Okategoriserade

Det kommer att bli ett helvete…

…och jag är inte alls säker på hur bra det kommer att gå. Klart att det kommer att gå förr eller senare men jag är medveten om att det kommer att bli väldigt tufft att stå emot socker. Socker är ju ett beroende som man krejvar och jag har underhållit det här beroendet ganska så bra med glass, non stop och choklad varje kväll så hur det kommer att gå imorgon kväll återstår att se. Det är jättesvårt att stå emot sockersug, nästan lika svårt som att stå emot en cigg. Igår var jag röksugen. Lite alkohol och man vill blossa. Jag gjorde inte det för jag vet att om jag tar ett bloss så är jag fast sen. Jag vill absolut inte bli en rökare igen, kan inte tänka mig något mer omodern och sunkigt men det är svårt för alla mina sug kommer tillbaka nu. Ibland kan jag känna att jag hindrar mig själv från att njuta av livet när jag inte tillåter mig själv att röka men så är det. Skitsamma jag kommer att börja röka en vacker dag ändå men det får bli när jag är så gammal så jag inte har något mer att leva för. När jag levt klart helt enkelt.  Älskar nämligen ciggen.

Jag såg just Volvos reklam på teve den kändes så… fel? Jag fattar grejen tror jag, men vad är poängen? Att köpa loss Zlatan som gullar med sina ungar, jagar i Norrland och simmar under isen till nationalsången som han ska skriva om sen? Alla vet ju att Zlatan är världens mest hemlighetsfulla person som inte vill visa upp en sekund av sitt privatliv någonstans så hur kan man tycka att det här är genuint på något sätt? Jag (inte du heller) kan inte ens drömma om hur mycket pengar han måste ha fått för att göra det här… Men han badar ju i pengar och han kan nog få göra reklam för vilken bilmodell han vill så jag kan verkligen inte förstå det här samarbetet. Jag menar det är ju lika klockrent att sammankoppla Zlatan med Volvo som att jag skulle bli ansiktet utåt för Friends? Och det här med att han ska göra en ny nationalsång med Max Martin för att han tycker att den som han gullar med familjen, jagar i Norrland och simmar under isen till? Är det en förlängning av PR-strategin? Vad är det för byrå som gjort det här? Kan man få höra hur de tänker? Vore intressant tycker jag. Som jobbar med PR.

You Might Also Like

 • Pola
  26 januari, 2014 at 20:36

  Han reklamerer for alt og ingenting Katrin. Det er ikke PR utan reklame for shit. Og desuden mener jeg ikke, at vi ser hans familie !!!! Statister. Shit happens.

 • Maria
  26 januari, 2014 at 20:55

  Vet Zlatan ens hur Sveriges nationalsång går, utan att läsa innantill?

 • Maria
  26 januari, 2014 at 20:58

  Haha Zlatan e Zlatan liksom inget smarthuvve direkt 😛 men snygg är han plus gammal fru lite respekt där han är ju ej ytlig då hade han haft top model 23 år typ ej gammal hagga 45+ ….

 • Maria
  26 januari, 2014 at 21:06

  Zlatan makes me KÅÅÅT

 • bea
  26 januari, 2014 at 21:44

  Är du avndsjuk på Zlatan. Men Katrin då!!

 • Sofie
  26 januari, 2014 at 21:57

  Tycker reklamen bara kändes weird

 • Isolde
  26 januari, 2014 at 22:03

  Också sockerberoende, helt sjukt, är fan socker i allt.
  Gjort samma resa som du och tre månader efter graviditeten körde jag LCHF igen, behövde bara vara motiverad så gick det.
  Min sista sockerkväll köpte jag en burk B&J Cookie dough och en Clever cookie, chips med dipp, lösgodis, pepparkaksmuffins och morotskaka från ica.
  Till kvällsmat blev det ljusa frallor med ost och jordnötssmör.

