Okategoriserade

En korkad 14-åring?

Vilken dag jag är helt slut. Gud jag har blivit så blödig det är helt sjukt jag känner inte igen mig själv alls kan jag meddela. Lina kom upp och lämnade tillbaka Ringo som varit med Carl som fyller år. De hade ätit middag på Djungelrestaurangen och hela Carls familj var med. ”Alla älskar Ringo han är så fin. Och farmor och mormor och alla älskar honom”, sa Lina och då kastade sig Ringo runt halsen på henne och så kramades de länge och sen kilade Lina ner till bilen igen och då började jag lipa. Min son är så fin. Så gosade vi i sängen och jag läste om Klas Klättermus och så sjöng jag också för jag kunde ju visan när den kom såååå kul att jag mindes den! Ringo tyckte att jag var asball som kunde visan också.

Skit i det herregud kan jag sluta tramsa om mina barn och hur fina dom är allas barn är fina så då var det slutdiskuterat. Jag kollade in min instagram, har inte hunnit göra det under dag. Jag ser att jag har 500 kommentarer där om den där flickan HA HA HA tanten menar jag från Melodifestivalen. Het debatt huruvida hon spelar utvecklingsstörd eller bara dum. Huruvida hon spelar en 14-årig skånsk flicka, det är det roligaste av allt tycker jag, huruvida hon är en kvinnlig Björn Gustafson eeeeeh what?! Ja, många åsikter om den här kvinnan.

Jag vill säga en sak till. Innan jag lägger ner. Hon är inte okej. Hon är inte rolig. Hon är inte begåvad. Hon är bara dum och löjlig och så är det. Det är inte jag som tycker det är så. Hon uppfattas av mig som en person som gör narr av utvecklingsstörda och det är många många många som tar illa vid sig över att de också uppfattar att det är just det hon gör. Dom som säger att hon spelar en 14-årig flicka i Skåne är ju helt rubbade. Det finns ingen 14-åring som beter sig så här glöm det. Det finns ingen frisk flicka i någon ålder som beter sig så här. Hon sitter med en vuxen man som uppenbarligen blottar sina känslor och hon hånar honom. ”Det är inte ditt fel”, skriker hon i hans ansikte. Det är ju helt sjukt. Hon viftar med micken i ansiktet på deltagarna hon skriker bamba och ella och är så jävla jävla tråkig och töntig att det inte är sant.

Jag stod i Idol och undrade om Jesper möjligtvis blev utröstade för att han uppfattades som bögig. Eftersom svenskar har en tendens att inte rösta på homosexuella utan på sexsymboler. Alltså: Kvinnor röstar på Saade så är det. Jag fick löp i hela landet och häxjakten hade inget slut. Jag stod inte och spelade efterbliven eller dum eller kalla det fan van ni vill och stirrade Jesper i ögonen som en kossa och sa ”Eru bög? Bög. Bög. Bög. Böööööög”, men det hade enligt er varit humor. Om jag hade spelat en roll för då går det bra att håna och bete sig hur som helst. Står man och är sig själv och frågar en ärlig fråga är man elak och ska stenas men spelar man en roll får man säga och göra vad som helst äsch vet ni vad vi skiter i det här nu för jag blir bara provocerad när jag tänker på hur dumma i huvudet ni är.

Hon den här 35-åriga kvinnan som sitter i SVT och spelar ett korkat barn. Hon borde ta och kamma sig. Och ni som stöttar hennes sjuka beteende er vill jag helst slippa prata med igen. Gå och läs hennes blogg istället. Hon har säkert ett jättekul instagram där ni kan mobba barn med asperger i grupp. Do it! Jag kommer att börja blocka er mer och mer. Igår blockade jag mina första tre personer och det mina vänner… Det är bara början. He he he. Ta det som ett hot för jag hotar er.

Nu ska jag kolla The Americans.

You Might Also Like

 • Denice
  10 februari, 2015 at 21:42

  Hahahha så jävla bra skrivet! Du är bäst!

 • D. DeMarkey
  10 februari, 2015 at 21:42

  Jag har ingen aning om vad du babblar om, jag såg inte mello men blir lite nyfiken såklart.

  Hoppas du får en fin kväll och sover gott. 😀

 • Catrine
  10 februari, 2015 at 21:52

  Jag har inte alltid samma åsikter som du, men jag gillar ditt sätt å skriv. Det går inte att missförstå dig, du upplevts som äkta ☺

 • Marie
  10 februari, 2015 at 21:56

  Såååååå bra skrivet

 • Anna
  10 februari, 2015 at 21:57

  Vägrar du bry dig om faktan att hon spelar en 14 åring är det ditt problem. När jag kollade på programmet fanns inte den tanken överhuvudtaget. Hon är inte särskilt roligt det håller jag med om, men att hon spelar en utvecklingsstörd person är bara patetiskt. Det finns för många människor som tar illa upp över struntsaker. Jag kan hålla med om att hon spelar korkad, men varför just utvecklingsstörd? Varför måste alla vara så perfekta? Sjukt lättkränkt.

 • Maria
  10 februari, 2015 at 22:15

  14åringar är lixom inte en homogen grupp. HON SPELAR AVVIKANDE. Sen är det upp till var & en att tycka hon är kul. Följt henne sedan centralskolan och tycker hon är askul. DET SÄGER EN HEL DEL OM DIG OCH VILKEN MÄNNISKOSYN DU HAR om du vill tro att hon är utvecklingsstörd. Tja

 • Katerina
  10 februari, 2015 at 22:16

  Jag tycker du är så braaaa!! Och om jag någonsin träffar dig så kommer jag vilja säga det till dig! Går in här o läser varje dag och du får mig alltid att skratta! Mellanmjölkssverige behöver personer som dig! Ha det bäst! Kram

 • 50+
  10 februari, 2015 at 22:22

  Bra skrivet, håller med vilken ”underhållning” trams.

