Okategoriserade

Efterlyser en barnflicka

Jag fick ett infall. Behöver andas. Jag har så många olästa och obesvarade mejl och papper att se igenom så jag kallade in barnflickan. Lämnade Rambo, bad henne laga mat till Ringo som kommer hem klockan sex från simskolan och så tog jag min dator under armen ordagrant. Tog inte ens en väska med mig och nu sitter jag på det nyöppnade cafét tvärs över gatan och betar av. Jag föreslog att cafét ska köpa in mitt bröd och sälja LCHF-smörgåsar och det ville de gärna göra. Smart café. Kommer att sälja som smör. Glutenfritt, kolhydratfritt och svingott bröd med salami och brie eller räkor och majo eller bara ost i en klämgrill JESUS vilken dröm för alla hälsomedvetna Östermalmsbruttor. Inkluderat mig själv.

Jag söker en barnflicka. Jag och syrran ska åka iväg två veckor på semester med alla barnen. Alltså Ringo 4 år, Laura 3 år, Leah sex månader och Rambo nästan tre då vi tänkt åka. Vi har alltså tänkt åka någon gång mellan den 25 februari till den 5:e mars och två veckor framåt. Vi har fortfarande inte bestämt VAR vi ska åka för så fort som jag hittar ett bra upplägg med bra hotell och barnaktiviteter så får jag höra att ”Va?! Eru heeeeeeeelt gaaaaaalen, Mexiko?! Asså 14 timmars resa, jobbigt med tidskillnad, dålig sjukvård…”. Så vi kommer liksom aldrig till skott. Det kommer nog bli Teneriffa eller Dubai. Det känns som det men skitsamma var det är det kommer att vara sol och bad och för en ung person som inte har något jobb/kan/vill ta ledigt och som i framtiden vill jobba med barn typ på dagis eller skola är det här värsta grymma grejen.

Jag har inte många krav men de få som jag har är jag stenhård på. Du ska älska att leka med barn och du får inte hålla på med din telefon förutom när barnen sover. Självklart ska du vara ansvarsfull men jag tror inte att du skulle våga vara oansvarfull med mina barn precis ha ha ha. Jag blir dock inte rabiat om Ringo slår sig för jag är medveten om att han är vild, men du ska ha 100 procent fokus på barnen och du ska göra det helhjärtat och med glädje. Det är det. Du kan se ut hur som helst och ha vilka politiska åsikter du vill. Du kan vara hetro, homo, kille eller tjej. Färg spelar heller ingen roll (skoj). Jag vill bara en sak: Barnen ska älska att vara med dig för att du är kul, glad och go!

Intresserad? [email protected]

You Might Also Like

 • Kjerstin
  4 februari, 2014 at 19:28

  Hade ni åkt till Ghana hade jag nappat direkt 😛 då hade du fått en gammal pålitlig tjock tant som alla barn äääälskar då jag är så busig av mig 😉 men en annan gång kanske 😉

 • Anna
  4 februari, 2014 at 19:49

  Jösses vad kul det hade varit! Du och din familj verkar helsköna! Hade gladeligen hängt med era kids! Men… Jobbar på förskola så inte det lättaste att bara ta ledigt så huxflux, så lycka till med sökandet efter någon annan barnglad person!

 • Karro
  4 februari, 2014 at 20:28

  Lät ju inte helt fel med lite sol.. Tror inte jag hinner dock 🙁

  För er som inte kan släppa telefon. Kolla http://www.vadmenarhan.se

 • Sofia
  4 februari, 2014 at 20:31

  Jag reste till Chile med min son när han var 4 månader (20 timmars flygresa) och nu i mars åker vi till Mexico med vår dotter som är född i dec (hon kommer vara 3 månader) det gick jättebra med sonen och det kommer gå bra med dottern också. Allt går bara man vill och man har rätt inställning!

 • Motvilliga Mamman
  4 februari, 2014 at 20:49

  Älskar inte ens att leka med mina egna ungar, ännu mindre med någon annans. Oh well…tur att jag redan har ett jobb. 😉

 • johanna
  4 februari, 2014 at 20:55

  Testa charlies änglar? http://www.charliesbastaanglar.se/

  Väldigt proffsiga!

