Okategoriserade

Det går bra för Zytopolskan!

Med handen på hjärtat så har jag aldrig vetat om hur många som besöker min blogg och jag är helt ärlig med att uttrycka min förvåning. 183 000 unika besökare per vecka och det är INTE enligt bloggportalen. Sjukt ju. Crazy. Vad kan jag gör för er? Vad vill ni att jag ska ge er? Något som jag kan bjuda på så här inför julen?! Jag känner mig väldigt givmild just nu. Och jag sticker inte under stol med att jag tycker att det är kul att ni kikar in. För det gör jag.

You Might Also Like

 • Maria N
  23 december, 2012 at 10:34

  Katrin, hörde ”dig”i Public Service i P1 nyss

 • Bettan
  23 december, 2012 at 10:44

  Gillar dig skarpt av ngn konstig anledning, tror det är uppfriskande med ngn som är så rak.
  Själv har jag börjat min viktresa med lchf 15kg kvar. Beach 2013 här kommer jag!

 • Maja
  23 december, 2012 at 11:02

  Ville bara säga att ”Noran” som ”debatterade” mot dig i TV har fel.
  ALL bacon är inte skit.

  http://pulstagning.se/2011/july/tulip-bacon-utan-rokarom.html

 • Lisa
  23 december, 2012 at 11:08

  Men HUR kommer det sig att du rasar som en sten enligt Bloggportalen? Enligt dem har du ju bara drygt
  20 000 besökare nu och ligger runt plats 50? Siffrorna verkar ju stämma på alla andra bloggare och du har väl aldrig klagat på bloggportalen förut?? (fast då låg du ju på plats 3-4 förstås med 190 000 besökare)… 🙂

 • Jennifer
  23 december, 2012 at 11:24

  Ett billigt celsius-flak med smaken citron/lime önskas!

  God jul!

 • Len
  23 december, 2012 at 11:27

  Du skriver på ett kul sätt o bjuder på dig själv o det är därför vi vill följa dig:) God Jul på dig! Ps måste erkänna att jag är lite avis på att du är någonstans där man kan sola o bada;)

 • Lisa
  23 december, 2012 at 11:30

  Kanske rabatt på medlemskap i LCHF – klubben till oss som inte har det så fett i plånboken:) Så man kan hålla sitt nyårslöfte!

 • Sheeevil
  23 december, 2012 at 11:38

  Hjälp! Nån som har koll på Snickersreceptet på sid 56 i Katrins nya bok?

  Vad gör man med kokos och mandelmjöl? Står inget om det i beskrivningen, bara ingridienslistan… *förvirrad*

 • Josefin
  23 december, 2012 at 12:08

  Hej Katrin det skulle vara roligt med en liten rabatt kod på lchf klubben.
  God jul.

 • Nina
  23 december, 2012 at 12:10

  Åh men vi älskar dig Katrin. Jag själv skylld vilja ha ett flak celsius. Så jag kan få boost att komma igång ordentligt. 😉

 • anonym
  23 december, 2012 at 12:19

  Gode Gud gör sä att den här julen snart är över. Hatar den.
  Gode Gud gör så att den här julen snart är över. Hatar den. Kanske jag överlever i år oxå. Hoppas!!!

 • Majsan
  23 december, 2012 at 12:40

  Läste precis Aftonbladets artikel angående de barn i Sverige vars föräldrar inte har råd att köpa vinterkläder, glasögon etc till dem. Ännu mindre kan dessa barn förvänta sig några julklappar då det är en ekonomisk omöjlighet. när de kommer tillbaka till skola/ förskola är det inte slut.. Kompisarna jämför julklappar, julmat och julaktiviteter och de kan inte delta.. Om du känner dig givmild, gör något för dessa barn!
  Stöd exempelvis Majblomman… God jul på er!!

 • Lise-Lotte
  23 december, 2012 at 12:42

  Du är bara BÄST!!!!
  Skit i vad folk tycker och kör ditt race. Du är så förbannat klok. Du är i Sverige och då ”får man” inte vara udda…Älskar din blogg!!!

