Okategoriserade

Det börjar krypa i min kropp

Vi har nu haft semester i två veckor och jag börjar känna mig nöjd om jag ska vara ärlig. Det börjar krypa lite i min kropp och jag känner för att göra något där jag faktiskt behöver använda min hjärna. Jag kan inte förstå mig på arbetslösa (friska) människor. Ännu värre såna här jätterika hemmafruar. Ibland tänker jag att det vore så fantastiskt att få vara hemmafru och bara ägna mig åt barn och familj och shopping och kanske eventuellt nån välgörenhetspryl då och då. Två veckors semester är vad jag behöver för att inse att jag skulle dööööö om jag var rik hemmafru. Nej, det är inte alls samma sak att göra saker utan just det faktum att man måste göra saker för att tjäna pengar och för att på så sätt få ett bättre liv. Det är där stimulansen ligger inte i att göra själva sysslan. Såklart. Det är utmaningen man mår bra utav inte aktiviteten. Tror jag.

Idag laddade Bingo ner postenappen så att jag ska kunna sitta och skriva vykort till käraste familj och vännerna hemma i slask och kyla. ”Skriver du en text så tjoffar vi ut samma till alla?”, tyckte Bingo. ”Är du galen?! Nu har jag ju just skaffat mig en syssla!!”, tyckte jag. Så nu sitter jag och skriver vykort. Väljer ram, färg… Ska skicka ett till Shervin och butiken! Saknar butiken. Vi öppnar en till om några veckor, hi hi. Inte skrivit på avtalet än så jag vill inte tjoa förrän jag hoppat över bron men jag har fått ett skriftlig ”ja” så det ser bra ut! Butiken ligger i Stockholm. Återkommer när kråkan är satt.

Det är ett väldigt spännande år som väntar mig, klubben, alla oss som jobbar med klubben, alla er som är medlemmar i klubben och alla ni som kommer att bli medlemmar i klubben! Och snart är det lagom att börja träna till LCHF-loppet också. Jag längtar!!

 

20130101-201547.jpg

20130101-201813.jpg

20130101-201903.jpg

20130101-201940.jpg

20130101-202044.jpg

You Might Also Like

 • kerstin
  2 januari, 2013 at 08:00

  vad menar du just med denna mening:Jag kan inte förstå mig på arbetslösa (friska) människor. Kan du förstå dig på sjuka arbetslösa eller vad försöker du säga här. Menar du att är man bara frisk så kan man alltid få ett jobb. För då kan jag tala om att så är det inte alls. Vore trevligt om du kunde förklara hur du menar med den meningen.

 • Hanna
  2 januari, 2013 at 08:21

  Kan ni inte öppna en butik i Göteborg också? Ansöker direkt som anställd isåfall! LCHF är gudomligheten själv.

 • Ninas modeblogg, utan mode
  2 januari, 2013 at 08:48

  Jag skulle så gärna vilja jobba jättemycket, gärna med ett eget företag, men tyvärr är det inte så enkelt. Vill du anställa mig så är det fritt fram.

 • mari
  2 januari, 2013 at 09:24

  hur jävla roligt tror du det är att vara arbetslös???

 • Åsa
  2 januari, 2013 at 09:28

  Jag tror inte Katrin menade arbetslösa (friska) människor som VILL arbeta utan arbetslösa (friska) människor som INTE VILL arbeta utan är nöjda med socialbidrag. Jag bor i England och där vimlar det av sådana. De skaffar 5-6 barn och lever gott på barnbidraget och i ett stort hus som skattebetalarna betalar. Barnen blir sedan som dem, utan minsta visioner eller uppfostran.

 • Caroline
  2 januari, 2013 at 10:14

  Nä, det finns ju en anledning att så många friska arbetslösa mår så dåligt, blir deprimerade. De behöver ju jobba precis som alla andra. Vi mår bra av att jobba, det ger tillfredställelse. Tänk om man inte får ett jobb som du säger – då är det mer än semestertristess – den ÅNGESTEN! Och inte har man några pengar så man kan göra nåt heller. Så Katrin nu när du fått nån slags insyn i detta kanske du kan starta nåt project för arbetslösa friska människor?? Har du tur så är de tjocka också, då blir det ditt dröm-ta-dig-ann.

 • Caroline
  2 januari, 2013 at 10:15

  Det är som semester på Hawaii!

