Okategoriserade

En lång text.

Ja men det händer en del det gör det. Vi har bytt namn från LCHFklubben till Cleaneating och det för att nå hela vår målgrupp och kommunicera vårt budskap lite tydligare. Vi tillsätter ju inte fett i våra produkter som många verkar tro. Inte heller tillsatser eller annat trams. Bara naturliga råvaror med naturliga fetter från frön och nötter.

Jag måste berätta det roligaste. Egentligen har jag inte tid men jag ska ta mig tid. Ni här på bloggen är ju så himla urgulliga så ni förtjänar lite uppmärksamhet såklart!

I fredags hämtade vi tidigare på dagis. Det var jag, min mamma, min pappa och min kusin Patrik som är 20 år. Vi hämtade Ringo och Rambo och sen drog vi till ICA Maxi Nacka för att handla god mat och sen köra vidare till landet för att ha ”kräftskiva”. I bilen var det kaos såklart. Alla ni som har barn vet hur det är i bilen med två överexalterade små barn som är överlyckliga över att ha mormor, morfar OCH favoritkusinen på plats. Kaos. På ICA kan ni kanske fatta kaoset. Jag som marscherar mellan raderna i rask takt för att samla på mig kräftor, ostar, röror mm. Pappa och Patrik som jagar två speedade Ringo och Rambo som ser den enorma affären som sitt lekland. Lätt att blanda ihop i och för sig. Mitt i allt ska det fotas. Ja men när jag får syn på min hörna med eko-knäcket så är fan lyckan total. Så då ska det ställas upp för foto och instagram, jajamänsan. Sen vidare. Grönsakerna. Rambo börjar trycka blåbär med stora nävar, Ringo kutar omkring och slajdar på golvet som en Skylander typ. Pappa skakar och öppnar upp en Kambutcha så det sprutar över allt och alla. ”Oh vad är?! Kul ny produkt. Måste testa!” och så pang. Ungarna försvinner, vi skriker efter dem ”Raaaaaaaaambo!” Hittar honom vid smågodiset. Trycker i sig från nedersta raden. Jag dör. Skäller ut Patrik och pappa och anser att de faktiskt kan passa ungarna om jag ska handla. Får provsmak på en Iberico. Kostar bara 700 kr kilot just idag. Tar två paket. Jag och pappa är lyxlirare. Patrik svettas.

Kommer ut till ön. Käkar all god mat. Trevligt. När jag förbereder maten i köket promenerar Ringo förbi med plastbyttan med Iberico-skinkan. Tjoffar den sista biten i munnen och utbrister ”Mamma gillar den här skinkan!”. Patrik svimfärdig vid den här tidpunkten.

Rambo ska få vädra rumpa. Bajsar på altanen. Trampar i bajset. Promenerar in i köket där vi äter frulle. Patrik meddelar vänligt att Rambo fått nougatcreme på sin häl. Jag kollar, luktar, tar en tugga på min knäckemacka och konstaterar att det är bajs. Patrik är nu på bristningsgränsen. ”Asså det är full fart med barn”, säger han och jag ser på den underbara unga killen i chock. Min nästa tanke är att det måste vara fruktansvärt jobbigt för en ung kille att bli ihop med en tjej med barn. All kredd till de killar som lär sig att leva i det.

Nästa grej att ta upp är det här med min och Bingos separation. Det stör mig enormt mycket att alla, precis alla,  säger att det är något tråkigt. Men really?! Tror alla att vi väljer att separera för att vi inte vill det eller vad? Hur kommer det sig att alla ser en separation som något negativt och inte som något positivt som det faktiskt är? Jag och Bingo har samma relation som vi haft fast vi inte längre är ett kärlekspar. Vi hänger med barnen som vi alltid gjort och vi har kul tillsammans. Det är ju inte så att vi är omogna småbarn som är ovänner eller låter något negativt gå ut över barnen precis. Jag önskar att folk kunde vara lite mer intelligenta och gratulera mig istället för att lägga huvudet på sned och pluta med underläppen. Jag har fått ett nytt helt fantastiskt liv som jag önskar alla att få. Trampa runt i ett kärlekslöst förhållande utan romantik är väl inget man önskar sig själv eller någon för den delen? Mera skilsmässor och separationer åt folket säger jag!

