Okategoriserade

En härlig helg är över

Då var helgen över i Falun och den ger vi toppbetyg. Fred och Ringo har verkligen hittat varandra och haft det jättekul. Jag och Pim har fått egentid i solen, Svante och Bingo på gymet och så har vi haft trevligt parhäng och för att inte tala om härligt häng med lilla Esther! Jag blir alltid lite sugen på att bo i kollektiv när jag umgås med vänner där allt blir bättre av att man är tillsammans. Det vore kul att bo i kollektiv med familjen Tegnér.

Imorse var Pims syster Zandra över på fika. Hon hade med sig sin son Nils som är åtta år. Så ville Pim berätta vad hon läst i tidningen och då drog hon det på engelska för att Nils inte skulle förstå. ”The woman was killed and placed where the drinkingwater came from” och då såg genast Nils upp och sa ”La de kvinnan död i dricksvattnet?”, och då höll jag på att skratta ihjäl mig. Kanske inte låter så kul men det var kul. Pims min var kul.

Sen bakade jag macaronger igen för igår gjorde jag dem både för stora och det där receptet som finns med i kartongen var ju åt helvete. Alldeles för mycket sötning och för lite mandel så idag gjorde jag om allt och tog tvärtom istället. Mer mandel och mindre sötning och så gjorde jag dem som femkronor som man ska och nu blev dem i alla fall goda. Inte alls lika fluffiga som dem som man köper men goda. Lite mer övning och de kommer att bli perfekta. Men som med allt annat så måste man öva. Vi får se vad tjejerna på jobbet säger imorgon.

Det är intressant hur flera av er säger att man inte kan ha större bröst i de där grymma BH:arna. Jag har 75C och jag älskar dem. Jag har haft på mig den hudfärgade hela helgen och jag tycker att det är skönt att inte ha något som skaver och trycker. Men det är jag.

Nä nu ska jag ta och njuta lite av bilfärden. Eftersom jag körde hit så ska Bingan köra hem och det betyder att jag får jobba undan i två timmar. Eller så länge batteriet räcker i alla fall.

20130224-192532.jpg

You Might Also Like

 • Camilla
  24 februari, 2013 at 20:11

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Hs
  24 februari, 2013 at 20:39

  Haha

 • svali
  24 februari, 2013 at 21:38

  Du har ofta gjort reklam för att man ska köpa en massa skräp från det där slaskföretaget av samma typ som tv-shop. HUR MYCKET FÅR DU FÖR DET?
  TROR DU ATT DU ÄR TROVÄRDIG MED ALL DIN REKLAM OM DE ”JÄTTEBRA” VARORNA?
  Jag har en gång hört dig säga att du kan sälja vadsomhelst. Det är bara att skriva på bloggen att dina bloggläsare ska köpa för de gör som du säger, sa du!

 • SweTex
  24 februari, 2013 at 21:40

  Den där undre bilden…Fyllningen ser ut som smält plast, vad är det för något?

 • Poker
  24 februari, 2013 at 22:05

  75C My ASS… Du HADE möjligtvis det, men nu har du ju bara ett par slappa taxöron till bröst. Du är för övrigt slapp och otränad i kroppen. Pinsamt med tanke på hur mkt du tränar. PT och allt. Hur fan kan man vara lika sladdrig som en otränad kärring när man tränar så mkt som du? Jo man kan inte bygga muskler eller få en vältränad kropp med LCHF.

 • Tanja
  24 februari, 2013 at 22:47

  Oj, haft en dålig helg hör jag?

  Katrin, med större byst menar nog åtminstone jag inte C-kupa. Jag har själv 75G (knappast självvalt) och skulle inte alls kunna ha denna BH. Men bra om den fungerar och är skön för de med mindre byst än jag!

 • Hs
  25 februari, 2013 at 01:46

  Läckerheter à la Katrin

 • Hs
  25 februari, 2013 at 01:47

  Åh fy din stackare 🙁

 • Erin
  25 februari, 2013 at 06:33

  Vad är macarong? Släkt med kartong?