  Skitmycket skit, men fan vad jag njöt. Åt upp heeela burkarna med glass framför film.
  Började dagen efter och gick ner från 74 kilo till 61 på mindre än tre månader, är 1.67 lång, är nöjd och det var fan lätt.

  Käka och frossa så du får ut skiten ur huvudet.

 • MiaBelinda
  26 januari, 2014 at 22:09

  Helena är 43 år. 7 år äldre än Katrin. Så snart är Katrin oxå en gammal hagga!!!

 • river
  26 januari, 2014 at 22:16

  Det var Zlatan själv som sökte upp Volvo. Var inte deras förslag från början Men de kunde så klart inte tacka nej!

 • Susanne
  26 januari, 2014 at 22:21

  Ett tips! Börja inte med cigaretter, luktar snuskigt.
  Däremot el-cigg, luktar gott, smakar gott (frukt-mix Mmmm), precis samma känsla som ett riktigt halsbloss och enligt alla hittills gjorda undersökningar är det inte ett dugg farligare än ett nikotinplåster.

 • Inga
  26 januari, 2014 at 22:30

  ”Kul om Zlatan kunde reta upp någon Sverigedemokrat” säger din före detta Alex S. Hahaha

 • rocky
  26 januari, 2014 at 22:44

  Man måste se hela filmen. Den har redan blivit en succe. Inte en liten reklamsnutt!

 • Irene
  26 januari, 2014 at 22:50

  Jo såg reklamen!

 • adriana
  26 januari, 2014 at 22:52

  Me too.Vilken kropp….

 • jenny
  26 januari, 2014 at 23:00

  Jag är en av dem som tycker att reklamfilmen är genialisk!

  Zlatan ses som en av Sveriges största fotbollsspelare oavsett om han bor här eller ej. Volvo ses som en svenne bil, det är inprentat i allas huvud.. ”ska du skaffa volvo och barn” -svensson liv..

  Norrland och all snö osv är ju också något ”typiskt svenskt” .. Det var vackert tycker jag! Och en genialisk ide!

 • rio
  26 januari, 2014 at 23:07

  Både Zlatan och Helena kör Volvo sedan tidigare!

 • ds
  26 januari, 2014 at 23:43

  När Zlatan gör något så tittar man, så enkelt är det. Superbra reklamfilm med honom, han har helt rätt i att vår nationalsång är oerhört trist, det tycker nog de flesta.
  Zlatan är en av de allra största idrottsmän i modern tid, gjort superreklam världen runt för Sverige, vi har honom att tacka för mycket. Respekt för honom, och hans fru är otroligt vacker. Tyvärr drabbas nog många av den svenska avundsjukan som tyärr är obotlig.

 • sq
  27 januari, 2014 at 00:53

  jag har också svårigheten med socker, så svårt, men har gått ner från 84kg till 77,5 kg, ska försöka komma ner till 60 kg, vill 50 kg hm svårt

 • sg
  27 januari, 2014 at 00:58

  Hej

  håller helt med dig Katrin att det är svårt när man är beroende av socker, får jätte sug efter socker
  Försöker sluta, svårt
  har gått ner från 84 kg till 77,5 kg, vill ner till 60kg, helst 50 kg hm svårt
  Gullungar du har 😉

 • Sara
  27 januari, 2014 at 02:17

  Varför äter inte alla människor bara lite av allting? Då behövs inga svullar dagar och man unnar sig det man är sugen på. Jag har själv hållt på med dieter hit och dit och pendlade i vikt och vägde ca 10 kg mer än jag gör idag under den tiden. Tröck i mig dagen före jag började banta och klart man gick ner några kg första dagarna bara därför då vätskan försvann. Idag äter jag exakt allt och är 1.66 och väger 54 kg. Jag är inte emot lchf i medicinskt syfte för dom som verkligen behöver en viktnedgång och inte grejar det på ”vanligt sätt” men folk är inte medvetna om riskerna med att äta så mycket fett under en lång period. Det finns knappt en hjärtläkare som skulle rekommendera lchf till någon och inga studier finns på någon som har levt på den dieten 50 år. Motionera normalt, ät lagoma portioner, unna er det ni är sugna på så ska ni se att ni slipper utsätta kroppen för bantning och kan njuta av livet istället!