Okej nu ska jag jobba vidare har en del att rodda med. Den 22 september åker jag till LA för att ge USA en ärlig chans. Vet ni någon som kan vara intresserad av våra produkter i USA eller Kanada så tveka inte att mejla mig [email protected].

Hej så länge!

You Might Also Like

 • Linnéa
  1 september, 2015 at 11:50

  Har inte läst inlägget än men gör det sedan. Måste skriva det jag har på tungan först. Ditt ex Shulman (ja du HAR varit kär i honom Hahaha) Han ser ut som min morfar såg ut i blicken och har ungefär samma gammeldagsa frisyr. Han känner sig säkert superhet som en stilig gentleman. MEN jag får dåliga vibbar-Min morfar var tidernas gris med uppdrag till höger och vänster. Schulman ser inte ut som den charmiga, avslappnade, laid back killen. Han verkar vara en man Med Kraft att påverka-enligt sig själv. Det han säkert gör är att försaka sina barn-som min morfar. Han verkar knepig, snäll och elak i en läskig blandning. Hoppas mina tankar om honom är helt fel för hans och anhörigas skull!

 • Cecilia
  1 september, 2015 at 11:56

  Hej

  Kanske positivt för dig!! Men du bör kanske tänka på barnen. Är själva skild sen 20 år tillbaka. och min vuxna son säger än i dag att det var otroligt smärtsamt. Du och Bingo kommer inte umgås som ni gör nu, när ni träffar nya partners. Förvånad hur du tänker!! Älskar för övrigt din blogg.

  Cecilia

 • ¥€
  1 september, 2015 at 12:08

  Lycklig man som får Katrin!

 • Janell
  1 september, 2015 at 12:09

  Vilken jobbig läsning. Det snurrar i min skalle. Hoppas att barnen också är lyckliga !!!

 • Anna mamma till Vincent
  1 september, 2015 at 12:11

  Det är nog så mycket skilsmässor och separationer. Det finns säkerligen otroligt många anledningar till att människor väljer att gå skilda vägar. Den största frågan är nog vad är det som gör att människor håller ihop och lever i ett lyckligt förhållande? I dagens samhälle förväntas vi vara lyckliga ständigt. Men livet med en partner ser inte ut så och ej heller som singel. Livet är livet och det har upp och nedgångar.

 • Jessica
  1 september, 2015 at 12:13

  Du nämner inget om hur barnen tar det (mår)!!

 • Tina
  1 september, 2015 at 12:17

  Det verkar som att du bara tänker på dig själv. Men så är du också en stor egoist!

 • Maja
  1 september, 2015 at 12:24

  Håller med om att det säkert blir toppen för KATRIN, men barnen…?
  Snacka om ego, men det var ju ingen nyhet direkt

 • Pernilla
  1 september, 2015 at 12:25

  Men JAAAA tack Katrin! Bästa jag läst på länge! Hoppas vi kan radera den normen med att seperationer är sorgligt! Ibland leder det till en större lycka. Härligt!

  ”Nästa grej att ta upp är det här med min och Bingos separation. Det stör mig enormt mycket att alla, precis alla, säger att det är något tråkigt. Men really?! Tror alla att vi väljer att separera för att vi inte vill det eller vad? Hur kommer det sig att alla ser en separation som något negativt och inte som något positivt som det faktiskt är? Jag och Bingo har samma relation som vi haft fast vi inte längre är ett kärlekspar. Vi hänger med barnen som vi alltid gjort och vi har kul tillsammans. Det är ju inte så att vi är omogna småbarn som är ovänner eller låter något negativt gå ut över barnen precis. Jag önskar att folk kunde vara lite mer intelligenta och gratulera mig istället för att lägga huvudet på sned och pluta med underläppen. Jag har fått ett nytt helt fantastiskt liv som jag önskar alla att få. Trampa runt i ett kärlekslöst förhållande utan romantik är väl inget man önskar sig själv eller någon för den delen? Mera skilsmässor och separationer åt folket säger jag!”