 • Jenny
  4 februari, 2014 at 21:19

  Hejsan! Jag har en fråga till dig.
  Detta här sötningsströ http://www.canderel.se/varaprodukter/stro.html

  Sukrin är ju ganska dyrt men detta här verkar vara billigare står att det är hälsosamt och bättre än socker. Är det sant? 🙂 eller du vet inget sötningsmedel som är hälsosamt och är billigare än sukrin? // mvh Jenny

 • Zeb
  4 februari, 2014 at 21:42

  Ok ja e la tillgänglig … Ok då då !jag gimmR P ödåd sol ingentyp som latar dig jag e nykter ( jäpp) gillar ungar o älska bis ) blitt Znmf o vann)

 • Zeb
  4 februari, 2014 at 21:42

  Asså

 • Zeb
  4 februari, 2014 at 21:48

  Varför skaffar du barn????!!!! Din själviske människa !!!!!!!

 • Hanna Jonsson
  4 februari, 2014 at 21:57

  Det där är bara skit. Det är därför det är billigt. Nästan enbart aspartam.

 • kristi
  4 februari, 2014 at 22:14

  Du glömde skriva att FETTON göra sig inte besvär!!!

 • sandra
  4 februari, 2014 at 22:30

  Har du läst hennes blogg.Nej för då hade du inte skrivit så Zeb!

 • Cathrine
  4 februari, 2014 at 22:34

  Ta Dubai! Bra service dessutom av dessa två. På Teneriffa är det inte så varmt heller

 • Sara
  4 februari, 2014 at 23:40

  Kikade in på hennes blogg men förstod inte riktigt konceptet.. Hon tycker inte om mamma livet eller vadå? Någon som kan förklara?

 • Ellen
  4 februari, 2014 at 23:49

  Antar att man måste vara över 18 för att få jobbet, eller?

 • josefin
  4 februari, 2014 at 23:56

  Ett tips till din ansök ställ krav på ett utdrag ur belastningregistret 🙂 Sexualbrytare klarar ni er utan.

 • Fredrik
  5 februari, 2014 at 00:29

  Ja, det finns många kvinnliga pedofiler.

 • K
  5 februari, 2014 at 05:31

  Men Kjerstin, du hade ju bara dragit ut för att kn-a med männen i Ghana. Du har ju berättat om hur härligt det var! Tror inte Katrin är intresserad…

 • KP
  5 februari, 2014 at 05:33

  Men Katrin vill ju inte betala mer än resan, det blir ”praktik” som vanligt…

 • Karin
  5 februari, 2014 at 06:09

  Tror du inte att du behöver 2 barnflickor eftersom det är 4 ungar? Finns väl inte en människa som kan ta hand om 4 småttingar på en gång?

 • Kjerstin
  5 februari, 2014 at 06:10

  ?! Jag hade skött jobbet klanderfritt det kan jag lova 🙂 och sedan vad jag gör på fritiden är en helt annan sak 😉 puss !

 • Hanna - Mode, smycken och min vardag
  5 februari, 2014 at 06:17

  Vad härligt det lät med resa!

 • Zeb
  5 februari, 2014 at 07:14

  Hon verkar ju ha en skruv lös 🙁

 • Motvilliga Mamman
  5 februari, 2014 at 08:01

  Jag brukar samla dem i en låda och plocka fram när jag behöver dem. Kram på dig!

 • ana
  5 februari, 2014 at 08:35

  Zeb du verkar inte till att kunna tänka själv. Det finns något som heter humor eller ironi. Men du gillar väl Katrins humor, vilken jag tycker är helt kass!!

 • Natali BLOGGAR om livet med 4 barn ♥♥♥
  5 februari, 2014 at 08:35

  Mexico har väldigt bra sjukvård ! Men den långa flygresan kan ju vara en pärs med många små. Jag blev sjuk i njurbäckeninflammation därborta och läkaren kom direkt till hotellet och hade jour dygnet runt så man slapp sjukhus helt, hade det behövts hade läkarens team hämtat mig och då hade man fått komma direkt till avdelningen utan massa köer.

 • sandra
  5 februari, 2014 at 08:40

  Att anlita ett proffs, blir nog dyrt!!

 • Anna
  5 februari, 2014 at 09:06

  Pedofil som pedofil!

 • Sassa
  5 februari, 2014 at 09:17

  Hahahaha har du vart inne i en förskola nångång lr?
  Där har man 5-6 barn per pedagog i den åldern de här barnen är i, utom Rambo.

 • sandra
  5 februari, 2014 at 09:22

  Tänkte detsamma. En fyraåring, en treåring, samt två bebisar. Där den ena kräver ständig närhet!! Huuuu

 • Gina
  5 februari, 2014 at 09:32

  Har den inhemska befolkningen samma förmåner? Eller den är bara till för de ”rika” Usch!

