Okategoriserade

En Tom Kah Gai på ballen

Jag har just avnjutit en Tom Kah Gai (tänker på dig Jessie) på balkongen och kopplat av till sorlet av liveband en bit bort och det behagliga i att lillkorven slaggar.  Jag tänkte skriva ballen för vi har alltid kallat balkongen för ballen men hade jag skrivit att jag avnjutit en Tom Kah Gai på ballen till sorlet av liveband så hade ni fått en helt fel bild framför er så jag hoppar det där med ballen men visst är det så att man kallar den för ballen det är väl inte bara jag?

Sen var det också önsketänkande att jag satt på ballen och avnjöt soppan för det gick inte på grund av att myggen så jag satt där en liten stund men har nu gått in och ligger i sängen. Så då var vi helt ärliga med den saken också.

Nova, Bingo och Ringo ville absolut spela fack (schack) men Rambo var så dödstrött så jag sa att jag kunde offra mig och stanna på rummet med honom så att han skulle få sova i säng och inte vagn och de andra tyckte jag var urgullig som offrade mig fast i själva verket var det min plan från första början he he. En lång varm dusch med Novas mangotvål, en krispig tunn vit morgonrock, skummiga hotelltofflor, en knut på huvudet, bodybutter, en sovande bebis, en dator, en bok, en skvallerblaska, en balle, en Tom Kah Gai, jo men jag känner att offrandet var enormt. Nooooot.

Vi kom fram åtta på morgonen idag, så märkligt att vi kom idag för vi har hunnit med så väldigt mycket redan. Vi har ätit frulle, badat, sovit fyra timmar mellan 10-14, vaknat ätit lunch, badat i poolen i havet lekt, jagat Rambo, shoppat lite krimskrams mest sandleksaker, och allt det här på den här dagen! Klockan är bara halv nio de andra är iväg och spelar fack (Ringos ord) och här ligger jag och skriver. Jag ska läsa lite och sen ska jag sova.

Screen Shot 2015-02-21 at 13.53.30Så här satt Rambo gulligt och lekte i 10 minuter idag.

Screen Shot 2015-02-21 at 13.56.23

Ringo satt inte ens i 10 min. Kul med aktiva barn.

Screen Shot 2015-02-21 at 13.55.08

 

Väldigt roligt med en fotograf i familjen som kan ”Catch the kodakmoment”.

Screen Shot 2015-02-21 at 13.54.09

Ett till kodakmoment. Men han kör Lumix så vi får nog kalla det Lumixmoment. Coolare faktiskt. Kanske att Lumix inte kan sno det dock jag ska komma på ett nytt ord till Lumix. Det blir ett Lumixspot eller blir det jobbigt att säga med x och s efter varandra? Jag tänker på Right on spot som man säger. Var det bra eller? Jag är en ganska bra copy ska ni veta… Okej ett annat… Lumixway. Var tror ni? Det var ett Lumixway? Jag gillar det. Får ni upp bilderna föresten? Jag har lagt ut dem i png. Går det eller ska jag byta? Jag gör det i så fall. Hojta bara!

You Might Also Like

 • Sara
  21 februari, 2015 at 15:20

  Fantastiska bilder! Och bilderna syns bra. Och du ser otroligt vacker ut där du sitter och posar, som att du inte vore en dag över 30! Wow!

 • espana
  21 februari, 2015 at 15:25

  Hej Katrin! asså, badar Ringo med skorna på?? Finfina bilder iaf.

 • Julia
  21 februari, 2015 at 15:39

  Varför badar Ringo med skorna på? Kommer en massa sand, stenar o ski ti bassängen…skärpning!

 • Maria
  21 februari, 2015 at 16:09

  Bilderna synd! Det är nog badskor så ni kan lugna er. Pju fju inget att jaga upp sig för denna lördag, weee skåla i bubbel och njut av att ordningen är återställd 🙂

 • Cia
  21 februari, 2015 at 16:49

  Härligt med Thailand!! På riktigt tror jag att det e jag som började med ordet ballen om balkong för 20 år sen typ. Hade aldrig hört någon säga det innan o när jag började säga det så tyckte alla att jag va pervers o undrade va jag menade, 🙂 men med åren hörde man fler o fler säga ordet, haha så jag e helt 100 på att det va jag :)) hihi!!

 • nilla
  21 februari, 2015 at 17:33

  Kul att ha två så aktiva barn. Är avundsjuk. Mina barn är snälla och lugna. Tråkigt!

 • mango
  21 februari, 2015 at 22:32

  Njäe Cia…nu har du nog fått det lite om bakfoten
  Vet att det förekom på 60 talet om inte förr
  Ett slanguttryck du vet som frukost = frulle tex

 • Cia
  21 februari, 2015 at 22:47

  Haha Nää tror nog ändå det e jag som kom på det slanget Mango 😉 Va tonåring på 60-talet o det sas iallafall aldrig i min närhet då och dom jag pratat med hade/har aldrig hört det.. Så jag tror vidare på min teori 🙂

 • Josefine
  22 februari, 2015 at 03:22

  Bästa hotellet. Var där i december med min sambo och vi kunde inte bo bättre 🙂

 • Hanna
  22 februari, 2015 at 12:13

  Vad heter hotellet??