Okategoriserade

Det är så mycket som jag vill göra

Jag vill se en serie på SVT som så många har sagt att ”man bara mååååste se” som heter något med hjärtan och är på tyska, jag vill komma igång med min yoga igen, jag vill se en dokumentär om 5-2-metoden som också alla pratar om och flera early adapters i min omgivning redan har börjat köra och alla är de heeeeelt galna i skiten. De säger det är helt fantastiskt och att man går ner i vikt och håller vikten och mår så otroligt bra och att det absolut inte är jobbigt att inte äta alls två dagar i veckan utan tvärt om att man får energi av det och att man dagen efter presterar bättre än någonsin och att det nu finns bevis för att det är hälsosamt för kroppen att vara i svält läge och det förklarar ju även hur det kommer sig att man faktiskt mår bra av periodisk fasta och jag önskar så mycket att jag kunde prova den här nya flugan nu men jag får snällt vänta tills typ april nästa år då jag slutat amma för jag kan nog inte fasta när jag ammar fast kanske att man får det jag får ta reda på den då tänker jag… Men Gud så kul det låter att inte äta alls under en hel dag det låter helt galet har ni hört eller?!

Jag vill läsa Mia Skäringers bok – nåt med dyngkåt, jag vill ha en rensad inkorg, jag vill skriva mer, jag vill bli av med min nästäppa (testar Nasonex nu), jag vill åka till Kålmården med Ringo. Jag vill åka till Hedemora, jag vill åka på utflykt med Carro och barnen. Vi har nu bestämt att vi ska åka på barnkryssning har ni hört om det? Vilken är bäst att åka på om man har treåringar?!

Jo en viktig sak har jag att fråga er. Vi ska köpa en motor. En inombordare till en snipa eller riva eller vad det heter. En gammal träbåt som Bingo ärvt från sin farfar som vi renoverat i Polen i två år och nu är den klar. Vi tänker oss att den ska puttra i 8 knop och att den ska vara begagnad. Motorn alltså. Har ni tips på var vi kan hitta en sån? Kanske någon som har att sälja till oss? [email protected]

Svaj före:

Svaj under renovering:

You Might Also Like

 • Em i London
  24 juni, 2013 at 12:31

  att dessie är med barn är svårt att ta in!!!

 • Petra
  24 juni, 2013 at 12:42

  Mia Skäringers bok heter ”Dyngkåt och hur helig som helst”. Förbered dig på att kräkas av garv =D

 • Annica
  24 juni, 2013 at 12:44

  Man får som kvinna äta ca 500 kalorier under fastedagen med 5:2-metoden. Se dokumentären. Min amatörteori – det är ketosen som är grejen, precis som med lchf.

  Använd den nässprayen som är för barn annars finns det risk att du pajar näsan (får nästäppa av nässprayen om du använder den för mycket och då blir det jäkligt jobbigt – jag vet).

 • S.C
  24 juni, 2013 at 13:17

  Men hörru, nu har du blivit lite dålig på att skvallra. Bjussa på lite mer skvaller, innan fick man ju en del när du va med i radio. Ett skvaller jag funderade på var Ptphilip´s tjej…vad hände med henne? Hörde att hon blev galen?

  Seså, skvallra lite mer:) Grattis till bebbe förresten.

 • anonym
  24 juni, 2013 at 13:17

  Måste vara hemskt att hela tiden, bara tänka på bantning, och olika metoder. Du är ju helt fixerad. Blir som en sjukdom. Du är ju fånge i din egen kropp.
  Stackars dig!

 • ira
  24 juni, 2013 at 13:59

  Provade en dag äta endast 500 kcal. Nä, det var inte min grej. Att hålla på trixa planera när man får äta och när man inte får äta…Att ta någon dag då och då kan jag förstå, men två dagar i veckan. Isch.

 • sandra
  24 juni, 2013 at 14:07

  konstigt!! jag funderade på det samma, vad hette hon Jennifier, årets mest liberala lchf are, vad hände?

 • A
  24 juni, 2013 at 14:13

  ÅK med NORWEGIAN EPIC där finns Nickelodeon! Ungarna går bananas på skeppet!!

  En super skuta!!

 • Erika j
  24 juni, 2013 at 14:25

  Krigets unga hjärtan tittar jag just på på svt.se. Handlar om 5 tyska ungdomar och deras liv när kriget drabbar dem alla.
  Går bara att se några veckor framåt.

 • Louise
  24 juni, 2013 at 14:27

  Ja den boken gillar jag med.

 • Evali
  24 juni, 2013 at 15:02

  PtPhilips flickvän åkte väl in på psyket ett par ggr pga depressioner, inget allvarligare än så. Är de tillsammans nu?
  Har han slutat på LCHF KLUBBEN?

 • Lin
  24 juni, 2013 at 15:31

  PT Philips tjej hade visst svårt glömma sitt ex och blev därmed, på något sätt, sjuk.

  Hur och exakt på vilket sätt vet jag inte mer än det jag läste i hennes blogg. Psykologer och psyk mm.

 • astrid
  24 juni, 2013 at 15:42

  sååååå bra!