 • Caroline
  1 september, 2015 at 12:30

  Fast ska man hålla ihop i ett kärlekslöst förhållande, är det bra för barnen? Förstår hur alla tänker när ni undrar hur barnen mår. Tror dom/ni ändå tänkt ordentligt innan man separerar. Är inget som man bara förhastar sig i. Är väl bättre att separera innan allt går för långt? Tex någon är otrogen, blir massa elakheter, massa bråk osv. Nä ni gör det näst bästa om man inte kan hålla ihop. Separerar som vämnet!! Lycka till med ert nya liv!

 • laura
  1 september, 2015 at 12:32

  Hur egocentrisk får man vara? Klart att det är skönt att slippa ett ”dött” förhållande men konstigt att du inte känner någon sorts besvikelse eller mindre sorg över att dina barn inte får växa upp med båda sina föräldrar….

 • Lovisa
  1 september, 2015 at 12:33

  Alla dessa kommentarer om barnen… Jag är själv ett skilsmässobarn och det har gått alldeles utmärkt för mig. Jag jobbar med skolbarn där måååånga har skilda föräldrar och det är ingen stor grej längre. Framförallt inte när föräldrarna är duktiga på att fortsätta umgås med varandra och inte är osams. Hellre en lycklig mamma och pappa på två olika håll än två olyckliga föräldrar i ett förhållande!

  Allt gott till dig Katrin, njut av nya livet!

 • LiS
  1 september, 2015 at 12:33

  Härligt att du/ni tar er separation så bra som ni verkar göra.
  Barnen går före allt och det har ju faktiskt Bingo visat i o m Nova.
  Jag är sk ” senior”, vuxna barn som var runt de 20 åren då vi skildes för 10 år sedan.
  DE tog det bra, jag var den som ville gå och jag gick, min fd man – ja, det gick snabbt där efter alla hans miljoner tårar, böner: kom tillbaka och jisses, hans lidande … så var han omgift efter 1 år 🙂
  Ps, vi var gifta i drygt 30 år!

  Lova mig en enda sak Katrin: Bli aldrig en sådan där urfånig sak som Läckberg pysslar med = ”stjärnfamilj”
  Det är säkert bara hon och de som ev.”tjänar på det” = lite glitter i den sk ”kändisvärlden” som tycker det är bra.
  ”Stjärnfamilj” – urbota fånigt!
  Särskilt då jag tror, alltså, JAG tror att hennes fd man Martin totalt struntar i denna ”stjärnfamilj”.Han bryr sig om barnen och det är ju så det ska vara eller hur.
  Och … han ger vibbar på insta och på twitter att han ”skiter i denna sk ”stjärnfamilj”. Barnen är hans prio 1 och inte en djädrans ”stjärnfamilj”!
  ALL LYCKA TILL Katrin – du kommer få ett bra liv med och i dig själv, din business OCH dina kids!!!

 • kelly
  1 september, 2015 at 12:37

  Låter som om barnen är störda. Brist på uppfostran!!!!

 • Disan
  1 september, 2015 at 12:53

  Hur orkar du bjussa så på dig själv när det gång efter gång resulterar i att massa troll dyker upp och kommenterar?

  …tack iallafall för att du orkar. Härligt att du kan bjussa på det. Hur någon ens kan tro att ni inte tänker på hur barnen mår är ju häpnadsväckande med tanke på hur ni löst allt.

  Kör så det ryker och lycka till med allt!

 • Pia
  1 september, 2015 at 13:01

  Till er här ovan. Varför skulle barnen må dåligt? Katrin och Bingo verkar sköta skilsmässan snyggt och förmodligen har barnen knappt märkt att mamma och pappa har ”skilt” sig. Jag tror barn i skilsmässor ofta mår som sina föräldrar mår, och ser dom att föräldrarna mår bra och att allt är som vanligt fast ändå inte, så what´s the big deal?.