 • Maria
  27 januari, 2014 at 04:37

  Helena är GAAAAMMAL 🙁

 • Carrie
  27 januari, 2014 at 05:27

  Det är den stora frågan? Varför gör inte alla människor precis som Sara gör? Varför inte skriva en bok Sara? Den kan heta Gör som Sara- ät lite av allt och väg 54 kilo och bli 1.66 cm. Revolutionerande tänk. Ät lite av allt liksom. Att ingen har tänkt på det förr?! You got something going on here girl! Hahaha..idag känner jag mig lättprovocerad 🙂

 • Sandra
  27 januari, 2014 at 06:25

  Och om hon är gammal?! Hon är snygg & även fast du är yngre än henne så kommer du aldrig någonsin bli lika snygg som henne! Så sluta tjata om hennes ålder!

 • Sandra
  27 januari, 2014 at 06:28

  Gammal hagga? Vad är du då? Ung hagga? Hur unga ni än är så är ni inte ens i närheten av Helenas skönhet! Patetiska avundsjuka svenskar!

 • Sandra
  27 januari, 2014 at 06:30

  Gammal hagga? Vad är du då? Ung hagga? Hur unga ni än är så kommer ni aldrig komma i närheten av Helenas skönhet! Patetiska avundsjuka svenskar & haggor!

 • Maria
  27 januari, 2014 at 08:12

  Jag tycker inte att hon är speciellt snygg hästfejs o massa massa botox ser STEL ut 🙁 det utseendet är jag inte avundsjuk på men däremot alla hennes pengar 😛

 • Cattis
  27 januari, 2014 at 08:32

  Svenskar??

 • Emma
  27 januari, 2014 at 08:33

  Läs DI Weekend – intressant reportage om reklamens uppkomst och även byrån. Men jag blev ändå inte klokare på varför han vill göra detta tillsammans med sin familj…
  Lycka till med sockret!

 • M
  27 januari, 2014 at 08:35

  Håller helt med dig 🙂

 • Malin
  27 januari, 2014 at 08:38

  Tänkte också att filmen har ett antirasistisk syfte.

 • Cathrine
  27 januari, 2014 at 08:44

  Katrin börja äta Magnesium tabletter. Vet inte om du tar dom redan du har inte skrivigt något om vilka möjliga tillskott och vitaminer du tar OM du äter ?

 • Lina
  27 januari, 2014 at 08:52

  Tips är att göra din egen glass att ta ifall ditt sug blir så illa att du inte kan hålla dig. Jag har en liten glassmaskin i frysen som jag kan plocka fram. Sen e det bara att hälla i grädde å bär eller vaniljpulver (den nyttiga svarta i glasburk)… Supergott! Lycka till!

 • Lo-lo
  27 januari, 2014 at 09:57

  Snyggaste reklamfilmen ever. Konstigt att du inte inser det? Jobbar du verkligen med PR Katrin? Trodde du bara krängde lchf. Gjort ngt jobb eller event man känner till? Förutom ngt lchf-relaterat?

 • Lo
  27 januari, 2014 at 09:59

  Mest troligt för att han ville ha sin familj med i reklamen. Varför är det så konstigt?