 • Shizaru - ett oanständigt sidoprojekt
  25 februari, 2013 at 08:19

  Katrin, 75C kan väl ändå knappast klassas som stort?

 • Isabelle
  25 februari, 2013 at 08:40

  75 C är inte särskilt stort? Det är skillnad på C-kupa och C-kupa, 75 C ger en mindre kupa än 80 C. Storlek 80 B och 85 A ger samma kupstorlek som 75 C fast är för den som är bredare runtom. I alla fall enligt HMs storleksguide men min erfarenhet är att det stämmer ganska bra..

 • Tanja
  25 februari, 2013 at 08:52

  Håller med om att det är olika storlekar på kuporna beroende på omkretsen. Jag menar bara att vi är många som inte har ”standardbyst-storlekar” och att det då är dumt att sälja in ”en BH som passar ALLA”. Men som sagt. Om det finns kvinnor som kan hitta svinsköna behåar är jag glad för det. Det finns inget i klädväg som är bättre än att hitta en riktigt bra BH. 🙂

 • Sandra
  25 februari, 2013 at 09:09

  75C är ju inte stort alls! Snarare så är det ju pyttebröst..Hade du haft 75E så hade du kunnat snacka…

  Jag har också 75C och vi ser lika ut i bröststorleken (på bild iaf) och jag kan då absolut inte kalla mina bröst för stora…

 • Annika
  25 februari, 2013 at 09:56

  E-kupa med hängbröst i en tygtopp? Nej, det går bara inte. Då sitter brösten nere på magen och det är banne mig inte bekvämt eller snyggt nånstans. Byglar ska det vara!

 • Frida
  25 februari, 2013 at 12:50

  skönt att det inte bara är jag som tycker att det här är hur korkat som hellst att skriva! 75c som du nu uppenbarligen har vilket jag tror är fel utan jag tror att du borde ha en 70 i omkrets och då en d kupa vilket inte heller är stort men prova det nästa gång du köper en riktigt bh.

 • Elisabeth
  25 februari, 2013 at 19:17

  Om det e samma BH som finns att köpa från twins så passar de alldeles utmärkt även till större byst. Jag e helnöjd o har 80F. Blir lagom lyft o urringning. Vill jag ha mer använder jag en ”vanlig BH” men till dagligt bruk e det fantastiskt att slippa obekväma sömmar, valkar mm. Trodde aldrig att en ”topp” skulle kunna kännas som en BH form- o lyftmässigt men det tycker jag verkligen den gör.

 • Bettan
  25 februari, 2013 at 23:54

  Om du behöver det minsta lyft för dina bröst, så fungerar inte den här BH-n jag lovar. Skön, ja visst, för den är ju helt mjuk och ger ju därför inte heller något stöd.

 • Elisabeth
  26 februari, 2013 at 08:45

  Har du själv använt den? Den har en bra ”spänst” tycker jag o e alltså inte bara mjuk. Men smaken e som baken 🙂 Jag fick stor byst tidigt o har länge köpt för små BHar då de flesta butiker inte har min storlek. Sen gick jag BHskola o började därefter köpa rätt storlek o modell för mig. Använder numera inget som inte känns bra, bygel eller inte, så länge de hålls på plats o minskar ryggbesvär så e jag nöjd 🙂

 • Gunilla
  27 februari, 2013 at 12:05

  Katrin
  Jag har 95 D, de mår inte bra i en så mjuk BH. Jag har verkligen försökt med olika storlekar av din typ av BH. BH:n ger inget stöd undertill eller åt sidorna, allt bara strävar neråt och plattar till. Synd, hade gärna velat ha en mjuk men stödjande BH.
  Gunilla

 • affordable plus size cocktail dresses
  14 december, 2013 at 11:31

  This is the reverse 301 Moved Permanently diary for anyone who wants to move out out near this subject. You remark so such its virtually wearying to debate with you not that I real would want…HaHa. You definitely put a new rotation on a content thats been longhand nearly for geezerhood. Overnice personalty, simply extraordinary!