 • Sim
  10 februari, 2015 at 22:29

  Hejjjja dig!
  Du har helt rätt i det du säger. Klarade heller inte av henne, förstår inte hur SVT kan acceptera något sånt.
  Sen om andra tolkar det olika är det upp till dem, utifrån erfarenheter så berörde hon mig, det var pinsamt som fan, usch!
  Skit i folk, för du har så jävla rätt!

 • Jessica S
  10 februari, 2015 at 22:41

  Så klockrent skrivet, håller med dig. Den där karaktären i mello e inte rolig nån stans. Fattar inte hur folk kan tycka att det är underhållning.

 • UB
  11 februari, 2015 at 08:23

  Filippa Bark Hon Är Inte Rolig. så är det bara håller med dig fullständigt.

 • Carina
  11 februari, 2015 at 08:42

  Det är bara skådespel!!! Va skyller du på….? Bara för du är ”känd” så är det inte säkert att du har rätt i allt, får bete dig som du vill eller framförallt säga vad du vill..,

 • cattastroph
  11 februari, 2015 at 09:06

  Hahahah! Asså, jag pallade faktiskt inte att se melodifestivalen pga den där figuren. Han väntat och väntat på kommentarer och inlägg på fb och bloggar om den där. Men det har varit tyst… Har folket slocknat bakom skämskudden? Eller är det bara jag som tycker det är pinsamt? Nä, tydligen inte. 🙂 Skönt… inte jag som är knäpp då! 😉

 • Ann.B
  11 februari, 2015 at 10:18

  Hej!
  Håller med…….

 • lyrom
  11 februari, 2015 at 11:27

  värst va man va på hugget idag

 • LISEN
  11 februari, 2015 at 11:28

  Jag kommenterar aldrig….men det här är bara löjligt, låt Katrin få ha sina åsikter. Fråga vilken 14 åring som helst om de en endaste gång vill bli förknippade eller satta i samma grupp som denna Filippa. Var har ni fått det ifrån att hon spelar 14 årig skånsk tjej. Att hon pratar skånska beror väl på att hon är därifrån? Som någon tidigare har nämnt 14-åringar är INTE en homogengrupp och jag har då aldrig träffat en 14-årig tjej oavsett från skåne eller någon annanstans som beter sig på detta vis… Man får givetvis tycka vad man vill om detta är kul eller inte…man får också acceptera att alla tycker olika i den frågan. Jag tycker Filippa inslagen är totalt intelligensbefriade och förstår inte det roliga…synd om mig..ja kanske, men jag överlever utan Filippa figuren…

 • Catrine
  11 februari, 2015 at 12:18

  Jag håller så med dig!! Tycker hon är urdålig i sin roll som rolig underhållare. Vill inte ens se henne för jag mår dåligt och skäms på hennes bekostnad. Förstår inte alls det roliga.

 • Helena
  11 februari, 2015 at 15:18

  Du har så rätt Katrin! Hon är löjlig och otroligt dålig som skådespelare eller komiker eller vad man nu ska kalla det hon håller på med. Skämskudden fram!

 • Britt!
  11 februari, 2015 at 17:49

  Att du orkar! Du gör dig bara löjligt med ditt beteende och dina inlägg! Du blocka mig och det tackar jag för. Skulle precis avfölja dig efter alla dina nervärderande inlägg om människor.

 • Noe
  11 februari, 2015 at 18:56

  Det är bra trist att svensk tv tillåter lyteskomik. Trodde faktiskt att vi var i 2000-talet och inget annat.
  Inte bara SVT utan tv 4 gör ju samma sak med sina sk buskisar.
  En annan sak som är viktig i sammanhanget, det heter funktionshindrad eller störd i sin utveckling.
  Inte utvecklingsstörd.
  Jag har två funktionshindrade vuxna barn så jag tycker att det hela bara är patetiskt.

 • Luisa Vänngård
  11 februari, 2015 at 22:19

  Klockrent skrivet

 • Flopp
  12 februari, 2015 at 21:36

  Vad får dig att tro att hon spelar utvecklingsstörd?

 • Maria
  13 februari, 2015 at 17:58

  Håller helt med dig Katrin! Riktigt löjligt miffo, verkar som de tagit patent på stolpskott varje gång på mellon.

 • Bodil
  14 februari, 2015 at 00:05

  Jag förstår mig inte heller på ”Filippa”.
  Hon är osmaklig, konstig och inte ett dugg rolig, som jag ser det.

 • Emma
  15 februari, 2015 at 09:31

  Håller med de föregående talare som undrar varför hon skulle vara utvecklingsstörd?! Hon är inte som alla andra 14åringar ni träffat men att ni genast anser henne som utvecklingsstörd DET är trångsynthet.
  Är man från Rosengård är man kriminell… Är man blond är man trög… Och är man annorlunda så är man utvecklingsstörd?! NEJ, de flesta människor vet att man inte kan döma ut folk sådär, tack och lov, men Karin och hennes kommentarsfält har än en gång visat på trångsynthetens Sverige.
  Sen huruvida Filippa Bark är rolig eller ej är en helt annan fråga.

 • Jorma Juhani
  18 mars, 2016 at 20:59

  Och vem fan tror DU att du är??