 • Elisabeth
  2 januari, 2013 at 10:21

  Att vara frisk och arbetslös hänger samman. Du får nämligen inte vara arbets-lös, -sökande om du är sjuk. Är du sjuk låter det ganska naturligt att du inte kan vara arbetssökande och därmed arbetslös; inte sant? I det fallet är man ju sjukskriven. Du slänger i vanlig ordning ur dig saker som du endera inte har en aning om eller som är helt ogenomtänkta. Är du helt och fullt i avsaknad av förståelse, inlevelseförmåga, empati och kunskap? Skärp till dig och tänk till innan du ryar ut dina vansinniga ideer. Tona ned, du är en medelålders kärring som använder ett språk som de mindre begåvade tonåringarna gör. Och framförallt: Kom ned på jorden. Tönt.

 • Caroline
  2 januari, 2013 at 10:23

  Hej, jag bor också i England, och ser det du ser mycket också. Folk som inte vill jobba. Det är verkligen skitkonstigt. Men å andra sidan finns det många arbetslösa som verkligen försöker få ett jobb men inte lyckas, även här.

  Jag har aldrig gått på så många arbetsintervjuer utan att få ett jobb som här. Det är väldigt knäckande!

  Finns de här socialbidragsglidarna verkligen i Sverige dock? Har en känsla av att det är svårare att vara beroende av socialbidrag i Sverige. Har hört om vänner som får kämpa för sina sjukbidrag, ett heltidsjobb i sig. Då kan man ju förstå att en sån kommentar sticker i ögonen.

  Men nu får man väl inte vara så känslig om man ska läsa här, det är ju inte PK-bloggen direkt. Men det kanske kan väcka en intressant diskussion. Var själv arbetslös i nästan två år, starta eget för att försöka skaffa mig erfarenhet inom området jag ville få jobb. Det var tufft och så svårt att hålla självförtroendet uppe i en sån situation. Man är ju helt själv, men försöker. Inte fick jag bidrag heller eftersom jag försökte tjäna pengar genom mitt företag (vilket jag inte gjorde). I Augusti fick jag ett jobb och oj vilken skillnad det gjorde på självförtroendet och mitt självvärde. Men jag hade tur och reser 4 timmar varje dag för detta jobb.

 • Elisabeth
  2 januari, 2013 at 10:24

  Tack, men nej, tack. Håll den där skiten från vår vackra stad.

 • Lisa
  2 januari, 2013 at 10:32

  Hon menade väl såklart att om man är frisk och arbetslös så har man energi som gör att det börjar krypa i en när man är sysslolös. Den energin och kraften kanske inte finns hos en sjuk och arbetslös individ.

 • Lisa
  2 januari, 2013 at 10:35

  Eh… Du kan väl vara sjukskriven och ha en anställning i botten, eller sjukskriven och INTE ha en anställning=arbetslös i botten?

 • Lisa
  2 januari, 2013 at 10:41

  Du var själv arbetslös i två år och hade TUR att få ett jobb till slut skriver du? Men DE andra (den där diffusa gruppen som man kallar ”DOM som vill leva på bidrag”) VILL inte ha ett jobb menar du? Vad fan grundar du dina teorier på???

  Vad är det som säger att inte de också söker jobb men inte har samma ”tur” som du? Har du en ”bekant” som känner ”en sån” eller?

  Samma myter, skitsnack och sjuka resonemang som SD för om invandrarna ungefär.

 • Mamma
  2 januari, 2013 at 11:27

  Precis!!!!

 • Mamma
  2 januari, 2013 at 11:28

  Skrattar åt fas 3 och kan inte förstå arbetslösa, hallå, välkommen till verkligehetn??!!

 • Kakan | MurmelDjuret
  2 januari, 2013 at 11:41

  Ja det är nog många som hellre skulle vilja vara hemma med sina barn osv istället för att jobba, men sen är det ju faktiskt så att man kanske inte behöver arbeta heltid för att få ihop pengarna?
  Jag hoppas på att inte behöva arbeta heltid för just nu lever vi på 1 lön, vilket går bra, men lite mer pengar skulle man väl vilja ha så någon deltidstjänst skulle passa perfekt. Jag tycker det är lite konstigt när man väljer att ha värsta feta villan, värsta feta bilen, märkes kläder osv framför att vara med sina barn.