 • Jennifer
  27 januari, 2014 at 11:04

  Dom sammankopplar Zlatan med Volvo pga nästan 80% av världens befolkning vet vem han är och dom flesta vet att han är svensk, alla som vet vad Volvo är vet att Volvo är svenskt därför sammankopplar dom två stora ikoner som till och med folk utanför Sverige vet vilka det är. Att jaga i Norrland och det är för att det är typiskt så som de flesta utlänningar förknippar Sverige med, kallt, snö, is, mycket skog, vikingaland från förr. Tråkigt att du som verkar vara smart inte inser det, det är en grymt cool och annorlunda reklamfilm.
  Källa: jobbar på Volvo med marknadsföring

 • Carrie
  27 januari, 2014 at 11:44

  Reklamfilmen är verkligen genomtänkt och smart! Zlatan ville själv göra det efter att ha sett reklambyråns samarbete med Swedish house mafia. Det är ett genialiskt sätt att återta det svenska som Sverigedemokraterna har lagt på beslag på, och den växande rasismen i Sverige nu när det dessutom är valår. Zlatan är känd för att aldrig sjunga med i nationalsången när han spelar fotboll, så att han nu reciterar sången är stort och visar på att det är dags att återta både flaggan och nationalsången utan att det ska tas som en rasistisk hyllning, och vad passar bättre då om inte någon som har vuxit upp i Rosengård, en plats som har kommit att symbolisera så mycket negativt i svenska media. Zlatan har lyckats ta sig någonstans i livet och får symbolisera en annan typ av svensk som inte är blond och blåögd. Jag tycker det är det bästa som har gjorts på länge!

 • diana
  27 januari, 2014 at 11:53

  Max Martin och Zlatan är kompisar. Annars hade inte Max ställt upp. Han är ju en verklig doldis!

 • roffe
  27 januari, 2014 at 12:01

  Mycket bra skrivit!!!

 • dina
  27 januari, 2014 at 12:11

  Ja eller hur. Du tänkte nog rätt!!

 • Jenny
  27 januari, 2014 at 12:18

  Enligt Dagens Industri fick Zlatan mellan 10 och 12 miljoner kronor.

  (Det motsvarar drygt en månadslön från PSG)

 • Louise
  27 januari, 2014 at 13:49

  är de?

 • Saab
  27 januari, 2014 at 14:39

  Älskar Zlatan-reklamen! Har alltid sagt att jag aldrig i hela mitt liv ska ha en Volvo. Men jodå, den tradiga inställningen har Zlatan snart fått rätsida på 😉 Sjukt snygg reklam! Gillar verkligen att han har med hela sin familj också. Rätt inställning!

 • Malin
  27 januari, 2014 at 14:49

  Forsman & bodenfors , en genialisk byrå.. Zlatan ville själv göra detta samarbete efter att han tyckte samarbetet med shm var helt grymt! Och han blev helt såld på denna idé! Poängen i denna reklam är både stor och når ut till grymt många människor, bra jobbat Volvo som vågar göra detta. Och f&b har gjort det igen, fantastiskt!!

 • E
  27 januari, 2014 at 16:15

  Tror inte du vet hur ett sk hästfejs ser ut, men Helena Seger har då inte ett. Kolla in Sarah Jessica Parker, hon har ett hästansikte (avlångt).

  Hon är enligt mig bra mycket snyggare än de flesta medelålders svenska kvinnor jag sett.

  Sen är väl 43 inte någon ålder i dagens samhälle. Många av oss blir ju långt över 80.

 • Sofia
  27 januari, 2014 at 16:19

  http://www.fb.se/work/volvo/made-by-sweden

 • Tess
  27 januari, 2014 at 16:47

  Om Z vore en hemlig person hade han antagligen inte skrivit en självbiografi.

  Han gör bara saker han tjänar pengar på. Känns inte som om man behöver vara ett snille för att fatta det.

