Okategoriserade

Det här behövde jag idag!

Jag svettas fortfarande och jag har fortfarande inte öppnat gårdagens tidningar som ligger och suktar mig. Nu fick jag just leverans så det blir att packa upp varor resten av dag. Bra så. Jag fick ett så gulligt mejl och eftersom jag aldrig skryter eller mallar mig över såna här saker tänkte jag att jag kunde få göra det idag:

Hej Katrin!

Jag vill tacka dig för att du har förändrat mitt liv.. Okej det låter skit lame MEN jag har gått ner 24 kg på lite mindre än tre månader tack vare din LCHF bok och all träning, vägde 117 kg när jag började och jag vill gå ner ytterligare ca 5 kg. LCHF funkar ju! Tack tack hemskt mycket tack för att du finns!

Trevligt mejl att få. Kort, koncist och trevligt. Tack för det.

Jag såg dokumentären 5-2 igår kväll. Väldigt bra och inspirerande – se den! Vi fick dessvärre se den utan svensk text då vi inte hittade men det gör säkert ni. Det är en britt som gjort den. Man blir verkligen sugen på att fasta. Alla borde fasta två dagar i veckan. Jag är övertygad.

Jo! En sak till. Jag har inga byggbett. Jag tänkte på det igår kväll när Bingo arg sa ”Rör inte mina ben jag har ont av myggbetten”. Jag vet någon som kommer att bära myggarmband resten av sommaren. Jag har inte ett enda myggbett och de luktar absolut inte starkt eller svider eller allt det som ni skriver. De är effektiva om man inte vill vara biten. Då vet ni! Här har ni dem.

Okej, jag måste jobba.

 

 

You Might Also Like

 • Linda
  25 juni, 2013 at 16:12

  Hej! Tycker verkligen om att läsa din blogg. Men vill bara säga att myggarmbanden inte ska användas av gravida och nasonex ska inte heller användas under graviditet. Kolla nasonex på fass.se eller läs följesedeln i paketet. Att du är täppt är ju förmodligen en graviditetsåkomma och/eller kaninen som du skrev om att du kände av tidigare. Det är väl bara att låta det vara tills bäbisen kommit och du ammat klart, precis som med andra gravidåkommor som inte går att undvika.

 • Anne-li
  25 juni, 2013 at 17:43

  På vilken kanal gick dokumentären om 2/5 fastan? Var det repris på vetenskapens värld?

 • Therese
  25 juni, 2013 at 18:38

  Man blir inte myggbiten när man är gravid! Kör rhinocort i stället för nässpray. Börja med det på morgonen två spray och fasa ut nässprayen så slipper du ny OP.

 • Carrie
  25 juni, 2013 at 18:50

  Håller med dig Therese!

 • Petra
  25 juni, 2013 at 19:09

  Suveränt med feedback ibland, du har nog hjälpt en hel del med att ta tag i sin vikt! Både genom bloggen och tre riktigt bra böcker!

 • Annika
  25 juni, 2013 at 19:50

  Hej Katrin! Minns att du skrev i ett inlägg för ett tag sedan att du glömt ta ditt levaxin ibland men inte känner någon skillnad på måendet, och att du tror att lchf kanske kan ha läkt sköldkörteln. Ville bara berätta att så har det varit för mig. Hade så extrema värden för ett halvår sedan (också underfunktion) men ville se om kroppen kunde läka sig själv med hjälp av bra kost. Har ätit lchf och paleo sedan ett halvår tillbaka och idag är jag frisk. Helt utan levaxin. Var så många läkare som tjatade på mig men det fanns en läkare som trodde på detta med kosten och det visade ju sig vara rätt. Du kanske ska prova att trappa ner med levaxinet efter graviditeten? Om din läkare tillåter då dvs. 😉

 • Camilla
  25 juni, 2013 at 21:09

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • bara jag
  25 juni, 2013 at 21:12

  varför skulle naturmedlet vara skadlig för gravida??? då ska man sluta dricka ört te också???