  Jag har styvbarn vars alla vuxna umgås med varandra och är goda vänner. Ex med ex och ny partner med ny partner. Vi har det skitbra och barnen har det skitbra. Vi firar högtider och reser tillsammans, trots att barnen är mer eller mindre vuxna.

 • Pia
  1 september, 2015 at 13:07

  Jag kan däremot tänka mig att skilsmässan blir jobbigast för Nova.

 • Irene
  1 september, 2015 at 13:18

  Ja var du någonsin kär i dessa män ? Har du en ny kille som någon skrev? Jepp många som går tillbaka till varandra eller stannar i hemska äktenskap varför ? Jo barnen suck! Sen när man träffar män med barn huva !

 • nn
  1 september, 2015 at 13:19

  Som ngn tidigare nämnt här, ja det blir stora problem den dag man träffar en annan när det finns barn med i bilden. Man väljer som vuxen vem man vill skaffa barn med, men barn väljer inte vem som ska bli deras föräldrars nya partner o det är ofta val som blir gjorda i blindhet när man är nykär. ALLA förhållanden går igenom djupa dalar o då får man kvitto på vem man valt som partner, först DÅ får man kvittensen o då inser de flesta att gräset är inte grönare på andra sidan. Ångrar man sig o vill ha tillbaka sin partner är det oftast försent för då har den andre kanske träffat ngn annan o då börjar svartsjukans demoner riva inom en. En skilsmässa med gemensamma barn är alltid ett stort misslyckande för barnens skull.

 • Angelica
  1 september, 2015 at 13:22

  Vill bara säga Grattis!! Ungar mår bra när föräldrarna mår bra. Lyckas man även hålla ihop relationen efteråt så man kan umgås som vänner mår dom ännu bättre. Har erfarenhet av det motsatta vilket barnen verkligen inte mår bra av. Och ”Stjärnfamilj” tycker jag låter toppen om det funkar, mer kärlek åt folket!! Pöss!

 • nn
  1 september, 2015 at 13:24

  Förresten du säger att du har en podd om clean eating? Att din mamma gjorde egen ost på fil? Att vi ska i fortsättningen äta rent? Men så köper du ”röror” på Ica? Med alla enorma mängder e-ämnen i? Det är inte att äta cleant1

 • Carina
  1 september, 2015 at 13:35

  Kostar 700:-/kg….hmm ja vi vet att du gör grova pengar på dina produkter…så fort man berättar vad nåt kostar i en blogg är det bara skryt….inte alls tilltalande

 • Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet
  1 september, 2015 at 13:38

  Så bra skrivet!

 • fingal
  1 september, 2015 at 13:39

  Vem skall barnen bo hos??

 • mariette
  1 september, 2015 at 13:42

  Men alltsa halla?! i texten star det
  ”Jag och Bingo har samma relation som vi haft fast vi inte längre är ett kärlekspar. Vi hänger med barnen som vi alltid gjort och vi har kul tillsammans. Det är ju inte så att vi är omogna småbarn som är ovänner eller låter något negativt gå ut över barnen precis”
  sa hur kan ni gora pahopp om att barnen mar daligt? och kalla henne ego osv. det ar otroligt va manniskor ska laga sig i andras liv.. har ni sett barnen mer ledsen nu an nar dom va ett karlekspar? Lycka till med allt katrin, du utstralar verkligen lycka i bilderna man ser!

