Okategoriserade

Djupt oroad är jag

Jag är oroad och ledsen. Jag har problem. Jag kan inte ta upp dessa med er för det vore ganska så absurt. Det är inget personligt utan jobbrelaterat men lever man i sitt jobb blir det personligt det med. Jag måste lösa saker och ting men vet inte hur. Jag har för lite erfarenhet. Jag måste gå på magkänsla hela tiden och nu är min mage upptagen så magkänslan får inte riktigt plats. Fan, inom ett år kommer jag antingen att ha gått i personlig konkurs eller så är jag rik som ett troll. Jag skulle säga att det är 50/50 idag. Nä, 60/40. Nä 70/30. Nä 80/20. Nä fan 90/10 men den där tio asså. Det är den som oroar mig. Jag kommer att satsa allt jag har på ett kort och jag vet att det låter osmart men sån är jag. Jag har gjort det förr och ibland går det vägen och ibland går det åt helvete. Det får bära eller brista, är det vad som är signifikant för en entreprenör förresten? Det känns som att det är vad alla sitter och snyftar över i sina sommarprat. Man kör och kör och kör tills man ger upp och blir en lodis eller en galen rik person som dricker för mycket alkohol och svinar ner sig som en…lodis. Skit samma. Snart måste jag fatta stora beslut och jag säger det själv så har jag sagt det. Det finns en risk för att allt skiter sig och jag blir fattig. Tur att jag har skyddsnät he he. Nu kör vi.

 

You Might Also Like

 • Jenny
  28 augusti, 2013 at 18:30

  Heja heja! Jag tror på dig, du är ju min idol!

 • Anna
  28 augusti, 2013 at 18:46

  Ett företag är igentligen roligast att ha i början när det är litet med framutsikter, sen när det går bra och växer och växer så är det inte lika roligt längre men så klart oerhört kul att det just växer ändå.

 • Madylyn
  28 augusti, 2013 at 19:25

  Gäller det lchf skiten så kommer du loosa en jävla massa, trenden är på övergående, den består ej !!

 • Lenita
  28 augusti, 2013 at 19:47

  Du har väl kvar de 10 miljoner som får av Bingo för att föda ett barn till, vilket du tidigare sagt var kravet för att skaffa ett syskon till Ringo.

 • Dr Phil
  28 augusti, 2013 at 19:58

  Lägg av med förföljelsen av feta människor och andra människor som inte är perfekta, i DINA ÖGON. Du är så driftig att du borde kunna bygga upp ngt annat, som är mer hållbart. Varför inte tänka om och satsa på ngt nytt?

 • Rogbert
  28 augusti, 2013 at 20:06

  Fanns det Inga större solbrillor eller spelar du huvudrollen I nyinspelningen av ”The Fly”?

 • Klo
  28 augusti, 2013 at 20:30

  Ja satsa då inte på LCHF. Den trenden är påväg bort. Alla talar illa om den dieten. Folk får gallsten och stroke. Nu kör alla 5:2 dieten. Den kommer också försvinna och ersättas av något annat. Så är det med alla dieter och trender!

 • olle
  28 augusti, 2013 at 20:39

  Ajabaja. Låna inte på banken med personlig borgen…

 • LOT
  28 augusti, 2013 at 23:01

  Hoppas du lyckas!! Sverige behöver modiga ”idioter”(ha ha, menar det positivt!!) men jag skulle liksom andra här kommenterat passa mig lite för att satsa allt på en diet. LCHF. Alla dieter kommer och går, det vet du ju som enligt dig själv provat flera tidigare. Men om, jag säger OM, du satsar allt på att överföra Whole Foods konceptet till Sverige – då vill jag vara med!:)
  Xx

 • svalan
  28 augusti, 2013 at 23:05

  Skaffa dig en mentor! Finns spdana som du som företagare kan bolla idéer med och få råd och stöd av. Googla och se var man hittar såna. Lycka till!

 • Tove
  28 augusti, 2013 at 23:42

  Vad sa Benny?

 • Billiejo
  29 augusti, 2013 at 00:01

  Hur drabbas du av detta?
  http://www.dn.se/livsstil/halsa/markning-av-lchf-och-gi-forbjuds/

 • Carrie
  29 augusti, 2013 at 04:27

  Jaaa!!! Whole food markets i Sverige. Hur coolt?!

 • M
  29 augusti, 2013 at 05:05

  Det är 5:2 dieten som gäller och är för att stanna!

 • Brud
  29 augusti, 2013 at 13:35

  Dra ner utgifterna, vad är det för fel på folk?
  Ska bara ha och ha.
  Knasboll