Okategoriserade

En perfekt dag

Vädret är helt otroligt magiskt idag. Det är så vackert och härligt så man blir ju lycklig av bara det. Vi har badat klart och ska åka och fika med babor. Det är min pappa som kallas för babor av Ringo. Och min farmor. Ringos gammelbabor.

20121202-141123.jpg

20121202-141138.jpg

You Might Also Like

 • Ninas modeblogg, utan mode
  2 december, 2012 at 14:35

  Åh vad gott med Sandwich!

 • Inanna
  2 december, 2012 at 14:38

  Hej!
  Har undrat om Ringo äter LCHF, men ser att han inte gör det. Äter Bingo som du? Om inte, hur är det att laga käk? Här blir det tre olika rätter till fem personer (LCHF, ”barnmat” och vegetariskt). Lite halvjobbigt.

 • Älg
  2 december, 2012 at 15:58

  Vart är nappen? Har han inte alltid nappen vad han än gör? Har du äntligen fattat hur han kommer se ut efter ha kollat på bonde söker fru och Klas…

 • camilla
  2 december, 2012 at 16:24

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Julia
  2 december, 2012 at 16:37

  Katrin!! Kan du int göra en tatuering med texten ”No sugar added”. Vore svincoolt!:-)

 • anonym
  2 december, 2012 at 16:45

  Vars nån stans hade du tänkt att hen skulle göra den?

 • camilla
  2 december, 2012 at 17:09

  kan inte katrn skaffa dreadlocks?

 • Olaf
  2 december, 2012 at 17:14

  Svenne

 • cecilia lind
  2 december, 2012 at 17:40

  Hittade din bakbok på NK, bara 3 kvar så jag passade på! Din första bok har jag redan och den är lusläst. Har ätit LCHF / den mat vi är skapta för/stenålderskost i två veckor nu. Gått ner 4 kilo och mitt blodsocker är så bra att jag måste tvinga mig själv att äta efter 8 timmar för att jag inte är varken sugen på nåt eller hungrig! Detta har aldrig tidigare skett… Jag skickar före och efterbild sen när jag nått mitt mål! Tack för att du står på dig och inte låter dig trampas ner av alla puckon som tror att dom vet så jävla mycket om allt hela tiden…

  Kram Cecilia

 • Angelica Disbo
  2 december, 2012 at 17:58

  Hej Katrin,
  Jag började med LCHF i och med det att jag köpte din första bok, jag blev jättetrött långsam i huvudet kändes som om jag befann mig i en ”bubbla” jätteobehagligt. Så jag slutade men kan samtigt känna att jag blir imponerad av alla som går ned så mycket, jag vill också. Vad tror du det beror på, jag vet att du inte är doktor men har du hört att folk har känt så här`? tacksam för svar .

 • Anna
  2 december, 2012 at 18:59

  Sluta din jävla idiot! Är du helt pantad som skriver ditt skit efter varenda inlägg?!

 • Rebecka
  2 december, 2012 at 19:34

  Hej Katrin. Jag har kört lchf i ett år snart. Och jag trivs jättebra. Men jag undrar, vad tycker du om att ha en ”fridag” i veckan då man får äta vad man vill? 🙂 Jag vill ha det för att kunna njuta av endel saker jag älskar, men samtidigt känns det som jag inte kommer gå ner då. Vad tror du? 🙂 TACK PÅ FÖRHAND, du är grym! 🙂

 • Ri
  2 december, 2012 at 20:40

  Du mår så eftersom din kropp inte mår bra utan kolhydrater . Du gör dig kvitt socker,då blir man kass ett tag.

 • Cecilia lind
  2 december, 2012 at 20:48

  Du åt förmodligen för lite fett, du ersätter ju kolhydraterna med fett och får din energi där istället. I början är det normalt att bli snurrig, trött och få abstinens efter sött och snabba kolhydrater. Men ge det två-tre veckor. Du kommer må så bra!!

 • Mia
  2 december, 2012 at 23:00

  Håller med…så jävla trött att se det! Undrar verkligen om någon köper?!

 • Kicki
  3 december, 2012 at 14:01

  Det är jättevanligt att man känner sådär, ju mer sockerberoende ju värre är övergångssymptomen
  Antingen går man ”cold turkey” och slutar med allt socker och stärkelse tvärt och mår skit tills kroppen ställt om sig eller så trappar man ner långsamt
  Uteslut bröd, pasta och godis men ät potatis och rotfrukter ett tag till (och mycket grönsaker). Lägg till extra fett lite i taget för att sen öka mängden för att vänja magen. Glöm inte dricka vatten

 • kajsa
  3 december, 2012 at 20:29

  Jag köpte och de är underbara. Har redan gått ner 7kg. kram