Okategoriserade

En smoothie för 89 kr, tack!

Jag har börjat dricka gröna smoothies, jag får för mig att det är bra för mig och min graviditet. Jag ber om att få dem specialblandade naturligtvis då jag inte äter frukt. Igår bad jag om att få en med spenat, persilja, basilika, blåbär, hallon, ingefära, lite morot, nåt sånt. Den var väldigt god och jo! avokado måste man ha i också. Måste. Jag betalade 40 kr för den igår. Det var lite, det håller jag med om men det var inte ekologiska råvaror så kanske var det därför. Idag när jag pratade med min vän som ska öppna en grön juicebar snart berättade hon för mig att Blueberry har en bra grön smoothie och då jag just passerade Blueberry när hon sa det stannade jag till med bilen, satte på min varningslampa och skuttade in för att köpa mig en grön smoothie. Men de hade ingen grön smoothie utan alla deras innehåller frukt så jag bad om att ta bort frukten och ersätta den med grönt och avokado. Jag bad henne även att ersätta havremjölken med mandelmjölk och även det kunde hon göra. Jag fick en jättegod smoothie som mest smakade jordnötssmör men god var den. Den kostade mig 89 kr. En liten smoothie. Jag åkte raka vägen till butiken och berättade för Louisa att hon har helt rätt i att vi har för låga priser på…allt!

”89 kr för en jävla fucking dryck som jag sväljer på en minut!”, gormade jag. ”Men du köpte den, eller hur?”, sa Louisa i triumf. Ja, jag köpte den. Och har fått i mig en dos nyttigheter så det är ju bra. Och hälsan får kosta bäst den vill.

Nä nu börjar boksignering i butiken. Jag måste sminka mig lite.

You Might Also Like

 • -Jenny-
  29 maj, 2013 at 15:05

  Alltså… ”stannade jag till med bilen, satte på min varningslampa”.
  Jag gillar dig, men jag avskyr folk dom stannar där man inte får. Skit sak samma om de använder varningsblinkers. Parkera på en parkeringsplats!!! åhhh, det tar verkligen fram djävulen i mig. Får alltid sån lust att repa syndarens bil eller slå av backapegeln eller något. Hehe.

 • Kajsa Kavat
  29 maj, 2013 at 15:34

  Ja, bra försök med smygreklam igen KZ.
  MEN allra billigast och nyttigast blir det att göra en smoothies alldeles själv. Detta tips får ni alldeles gratis av mig. Tudilo……

 • Cattis
  29 maj, 2013 at 16:53

  Med mandelmjölk och avokado så kostar det…. 😉

 • Kajsa Kavat
  29 maj, 2013 at 17:07

  Även om den innehåller mandelmjölk och avokado så kostar den fan inte 89 kronor!!!!!!

 • jag
  29 maj, 2013 at 17:29

  jooohooo

 • Cissi
  29 maj, 2013 at 17:58

  tycker också det var sjukt dyrt!

 • Cattis
  29 maj, 2013 at 18:06

  Sjukt dyrt ja, förvånande högt pris..nej…

 • I.W.
  29 maj, 2013 at 18:39

  Hej!
  Jag skulle nog inte heller ha råd att köpa en smoothie för 89:- varje dag. Håller med om att det är mycket pengar! De flesta av våra smoothies på Blueberry kostar dock 69:-. Vill man sen lägga till något kostar det lite extra, vilket är logiskt.

  Nötter är dyrt, ekologiskt är dyrt, mandelmjölk är dyrt. Vi använder bara produkter av bästa kvalité. Dessutom måste butiken tjäna något på det man säljer – så klart. Självklart men tyvärr, landar vi på det priset då. 🙁 Våra smoothies är ändå värda varenda krona tycker jag. En sallad på restaurang/café som ofta är gjorda på näringsfattig isbergssallad, lite gurka (vatten), tomat (manipulerad?) och kalkon (som oftast är smörgåspålägg med socker!), kan också kosta nära hundralappen ibland… DÄR kan man ifrågasätta priset tycker jag. 🙂

 • Kajsa Kavat
  29 maj, 2013 at 19:16

  Det bästa är, som sagt var, att göra en smoothies alldeles själv, istället för att köpa den hos Blueberry. Det blir nyttigare, billigare och godare.