 • Annelie
  2 januari, 2013 at 11:56

  Hej Caroline
  Jag bor ocksa i England i en liten by utanfor Manchester. Jag har varit har ett ar och letar fortfarande efter jobbb. Har 6 timmar i veckan pa NEXT. Trodde aldrig att det skulle vara sa svart att hitta ett jobb. Hoppas att jag ska hitta ett fulltidsjobb nu i borjan av detta ar annars blir jag nog tvungen att flytta till Sverige igen. Det kanns tungt da jag lever med min partner har.
  Vad jag har forstatt har sa tjanar manga pa att ga hemma och anda fa betalt vilket jag tycker ar fruktansvart. Dit har jag inte sjunkit annu trots att det ar svart att fa pengarna att ga ihop,

 • Lola
  2 januari, 2013 at 12:18

  Jag tror inte det är så många som har ett val när det gäller villa, bil eller märkeskläder. Även om de skulle vilja ha allt det så räcker inte pengarna även om man har två inkomster. Speciellt inte i Stockholm där boendekostnaderna är helt andra än ute i landet.

 • Lisa
  2 januari, 2013 at 12:25

  Annelie:

  Men eftersom du är lite bättre än ”dom där andra” så är det HÖGST förvånande att du går arbetslös?! En sån högre stående och ädel människa med fiin moral menar jag…. Att inte arbetsgivarna fattar vilken oslipad diamant de har i dig????

 • Lisa
  2 januari, 2013 at 13:04

  Lönerna är helt annat i Stockholm också än ute i landet. Du kan också åka mer lokaltrafik och slipper kostnaderna för bil. Det är ungefär lika vad gäller inkomster-utgifter vad gäller Stockholm/Landsbygd

 • Lola
  2 januari, 2013 at 13:09

  Skitsnack.

 • Mia
  2 januari, 2013 at 13:31

  Yes…en till butik 🙂 Hoppas den hamnar här på Södermalm !!!

 • kerstin
  2 januari, 2013 at 13:31

  Vore trevligt om Katrin själv kunde svara. Vi kan gissa hit och dit vad jon menar men kan aldrig veta säkert. jag vill inte anta att hon menar ditt eller datt och sen svara henne och hon har itne alls menat så.

 • Maria
  2 januari, 2013 at 13:46

  De finns i Sverige, absolut. Jag känner till flera utav dem.
  Jag haller med Katrin, forstar mig inte pa friska arbetsloosa manniskor, som hellre lever pa ett bidrag och gor ingenting mer an att sitta vid deras datorer.
  Jag blir galen utav nagra dagar som jag inte gor nagor.
  Och som sagt, dessa manniskor finns verkligen i Sverige, som INTE VILL jobba.

 • Caroline
  2 januari, 2013 at 13:52

  Lisa Fisa, Du kanske ska läsa det jag skrev igen. Din respons passar nämligen inte in.

  Vad har SD med saken att göra? Jag är ju invandrare här och ”tar engelsmäns jobb”.

  Det är ett allmänt känt nationellt problem i England med socialbidragsglidare. Det var en dokumentär för några år sedan då de skulle fasa in unga engelska ungdomar i arbetslivet och göra jobb som ”polacker” tagit enligt deras åsikt. 20% dök inte ens upp första dagen.

  Med det finns hur många som helst som söker jobb som tokar som inte får det också. Jag hade hög motivation och fick dessutom inga bidrag alls, men det tog mig ändå 2 år.

 • Lisa
  2 januari, 2013 at 13:53

  Maria:

  Genom sig själv känner man andra brukar det heta…..

 • Caroline
  2 januari, 2013 at 13:53

  Lycka till Annelie! Det är lätt att hamna mellan stolarna här. 🙁 Men snart öppnar sig nåt ska du se.

 • Theres
  2 januari, 2013 at 14:19

  I år tror jag att banne mig ska anmäla mig till lchf loppet.
  Två veckors semester är nog alldeles lagom.

 • Lisa
  2 januari, 2013 at 14:58

  @ Jubelåsnan Caroliiine:

  Om inte du hade haft tur och fått jobb då??? Då hade du också till slut blivit socialbidragstagare ditt självgoda pucko!

  Förresten… Har du livstidsgaranti på att aldrig mer bli arbetslös igen eller för evigt ha en man som vill försörja dig? Nej… just det.

 • Hanna
  2 januari, 2013 at 15:18

  Garanterat att Lisa går på bidrag. Och är frisk. Dock inte psykiskt.

