Okategoriserade

Du är inte snygg, Kissie!

Det är så tvära vändningar med barn det är inte alls som med vuxna skulle jag säga. Ringo kräktes i natt. Nu voltar han runt i lägenheten och står på händerna i soffan. Såg framför mig en skön dag där han skulle ligga utslagen och jag badda hans panna och hjälpa honom att kräkas. Mata honom med skorpor och kamomillte men icke. Det visar sig bli en ganska så krävande dag minst sagt. Men i vilket fall som helst så får det här väl räknas som frisk dag så han kan gå till dagis imorgon, va? Hur många timmar måste han inte kräkas på för att han ska få gå till dagis nu igen?

Bra för mig att vara hemma såklart inte så att jag blir sysslolös. Passar på att göra ansiktsbehandling, vaxa muschen, tvätta lakan, sortera kläder, börja packa lite smått vi drar ju ändå på söndag. Sen tänkte jag äntligen prova pepparkaksmixen. Det blir kul för Ringo också!

Jag såg att Kissie varit inne i min butik i Sturegallerian. Hon hade två saker att kommentera efter besöket. Det ena var att hon inte tycker att chiapudding var gott. Det andra är att jag inte är tillräckligt smal och tränad för att pryda mina böcker. Först vill jag säga till Kissie att chiapudding är som kaffe, rödvin, öl, oliver, ansjovis, surströmming för vissa. Det är en sån där sak som man kanske inte älskar från första tuggan men sen…sen älskar man det. Dessutom måste man ju tänka på hur nyttigt det är och kanske ändra inställning från första början. Men jag tycker att Kissie ska göra sin egen pudding. En halv deciliter frön blandas med två deciliter mandel- eller kokosmjölk eller hälften hälften om man vill ha kokossmak. Sen kryddar man. Jag hade just i några droppar stevia, vaniljpulver och pepparkakskrydda. Jag har inte smakat på den än och jag har ingen smak idag så jag återkommer men jag tror att det kan bli en hit. Annars har jag i frysta blåbär, steviadroppar och vanilj. Eller kanel, kardemumma och kokosmjölk det är en hit. Kissie, ge det en chans till!

På Kissies andra åsikt kan jag bara säga att smaken är som baken. Jag tycker att jag är lagom smal på mina bokomslag och i verkligheten också. Jag skulle inte vilja vara smalare jag tror heller inte att jag kan vara smalare nu när jag är 37 år gammal för då blir jag nog alldeles för rynkig. Jag kan förstå att Kissie tycker att jag inte är tillräckligt smal och det är helt okej såklart. Vi har olika syn på hur smal man ska vara och vad som är snyggt. Jag har sagt flera gånger att jag tycker att Kissies jättepattar är osmakliga så jag ska inte tjata mer om det. Jag tycker inte att Kissie alls har ett attraktivt utseende och jag tycker att hennes vikt är det minsta problemet. Så Kissie! Vi har olika smak och det är väl tur det! Att jag kan bli mer vältränad har du i och för sig rätt i. Men du, vi hörs efter att du fött två barn. Det är liksom inte så himla lätt att bli vältränad då. Men jag kämpar och lovar dig att innan 2015 är slut har jag rutor på magen.

Och så en sista sak. Du är absolut inte portad från mina butiker eller från mina produkter. Tvärt om! Ge mig din adress så budar jag över lite andra produkter så du får utvärdera dem!

 

 

You Might Also Like

 • kia
  15 december, 2014 at 10:27

  Kan du inte öppna en butik i Hotaheiti!!!!

 • Moa
  15 december, 2014 at 10:36

  Asså varför smöra för Kissie. Det var roligare att läsa din blogg när du var elak. Du börjar bli gammal. Hahahaha

 • Davve
  15 december, 2014 at 10:49

  Word. Kissie är väl den sista som ska kommentera andras utseenden. Hpn är ju uppenbarligen inte nöjd med sitt eget.