 • hilma
  5 februari, 2014 at 09:44

  Väldigt bra sjukvård. För vem?

 • laura
  5 februari, 2014 at 09:53

  Precisera lite Katrin. Menar du att barnflickan ska ta hand om alla fyra samtidigt? Hoppas inte det… För det kan du ju knappast begära av en ung tjej, själv har jag fullt upp med två i samma ålder som dina och skulle aldrig låta någon ta hand om båda samtidigt inte ens svärmor och knappt min man (han ser helt förskräckt ut om jag behöver uträtta ett ärende; men ska du lämna mig med båda?). Så för dina barns skull bör du ta två, en till bebisarna som behöver omvårdnad och gos snarare än lek och en till att leka med de stora. Glöm inte att kolla referenser, det är ju trots allt dina barn det handlar om. Och till bebisarna bör du ta en lite äldre person som är lugn i sig själv medan de större utmärkt kan tas hand om av en yngre men ansvarsfull person som har ork till bus. Själv har jag jobbat som aupair innan jag själv fick barn och blev lämnad med en bebis, en tvååring och en fyraåring av en oansvarsfull och komplett galen familj kan jag tycka såhär i efterhand. Jag skötte jobbet men var livrädd hela tiden för fyraåringen var en vild kille, typ som din Ringo som kunde hitta på precis vad som helst. Så du som har pengar, snåla inte på dina barns säkerhet och ta två nu!!!

 • laura
  5 februari, 2014 at 09:59

  vilken trevlig blogg!!! Känner igen mig i mycket även om jag knappt ens vågar erkänna det för mig själv för då sätter det dåliga samvetet (bad mummy!) in… här har du fått en läsare till!

 • Louise
  5 februari, 2014 at 10:01

  Hon har inte råd med mer än Teneriffa helt enkelt. Det här med Mexico och nu barnflicka är bara ett spel. Det blir Teneriffa och Bamseklubben åt ungarna.

 • Lena
  5 februari, 2014 at 10:04

  Hej, såg att du var inne på Kanarieöarna. Jag kan verkligen rekommendera Ving på Gran Canaria i byn aguineaguin. Stort hotell, massa aktiviter för barnen, bra all inclusive och en jätte mysig fiskeby som är underbar att gå en sväng i på kvällen. Bara ett tips men jag tror att det kunde passat er familj. Vi var 10 pers som åkte tillsammans och de funkade topp för oss 🙂

 • Annika
  5 februari, 2014 at 10:09

  Jag tror att Dubai skulle passa er bra. Finns mycket för både barn och vuxna att göra och se. Väldigt ordnat och bra mat.

 • Elle
  5 februari, 2014 at 10:50

  1 barnflicka till alla 4 dygnet runt?
  Två är ju ganska små, och de andra ganska vilda och pool och trafik kan ju innebära lite mer jobb om man är 1 person på 4 små.

  Annars kan jag rekommendera Vings hotell: Long Beach i Turkiet! Och bo då inte i det stora komplexet utan i en av ”villorna” med egen nedgång till poolen!

  Så jäkla skönt när man är där!

 • isa
  5 februari, 2014 at 11:04

  Bra skrivet!

 • Cornelia - Stil & Ung mamma
  5 februari, 2014 at 11:10

  Hihi kul med resa, hade också gärna åkt iväg med min sambo och sonen på 1,5 månad men det känns för tidigt. Får bli i höst eller något. 😉

  Hoppas ni får det härligt var det nu blir. Kan rekommendera Marocco, lugnt ställe för familjer. Riktigt fint också. Dock kanske lite kallt i mars.
  Kör på Dubai, lät fint. 🙂

  http://cutelittlethings.se – Stil & Ungmamma-blogg

 • amber
  5 februari, 2014 at 11:14

  Katrin vill ha barnflicka. Så att hon kan passa barnen, när Katrin och syrran är ute och festar på kvällen. Har hon någon fritid?

 • jonte
  5 februari, 2014 at 11:18

  Är du läskunnig?

 • P
  5 februari, 2014 at 11:21

  Blir nog ingen fritid.

 • ria
  5 februari, 2014 at 11:23

  Sassa sedan är ni lediga och kan gå hem. Stor skillnad!!

 • kajsa
  5 februari, 2014 at 11:43

  Är du läskunnig?

 • my
  5 februari, 2014 at 12:28

  Så dina barn kan till och med ha en stor (fet) barnflicka? Woow!

