Okategoriserade

En kul julkapp för Ringo och Bingo att leka med!

Vad Ringo önskar sig i julklapp är ytterst oklart. Ena dagen är det en vattenskoter andra en grön räcerbil. Men en dag sa han nåt som jag tyckte var både kul och annorlunda! ”Jag vill ha en trollerilåda och en trolleristav”, sa han. Genast ringde jag syrran för att se om hon kan sy en sån där käp till honom och så googlade jag upp Tobbes sida. Såklart! Det visar sig att Tobbe Trollkarl inte bara gärna hjälpte mig med VAD jag ska ge en treåring utan även att han har färdiga lådor som han signerar. Bästa julklappen! Köpt. Kommer snart på posten. Tack Tobbe!

You Might Also Like

  • Sofie
    5 december, 2013 at 18:38

    Min 4 åring fick en Tobbes trollerilåda i julklapp i fjol, han leker fortfarande med den och tycker det är super kul!