 • Shannon
  15 december, 2014 at 11:01

  Tänk att du måste ge dig på en annan bloggerska. Går din blogg så dåligt? Eller är du avundsjuk på hennes ungdom? Nu blir du säkert omnämd i någon skvallerblogg. Gud vad spännande!!!!

 • Jenny
  15 december, 2014 at 11:02

  Moa, lagom omogen kommentar. Hon smörar ju inte ett dugg för Kissie utan ger svar på tal på ett moget sätt. Finns ingen anledning till att sitta och vara otrevlig mot folk över nätet. Det är varken coolt, uppskattat eller roligt att läsa.

 • andersson
  15 december, 2014 at 11:05

  Kul att läsa Katrin! Du har förändrats i ditt sätt att skriva, åt rätt håll. Alla får tycka olika! Kram

 • Dingo
  15 december, 2014 at 11:07

  Tycker inte heller om chiapudding. Känns som om man körde runt en massa slibbiga frön i munnen. Usch!!

 • Catrin
  15 december, 2014 at 11:11

  Håller helt och hållet med!
  Och att hon ens sitter och kommenterar andras utseende, det är sjukt!
  Men smaken är som baken delad..

 • Fanny
  15 december, 2014 at 11:12

  Du är så fruktansvärt bra och jag avgudar dig på så många sätt. Heja dig!

 • Solisan
  15 december, 2014 at 11:12

  Kanske SATS-tjejen också tyckte att hon var lagom smal och snygg?

 • christine
  15 december, 2014 at 11:14

  Hej Katrin. High five. Förresten, du är SKITSNYGG efter dina 2 ljuvliga pojkar. Haha, tänk dig Kissie med 2 barn.. lol

 • Sandra
  15 december, 2014 at 11:15

  Klockrent Katrin!

 • DeMarkey
  15 december, 2014 at 11:16

  ha ha skönt inlägg. Alla får tycka olika, Alexandra kanske inte gillar puddingen och istället för att pracka på henne mer tips om den så acceptera att hon inte gillar den, punkt slut. Och på samma sätt som du säger, att alla har olika smak så gäller det pudding och utseende. Jag vet inte hur du ser ut i verkligheten, men det spelar mig heller ingen roll, bara du mår bra och är nöjd så är det ju det viktigaste. Och sen håller jag med, prova föda två ungar och sen kom och prata..

  Ha en bra dag.

 • denvackra
  15 december, 2014 at 11:20

  Att du äntligen har kommit på att smaken är som baken. Jag väger 88 kg och tycker att jag är vackrast i hela världen!!!!

 • Sabina
  15 december, 2014 at 11:22

  48 timmar kräkfri ska det vara ;/
  Sonen har precis haft en magsjuka där han endast spytt på nätterna i en hel vecka och varit pigg och glad om dagarna. Hoppas ni slipper detsamma. Hemskt har det varit!

 • M-L
  15 december, 2014 at 11:26

  Man kan ”vinna” över människor med olika strategier, att vara övervänlig fungerar väldigt bra 😛

 • lollo
  15 december, 2014 at 11:35

  Har du ändrat taktik nu när det går utför med bloggen??

 • Tesse
  15 december, 2014 at 11:41

  48 timmar ska han ha varit pigg och frisk och ätit som vanligt innan man lämnar på dagis igen..
  Alltså INTE 48 timmar efter sista kräket/diarrén!! Utan han ska vara FRISK och som vanligt i 48 timmar.. Nu är kräksjuka det värsta jag vet så jag är extra noga med det här missförståndet..
  Så du kan börja räkna från morgonen om han åt frukost och varit pigg sen dess!

  I övrigt håller jag med fullständigt i det du skriver! Jag ligger på exakt samma vikt och bara nån cm längre än dej efter två barn i samma ålder som dina, och jag är skit nöjd (ett par rutor hade jag iofs inte tackat nej till, men dom kan ja ju bara skapa själv).
  Kissie däremot är ju inte smal utan benig, och sen två meloner på det.. Har aldrig förstått hur någon kan tycka det idealet är snyggt eller ser naturligt ut! Men det är ju tur vi alla är olika

 • Sara
  15 december, 2014 at 11:43

  Feber: 1symptomfri dag
  Kräkningar: 2 symptomfria dagar

 • Rebecca
  15 december, 2014 at 11:47

  Som svar på din fråga angående hur många timmar det ska gå från sista gången de kräkts. Man räknar 48 timmar efter att de blivit symptomfria.