 • Carrie
  27 januari, 2014 at 18:40

  Tackar Roffe! 😉

 • Amelie
  27 januari, 2014 at 18:52

  Patetisk reklam. Tycker inte att den är ett dugg bra faktiskt. När SHM var med och gjorde reklamen så fick man en WOW-känsla och man vart liksom stolt över att vara svensk o all de där. Men jag tycker denna är rätt lik Swedish house maffias reklam med Volvo, båda utspelar sig i fjällen. I SHM var det Luna som sjöng på deras låt, detta är av samma grej en tjej i slutet som sjunger nationalsången väääääääldigt, väldigt lugnt.
  Och göra om nationalsången? Jag har väl aldrig ens hört att något annat land gjort det. Varför ska man göra det? De är ungefär som att skriva om i Bibeln eller Koranen. Kanske skulle behövas med det handlar om det gamla heliga och orörda. Låt nåt få ha sin charm. Inte vårt fel att Zlatan inte kan vår riktiga nationalsång.
  Vem tror han att han är? Gud? Nej men tacka vet jag Ronaldo. Han har en jävla attityd i Media, men inte fan utser han sig själv som Portugals bästa människa…..

 • petruska
  27 januari, 2014 at 19:33

  Då är han och Katrin väldigt lika. För hon tror att hon är bäst i Sverige, på det mesta. En Gudinna tror hon tydligen att hon är!!!

 • P
  27 januari, 2014 at 20:10

  Oj oj Sara…. Varför tror du att alla är som du? Människor fungerar på olika vis! Att ”unna sig det man är sugen på”, är ju ofta det stora problemet. För dom som lätt går upp i vikt så gäller att göra tvärt om.

 • sol
  27 januari, 2014 at 20:11

  :-)) Carrie!

 • Skalleper
  27 januari, 2014 at 21:39

  Zlatan bör nog kunna den utantill så många gånger han har spelat för Sverige.
  Men du kan nog inte den själv, eller hur Maria!

 • fd
  28 januari, 2014 at 00:53

  O här har vi en som drabbats av den obotliga sjukan som kallas svartsjuka!!!!

 • Sandra
  28 januari, 2014 at 07:06

  Läs det här så kanske du förstår..
  http://www.ihm.se/blogg/hakan-aludd/av-inte-i

 • J
  28 januari, 2014 at 09:03

  Tänk att du orkar klicka dig in på den här bloggen för att läsa ett inlägg OCH dessutom kommentera när du tycker som du gör, det är ju sjukt… Lägg den energin på ngt positivt istället!

 • Michael
  28 januari, 2014 at 14:55

  Bland annat så har du gett svaret själv, genom att diskutera reklamen =)

  Zlatan skapar rubriker och diskussioner vad han än gör. Vad är det Volvo vill med detta? Stärka sitt varumärke i form av att Zlatan står för Volvo – javisst, men jag antar att man än mer värdesätter ALLT SNACK som blir och att folk pratar om Volvo. Bra som dåligt – spelar ingen roll. Nästa gång man köper bil så kommer man undermedvetet att fundera på Volvo, eftersom man sagt och hört ordet ca 2000 gånger i veckan 😉 Sen såklart så får man ingen bad-feeling av reklamen och därför kommer man att få positiva känslor när man tänker på Volvo framöver.

  Sen att Volvo också vill stärka sin svenska historia samtidigt som man kan få Zlatan att göra detsamma, det är ju en gludklimp i sig. Volvo som med tiden blivit lite ”avsvenskat” och Zlatan som aldrig riktigt accepterats som en ”riktigt svensk” i många avseenden. Här dundrar man på med nationalsång och det bästa av svensk natur och ett svenskt familjeliv.
  Nicely done!

  För mig är det tydligt iaf och jag tror först o främst att Zlatan vinner på det här, men i förlängning tar absolut Volvo med sig något riktigt stort och det kommer att generera pengar framöver.

  Så löd min åsikt iaf.

 • Sara
  28 januari, 2014 at 21:27

  Finns inget som heter ”dom som lätt går upp i vikt” alla föds med i princip samma förbränning. Äter du mkt har du i regel högre förbränning än en person som äter mindre. Tränar du mkt har du även då i regel lite förhöjd förbränning. Men om du har en markant avvikande förbränning är det ofta en sjukdom som ligger bakom. Ex struma.