Okategoriserade

En riktig jävla skitdag

Alltså det är ingen som dött eller blivit allvarligt sjuk men den här dagen hade jag gärna hoppat över kan jag säga. Massa skitproblem på jobbet som bara slukar min energi och gör mig på urdåligt humör. Jag funderar på att åka på en yoga-resa en vecka. Någon av som har tips på ett flott ställe i Europa som har bra väder, behandlingar, ayurveda, ashtanga och härligt boende? Tipsa mig gärna.

Kul tycker jag att ni tror att mitt LCHF-tips om att gurgla med kokosolja var ett aprilskämt. Ni är roliga, gänget! Det är inget skämt över det alls. Det är helt sant.

Ja näe, jag har inte så mycket att komma med som sagt har en riktig jävla skitdag. Jo! Jag kan åter igen avreagera mig på svenskars beteende i trafiken. Igår när vi bilade hem från Jämtland så upptäckte jag ett nytt problem. När jag ligger i högre fart i vänster fil betyder det att jag vill köra om eller hur? Det verkar som att det finns många som har missuppfattat vänster fil med höger fil då det är väldigt vanligt att folk lunkar fram i vänster fil. När jag då blinkar lite lätt med mitt helljus för att trögskallarna ska flytta på sig så förstår de flesta. Dock finns det dem som blir irriterade över detta. En bil körde in till höger, lät mig passera, sen körde han snabbt ut bakom mig och tokbländade med helljuset. Som att han ville poängtera att han blev sur för att jag bad honom att flytta på sig. Sjuk, ju?! Eller är det kanske jag som har missförstått? Är inte vänster fil till för att köra om? Jävla idioter.

 

You Might Also Like

 • Lee
  2 april, 2013 at 14:53

  Katrin, angående omkörningar så BEROR DET HELT på i vilken fart du vill ”tvinga in” andra bilister i vägrenen.
  Kör man det det står på skyltarna flyttar jag mig fan inte för att det kommer någon dåre och vill om. Det är upp till mig! Du får väl planera din körning bättre så slipper du ha så förbannat bråttom….
  Om du vill köra om så får du fan vänta tills du kan göra det utan att tränga in folk i vägrenen. Det kan stå ett barn eller vad som helst i vägrenen efter en kurva, det har du ingen aning om.
  Däremot kör personen UNDER hastighetsbegränsningarna så kan man ju vara så snäll och flytta på sig för en bildåre….

 • anonym
  2 april, 2013 at 14:55

  Varför är du så stressad i trafiken. Varför har du så bråttom fram. Tänk på att du har barn i bilen! Ta det lite lugnare. Det är väl bättre att komma fram, än att inte komma fram alls

 • Em
  2 april, 2013 at 15:00

  Jo, det är en omkörningsfil, inte ligga och trycka i. Dock om man skall vara riktigt jävligt vrång så får man inte ligga över hastighetsbegränsningen och hetsa ngn till att byta fil.
  Men kan inte fatta att personen blev sur!

  JAG blir dock jävligt irriterad på töntiga pappor ver 35 med tonade rutor på sin kombi som blinkar med helljusen i HÖGERFILEN när de skall köra om och lägga sig i vänster.
  Jag skiter väl i om de skall köra om, gör det då. Min bil går liksom typ i max 120 innan den börjar skaka då jag har en liten stadsbil, så då håller jag mig i höger.
  Sluta blinka mig i nacken hela tiden.

 • Renee
  2 april, 2013 at 15:06

  Hej!
  Läs Malin berghagens blogg!
  Hon yogar och är just nu på någon hälso/tränings/yoga resa i Turkiet 😉

 • Emelie
  2 april, 2013 at 15:30

  Efter en dålig dag brukar det komma en bra;)

 • anonym
  2 april, 2013 at 15:46

  Inte för Katrin, hon är bipolär!

 • Svanen
  2 april, 2013 at 15:46

  Helt rätt Katrin, jag har aldrig fattat heller varför man inte använder backspegeln och flyttar på sig när någon närmar sig, det gör jag alltid. Hjälps åt i trafiken istället för att bry er om vem som kör för fort.