 • Olli
  15 december, 2014 at 11:53

  Kolla in johanna toftby. Hon har fött 3 barn och är skitsnygg i kroppen. Alla har olika förutsättningar. Men att tjafsa med kissie är du inte för gammal för det…

 • Fia
  15 december, 2014 at 12:08

  Det ska gå 48 timmar sedan sista gången man kräks innan man räknas som symptomfri.
  När jag ätet chiapudding så brukar jag mixs hallon till en puré och blanda i, det är så gott! Då behöver man inte toppa med någonting heller. Mums!

 • jenni
  15 december, 2014 at 12:10

  Bra skrivet!

 • Nadia
  15 december, 2014 at 12:21

  Så himla bra skrivet Katrin! Hahaha Kissie är väl den sista människan som ska komma med såna kommentarer! Kolla hur hon ser ut, hon ser så tillgjord ut att snart är inget äkta kvar på hennes kropp. Du är så jäkla grym Katrin och en förebild för många!:)

 • oMing
  15 december, 2014 at 12:21

  Har du börjat bli glömsk. Varje gång Ringo kräks frågar du samma sak och får samma svar. Fast det skiter du ju i.

 • josefine
  15 december, 2014 at 12:29

  Du är 37 år gammal och kommenterar en liten fjortisbruds utseende. Osmakligt! Att du ens bryr dig om vad hon säger….

 • Disciplin
  15 december, 2014 at 12:39

  Hej!

  Vi söker premiumbloggare till vårt nya bloggnätverk Disciplin.se – På Disciplin är det lätt att komma igång och tar mindre än en minut att registrera en blogg, lätt att tjäna pengar och kan även följa andra bloggare. Är du en aktiv bloggare och vill bli en premiumbloggare på Disciplin.se så kontakta oss på [email protected] så återkommer vi så fort som möjligt!

  Hälsningar
  Simon – Disciplin.se

 • Katie
  15 december, 2014 at 12:40

  Hur orkar du lägga din tid på Kissie. En ung tjej som trivs med sitt utseende. Och det är väl det viktigaste. Inte vad du tycker. Du borde väl vara för gammal för sånt trams!!!!

 • Gemma
  15 december, 2014 at 12:44

  Vilken målgrupp har du på bloggen. Fjortisar? Inte folk i din egen ålder i alla fall!!

 • Zigge
  15 december, 2014 at 12:53

  Tänk att jag tycker att Kissie är attraktiv. Älskar hennes jättepattar. Och så är hon ung. Bingos stil!!

 • Annika
  15 december, 2014 at 13:05

  Som övriga skriver, 48 tim vill fsk att barnet ska ha varit kräkfritt innan de får komma tillbaka så en dag till får ni hålla er hemma.

 • Irene
  15 december, 2014 at 14:06

  Hhahahaha det var dagens ! Undrar vad hon och du då skulle säga om mig nästan 50 ?

 • maria
  15 december, 2014 at 14:11

  Dricker barnen kamomillte, jag tycket det smakar vidrigt. Undertecknad är mor

  Kamomillte smakar vidrigt.

 • Me
  15 december, 2014 at 15:35

  Som man bäddar får man ligga, heter det ju! Men varför inte bara ignorera? Trams

 • Molly
  15 december, 2014 at 15:51

  Trodde aldrig att du skulle sjunka så djupt. En medelålders tvåbarnsmamma. TÖNT!!!

 • Davve
  15 december, 2014 at 17:04

  Molly, mår du bra? Verkar inte så.

