Okategoriserade

Drömtydare?

Jag blev kidnappad inatt. Jag vet inte varför men jag blev inlåst i en bil av en man. Bilen var lika stor som en liten lägenhet men det var en bil som stod på en snöklädd åker. Jag satt i baksätet med låsta dörrar och kom alltså inte ut. Den här mannen som hade kidnappat mig kom och gick lite men han pratade inte med mig alls. Han kom in, gick stressat runt i bil/huset och sen gick han ut igen. Plötsligt kom Bingo. Jag såg hur han pratade med mannen utanför fönsterrutan men det var som att de var vänner. Som att det kanske var Bingo som hade beställt jobbet jag vet inte.

Men jag lyckades att ta mig ut. När Bingo och mannen var en bit bort vid ett träd så lyckades jag ta mig ut genom bildörren och då sprang jag bara. Sprang som ett as genom snödrivorna. Jag slet av mig jackan på vägen för att det blev för otympligt att springa med den på. Mannen sprang efter mig och det var en jävla jakt genom ett litet samhälle med små röda hus och fruktansvärt mycket snö. Så vek jag av och rundade ett hus och sprang för kung och fosterland. Jag flåsade och såg bakåt hela tiden. Hack i häl hade jag mannen och jag kände hur jag snart inte hade ork kvar att springa. Så jag ringde på ett av husen och en liten tant öppnade dörren. Jag kastade mig in hennes hall och drog igen dörren efter mig. Jag visste att han visste var jag var för snön avslöjade mina spår naturligtvis. Ding kling ding kling ding kling Sleep cycle som på beställning. Snacka om saved by the bell.

You Might Also Like

 • Therese
  21 maj, 2013 at 10:30

  Drömmen tvingar dig att möta dina rädslor då vi/du ser oss som offer i vårt liv. Att bli kidnappad kan även symbolisera att din kontroll/säkerhet försvinner, eller att någon tvingar sig på din integritet.

 • anna
  21 maj, 2013 at 10:36

  intressant. Kan du tipse om bra drömtydningsböcker eller -sajter månne? Det finns en hel uppsjö av dessa ju..

 • Helena
  21 maj, 2013 at 10:48

  Bilen i drömmen är förstås för att du nyligen botaniserat bland massa bilar. Att bli jagad kan betyda att du har ett beslut att ta som du drar dig inför att ta.

 • Rebecka
  21 maj, 2013 at 11:14

  Här har du sanningen om drömmar Katrin…
  http://www.youtube.com/watch?v=B0uljRMLeY4

 • jag
  21 maj, 2013 at 12:20

  Det betyder att du drömde att du blev kidnappad, i en bil och sprang mycket.

 • Emmie
  21 maj, 2013 at 12:52

  ha ha, sjukt skarp analys

 • sandra
  21 maj, 2013 at 12:53

  Varför är det så satans tråkigt att höra om andras drömmar?

 • L
  21 maj, 2013 at 12:54

  Har du ångest, är det den som jagar dig?

 • jag
  21 maj, 2013 at 12:57

  Tack. Tog ett bra tag att inse djupet i drömmen och dess komplexitet.

 • anonym
  21 maj, 2013 at 13:39

  Stress!

 • Medial
  21 maj, 2013 at 14:52

  Du kanaliserade den kvinnans känslor som blev kidnappad och mördad i Boden den 4 maj. Hennes kroppsdelar har nu hittats i ett hus. Hon hade ingen klocka som väckte henne och hon lyckades inte fly. Du tog också in en del av de kidnappade kvinnorna i Ohios upplevelse. Ditt undermedvetna vill att du ska vakna upp och använda din röst och din kreativitet till att hjälpa människor. Det sitter tusentals kvinnor och barn inlåsta just nu – som blir torterade av galningar, som bor runt om oss, som ler och visslar och leker normala. Det kan vara bakom familjers stängda dörrar eller en galnings källare. Det här händer, nu och hela tiden. Nu vet du hur det känns att bli kidnappad och fly. Nu vill universum att du använder din plattform på ett annat sätt. Att du uppfattade det som att din man var på kidnapparens sida betyder bara att han kommer stå bakom dig och tyckte att du behövde erfarenheten som drömmen gav.

