Okategoriserade

En perfekt dag. I mitt perfekta liv.

Mitt liv är perfekt för tillfället och jag njuter så otroligt mycket av det. Jag säger till mig själv flera gånger om dagen att jag ska njuta och uppskatta mitt perfekta liv och vara tacksam för att jag är en fullkomligt lycklig människa. Jag är det. Just nu. Sen går det över och blir jävligt eller tufft eller åt helvete jag vet det men nu är då så jävla perfekt. På alla plan.

Och idag hade jag dessutom en perfekt dag. Jag satt vid datorn i lugn och ro på förmiddagen när kotten sov. Jag promenerade till Solna (det tog en timme och fem minuter) och hälsade på min farmor. Sen åkte jag hem lagom till att Ringo kom hem från dagis med barnflickan. Då fick hon ta Rambo så fokade jag på Ringo. Vi gosade, jag lagade mat. Sen åt vi middag tillsammans. Jag och min stora pojke. Så anslöt Rambo och barnflickan och Ringo berättade för henne att han gillar Svampbob men eftersom han inte kan säga S och hon inte är jättebra på svenska så tolkade hon det som att han sa schampoo och då bröt jag och Ringo ihop av skratt. Vi himlade med ögonen, skakade på huvudet och upprepade schampo om och om igen och så skrattade vi.

Sen satte sig Ringo framför schampo och jag ammade. Sen lämnade jag dem alla och stack på första Samba-lektionen. Samba alltså hello?! Vet ni hur kul det är, eller?! Jag och Carro bara såg på varandra och log. Vi pratade genom blickar och vi visste precis vad vi talade om. Stures, ett på natten, färgglada shots och sambamoves. Ha ha ha. Japp, den dagen kommer att komma. Jag svär.

Sen kom jag hem. Tvättbilen hade lämnat tre påsar med nytvättade, strukna och fint vikta kläder utanför dörren. Ringo kom rusandes ”Mamma, visa hur du danasade!” och jag visade lite moves. Han började härma mig så vi dansade en stund. Sen borstade han tänderna och gick och la sig utan protest. Jag satte mig för att amma och barnflickan gick hem. Jag såg lite på den där tokiga Per Moberg och sen ropade Ringo att han nu sett på den sista filmsnutten och att han stänger av paddan. Japp det händer ibland. Så då lämnade jag Rambo med en flarra och kröp upp till Ringo. Min förstfödde son. Gosade i några minuter och sa att han är världens bästa och duktigaste fina pojke och att jag älskar honom så mycket att det gör ont i min kropp och då sa han ”Nääääää” följt av ett ”Jag älskar dig, mamma”.

Tillbaka till Rambo som så duktigt sugit i sig flarran själv och nu låg och jollrade. Nästan pussa ihjäl honom och sen packa ner honom i sängen och vagga lite. Skrev halva det här inlägget. Sen sov barn nummer två sött han med.

In i köket för att ta fram det perfekta knäckebrödet. Med ökad träning följer ökad matlust. Nu i sängen. Två knäckemackor med smör och Nutella på. En kopp amningsté. Min dator och mitt perfekta liv. Bingo har event idag så han har helt missat min perfekta dag. Som hade varit ännu mer perfekt och han hade varit inkluderad i den.

Mitt perfekta liv har jag mest mina anställda att tacka för. De är så otroligt grymma allihop. Utan att de skötte skutan hade jag verkligen inte haft ett perfekt liv. Dom i Hedemora med Ingergerd i spetsen som gör så fina varor, gänget på kontoret, Isa i Sturegallerian. De är så jävla bra allesamman.

Och snart finns vi i 100 livsmedelsbutiker och då har jag sagt till tjejerna att vi ska fira med drinkbord på nån krog. Typ Fou eller Sture eller Bergmans. Dem får välja. Jag pröjsar!

Jag känner mig som Brittney Spears när jag säger att jag känner mig så otroligt blessed men jag gör det. Jag vet att jag har mig själv att klappa på axeln för mycket och jag gör det också. Jag lyssnade på mig själv i Livshjulet här i veckan. Det var härligt och kul att jag visste vad jag skulle svara på frågorna innan jag svarade på dem. Det var inspelat för knappt ett år sedan och jag sa då att jag hade sju anställda. Idag har jag 13 inklusive mig själv. Då sa jag att det var min ambition att utveckla mina egentillverkade produkter och sälja dem till återförsäljare. Idag är jag på godväg med 95 stycken as we speak. Jag är sjukt duktig. Jag är stolt över vad jag presterar och jag älskar livet.

Ja ja ja, nu ska jag beställa mat på Mathem.se. Rabattkoderna gäller fortfarande för er. Lchfrabatt för befintliga kunder och Katrinz14 ger nya kunder 150 kr. Och du glöm inte att beställa knäckebrödet och pizzamizen när du ändå håller på!

