Okategoriserade

Det sista kvar nu bara

Jag saknar redan Ringo. Jag har inte lämnat kontoret på Karlavägen än och har redan ångest över att jag ska lämna honom. Jag är inte alls oroad över honom eller att han kommer att vara glad och ha kul (förmodligen ännu roligare än vanligt) med sin pappa, mormor och nanny det är hos mig det ligger. Jag börjar tänka sjuka tankar. Tankar som jag aldrig tänkt förr i mitt liv. ”Tänk om planet störtar” ”Tänk om han faller och måste sy” främst är det en saknad efter honom i min kropp som är en aningen sjuk. Det är lite som en knarkare som vet att han inte ska få sin dos på tre dygn. Som när man slutar röka typ. Jag lever ju för det där lilla smajlet, den där lilla pussen, de där små orden. Jag behöver en dos av det där varje dag för att leva och må bra. Jaha nu börjar jag lipa. Vi byter ämne.

Jag ska flyga från Skavsta. Inte så glassigt men det finns inget annat direktflyg till Warszawa. Jag tar bilen dit så det är lugnt. Biljetten kostade mig ca 500 kr tur och retur. Sen la jag till nåt VIP-paket för 800 kr ha ha ha är det en bra affärsidé tycker ni? Lite extra benutrymme, företräde i kö och större bagage kostar mer än själva biljetten? Jag undrar ja… Jag ringde min kusin igår. Hans fru fick en stroke för ett par år sen och jag vill verkligen träffa dem. Hon är några år yngre än mig och det är min tredje vän som fått en stroke de senaste åren. Sjukt, va? Sist jag träffade henne var hon inte alls vid gott mod jag hoppas att hon är lite gladare nu. Kan inte gå trots att det nu gått två år sen det hände. Jag ska köpa nåt till henne på flygplatsen. Kan man köpa nåt på Skavstas flygplats? Jag har stödstrumpor, flygintyg, massa piller, min nya bok som verkar asbra, min dator och en presentation att förbereda så den där timmen kommer nog att gå väldigt fort. Hoppas att vi inte störtar. Vad skulle hända om jag dog nu? Jag har inte skrivit över butiker/företag på någon? Jag äger allt själv så det finns ingen som på ett naturligt sätt tar över. Tjejerna på kontoret får driva vidare helt enkelt. Sen får de bestämma sina egna löner så att de känner sig nöjda livet ut och resten går till Ringo. Ja Rambo dör ju med mig tänker jag… I så fall. Syrran ska ha en del också. Äsch jag ska inte dö jag ska gå över till ICA och köpa Pohfiber för det är det sista som saknas på min lista att ta med till Warsaw!

You Might Also Like

 • Becka
  2 oktober, 2013 at 12:30

  Varför har inte du och Bingo skrivit testamente till varandra? Viktigt att tänka på hur man vill ha det när man har barn. Om man sepererar eller går bort…
  Man kanske inte vill att sambolagen ska gälla?
  Har man tecknat livförsäkring till varandra?
  Vill man att barnen ska ärva allt och kunna kasta ut mamma o pappa vid 18-års ålder?
  Man kanske vill säkra varandra? Eller inte?

  Ordna riktiga avtal med en jurist! Då kan man sova gott om natten och man behöver inte vara orolig eller bråka om seperationen är ett faktum.

 • Tea
  2 oktober, 2013 at 12:38

  Hörde av en sköterska som arbetar på en strokeavdelning att bland de unga kvinnor som får stroke är över 90% rökare

 • Sussie
  2 oktober, 2013 at 13:57

  LOT flyger direkt till Warszawa! Flyger ofta till dit och åker alltid med dem.

 • anonym
  2 oktober, 2013 at 14:25

  Varför har du sådana destruktiva tankar, måste finnas en anledning. Du verkar inte alls må bra. Det finns hjälp!