 • denise
  23 december, 2012 at 12:52

  Ett billigt celcius flak med smaken peachmango 🙂
  Kan du inte också ha mer video frågestunder 😉

 • Anna-K
  23 december, 2012 at 13:17

  Fortsätt skriv på ditt ”raka” sätt! Väldigt underhållande.
  Ha en skön julhelg i solstolen!

 • Nettan
  23 december, 2012 at 13:20

  Det är en fröjd att följa din blogg, du är helt suverän.
  Gillar att du är så rak o bjuder på en bra blandning i din blogg!
  God Jul till dig o din familj!
  /Kram Nettan

 • Maja
  23 december, 2012 at 13:28

  Ja det gör fan ont att läsa :/

 • Heddi
  23 december, 2012 at 13:38

  Följ min blogg för att hämta massa modeinspiration och tips! En modeblogg som växer sjukt mycket för varje dag!
  Har efter drygt 5 månaders bloggande runt 3000 unika besökare dagligen och det beror på att alla som klickar in, vill inte klicka ut!

 • StööööööN
  23 december, 2012 at 14:05

  Usch !!!! Sluta gör reklam för din dåliga blogg !!!!

 • Johanna
  23 december, 2012 at 14:19

  God Jul Katrin!

 • Ann.B
  23 december, 2012 at 14:39

  Hej!
  Tack!
  Gillar dig för att du känns ärlig och rak.
  Inte många som är det nu.
  Ha en fin jul!

 • M
  23 december, 2012 at 14:58

  Hur gör jag med LCHF under graviditeten? Barnmorskan uppmuntrar inte så jag tänkte kolla med dig.

  Hoppas ni får en underbar jul och tack för att du skriver som du gör och är som du är! Jag älskar det!

 • Hiddi
  23 december, 2012 at 14:59

  hihi

 • Hiddi
  23 december, 2012 at 15:00

  hihihihihihihihihi !!!!!!!!!!!!!!

 • Lise-Lotte
  23 december, 2012 at 15:39

  Hej igen!

  Min dotter är diabetiker precis som jag. Hon är licensierad kostrådgivare.inom LCHF och slipper idag ta sprutor. Katrin, ta upp detta som diskussion.
  /Lise-Lotte

 • Jenny
  23 december, 2012 at 15:47

  Säger som de flesta här önskar sig: billigt flak med celcius vore inte helt fel och rabatt på lchf-klubben så man kanske kickstartar sig själv att komma igång efter nyår. God jul!!!!

 • ma
  23 december, 2012 at 16:06

  jag vill ha ditt liv

 • carolina s
  23 december, 2012 at 16:34

  2 nya videobloggar uppe på min blogg där jag SMINKAR AV MIG och visar vilka hudvårdsprodukter jag använder innan läggdags =) (vitamin c serien från bodysshop!)
  Hoppas ni kikar in och lämna gärna en kommentar om ni undrar något =)
  **
  **
  http://www.lakarbloggen.spotlife.se
  **
  **

 • Linda
  23 december, 2012 at 17:10

  Du har redan gett mig allt :-).
  Däremot önskar jag dig och familjen världens bästa jul!
  // Kram, falukorven.

 • Rebecka
  23 december, 2012 at 17:13

  Jag har aldrig läst bloggar tidigare men fastnade liksom direkt utav din och älskar att du är så rak och ärlig, fortsätt med det. Jag har funderat hela hösten på lchf och nu har jag bestämt mig. Det ska bli en utmaning. Jag tänkte köpa ditt startkit så hoppas jag på att nå mitt ”gamla” jag igen 🙂

 • Lisa
  23 december, 2012 at 17:50

  Det lät riskabelt det där. Hoppas hon är under noggrann läkarkontroll och att det är diabetes typ 2 det handlar om annars blir jag riktigt rädd…. Har hört talas om diabetes typ 1:or som slutat med insulin efter besök hos homeopater osv och det inte slutat väl.

 • Lotta F
  23 december, 2012 at 18:09

  Jag brukar hänga här för att jag gillar din raka stil, jag lånade din första bok på bibblan och önskar nu att jag hade råd att köpa båda.