 • Christina Sandberg
  1 september, 2015 at 14:14

  Katrin, total dissar du LCHF nu? Jag har sen en månad tillbaka kört stenhårt på det med dig som inspiration. Ja, helt enkelt pga dig 😉 😉 Jag följer dig nästan slavisk och ville nu ge LCHF en chans! Men jag blir förtvivlad när jag uppfattar det som att du bojkottar det totalt nu? Eller har jag bara missuppfattat? Tacksam för svar =)

 • Sara
  1 september, 2015 at 14:32

  Hej pa dig tjejen!
  Jag bor i Miami sedan 2 ar tillbaka och jag tycker att du skall forsoka komma in pa Whole foods och Fresh market. Google de tva mataffarerna! Kommer du till Miami so let me know! Lycka till med allt- du ar sa bra- glom aldrig det! Mvh, Sara

 • Jag
  1 september, 2015 at 14:34

  Hahahaha!!….. Skrattar så min mage hoppar… Va kul text!!! Du mår bra det hörs…. Barnen är kul, dom är levande, naturliga individer… Tro fan att man kör runt i Karlaplan i mataffären.. .. O bra att ni är vänner du o Bingo… Tur det för barnen… Annars märker man det… Du ser lycklig ut.. Skönt att må bra..good luck!! Jag skulle bli glad med om jag såg mina varor i affären när jag handlar…./gammeltanten på 52…

 • Minna
  1 september, 2015 at 14:38

  Blev du ihop med Bingo för att han var en kändis, med en massa deg??

 • Gomens dotter
  1 september, 2015 at 14:39

  Du läSer aldrig kommentarerna i bloggen, hur kan du då veta att vi är så gulliga? 🙂

  Stor anledning till att jag aldrig ta småplock från den nedersta raden 😉

 • mlf
  1 september, 2015 at 14:40

  Är du hög?

 • Nora
  1 september, 2015 at 14:42

  Ett spel för gallerierna !!!!!!

 • Gomens dotter
  1 september, 2015 at 14:43

  Sen kan jag tala om att det som tjej inte heller är det lättaste att ta sig an killens lilla dotter eller son.

  Förstår heller aldrig ”bonus” mammor & pappor som skyfflar runt med bonusbarnen på aktiviteter o hämtar på dagis. De är inte ditt barn. Om man nu själv inte vill det förståss! Då är det en helt annan femma
  Puss

 • felicia
  1 september, 2015 at 15:54

  hahaha asså jag skrattade så mkt genom det här inlägget.
  Du skriver så förbaskat bra och man kan sätta sig in i kaoset (även fast jag inte har 2.. inte ens 1 barn!).. 😛

  Tror många kanske inte ”blir ledsna” över er separation för att man inte tror att ni inte ska klara er osv.. De är bara tråkigt att ni inte är kära för ni verkar vara ett så förbaskat härligt par.. Lyssnat på er pod hela tiden och både jag och min sambo skrattar så mkt och känner igen oss.. Eller ja, jag känner igen mig med dig och min sambo med Bingo men.. 😛

  Att gå isär om kärleken är slut är det enda rätta.. Era barn kommer inte ta någon skada alls av det!

 • karya
  1 september, 2015 at 17:24

  Verkar som att Bingo inte mår så bra. Han ser helt förstörd ut !!

 • Jag
  1 september, 2015 at 19:38

  Är ni verkligen så negativa som ni verkar, ni som skriver??.. Förvånad!!?? Eller är det för det är Katrin, hon är väl inte den första som seppar. Fan va nice om hon mår så bra som det verkar.! Även bingo…Dom kommer ju alltid vara föräldrar till dom små blondisarna, som är då fina…. Oavsett om dom träffar nya partner, hoppas ni blir lyckliga säger jag…….

 • emi
  1 september, 2015 at 19:47

  Katrin, du klarar dig….men nästa gång välj någon som ska respektera Dig;););)
  Lycka till Tjejen!!

 • Gemma
  1 september, 2015 at 20:27

  Skall du intr göra en pod om LCHF?

 • Sarah
  1 september, 2015 at 21:18

  Klappar mig själv på axeln som har TRE vilda pojkar i tät ålder. Har förträngt tiden när jag var föräldra”ledig” med en nyfödd, en 17-mån och en som strax skulle fylla 4 år….jaja. Ska förresten bli mycket intressant att se hur relationen utvecklas när ni/nån av er träffar en ny partner. Det är först då dramat börjar.