 • Annorlunda Underbara
  2 oktober, 2013 at 14:29

  Inte alls osunda tankar, det är som när man är gravid, då tror man till och från att något ska hända, att barnet ska dö etc. Det finns något ”oroligt” i barnens liv hela tiden. Nu när de är lite äldre och vill gå ut så är man orolig för samhällets faror, pedofiler på nätet etc…Suck……

  http://www.annorlundaunderbara.com

 • Anna
  2 oktober, 2013 at 14:38

  Vari ligger det destruktiva? Det är ju hur naturliga tankar som helst, bara det att få har modet att säga tankarna högt!

 • anonym
  2 oktober, 2013 at 14:59

  Bipolär sjukdom?

 • anonym
  2 oktober, 2013 at 15:08

  Det är väl inget att gå och oroa sig över. Dör man så dör man . Sånt är livet. Och då får man ju äntligen träffa de som gått före.

 • Roxanna
  2 oktober, 2013 at 15:20

  vem är nanny?

 • Anonym
  2 oktober, 2013 at 15:23

  Får man flyga när man bara har 10 veckor kvar till BF?
  En tanke bara, jag har ingen aning.

 • Adina
  2 oktober, 2013 at 15:25

  Suck på dig oxå. Underbara Annerlunda
  Besserwisser.

 • Adina
  2 oktober, 2013 at 15:29

  Annorlunda skall det vara.

 • majsi
  2 oktober, 2013 at 15:32

  Håller med Anna, var och varannann mamma tänker säkert på det sättet. Jag gör det och mig veterligen så har jag inga dokumenterade psykiska sjukdomar. En släng av mammaoro bara.

 • anonym
  2 oktober, 2013 at 15:51

  Själv oroar jag mig mest hela tiden, vad som kan hända mig. mina barn. min man och nära och kära. Mitt liv är begränsat, mitt liv är en bur!

 • Anna
  2 oktober, 2013 at 16:28

  Det kallas GAD. Sök psykvård.

 • Anna
  2 oktober, 2013 at 16:29

  Bipolär sjukdom är som ordet säger, dvs två poler, inte det samma som oro.

 • Anonym
  2 oktober, 2013 at 17:22

  Hej! LOT flyger från Arlanda direkt till Warszawa, flyger dit några gånger om året till familjen och går super smidigt!

 • anonym
  2 oktober, 2013 at 17:23

  Precis som katrin. har jag tydligen ingen sjukdomsinsikt, så vi får väl söka hjälp båda två. Vem upplyser Katrin om detta???

 • anonym
  2 oktober, 2013 at 17:26

  Tack för denna fantastiska upplysning
  TACK!

 • Cathrine
  2 oktober, 2013 at 18:44

  Vad är det för skillnad VEM hennes nanny är?… Vem som helst kan väl vara en barnflicka, tex en studerande. konstig fråga

 • Anonym
  2 oktober, 2013 at 18:56

  Jag trodde att hon hette Nanny , därav frågan.

 • Anonym
  2 oktober, 2013 at 19:11

  Varför skrev hon inte barnflicka, vi lever väl i Sverige.Jag trodde att Nanny var ett namn, därav frågan.
  Ursäkta.

 • Anna
  2 oktober, 2013 at 19:13

  Du tycks ha gott om tid iaf, hinner med sarkastiska kommentarer i tid och otid. Kanske du redan v

 • Anna
  2 oktober, 2013 at 19:13

  Vårdas inom psykiatrin?

 • P
  2 oktober, 2013 at 20:52

  Men snälla du, det kallas för nanny, det trodde jag alla visste!

 • Gabriella
  4 oktober, 2013 at 18:10

  Hej Katrin
  Jag flyger själv mycket mellan sthlm och warszwa, tänkte bara tipsa om LOT som också har direktflyg, har flygit med dem sen barnsben och är sjukt nöjd. på onsdagar har dem ofta ”galna onsdagar” där man ibland kan fynda biljetter för 400-500 zl och då flyger du från arlanda.