 • Kjerstin
  2 januari, 2013 at 15:26

  Fast jag skulle inte sakna jobbet en sekund faktiskt. Oavsett vilket jobb jag hade så skulle jag helst skita i att jobba men nu måste man ju det för att överleva. Livet är så mycket annat än jobb. Men det är klart det finns ju de som lever för jobbet. Fy vad tråkigt. Nej, gå upp när man vill, äta när man vill, göra vad man vill det vore nåt. Men det är och förblir en dröm dessvärre
  🙁

 • Lisa
  2 januari, 2013 at 15:27

  @ Hanna= IQ fiskmås

  ”Jag är frisk, men inte psykiskt” säger du. Hur fan får du ihop det? Sjukdom hursomhelst ju. Det finaste i kråksången är att nu är jag utförsäkrad av alliansen och ska återgå till mitt arbete som operationssjuksköterska. Det är ju arbetslinjen son gäller även för sjuka människor i Sverige. Vem vet? kanske du blir min nästa patient Hanna?…..

 • Lisa
  2 januari, 2013 at 15:35

  …och hur länge tror du det skulle vara roligt att kunna ”gör vad man vill” och hur mycket pengar tror du man har som arbetslös eller sjukskriven? Nej, den som väljer ett fattigt och sysslolöst liv är garanterat sjuk på ett eller annat sätt.

 • Lisa
  2 januari, 2013 at 15:49

  Det var ju också ett argument, eller snarare brist på hållbara argument. Bra att du insåg det iallafall.

 • Kjerstin
  2 januari, 2013 at 15:51

  Varför tror du att jag skriver att det enbart är en dröm PuckoFisa ? För att jag fattar att jag inte kommer att ha råd med ett sånt liv. Vilket inte du fattar tydligen..

 • Lisa
  2 januari, 2013 at 16:01

  Jag heter inte ens Lisa så det där biter dåligt…

  Pucko kan du vara själv Kjärstin som sitter och skriver helt irrelevanta kommentarer… På VILKET SÄTT hör du din dröm om ett rikt och ledigt liv hemma i diskussionen om arbetslösas situation?

  Jisses…. Kryp tillbaka under stenen igen.

 • Lisa
  2 januari, 2013 at 16:20

  ….och dessutom undrar jag om du verkligen skulle vilja ha gått hemma arbetslös och rik när du var yngre? (för jag antar att du är äldre). Skulle inte livet ha känts ganska enahanda och tråkigt efter ett tag utan någon daglig sysselsättning och få göra nytta? Romantisera inte arbetslösas vardag tack.

 • Lola
  2 januari, 2013 at 16:28

  Ni borde öppna en butik i Göteborg.

 • Maria
  2 januari, 2013 at 18:15

  shit, en mer bitter människa än dig får man ju leta efter!

 • CN
  2 januari, 2013 at 18:28

  Härligt att ni matchade varandra på fotona, gulligt 🙂

 • Kristina
  2 januari, 2013 at 18:47

  40 kommentarer och sedan lägger någon märke till att de matchar!

  Gullig bild och Nova är ju jättesöt:)
  Verkar vara en lugn och harmonisk tjej!

 • Linda
  2 januari, 2013 at 19:40

  Jo, öppna i Göteborg, så kommer jag direkt! 🙂

 • Hanna
  2 januari, 2013 at 20:54

  Jag älskar posten appen. Använder den jämt på semester. Genialiskt av dom. Annars hade jag aldrig skickat vykort i dagens läge där man kan hälsa via FB och andra digitala medier.

 • Lena
  2 januari, 2013 at 20:56

  Nu finns det ju faktiskt de som inte vill jobba, det har inget med ålder att göra. Finns nog många som skulle gå hem från jobbet och stanna hemma för gott om man hade de ekonomiska möjligheter som det kräver.Men det är väl inget romantiskt att vara arbetslös när man helst av allt vill ha ett jobb att gå till. Har själv en bror som inget hellre vill ha ett jobb men får bara korta vikariat, inget glamouröst där precis…

 • camilla
  2 januari, 2013 at 21:05

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • KK
  2 januari, 2013 at 21:14

  Mina kusiner bor och arbetar i olika delar av England, och det verkar vara mycket slitsamt att klara sig där. Det är ju allmänt känt att de har en enorm arbetslöshet, där, vill man ha jobb ska man nog vända blickarna mot Norge nuförtiden.

