Okategoriserade

En fantastisk dag i solen

Nästa gång får det bli konferangs med övernattning för den här dagen hann vi inte alls med allt på. Det var härligt med sol och trevligt och kul men att planera framåt kräver tid. LCHF-loppet var lyckat och vi har inte fått ett enda klagomål än så länge. Flera bajamajor tyckte någon, mer vatten kan jag hålla med om, mer engagerade voluntärer i spåret bör vi ha, smågrejor från löpare men överlag väldigt bra. Nästa år kör vi samma ställe för det uppskattades av samtliga att slippa terränglöpning. Nästa år satsar vi på en LCHF/hälso-mässa har vi planerat också. Kul! Skönt gäng det här:

Sen körde jag tjejerna till Waxholm och Lidingö och nu kom jag just tillbaka. Bingo och Ringo sover i stan så jag få träffa dem imorgon. Egentid. Lite för egen kanske. Känner mig redan ensam efter tio minuter. Grymt bra att yoga här dock. Stor skillnad på att köra med kluckande vatten i bakgrunden mot leveransbilar som hissar varor genom fönstret.

Imorgon har jag möte på den här delen av stan så det passar mig perfekt att jobba här och sen åka direkt dit. Tycker att det är väldigt kul att ta båten till ett möte det ska jag inte förneka. Känner mig liksom som ett med naturen när jag gör det. Så ostadslig fast jag är stadslig om ni fattar?! Jag ska träffa ett stort företag imorgon, ett sånt därnt som man dammar av kostymen för. Tar fram kilklacken om ni hajar? På torsdag har jag också sånt möte. Inte riktigt så seriöst men nästan. Funkar nog med jeans och kavaj. Jag måste strucka inför min förlossning. Måste kunna vara mammaledig i några månader i alla fall. Guuuud det är så fint här kilar ut och tar en bild vänta. Tillbaka.

You Might Also Like

 • anonym
  27 augusti, 2013 at 20:18

  Hur dum får man bli Katrin. Finns folk som mår dålig,och hoppas att du och din familj inte drabbas.men tyvärr kan livet snart vara ett HELVETE

 • Carrie
  27 augusti, 2013 at 20:36

  Varför håller du på så här hela dagarna anonym? Det måste gå att hitta en trevligare sysselsättning.

 • DeMarkey - LiveYourDreams!
  27 augusti, 2013 at 20:43

  Otroligt vackert ser det ut att vara och vilken mysig träff med tjejerna. Önskar att jag hade ett sånt roligt jobb, älskar att planera och styra upp saker.. men men någon gång ska väl drömjobbet komma till mig med. =)

  Skönt att se hur bra det går för dig, det inspirerar. Från noll till allt det här, häftigt att se din väg.
  /Diana

 • anonym
  27 augusti, 2013 at 20:49

  Därför att jag vill bara döööööö
  Livet är ett helvete.

 • anonym
  27 augusti, 2013 at 20:54

  GODNATT önskar jag alla lyckliga människor, inklusive Katrin med familj
  Kram

 • Don't bullshit a bullshiter
  27 augusti, 2013 at 21:53

  Vad hindrar dig?

 • anonym
  27 augusti, 2013 at 22:08

  Min älskade familj

 • Lars Kvarnström
  27 augusti, 2013 at 23:33

  Konferangs? Voluntärer? Därnt? Du är inte den vassaste kniven i lådan, va?

 • fridis
  28 augusti, 2013 at 00:11

  VART kommer den rödhåriga tjejens klänning ifrån? SÅ SNYGG!!! 😀

 • Carrie
  28 augusti, 2013 at 04:27

  Godmorgon anonym. Hoppas du mår bättre idag.

 • Jenny
  28 augusti, 2013 at 07:04

  Är det ingen mer än jag som reagerar på att det mitt på bordet står massa coca cola zero burkar när det är en LCHF klubb som har sammanträde. Trodde det var ett big no, no.

 • Erika
  28 augusti, 2013 at 11:50

  Oj vad många tjockisar…..? inte värst representativt för en viktklubb 😀

 • Fredrik
  28 augusti, 2013 at 21:42

  Tjejen längst till vänster, blond som sitter vid bordet, är en riktig BABE!