 • Kjerstin Daller
  2 april, 2013 at 15:48

  Vart tog Camilla med bajjspillrena vägen ????????? Behöver verkligen skita mig smal nu när våren kommit !! Desperat Kjerstin 🙁

 • Åsa
  2 april, 2013 at 15:48

  Komiskt, jag och min sambo var i samma situationer igår. Folk fattar inte syftet med vänsterfilen utan ”pyskör” som jag säger.. Usch!

 • catrin
  2 april, 2013 at 15:52

  Lee och anonym: det är er man vill slippa i trafiken! Högerfil är körfilen och vänsterfilen är omkörningsfilen. Varför ligga i vänsterfilen och trycka bara för att man inte tycker andra ska köra fortfarande? Ni har inte tänkt på att allt fler börjat köra om i högerfilen? Livsfarligt och jag skulle aldrig våga men det är konsekvensen av besserwissrar som er ute på vägarna.

 • Tesse
  2 april, 2013 at 16:09

  Fast nu handlar det ju om en tvåfilig väg! Och då har Katrin helt rätt, vänsterfilen ÄR omkörningsfilen! Är det tex 90 och du ligger o kör i 90 ska du hålla dej i högerfilen!

 • Lee
  2 april, 2013 at 16:18

  Ja DÅ ja…

 • Lee
  2 april, 2013 at 16:21

  Nu hade jag missat att det var tvåfiligt…det är nämligen lika vanligt när det är enfiligt.

 • Anna-panna
  2 april, 2013 at 16:33

  Gurgla i en halvtimme? verkar faktiskt som ett aprilskämt för mig…

 • Maria
  2 april, 2013 at 17:19

  Tänkte precis tipsa om Malin Berghagen. Resorna hon anordnar ska vara väldigt bra och mycket uppskattade har jag hört.

 • Kristina
  2 april, 2013 at 17:50

  Nja, inte helt rätt då man enligt lag får köra om i höger!!!

 • Teresia
  2 april, 2013 at 18:07

  Kolla gärna in våra yogaresor på http://www.inshapetravel.se

 • l
  2 april, 2013 at 19:17

  Fast är det tex en 90väg.. så är det antagligen dom som ligger å trycker i 70 hon menar. å det finns VÄLDIGT många som kör saktare än begränsningen vilket kan va lika mycke trafikfara som dom som kör 10km/h för fort

 • Linda
  2 april, 2013 at 21:22

  Har faktiskt aldrig varit med om det problemet. Man kör i höger fil och kör om/kör snabbt i vänster fil! Punkt!

 • Peppe
  2 april, 2013 at 22:11

  Det är bättre att komma 20 minuter för sent i detta liv än 20 år för tidigt i nästa liv…:)

 • C
  2 april, 2013 at 23:02

  Dags att köpa en fil-Katrin tror jag. Eller z-files (sjukt tråkig koppling i min hjärna till the X-files

 • C
  2 april, 2013 at 23:05

  Och juste. Nästa stora trafikstockning, förutom E4:an imorgon mellan 7.30-9.00, borde bli midsommar och sträckorna ut mot skärgården.
  Åk i tid!

 • Linda
  3 april, 2013 at 04:24

  Du måste skrivit fel isf ang kokosoljan?Du menar väl 30 sekunder? Inte 30 minuter?

 • Johanna
  3 april, 2013 at 08:23

  Det är väl inte upp till dig att ansvara för hur fort folk kör eller vill köra. Snacka om att skapa irritation i trafiken.

  Släpp förbi folk och låt dom ta eget ansvar för sin körning. Du vet ändå inte varför de har bråttom? De kanske ska till sjukhuset?

 • Liza
  3 april, 2013 at 09:20

  Nämen fröken speciell, klart att andra är idioter i trafiken, för du är ju bäst.
  På allt du gör, på att vara mamma, på att äta fett, på att driva företag, på-ja ALLT. Vet ingen som är så bra som du.
  Fortsätt gärna ! Men nog kan du väl höras o synas o vara liiiiite bättre…

 • jojo bad olja
  3 april, 2013 at 17:21

  Bwahaha

 • Millan
  5 april, 2013 at 09:09

  Hastighetsbegränsningen gäller även i vänsterfilen.