Okategoriserade

Det händer ingenting

Här sitter jag och söker efter information på nätet men hittar ingenting. Det händer precis ingenting roligt. Det roligaste jag hittade var den här bilden och den är i och för sig jävligt rolig.

23 Lynn Arkel, Jonas Hallberg, Anna Anka, Johan Petré & Lars Wallin

Jag ser en dokusåpa framför mig när jag ser den här bilden. De här människorna placerar man i ett…hus…nej, gjort…en hiss…nej finns…ett spa…fan finns…en toalett på en nattklubb kanske?! I varje avsnitt kommer en person (kändis) in på toaletten för att spendera 24 timmar med det här gänget. Det gäller bara att klara av att stanna i 24 timmar då vinner man en miljon kronor. Bang! Rakt i handen. Man får dem i ett vitt kuvert och man tittar inte ner i kuvertet. Man bara tar pengarna och går. Man går ner på stan och köper sig nåt fint. Fast först ska man klara 24 timmar på toaletten. Man ska höra Ankan bräka om hur bra och snygg och grym på avsugningar hon är, man ska peppras med Hallbergs skryt om hur faaaaaaab han är, man ska lyssna på den brunkläddas drömmar och visioner, man kommer inte att höra Lars Wallin säga ett ord för han kommer (desvärre) aldrig få chansen och man kommer att få kramar och pepp (att stanna) av Petré för han är snäll och gullig jämt. Ser ni det här succéprogrammet framför er? I första avsnittet kommer Jerry Williams in. Han går ut efter fem minuter. Viftar upp armen i luften som när en italienare säger ”Va fan culo!” och ber gänget att dela på hans mille och bekosta lite terapitimmar för pengarna. Gäst i program nummer två är Steve Angello. Han lämnar toan efter en minut och lämnar en mille efter sig till nästkommande gäst. Så det innebär alltså att gäst nummer tre har två miljoner att hämta. 24 timmar. Kommer gäst nummer tre att klara av att sitta inlåst i toan på Spybar i 24 timmar med det här gänget NEJ! Fan nästa gäst är Robyn och hon ler inte ens när hon kommer in. Hon hälsar inte, sträcker inte fram handen till någon. Hon bara ser, höjer ett ögonbryn och fnyser. ”Jag höjer med en mil”, säger hon och vänder i dörren. Asså sluta spänningen är olidlig och jag inser att jag mycket väl kan byta yrke till manusförfattare för det här programmet är på väg att bli bra. Det är dags för gäst nummer fyra att komma till program nummer fyra av ”Så mycket värre kan det inte bli” och gäst nummer fyra ääääääär…Eric Saade och yes vi har en potentiell vinnare. Han är inte helt övertygad eller alls nöjd över upplägget men han är inte riktigt där ännu utan han har svårt att tacka nej till tre mill i ett vitt kuvert så han sätter sig. Han blir uppriktigt upprörd över Ankas bräk och börjar bråka med henne om hennes åsikter och värderingar, han blir förbannad på Hallbergs försök till styling och menar på att han har mycket bättre stil och smak än Hallberg och ”Kanske är det Hallberg som vill ha stylingtips från honom?” och baaaaaam vi har säsongens bästa avsnitt. Han klarar 24 timmar med en del kramar och tröst från Petré men han klarar det! Ja! Yes! Vi har en vinnare och säsongen är räddad! Fy faaaaaaan va kuuuuul!

You Might Also Like

 • Irene
  21 januari, 2013 at 21:39

  Jepp eller du som programledare i en dokussåpa med lchf tävling där den som går ned mest vinner en mille.

 • SweTex
  21 januari, 2013 at 21:49

  Jösses, människa, hur gammal är du? Du skulle ta och prova med vuxenutbildning, så kanske du slutar uttrycka dig som en fjortis. Asså.

 • anonym
  21 januari, 2013 at 22:09

  Är du full? Vilket jävla sammelsurium!!!!

 • SweTex
  21 januari, 2013 at 22:13

  Instämmer, eller så har Latrin fått tag i lite extra potent Kokain. Pinsamt, var ordet.

 • Camilla
  21 januari, 2013 at 22:25

  We have a winner !! Skulle jag lät följa… snacka om drama…Du har ju sinne för det… ( oxå)

 • Orvar
  21 januari, 2013 at 22:39

  Har du tagit syra?

 • Linan
  21 januari, 2013 at 22:44

  Allvarligt? Det här var det första läsvärdiga inlägget på länge tyckte jag. Eller ni saknar det eviga dravlet om bakverk och kakor och kakor och bakverk och kakor och müsli och bakverk och müsli och kakor…….wow

 • Stephi
  21 januari, 2013 at 22:59

  Hej alla bloggisar!

  Vill du för en liten penning pigga upp din garderob så kika in på mina auktioner på Tradera: massa härliga plagg och accessoarer från bl.a. Mulberry, Victorias Secret, Tiger, Jones and Jones, Gant m.m.

  http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1817416

 • Anna
  22 januari, 2013 at 00:42

  Hahahaha…j–gt kul skrivet. Du far mig att skratta, verkligen:) och det ar inte forsta gangen! Du har humor och fantasi..och det ska man fortsatta ha hela livet sa haller man sig ung..fortsatt du ar grym Katrin:)

 • Sofia
  22 januari, 2013 at 00:58

  Ehh va?

 • Catrin
  22 januari, 2013 at 09:00

  Ha ha ha klockrent!! Petrè är säkert snäll och gullig men ett riktigt as mot sina ”flickvänner”. Kul idè om inte annat. Kul när ditt entreprenörsskap kommer fram!

 • 4differentfaces.wordpress.com
  22 januari, 2013 at 10:29

  He he

 • The Who
  22 januari, 2013 at 19:52

  Inlägget hamnar i kategorin onödigt vetande… Skulle aldrig läsa din blogg i normala fall, men hamnade här genom en som är med på bilden… Känns som att du antingen är psykiskt sjuk eller påverkad av nåt otillåtet preparat…

  Gör om, gör rätt…