 • Elin
  1 september, 2015 at 21:30

  Hahaha tack för underbar läsning! -du skiner!!

 • solen
  1 september, 2015 at 22:20

  Och jag som jobbar som socionom vet att skilsmässa kan vara en stor riskfaktor för barns utveckling MEN det blir det först om föräldrarna hamnar i konflikter som de inte kan lösa. När barnen blir en del av föräldrars konflikt och hamnar i lojalitetskonflikt mellan sina föräldrar då finns det risk att barnen skadas. Katrin och Bingo verkar inte ha några sådana problem utan sköra separationen på ett vuxet sätt och då är det snarare en vinst för barnen att få ha två lyckliga föräldrar på var sitt håll istället för tvärt om. All cred till er som fattar det! I mitt arbete möter jag så många föräldrar som är så förblindade och upptagna med att bråka, att de inte ser hur det skadar barnen därför tycker jag att detta är bra skrivet av Katrin.

 • nn
  1 september, 2015 at 22:25

  Till Sarah. Du har såååå rätt! Först när en ny kommer in i verkligheten då som först kommer man ner på jorden. Och speciellt om den nya OCKSÅ vill ha ett barn med ens ex. Då ska också den nya synas i sömmarna huruvida den personen är en duglig plastförälder, om den nya dessutom har barn sedan tidigare som ska bli plassyskon o som ska bedömas huruvida de får umgås med exets barn. För att inte tala om vilka problem som uppstår ekonomiskt, nu talar jag alltså rent allmänt om alla par som delar på sig o som har barn. Gemensamma tillgångar i ett nytt förhållande kan bli ett stort problem när många är inblandade.

 • Essa
  1 september, 2015 at 22:37

  Alla nämner barnen. Och självklart ska man tänka på dem men som skilsmässobarn själv kan jag bara säga att hellre med två skilda och lyckliga föräldrar som orkar må bra med sina barn och i sig själva än med olyckliga föräldrar som bara hänger ihop för barnen. (Tuff last att bära som barn!) Allra bäst är ju om man mår bra ihop såklart men så är det ju inte alltid i verkligheten och då är det Katrin beskriver second best. Föräldrar som håller sams som vänner och umgås med barnen isär och tillsammans. Och varför skulle inte det gå? Bingos ex Erica och Katrin är ju nära vänner så varför kan det inte bli samma om Bingo eller Katrin träffar nån ny? Jag hoppas det blir så bra som de tänkt sig. För allas skull.

 • Pontus
  2 september, 2015 at 06:40

  Många föräldrar idag är fega och smiter undan sitt föräldraansvar att vara uppfostrare! Ja, det kan tyckas vara gammeldags och vissa rent av tycker det är löjeväckande och man kan kalla det för allt möjligt men det är kalla fakta! Föräldrar födda på 70- och 80-talen fördärvar sin egna barn och gör livet till ett helvete för omgivningen genom denna enorma själviska slapphet att inte våga ”säga ifrån” vara tydliga och sätta gränser”! Varför är ni så rädda för era barn eller vad handlar det om?
  Vilken enorm respektlöshet gentemot personalen i affären som i era fotspår förmodligen måste städa upp! Hur kan man ens tillåta att barnen stjäl godis etc? Det är föräldrarna som har SKYLDIGHET att se eft sina barn!!

 • Sofia
  2 september, 2015 at 17:08

  Du är rolig du! Jag minns ett inlägg från dig då du skrev att du inte förstår folk som skiljer/separerar när man har barn, då var attityden ”jag förstår inte folk som gör det, man kämpar för sina barn m.m osv…” Jag tycker självklart att det är bra att du mår bra men när jag läste ditt inlägg då så tänker jag som du skriver nu ”varför leva utan romantik”, det mår ju inte barnen bättre av…
  Det jag tycker är konstigt är hur man först kan vara så dömande till det, sen när man själv är i situationen så är det helt plötsligt en livsstil man bör följa…