 • Carrie
  24 juni, 2013 at 16:03

  Att vara i ketos är ju bland det bästa som finns. Ska köra 5:2 till veckan. Lyckorus!!! :D.

 • sandra
  24 juni, 2013 at 16:28

  jag gillade henne, har hon ny blogg?adress?

 • Lin
  24 juni, 2013 at 16:39

  Hon verkar inte ha ny blogg men Philip har.

  http://ptphilip.se/

  Plus ny tjej som det verkar.

 • Lin
  24 juni, 2013 at 16:41

  Men så är ju livet, vi alla går vidare.

  Ny partner – nytt liv, så är det bara. Oavsett.

 • karinH
  24 juni, 2013 at 18:05

  Kom till mej, de får rida, klappa hundar, katter, plocka ägg, åka golfbil, åka traktor eller 4 hjulig mc bada i vår pool . Jag kan inte laga LCHF men ge mej en inköpslista så fixar jag kanske det. Tåg hit kostar 129 kr , bara det är en upplevelse.

 • Valis
  24 juni, 2013 at 19:36

  Att fasta två dagar av 7 var något som profeten David gjorde. Det är inget nytt, muslimer har gjort det i 1400 år och visste för så länge sedan att det är bästa sättet att behandla sin kropp. Samt att äta 1/3 mat, dricka 1/3 vatten och resten luft. Ingen vet vad som är bättre för oss än vår skapare!

 • Tina Topal
  24 juni, 2013 at 20:25

  Skulle vilja tipsa om något som låter hel konstigt som är för/emot din nästäppa, du har i och för sig kanske redan hört talas om det. En tjej jag träffade på midsommar berättade att hon lidit av kronisk nästäppa, hon var öppen för att testa allt. Fick tipset att tejpa munnen med kirurgisk tejp när hon sov. Så när hon kände att hon höll på att somna så drog hon tejpen över munnen, även på hennes man. De sover idag väldigt tyst och har gjort det sedan länge…Vaknar relativt pigga och Nästäppan är borta…
  Passar kanske inte alla, men kan vara värt att prova.

 • Kjerstin
  24 juni, 2013 at 22:03

  Mia Skäringer är så överskattad att det är pinsamt fyyyy:(

 • Lisa
  24 juni, 2013 at 22:39

  Nasonex må funka, men är totally forbidden under graviditet. Upp till varåen såklart. Dessutom får du ont som satan i näsan plus näsblod som garanterad biverkning:-/ ( Nasonex är fö primärt för bihåleinflammation)
  Hade apjobbigt med nästäppa under båda mina grav. Försök in i det längsta med koksaltspray, sen nezeril (el likn) för barn!! Alltså lägsta dos.

 • Evali
  24 juni, 2013 at 23:06

  Konstigt, jag var hos en överläkare hos specialistmödravården på DS idag och frågade om just Nasonex under graviditeten och det var inga som helst problem att använda den…

 • Emma
  25 juni, 2013 at 11:27

  Vart kan man se programmet om 5:2??

 • Corinne
  25 juni, 2013 at 18:53

  Silja Serenade/ Symphony till Helsingfors i Commondor-klass. Våra ungar älskar det!!

 • Sohlberg
  25 juni, 2013 at 19:09

  Ja jag har också nästäppa och min barnmorska sa att jag får använda nässpray, det är inte skadligt för barnet, det som är grejen är ju att man kan bli beroende och det vill dom inte, oavsett om du är gravid eller inte.
  Jag varvar varje dag med nezeril mentol och koksalt, och jag har använt det nu i sex månader och har inga sår, blöder Inge näsblod och det håller täppan borta ganska bra.

 • Tillbaka | Frida G
  25 juni, 2013 at 21:07

  […] Jag har funderat på att ta nästa nästa steg i fastandet och prova 5/2 metoden. Samma metod som Katrin Zytomierska nämnde i ett inlägg alldeles […]

 • Eine
  26 juni, 2013 at 12:13

  Nasonex pajar inte näsan, det är ett kortison och används vid svårare allergi och nästäppa/rinnsnuva. Vid vanligt nässpraysberoende som man kan få av förkylningsnässprayer så använder man faktiskt Nasonex för att ”bota beroendet” och få normal funktion igen.

 • Eine
  26 juni, 2013 at 12:19

  Nasonex är ett kortison och används vid svårare allergi och vid kronisk nästäppa/rinnsnuva. Vid vanligt nässpraysberoende som man kan få av förkylningsnässprayer så använder man faktiskt Nasonex för att ”bota beroendet” och få normal funktion igen. Skulle aldrig rekommendera att använda vanlig nässpray varken den för barn eller vuxna ifall det är annan nästäppa än vid förkylning med. Enda risken med Nasonex är att näsans slemhinnor kan bli torra, därför kan man få sår/näsblod. Man blir inte beroende av den som man blir av förkylningssprayer. Blir du torr, använd olivolja i näsan.

 • Johannis
  26 juni, 2013 at 19:53

  Men hallå. Luftfuktare!! Bra mot nästäppa 🙂

 • 27 dresses songs youtube
  12 december, 2013 at 15:27

  It’s easy to tell this writer has a lot of insight in this area. This kind of forward thinking is uncommon in today’s society. It’s refreshing to know that someone besides me thinks this way.