 • B
  21 maj, 2013 at 21:15

  Min kurator skulle tyda den så här:

  Du driver dig själv för hårt – du har tagit på dig lite för mycket, lite för länge och hur mycket du än vill fly från alla måsten ett tag, så kan du inte fly från dig själv.

  Mannen som jagar är du själv, dvs det är du själv som driver dig så hårt – ingen annan.

  Bingo gör som han gör i drömmen för att han vet att han inte kan få dig att dra ner på tempot. Han står istället bredvid dig som en handfallen vän, som endast kan se på medan du jagar livet ur dig.

  Summan:
  Var inte för hård mot dig själv eller Bingo, lägg in kontinuerliga pauser och jobba på att dra ner tempot en lång stund innan du lägger dig.

  Mvh

 • isabelle
  22 maj, 2013 at 22:54

  Att bli kidnappad – Drömmen tvingar dig att möta dina rädslor då vi/du ser oss som offer i vårt liv. Att bli kidnappad kan även symbolisera att din kontroll/säkerhet försvinner, eller att någon tvingar sig på din integritet.

  Att bli jagad – stress. Du har svårt att hinna, eller orka, med de krav som ställs på dig. Jagas du av familjemedlemmar är det skuldkänslor och privatlivet som stressar dig. Okända jägare handlar om en allmän fruktan för ekonomin och framtiden medan arbetskamrater och chefer är jobbrelaterad stress.
  Att jaga själv – lösa problem. Att jaga något eller någon betyder att du bör/kommer att hitta drastiska lösningar på dina problem. Ju roligare du upplever jakten desto viktigare är det att du konfronterar sådant som stör dig i din vardag. Jaktglädje är en undermedveten tolkning av rättfärdig ilska, särskilt hos kvinnor.

 • Emma
  22 maj, 2013 at 23:14

  Jag vet inte! Men det är synd för man vill ju gärna berätta om sina men andra skiter ju fullständigt i det 🙂

 • Camilla
  23 maj, 2013 at 05:55

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Ulrika Hjelm
  31 december, 2016 at 09:16

  Jag drömde att jag åkte i en hiss och hamnade på fel plan. De lär mig inte åka vidare utan höll mig kvar, det var människor där men de hade olik sysslor och höll ig bara kvar. Jag fick inte ringa ut inte prata med någon utanför. De skulle behålla mig där över natten men jag ville så klart inte bli tvingad till att stanna i detta evviroment. Jag började säga till dem att jag skulle skriva om och åtala om för alla min upplevelse. Sedan skrek jag på dem tårarna kom men ingen gjorde något för att hjälpa mig. Tårarna började ringa och sedan vaknade jag. Inlåst bland människor som inte talar om för mig vad som är på gång. Det fann en väninna där som sade att hon ville hjälpa mig men sedan blev hon rädd och började agera som alla andra. jag kunde inte lita på henne. Vaknade och tårarna rann ner för min kind

 • Hanna pishkarian
  15 november, 2017 at 04:41

  hej! hoppas du kan tyda min dröm!
  jag drömde ati jag och min pappa satt i en buss och så kom det ett gäng män med vapen men jag lyckades fly jaen mitt i allt var jag i min lägenhet jag ringde pappa och grät och sa var är du han svrade lyckades fly om jag kan kommer hem men han kom aldrig hem de kiddnappade han..jag grät i drömmen hade stress fick se bilder på han när han var bunden står upp och ner jag grät ramlade på marken och en liten flicka var bredvid mig som jag tog handom hon var jätte modig det var mörkt i drömmen och havet framför mig men havet var lungt men jag vaknade upp och kan inte somna om det var så hemskt