You Might Also Like

 • Katarina
  13 februari, 2014 at 23:19

  Nu ska jag be ett litet bön för dig och din lycka. Så att inga onda tankar når dig. Alla ni som blir avundsjuka nu när ni har läst det hon skrev- älska henne istället. Det får ni tillbaka i era liv sen. Låt oss alla vara friska och glada, och leva länge våra perfekta operfekta liv.

 • Jenny
  13 februari, 2014 at 23:41

  Tack för att du är du och delar med dig av allt det där som definierar dig. Det är sååå sjukt härligt att följa din blogg och din utveckling… Fatta hur mycket du förändrats! Märker du det själv? Nu har du bara kvar att stärka din självkänsla också. På riktigt! NÄR ska du fatta att du är vacker både på insidan och utsidan människa!!?? Käka LCHF allt vad du vill men du får fan börja älska dig själv snart.
  Sov gott! Kram

 • LOT
  14 februari, 2014 at 00:41

  Underbart! Jag är så glad för din skull och du är värd varenda uns av lycka och framgång! ”The Secret”, hört talas om den 😉 kram

 • Camilla
  14 februari, 2014 at 00:50

  reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Eli
  14 februari, 2014 at 04:54

  Det är så intressant med vuxna fjotisar. Det är som att vissa helt enkelt inte växer förbi det stadiet, och det märks.

 • J
  14 februari, 2014 at 06:41

  Kul att du lär din son att det är ok att håna andra pga språksvårigheter.

 • Sara
  14 februari, 2014 at 07:32

  Hej!
  Jag heter Sara och är tvåbarnsmamma, jag bloggar om min vardag som studerande och om min träning, har nu gått ner 58 kg!! Jag älskar tatueringar, fotografering och djur; har t ex sugar gliders, kameleont och hundvalpar.

  Jag kommer snart börja med ett nytt projekt i min blogg där vi kommer få träffa en intressant person i veckan och jag tycker att det kommer bli superkul!

  Ta gärna en titt på min blogg:

  http://hajnal.se/

  // Sara en tatuerad tvåbarnsmorsa

 • kajsa
  14 februari, 2014 at 07:41

  Så tänkte jag med!

 • Jessica
  14 februari, 2014 at 08:06

  Hej!

  Finns det nån affär i Skövde som har tagit in dina lchf produkter?! 🙂

 • alice
  14 februari, 2014 at 08:50

  Blir du inte trött på att provocera. Tydligen har vissa kommentarer i tidigare inlägg, träffat mitt i prick!

 • rio
  14 februari, 2014 at 09:03

  Är det dig själv du försöker att övertyga. För visst är väl hur mycket man väger, det allra viktigaste här i livet!

 • greta
  14 februari, 2014 at 09:06

  Håller med

 • laura
  14 februari, 2014 at 11:50

  kan du inte använda all deg du tjänar på att åtminstone anställa en svensktalande barnflicka? Men det är klart att det blir billigare att anställa en polska svart..

 • Optimisten
  14 februari, 2014 at 12:22

  Och det var ju det som var tanken. Ibland är provokationerna tråååkigt uppenbara.

 • Optimisten
  14 februari, 2014 at 12:23

  ..vill man att en okänd människa med okänd bakgrund ska forma sina barn så varsågod då.

 • Carrie
  14 februari, 2014 at 14:07

  The secret har jag både hört talas om, läst 3 gånger och slutligen bränt upp på ett bål där den hör hemma. Vidrig bok om man tar reda på lite fakta. Men jag förstår att den är oerhört lockande för den stora massan. Det har den varit även för mig 🙂

 • Lollo
  14 februari, 2014 at 15:20

  Låt inte bebben ligga själv och äta, tänk om han sätter i halsen.

 • kalle
  14 februari, 2014 at 19:54

  Härligt att du är lycklig katrin! Kämpa på!

 • Smilla
  14 februari, 2014 at 23:53

  Det är ju bra att hon känner så! Men hon ska även tacka turen och herr slump att just hon fick rida på den här ”provocera-och-leva-på-sin-blogg” våg. Det skulle ju inte vara helt fel att tjäna pengar på att skriva något inlägg per dag, och sen kunna investera dom pengarna i något annat.

 • Nica
  15 februari, 2014 at 06:35

  Grattis Katrin! Jag tycker att du ska vara stolt, precis som du också är.

 • kends
  15 februari, 2014 at 17:30

  Katrin. Varför kan din barnflicka inte svenska? asså på riktigt…? e du allvarlig? asså vah?

  är det cashen du vill spara in på eller är du extremt angelägen att dina barn ska se kommunikationen med henne som en utmaning?

  pretty please ge mig ett svar på detta.

 • sol
  15 februari, 2014 at 23:00

  Så om du anställer en svensk barnflicka, så känner du henne? Och vet allt om hennes bakgrund?

 • Vallmo
  15 februari, 2014 at 23:03

  Du menar att det är billigare att ha en nanny som inte pratar svenska? Hur kommer det sig menar du?

 • Ingela
  19 april, 2014 at 10:29

  jag ANADE det.HOn får tvätten tvättad av en firma.ja då ä’r det väl ingen stor grej att vara 2 barnsmamma.