  Så är du lika snäll som tomten så önskar jag mig båda dina böcker. Den första var ju den bästa om lchf jag läst, gör så här, punkt o slut o allt annat är fel. Bra då fattar även en gammal knäppis som jag.

  God Jul ♥ till hela din lilla familj
  Kram Lotta F

 • Annalina
  23 december, 2012 at 19:25

  Jag gillar dig du är så rak som jag önskar jag var! Jag har aldrig vart överviktig…sen fick jag två barn på 14 månader sedan var dallret ett faktum. Men tack vare dig är jag nu snygg igen 🙂

  Nyfiken på din bakbok kan lchfbak verkligen vara gott?

 • Katarina
  23 december, 2012 at 20:50

  Som man frågar får man svar: en Chanel Hydramax+Active ansiktskräm skulle mer än göra mitt år.

 • M
  23 december, 2012 at 21:41

  Man slipper SMÖRA i kommentarerna…du raderar inte lite kritik !!!
  Så ska en blogg vara, jämför med vissa fånigt sliskiga bloggar där ALLT går ut på smicker.

 • Elisabeth
  23 december, 2012 at 21:53

  vilken Bloggportalen pratar du om? Hon tillhör inge alls, detta är egen hemsida. Tänker du Finest – det kan hända att några själar hittar dit fortfaranade… så förstår inte ditt resonämang…God Jul på dig och fäst dig så du inte sjunker ännu mer …

 • Elisabeth
  23 december, 2012 at 22:05

  Majsan – Julen handlar inte om att få massa julklappar eller åka till Thajland. Att barnen beteer sig på detta sätt är inte precis deras fel. det är det du lär barnen att vardera högre som kommer avgöra hur de kommer vara som vuxna. Hela histerin med julkappar hir och dit skulle bekymra även de som har pemgar. En lyckad JUL handlar inte om vad du får utan vad du gör med den.För några veckor sedan skrev Malin Wollin i aftonbladet just om detta – läs här:http://www.aftonbladet.se/wendela/kronikorer/malinwollin/article15926695.ab
  God Jul!

 • Helena
  23 december, 2012 at 23:47

  Ja precis mest känns det siom om bloggaren själv skriver allt smicker hehe typ hon som spammar den bloggen är ju skrattretande inte nog med att hon stavar dåligt hennes ”beundrare” gör samma sak haha

 • beciell
  24 december, 2012 at 01:44

  Behöver din och DIN hjälp.. Jag deltar i en tävling och ligger just nu på 2a plats, vill du hjälpa mig till första? 🙂 Det ENDA du behöver göra är att trycka här, så är din röst registrerad: http://cdon.bloggportalen.se/vote?option=22 (Det är en tävling med CDON.com) TACK så mycket för din hjälp 🙂 <3 God jul!!

 • Malin
  24 december, 2012 at 09:19

  Om barnmorskan inte uppmuntrar så borde väl det ändå räcka?

 • Lise-Lotte
  24 december, 2012 at 09:33

  Hon stod tidigare under läkarkontroll men numera slipper hon detta. Hon behöver inte heller skicka in läkarunderlag till trafiksäkerhetsverket för att få behälla sitt körkort, vilket man ju måste göra ca vartannat år, beroende på diabetesstatus.Min dotter har gjort ett reportage i tidningen ”Mat och hälsa” Läs gärna. För övrigt svarar jag gärna på frågor kring diabetes. Vi är en familj som är utredda av proffessorer vid Linköpings universitet. Jag tycker att det är intressant att hitta lösningar på en sjukdom som ändå är ganska vanlig.

 • camilla
  24 december, 2012 at 15:00

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Frida
  24 december, 2012 at 19:29

  En rabatt på medlemsskap i LCHFklubben önskar jag mig av dig 🙂

 • Maria
  25 december, 2012 at 01:34

  Precis,,

 • M
  25 december, 2012 at 22:58

  Men barnmorskorna ärkvar på nittiotalet…! De kör till och med med samma litteratur som när jag väntade mitt första barn för tio år sedan.
  Visst har de lite koll, men de är inte alltid uppdaterade och jag kollar gärna vad Katrin har att säga.