 • Jenny
  15 december, 2014 at 17:33

  Jag tycker inte att Kissie ser bra ut med tanke på alla operationer. Men hon ser bra mycket bättre ut än dig. En tragisk tvåbarnsmorsa som måste ge sig på andra eftersom bloggen går dåligt. Dags att sluta blogga kanske för om man ska tro dig går ju de andra bolagen så bra.

 • Madeleine
  15 december, 2014 at 18:24

  Du är klockren Katrin!

 • Sheba
  15 december, 2014 at 18:43

  Herregud så himla dumt skrivet. Håll dig till lchf och dina barn. Där platsar du!!!

 • Davve
  15 december, 2014 at 18:50

  Jenny och Sheba… Vad tragiska ni är!

 • Linda
  15 december, 2014 at 18:59

  Håller med”denvackra”som kommenterat ovanför. Jag väger 86 och känner mig jättevacker. Och mår mkt bättre än när jag vägde 58.Men det har väl med åldern att göra kanske, man trivs bättre med sig själv med åren. Men självklart skulle 10 kg mindre inte vara helt fel! Men det viktigaste är att man själv mår bra och trivs. Och Katrin, Nisse är inte värd din uppmärksamhet. Hon är väl typ 15 är yngre än vad du är? Jag föredrar ditt utseende framför hennes. Men det är ju en smaksak! Låt dig inte provoceras av vad andra tycker och tänker..

 • Linda
  15 december, 2014 at 19:01

  Och nej jag är inte lat 🙂 Är pga mediciner jag ökat i vikt

 • G
  15 december, 2014 at 19:21

  En vuxen kvinna som skriver om en tjej i 20 års åldern att hon inte är snygg ?du borde växa upp och skämmas . Och du ska föreställa mamma är det så du kommer vara förebild för dom när de blir äldre ? Att slänga elaka kommentarer om andra ? På nätet? Så om dina barn kommer hem och säger mamma någon kalla mig ful ska du lära dom då att de ska svara genom att vara elak tillbaka ? Va hemskt att vara du! Skäms !

 • m
  15 december, 2014 at 19:54

  Be SATS TJEJEN om ursäkt din IDIOT! Hon var ju för fet, ful och äcklig för att pryda Satsreklamen enligt dig Katrin, så du får äta upp all mobbing nu då du är så elak och ger dig på en ung tjej som du nästan kunnat vara mamma till…Bingo älskar ju Kissie, och dessutom är Kissies blogg megastor och hon säger om dig som du sade om SATS tjejen..Payback time!!!

 • Davve
  15 december, 2014 at 20:10

  G och m, tror ni är samma person. För två personer skriver inte exakt lika korkat som du gör. Varför fiskar du efter uppmärksamhet

 • Davve?
  15 december, 2014 at 20:37

  Varför är Davve på bloggen hela tiden, snacka om störd och fiskar efter uppmärksamhet..Sök hjälp

 • lisa
  15 december, 2014 at 20:49

  Olli, Johanna T barn är ju äldre….Det är väl 15 år sen eller så sedan hon födde ett barn. Men snygg är hon!

 • Sofia
  15 december, 2014 at 21:04

  Inte baka med kräksjuka barn!!!!! Risk finns att det kommer igen sen när ni äter det ni bakat 🙁
  Förövrigt så tycker jag du är bäst men skulle vilja se lite mer av ”den gamla” Katrin. Blanda ihop dom båda kanske?? 😉

 • Morsan
  15 december, 2014 at 21:21

  Oh, hoppas du håller Ringo inne/hemma minst 48 timmar efter senaste symptomet. Men det är såna som du som har svårt att hålla barnen hemma när dom haft magsjuka (minns förut när du skrev om magsjuka och att du ej bryr dig om andra, utan ungen din fick gå till dagis) som gör att smittan bara går runt runt. Vill absolut inte ligga en jul till i magsjuka. tror jag håller barnen hemma från dagis tills efter jul nu. Magsjukan härjar vilt här nu. Fy vad hemskt.

