaka så njuuuuut av att göra det ni vill när ni vill. Fan ni kan inte ta det till er. Jävla skit att man måste få barnen för att förstå. Aja skit samma lyssna inte jag ska inte tjata heller.

Man får tydligen bättre hörsel och luktsinne av yoga har ni hört det? Efter att jag hållit för öronen inne på restaurangen och sagt att jag MÅSTE sitta ute och sen ropat rakt ut efter att tre olika personer gått förbi vårt bort och luktat så himla gott sa min kompis det. Hon kunde inte sluta skratta över mitt beteende men jag hade ingen aning. Man blir som en varg. Coolt. Appropå coolt så har Ringo kört, notera kört och inte åkt, grävskopa på landet hela dagen idag. Den bästa dagen i hans liv. Väntar på film från Bingo. Längtar. Imorgon lägger de gräset. Då ska Ringo få vara med och köra skopan igen. #världenslyckligastepojke

Aja nu ska jag sova. Kommer att slockna som en lampa. Godnatt fina läsare. Märker ni att jag är glad? Det är jävligt märkligt för det är just den perioden som jag var som allra deppigast förra månaden. Victoria skriver att de gröna sköningarna tar bort PMS och hormonsvängningar… Magi.

You Might Also Like

 • Sara
  12 augusti, 2014 at 00:28

  Ibland är det svårt att veta om du är allvarlig eller driver…? Mulabanda är samma sak som att spänna inre magmusklerna (vanlig core träning) plus knipa samtidigt. Rätt säker på att du klarar det efter alla års träning och yoga 😉

 • jolanta
  12 augusti, 2014 at 06:45

  TACK KATRIN! Äntligen kommer jag att bli av med min PMS och hormonsvängningar! Bara genom att dricka grön smoothie. Har försökt allt tidigare. Men nu HÄNDER det TACK!!!

 • Anette Starby
  12 augusti, 2014 at 06:50

  Du är så rolig haha! Men det är faktiskt sant att det blir skönare när man kniper. Både för tjejen & killen. Ha en fortsatt trevlig dag! Mvh http://starby.devote.se/

 • xantos
  12 augusti, 2014 at 06:55

  Hon driver med oss. Vilket ligger henne i fatet. För när hon verkligen menar allvar, kommer ingen att tro henne!!

 • anders
  12 augusti, 2014 at 07:14

  Var videon menat som ett skämt? Snart liknar du en riktig MATRONA!!!

 • Jag
  12 augusti, 2014 at 07:15

  Du är kul…. Du är spontan, rakt ut bara….. Hej o hå!!!…
  Men jag tycker du svär liiiiite för mycket… Hmmm jag gör det själv .. Och när jag hör andra o läser din blogg så hör jag hur illa det låter………
  Och barn är livet, och man behöver också vara själv ibland för att längta efter dom små… Personligen har jag all tid för mig själv nu… .. Mor, har inte tid nu måste iväg, mor batteriet snart slut.. Så njut du av barnen.. Dom är till låns bara.. Poff!!!.. Har dom eget liv… Då kan du fika mycket länge, sitta hela kvällarna o äta o skratta .. Tro mig…❤️

 • Anna
  12 augusti, 2014 at 07:48

  Ville bara säga att det där inte är grönkål. Kan vara salladskål möjligen. Grönkål är mycket grönare och liksom kraftigare/grövre.

 • Chriss
  12 augusti, 2014 at 08:59

  Definitivt inte grönkål. Möjligen vitkål. Skrämmande att hon inte vet namnat på de grönsaker som hon gör SIN gröna smoothie på. Recept?

 • Lena
  12 augusti, 2014 at 09:03

  Tänkte också det! Ser ut som vitkål

 • Sofie
  12 augusti, 2014 at 10:31

  Vad tycker du om mollys video freak?

  sofienordberg.se

 • robinrestinpeace
  12 augusti, 2014 at 10:50

  Värst va du va på hugget i dag 🙂 det är sökandet och nyfikenheten som håller oss borta från sjukdomar och som är nyckeln till långt liv. Grattis att du funnit ut det! Är säker på med tiden du kommer inse att veganlivsstilen är det ända rätta både för kropp själ djur och natur. Have a great day! Och nej det där va ingen grönkål, ser ut som vitkål!

 • Elin
  12 augusti, 2014 at 11:14

  Nu svarar nog inte Katrin, men själv kan jag säga att jag inte tycker den var något ” wow”. Väldigt modigt av vem som helst att kasta av sig kläderna, men det känns inte nytt.
  Folk har ju gjort det före henne och det kommer en sådan kampanj vart annat vart tredje år. Sist var det väl Blondinbella som kastade kläderna på sitt omslag, innan dess Amelia Adamo, och en massa andra ”kändisar”.
  Och gå in på varenda blogg, alltid står någon där och poserar i bikini eller underkläder.

 • JAg
  12 augusti, 2014 at 12:07

  Jag tyckte det såg ut som vitkål…

 • ylva
  12 augusti, 2014 at 13:31

  Det är färsk vitkål och inget annat;egendomligt att hon inte ser skillnad på grönsaker när det används så ofta.

 • Madde
  12 augusti, 2014 at 16:03

  Det är vitkål, vilket jag äter varje dag så är det något jag kan är det min kål.

 • Davve
  12 augusti, 2014 at 16:19

  Att ni orkar hålla på och psykoanalysera

 • louise
  12 augusti, 2014 at 23:11

  Herregud var roligt att du som skryter så om att du PRODUKTUTVECKLAR nya matprodukter för LCHF inte ens vet vad som är grönkål och inte!!! Jag skulle inte köpa en grej som du gjort. Tror man behöver lite mer nutritionslära än vad man lär sig på ZTV.