 • Hanna---Mitt liv på Malta
  25 juni, 2013 at 21:17

  Då ska du inte komma till Malta i sommar, svettas som en gris och är inte gravid :)) *lol*

 • bec
  25 juni, 2013 at 21:25

  katrin, hjälp.

  Om man är för fet för att orka röra på sig vafan ska man göra? jag orkar knappt gå i trappor. Jag har skadat mitt knä för att jag väger för mycket.

  hjälp mig snälla

 • Ahmen
  25 juni, 2013 at 21:29

  Är du i trotsåldern eller puberteten???
  Riktat till bara jag dvs.

 • Bu
  25 juni, 2013 at 21:33

  Simma! Den skonsammaste träningen som finns och så väger du mindre i vattnet, vilket gör att din vikt inte känns som ett hinder när du tränar. Dessutom ger det fantastiska resultat.

 • Carrie
  26 juni, 2013 at 04:22

  Bara jag: Vissa ört teer är väldigt potenta och kan starta en för tidig förlossning. Om man gått över tiden och börjar bli less, så dricker många hallonblads te. Åtminstone i början av graviditeten så bör man vara försiktig med ört-te blandningar. Örter är ju naturens medicin och dom har effekt.

 • bara jag
  26 juni, 2013 at 07:29

  vadå trotsåldern? Kan man inte ställa frågan till någon som påstår saker som inte är sanna? Det är snarare du som är i trotsåldern. Riktat till just dig ”Ahmen” amen!

 • bara jag
  26 juni, 2013 at 07:30

  hade ingen aning att graviditeten gör kroppen immun… varifrån får ni alla dessa skrock????

 • Therese
  26 juni, 2013 at 08:14

  Okej fel formulerat av mig. Förlåt!
  Jag blev inte myggbiten under mina graviditeter.

 • anette
  26 juni, 2013 at 09:52

  hejsan, ett litet tips som brukar funka på myggbett, lös upp en allergitablett i lite vatten och badda på myggbetten, det lindrar oc tar bort klådan, iaf fungerar det på min familj 🙂 ha en skön sommar.

 • Camilla
  26 juni, 2013 at 10:35

  Ändra kosten! Då går du ner i vikt och kommer kunna röra dig.

 • Linda
  26 juni, 2013 at 10:44

  Nasonex är inte ett naturmedel.. Läs på innan du yttrar dig.,

 • Linda
  26 juni, 2013 at 10:46

  Haha socker piller… Sök hjälp för du har ett stort fel i din lilla lilla hjärna

 • Carrie
  26 juni, 2013 at 11:49

  Håller med Therese angåenderhinocort skulle det stå.

 • Carrie
  26 juni, 2013 at 11:52

  Så ofarliga är dom tyvärr inte.

 • S
  26 juni, 2013 at 11:59

  Jag har aldrig blivit så myggbiten som under min graviditet. Det går inte att dra trovärdiga slutsatser när n=1.

 • Anna
  26 juni, 2013 at 12:26

  Nä man får faktiskt inte dricka all ört-the! Det finns många örter som t ex kan framkalla missfall. Bara för att det är naturläkemedel betyder inte att det inte kan cara farligt. Tvärtom. Det finns enormt starka naturläkemedel och är inget man ska ”leka med” utan att ha koll (något du verkar sakna ”bara jag”).

 • Linn
  26 juni, 2013 at 17:45

  Jag är gravid i vecka 22 och kan inte sova när jag är täppt i näsan, men det ska ja väl bara ”låta va”.. Sömn behöver man ju inte..

 • Py
  26 juni, 2013 at 22:39

  Hihihihi tror du har blandat ihop det lite.
  Antingen sväljer du en allergitablett eller också tar du en typ Alvedon och baddar/gnuggar på bettet.

 • formal clothes
  12 december, 2013 at 15:27

  It truly is incomprehensible to me now, however in general, the effectiveness and meaning is overwhelming. Thank you and good luck…

 • karlsvenssonnn
  30 juli, 2015 at 21:43

  Myggarmband är bra men det finns effektivare lösningar för myggbett. http://www.myggtips.se