 • kos
  29 maj, 2013 at 19:51

  Jag tycker du ska sminka dig MYCKET för att inte skrämma folk :S

 • Sandra
  29 maj, 2013 at 20:52

  Du är bra härlig du =)

 • Lasse
  29 maj, 2013 at 21:23

  Pessa pau deg ….

  Höhö

 • Sofie
  29 maj, 2013 at 21:32

  Hej! Jag tycker att du alltid har så fin hy! Du har visat tidigare dina nya ansiktsprodukter men vad använder du för smink underlag? Foundation, puder etc.

 • Gun
  29 maj, 2013 at 22:17

  Är det här ett skämt?

 • Py
  29 maj, 2013 at 23:01

  Smygreklam? Och det är ju kanske lite svårt att fixa en smoothies när man är på stan?! Det är ju inte riktigt meningen att man ska springa ut på morgonen och köpa till familjens frukost, juuu

 • Py
  29 maj, 2013 at 23:04

  Och ta med den ut på stan då…eller? Mat på restaurang kostar också mer än att göra mat hemma, snälla….

 • Gun
  30 maj, 2013 at 07:32

  Inte fan går man ut på restaurang för att dricka smoothies. Och varför skulle man inte kunna ta med sig sin smoothies ut på stan? Please…………….

 • Jenny
  30 maj, 2013 at 08:08

  Dyrt, JA. Men med tanke på vad man betalar för ett glas vin eller en drink ute på krogen, utan att blinka, så känns inte 89 kr så hutlöst. Och det är inga hälsodrinkar man får på krogen 🙂

 • Linda
  30 maj, 2013 at 09:17

  Oj har ni så dyrt vin och öl hos dig. Här kostar ett glas vi och öl runt 50 lappen..

 • Josefin
  30 maj, 2013 at 09:25

  hehe brukar också köra varningslampan. Vi var förbi din butik igår! gud vad trevlig och underbar du är!
  Butiken var jättefin och produkterna verkade toppen. Fick med mig ”kokoschipsen”. Väldigt goda! helt besatt!

 • Krister
  30 maj, 2013 at 12:10

  Ta 2 dl filmjölk och en sked sylt i. Rör om och så har du en ”smootie” för under 2 kr.

 • Amazing Interior
  30 maj, 2013 at 13:46

  Vill du ha gröna, ekologiska smoothies till ett bra pris (tror ca 40 kr) är tipset EAT på Tegnérgatan. Jag har testat dem och de är supergoda!!

 • Krister
  30 maj, 2013 at 14:35

  ”Jag tappade min mobil i badkaret igår när jag badade. Den sjönk”.
  – Är det så konstigt?
  ”Ja, eftersom det var ett SIM-kort i den…”

 • Py
  30 maj, 2013 at 23:53

  Gun, Gun, suck, vem har pratat om att gå på restaurang och dricka smoothie? Vad jag menar är ju förstås att det kostar mer att köpa en smoothie på stan än att göra en hemma, självklart, precis som det kostar mer att äta mat på restaurang än att göra mat hemma.

 • Py
  30 maj, 2013 at 23:55

  Krister hört talas om LCHF? Det är det vi snackar om just nu.

 • .
  31 maj, 2013 at 01:18

  Amen Py, du är ju för helvete överallt! Under varenda inlägg har vi Py som gaggar och försvarar Katrin blint. Kissa och gå och lägg dig!

 • Lutte
  31 maj, 2013 at 07:03

  Ni har för låga priser?! Det tycker jag faaan inte. Jag, som fattiglapp, har bara råd att köpa lite sukrin hos er, i bästa fall. Varje gång inbillar man sig att man ska köpa med sig massa goda grejer för att underlätta vardagen, varje gång blir man besviken på att man får prioritera bort det mesta. Jag håller med om att produkter av bra kvalité ska kosta, det är det inget snack om. Men va fan, ska bara rika människor kunna unna sig era varor? De som är studenter, arbetslösa, nyblivna föräldrar som har mycket annat att prioritera i första hand? Är de då för dåliga för att handla hos er eller ska de spara i flera månader för att kunna lämna butiken några tusenlappar fattigare??