 • Bella
  15 december, 2014 at 22:54

  Nej fy. Kisse = sämsta förebilden för alla unga kvinnor.
  Hon ser verkligen ut att vara 35 ist för, vad är hon? 19? Så jävla plastikopererad att hon ser trash DELUX ut

 • Medea
  16 december, 2014 at 02:51

  Så jävla pinsamt! Hur gammal är du??

 • petruska
  16 december, 2014 at 03:33

  Så bitter och avundsjuk på en ung framgångsrik tjej! Du måste må piss!!

 • Devon
  16 december, 2014 at 04:22

  Nu när det går så bra för ditt företag, kan man undra över vad du håller på med?

 • Anna
  16 december, 2014 at 17:31

  Båda ni två är ju polack-luder, så ni ser ju lika förjävliga ut i fejan båda två.. Usch.

 • Anna
  16 december, 2014 at 22:11

  Buda över till mig så ska du få respons av dess like’

 • BERGS
  16 december, 2014 at 23:25

  Tack för din kommentar i min blogg, supergullig! 🙂

 • Kajsa
  17 december, 2014 at 17:58

  Moget och bra skrivit!

 • Twinkle
  18 december, 2014 at 11:20

  Och du ska föreställa vuxen? Djävligt moget att hänga ut en annan människa. Om Alexandra inte tyckte det var gott så tyckte hon väl inte det? Ska du bestämma vad som för henne är gott eller? Jävla Attention whore

 • Charlotte
  18 december, 2014 at 20:58

  Riktigt snygg diss måste jag ändå säga 😀

 • kerstin
  20 december, 2014 at 09:25

  Socialstyrelsen rekommendationer:

  Ska den som är smittad eller sjuk stanna hemma?
  Ja. Smittade och sjuka barn och vuxna ska inte delta i förskoleverksamheten när de har akuta mag-tarmsymtom i form av kräkningar och vattentunn
  diarré. Barnet kan återgå till barnomsorgen när det ätit normalt och inte kräkts
  eller haft vattentunn diarré under två dygn. Samråd bör ske med förskolan.

 • Isabell
  14 januari, 2015 at 18:11

  Jag har länge fattat att din stil är att vara rå ärlig. Men seriöst Katrin, du är 37 år gammal jag förväntade mig att du borde ha mer vett innanför pannbenet men nej. Låt Kissie tycka dina chiapuddig vara vidrig, det betyder väl inte att alla andra hatar den för det? Samt att du borde inte ta åt dig och skriva värsta inlägget om detta om du nu stör dig så mycket på henne. Du är lagom smal men seriöst detta är patetiskt.

 • nora
  9 februari, 2015 at 18:54

  bra sagt! hhahaha så rolig

 • Johan
  4 maj, 2015 at 11:08

  Haa ha! Johanna toftby, har ju träffat en man numera,var tjock förr , som drar iväg henne på gymmet.därefter blivit smalare idag tack vare Janne mannen!!

 • anonym
  29 maj, 2015 at 17:34

  du är en andledning till varför nät mobbning finns.
  Det finns en sak jag hatar mer än krig och det är hat.
  Har du verkligen så dåligt självförtroende att du måste trycka ner andra.
  du är en hemsk person ifall du mobbar någon via internet.
  jag tror själv att en dag kommer du förstå hur fel detta är.
  När du får barn tror jag inte du kommer vara så stolt över att inte ljuga när du säger att ” oh.. jag har mobbat en bloggerska för att jag var anensjuk..”
  du är en mobbare…..

 • anonym
  29 maj, 2015 at 17:35

  du ska föreställa en förebild men du är en andledning till självmord 🙁

 • Carita
  2 januari, 2016 at 18:34

  Hej varför är en del människor så elaka på bloggen ? Jah har aldrig förstått mig på dessa elaka kommenterar och att Katarina får tbs för det hon sagt om andra ? Men vad har hon gjort den som skriver dessa elaka kommentarer ? jag tycker hon är fantastisk frispråkig stark person , som klarar motgångar bättre än många andra .