 • Annelie
  2 januari, 2013 at 21:24

  Tack Caroline
  Det tror jag ocksa 🙂

 • Annelie
  2 januari, 2013 at 21:27

  Jag har inte sagt att jag ar en battre manniska an nagon annan. Men jag tror pa att jobba hart for att na dit jag vill. Du maste vara oerhort bitter. Sok hjalp!!

 • Elisabeth
  2 januari, 2013 at 21:35

  Kerstin – jag lever precis sådant liv sedan 25 år. Jag bestämmer när jag ska lägga mig och när jag ska upp. Jag väljer att vara rik eller fattig, lat eller arbetsmyran – men jag har inga skydd om jag blir sjuk – inte mer än mina egna besparingar… Starta eget företag, jobba häcken av dig när du vill ha (behöver mycket pengar) eller skit i det och ta hand om din trägård istället.Alla gör vi våra val – det kan du också göra.

 • Elisabeth
  2 januari, 2013 at 21:37

  Nina – vad är det som är så svårt med att starta och driva eget företag? Har du bra ideé så brukar det funka.

 • Elisabeth
  2 januari, 2013 at 21:47

  Lisa – du verkar vara bitten av något – jag vet inte vad det är men dina påflugna kommentarer talar sitt tydliga språk. Du mår skit och sprider skit. Ta hand om ditt liv bättre, ta hand om dig själv. Att läsa andras bloggar, kommentarer kan vara frustrerande – låt bli. Läs en bok, gå en kurs. Lär dig något mer istället för att förbanna dig över allt och alla. Det är inte hälsosamt och det gör dig inte till bättre människan. Du blir bara så patetisk, larvig och helt oresonabel. Ta dig samman och besök en kurator eller en god vän (om du har någon kvar) – spy ut gallan där det finns plats för det. Du verkar tappat respekt inte bara för andra utan för dig själv. Är det så du vill leva ditt liv?

 • anna
  2 januari, 2013 at 22:05

  Katrin, du måste fixa de där störande bilderna på sidorna, (missuppfatta mig inte, de är jättefina) men de hoppar hela tiden så man blir ju typ hjärnskadad varje gång man går in på din blogg.

 • Lena
  2 januari, 2013 at 22:10

  Lisa, så du menar att en undersköterska i Stockholm har betydligt högre lön än en uska i Säffle tex? Ta reda på fakta innan du öppnar din stinkande käft!

 • Sandra
  2 januari, 2013 at 22:21

  Har du tänkt på att folk kan tro att din bror tillhör dom som inte vill jobba? Tills man vet något annat helt säkert får man utgå ifrån att alla vill delta i ett socialt sammanhang och arbeta. Vill man inte det så är man nog faktiskt sjuk på något sätt.

 • Sandra
  2 januari, 2013 at 22:28

  NU lägger jag mig i men här ger jag Lisa rätt. Det ÄR dyrare att leva på landsbygd än i storstad. Bor man på landsbygd så behöver en familj minst en bil och bensinen är skitdyr så nu är det nog du LENA som får stänga din stinkande käft.

 • Emma J
  2 januari, 2013 at 23:07

  Ja du Katrin….
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/smafeta-overlever-smala_7793438.svd

 • Linda
  3 januari, 2013 at 00:07

  Vilken otroligt söt son ni har! Han ser alltid så glad ut : )

 • Kjerstin
  3 januari, 2013 at 08:18

  Sandra, bensinen kostar lika mycket oavsett var man bor. Och bil kan man behöva av olika anledningar även i Stockholm. Alla bor inte i innerstan.
  Däremot är boendekostnaderna mycket högre i Stockholm än ute i landet. Kolla själv på Hemnet och jämför en liknande villa i Stockholm och en någonstans i en liten stad så får du se skillnaden. Även bostadsrätter är dyrare i Stockholm. Åka kollektivt är inte heller gratis…

 • Anna
  3 januari, 2013 at 09:58

  På förra bloggen handlade kommentarerna om massiv kritik mot bloggerskan, nu är det istället munhugg mellan er som lämnar kommentarer. Hur orkar ni debattera? Särskilt på den låga nivån…..