 • lisen
  5 februari, 2014 at 12:47

  tips till skatteverket. Kolla så att arbetsgivaravgifterna och skatt betalas in :-))

 • Louise
  5 februari, 2014 at 12:55

  Fast inte i februari va?…Suck.

 • Fredrik
  5 februari, 2014 at 13:23

  Smakar det gott?
  Sover ni bra?
  I diktaturen Dubai?

 • Cornelia
  5 februari, 2014 at 13:30

  Åk till Abama hotell på Teneriffa! Ving har hotellet under family exclusive.. Men du kan boka direkt via hotellet och flyga ner själva om ni vill. Varit där två gånger med barn!

 • Pia
  5 februari, 2014 at 13:42

  Är väl ingen höjdare att åka till Turkiet nu. jag tror att det är sommar och sol dom vill ha.

 • ML
  5 februari, 2014 at 13:52

  Men herregud, inte kan ni väl bara ha en barnflicka till era fyra barn. Klarar du ens själv av att ha hand om dina två egna? Verkar väl jobbigt bara det va? Men samtidigt så menar du väl bara att barnflickan ska ta hand om/leka med/roa de större barnen? Det är jobbigt bara det att ha koll på både en tre-och fyraåring vid havet eller poolen. Om jag vore du skulle jag ta med mig två barnvakter. Men som jag är så åker jag själv med alla mina fyra, eller jag tar med mig pappan såklart.
  Din mor då, som känner barnen, kan inte hon följa med? Lit skoj för mormorn 🙂

 • Moa
  5 februari, 2014 at 13:55

  Sunwing Resort Arguineguin på Gran Canaria är toppen. Åk dit så slipper ni åka så långt med småttingarna.

 • 4-barns mor
  5 februari, 2014 at 14:01

  Visst finns det människor som kan ta hand om fyra barn själv. Men att begära att en barnflicka ska ha hand om två bebisar samtidigt som hon ska ha hand om en treåring och en fyraåring utomlands är galet på tok. Det är inte samma sak som att ha hand om fyra-fem dagisbarn själv.
  PÅ dagis har jag till och med varit själv med betydligt fler barn emellanåt. Men vid poolen, havet och utomlands? Aldrig!

 • Pia
  5 februari, 2014 at 14:03

  Hoppas du inte lämnar lilla bebisen med en barnflicka. Nej, det kan du väl ändå inte mena. Eller?

 • Mailail
  5 februari, 2014 at 14:12

  Var i inlägget står det att barnflickan ska passa alla fyra barnen samtidigt? Jag antar att Katrin och Monica vill kunna sitta still med småttingarna (amma osv) medan någon leker och håller koll på de större, och ibland tvärtom. Tycker det låter som en bra idé med tre vuxna på fyra barn.

 • moa
  5 februari, 2014 at 14:30

  ”Du får se ut hur som helst”. Det betyder att även feta människor kan höra av sig. Vilket framsteg Katrin!!

 • nora
  5 februari, 2014 at 14:48

  Det är väl meningen att hon skall vara banvakt, när Katrin och hennes syster är ute och roar sig på kvällen!!

 • Ebba
  5 februari, 2014 at 15:00

  Hej! Jag har inte möjlighet under just dessa datum men jag tycker själv att jag stämmer perfekt in på din beskrivning. Har mycket erfarenhet av barnvaktning sedan tidigare och planen är att börja plugga till barnmorska. Kontakta gärna mig om ni är intresserade så kan jag berätta mer om mig själv. Varma hälsningar Ebba

 • petruska
  5 februari, 2014 at 15:11

  Undrar om hon betalt tillbaka de nära 300.000. som hon är skyldig skatteverket. Efter att ha fuskat med bokföringen. Det är kriminellt!!!

 • Erica
  5 februari, 2014 at 15:21

  Helt rätt att kalla in assistans och gå till ett fik. Man behöver en stund själv iblnad, kan ju räcka med en timme ensam med en kopp kaffe och en tidning för att återfå lite kraft. Det ska jag börja göra oftare, gå till kvartersfiket en stund när jag behöver vara ifred på helgen och låta mannen ta hand om ungarna någon timme. Varför inte?