 • anna
  3 januari, 2013 at 10:09

  söta ungar!
  gud vad jobbiga kommentarer…

 • Jenny
  3 januari, 2013 at 10:14

  Pinsam du är Elisabeth. Man behöver inte vara Einstein för att fatta att det är dig själv du pratar om.

 • Caroline
  3 januari, 2013 at 11:46

  Ja nu har Kjerstin sagt sitt och då jävlar är det så.

 • Kakan | MurmelDjuret
  3 januari, 2013 at 13:17

  Fast det jag vill mena är att man ALLTID har ett val. Du VÄLJER att bo i Sthlm i såna fall, där du påstår att det är dyrare att bo. Det är ditt val ingen annans och då är det faktiskt så att du väljer att bo där, där det är dyrt, där du behöver jobba mer och därför sätta dina ungar på dagis. Du kan välja att ”offra” vad som helst för att minska dina utgifter om du vill vara ”hemmafru” och ta hand om barnen etc.

  Sen kanske inte det är något som är så lätt för ensamstående mamma alla gånger..

 • Ninas modeblogg, utan mode
  3 januari, 2013 at 14:28

  Det är väl just idén det brister på. Har dessutom fått avslag på det jag ansökte om som skulle ha varit en bra början på något stort, tänkte jag mig. Svårt att tas seriöst som exempelvis korrekturläsare om man inte har eget företag.

 • Lena
  3 januari, 2013 at 15:06

  Sandra, folk får tro vad de vill. De som känner min bror vet att han vill jobba. Han har gått massor med kurser av olika slag. Men eftersom han har dyslexi är det inte alla jobb som han klarar av dessvärre. Och nu är han snart 50 och vi vet ju att arbetsgivare inte vill ha de som är i den åldern…

 • Konta
  3 januari, 2013 at 15:58

  Fast det kanske inte är så lätt att VÄLJA var man vill bo. Det har att göra med släkt, vänner, jobb, boende, mm mm. Sedan om det är dyrt eller billigt att bo och leva var man VÄLJER att bo är en annan sak. Tror nog många skulle VÄLJA att bo någon annanstans än var de bor idag om de hade möjlighet att VÄLJA. Så kom inte med skitsnack att ALLA KAN VÄLJA för det kan de inte…

 • Lisa (Fisa)
  3 januari, 2013 at 22:26

  Jo då. Nu bestämmer alliansen och enligt dem har alla människor ett val. Man VÄLJER alltid allt i sitt liv. Oavsett vilka förutsättningar du har. Så det så.

 • Kakan | MurmelDjuret
  4 januari, 2013 at 08:14

  Fast nu pratar vi inte bara boende. Du kan välja att dra ner på säkert många andra saker. Du har liksom inte bara ett hem som kostar. Utan det är internet, telefon, bil, benisin, värme/vatten, mat, godis, kläder, hygien artiklar, smink, frisörbesök, TV…
  ALLA ALLA ALLA kanske inte har ett ”val” fast det har man ju bara det att endel har mycket sämre förutsättningar..det håller jag med om som Lisa säger.. Men jag vill mena, för enligt Katrin skulle hon vilja vara hemmafru, men menar på att hon behöver sysselsättning och MERA pengar.. Jag har inte stenkoll på Katrins & Bingos ekonomi, men snälla.. Ni hade LÄTT kunnat välja bort båten, sommarhuset, märkeskläderna och istället umgås med erat barn.. och så ser det ut för många idag. Det är viktigare att ha pengar än att spendera tid med sitt/sina barn. Så viktigt att vi numera påstår att man inte har något val…..

 • Tessan
  25 januari, 2013 at 10:05

  Jag är sjuk, har flera diskbråck mm och tar höga doser smärtstillande dagligen för att klara vardagen. Trots det blev jag utförsäkrad och var alltså i allra högsta grad sjuk och arbetssökande! Jag sökte och fick ett par jobb men som jag såklart inte klarade av pga mina sjukdomar. Men i ett års tid var jag -enligt försäkringskassan- frisk och arbetssökande. När jag fick ett epilepsianfall efter en timme på senaste jobbet jag fick och hamnade på sjukhus med hjärnskakning insåg försäkringskassan sitt misstag och nu har jag återigen varit sjukskriven i 1,5 år. Nu flåsas det i nacken igen om att få ut mig i arbete dock, vilket jag gärna vill ge ett försök! Men det är nog du som inte verkar veta fakta om hur det faktiskt ser ut i dagens Sverige!