  //Enperfektvardag

 • Mailail
  5 februari, 2014 at 15:24

  Varför tror folk att Katrin och Monica ska lämna alla fyra barnen med barnflickan? Som van läsare av bloggen vet jag att Katrin hänger med sina kids mest hela tiden, tror mååånga mååånga helt vanliga mammor är mindre med sina barn. Ringo gick ju betydligt mindre i förskolan än ett genomsnittligt barn i början, men hade barnflicka, dock inte lika mkt som många går på förskolan som sagt. Men denna bild av att K inte skulle vilja vara maximalt mkt med sina barn, den förstår jag inte varifrån den kommer. Nej jag tror denna barnflicka är en tredje vuxen som behövs eftersom K ammar och M också har med ett väldigt litet barn. Alla vuxna kommer nog ha fullt upp hela tiden, och passa alla fyra, tja kanske nån kväll när de sover, med föräldrarna inom kort avstånd.

 • Men
  5 februari, 2014 at 15:47

  Är du psykiskt svag Kajsa?

 • lollo
  5 februari, 2014 at 15:52

  Som van läsare vet du allt om Katrins liv. När hon pratar sanning eller provocerar.Själv vet jag inte vad jag skall tro.Tycker att hon verkar osympatisk. Tycker att hon skulle sluta blogga FÖR BARNENS SKULL!!!

 • nina
  5 februari, 2014 at 15:54

  Jag förstår inte ditt och Bingos förhållande, har ni ett öppet förhållande? Bingo flirtar ju med massor med kvinnor och det verkar som han skulle vara ute efter mera..

 • m-l
  5 februari, 2014 at 15:56

  Skulle inte två mammor kunna ta hand om sina egna två barn? Barnflicka = barnvakt, se de kan festa!

 • kajsa
  5 februari, 2014 at 16:06

  Ja det är jag tyvärr!

 • Frida
  5 februari, 2014 at 17:26

  Katrin kan väl kräva vad hon vill, ingen tvingar en ung tjej att söka jobbet utan det väljer personen i fråga helt själv;)

 • Lena
  5 februari, 2014 at 17:27

  Japp, det är jag 🙂 Sist jag kollade så tillhörde Teneriffa Kanarie öarna? Frågan är om DU är läskunnig?

 • Lena
  5 februari, 2014 at 17:30

  Japp, det är jag och jag kan min geografi 🙂 Teneriffa tillhör Kanarie öarna. Frågan är om DU är läskunnig eller bara jävligt elak??????

 • en av dem
  5 februari, 2014 at 17:36

  ja Bingo han lajar som vilken singelknu**are som helst, snacka om att ha kul med den vildingen ooh yeah

 • meh
  5 februari, 2014 at 17:46

  Jobbigt att hålla koll på en vild fyraåring som vill plaska i poolen samtidigt som man har ett spädbarn som man ammar. Varför inte köpa sig fri från den stressen om man har råd?

 • Arg
  5 februari, 2014 at 18:21

  Mänskligheten skulle bli bättre utan dömande fittor som du!

 • K
  5 februari, 2014 at 18:22

  Bu hu. Vilka töntar!

 • Det finns inget dåligt väder
  5 februari, 2014 at 20:09

  Äsch, va inte så petig..hahaha;)

 • Motvilliga Mamman
  5 februari, 2014 at 20:20

  Kul! 😀 Tror du är skitbra, släpp det dåliga samvetet.

 • P
  5 februari, 2014 at 20:33

  Tror du barnflickan ska jobba dygnet runt? 🙂

 • unni
  5 februari, 2014 at 20:43

  Varför så tyst om detta?????

 • H C
  5 februari, 2014 at 22:20

  Herrejäv*ar vad alla har åsikter!!! Låt människan få ta hand om sina barn som hon själv vill. Tror knappast hon lämnar barnen med någon som verkar opålitlig. Tänk på barn runt om i världen som inte har samma förutsättningar som vi har i Sverige… Tror inte Katrins barn mår dåligt av att ha en extra vuxen med på en utlandssemester under två veckor. Fundera på om allt Du gör i livet är felfritt. Och vem bedömer det??? Bara en undran!

 • Annika
  6 februari, 2014 at 13:18

  Svaren är ja och ja.

 • Hanna
  7 februari, 2014 at 19:37

  Hej! Jag var i dubai i en vecka och kom hem för 2 veckor sen. Och Gud vad jag älskar landet, åker gärna tillbaka dit igen! Men det är inte det minsta barnvänligt. Om man ska åka Metro så finns det inte en halvkvadrat meter plats. Folk knuffa på metron, inte med mening, utan för att det är trångt. Om du tänkt att åka dit, gör det gärna du kommer att älska landet, men du måste ha ungarna i bärsele 24/7.