Okategoriserade

Det är nu det händer!

Det är otroligt vad ni beställer inför jul, vi håller på att tuppa av här kan jag säga. Vi står fem personer och packar så fort vi bara kan och frågan är om vi ändå kommer att hinna med. Jag har ju aldrig drivit butik förr så jag har inte förstått vad ordet julrush innebär. Nu gör jag det. Juhuuuu!

20121210-151705.jpg

You Might Also Like

 • Lovaliten
  10 december, 2012 at 15:22

  Ser härligt ut!!! Så där mycket jobb vill jag också ha! Kom och köp! http://www.lovaliten.se …Längar efter att packa!!! 😉 Och nog finns det fina saker att packa hos oss vill jag lova! Puss på dig Katrin!

 • Hanna
  10 december, 2012 at 15:38

  Anställ en till då! MIG! 😀 GRATIS! Jag gör vad som helst för att slippa sitta inne och plugga till nåt jag inte vill bli. Mejla mig så kommer jag på dirren!

 • Ulrika
  10 december, 2012 at 16:10

  Varför kan man inte beställa om man bor utomlands?! Får beställa från konkurrenter ju…

 • Maria
  10 december, 2012 at 16:22

  Fick min vörtbrödsmix och min pepparkaksmix idag. Nu jäklar ska vi se om det blir gott. Har testat lite allt möjligt som gäller lchf men inget blir gott, allt smakar ägg så nu hoppas jag att du visar vad du gör för.

  Jäkligt snabb levererans var det. Bra jobbat!

 • E
  10 december, 2012 at 16:55

  Kanske något av en long shot men vad fan tänker jag – jag är student och om ni behöver hjälp med att packa kan jag gärna hjälpa till!

 • annie
  10 december, 2012 at 17:55

  Och för att få lite mer stress kan du väl ha en tävling med lite kluriga frågor och bäst motivering för oss som inte har råd att handla i din butik 😉

 • Petra
  10 december, 2012 at 18:01

  Vad duktiga ni är! I morgon kommer jag och shoppar i butiken. Ska på kurs i huvudstaden och bokat sent tåg hem så att jag ska hinna förbi er. Hoppas, hoppas att du är där då!! Du är min förebild för mycket här i livet. Skulle så gärna vilja berätta det personligen för dig!

 • Amanda
  10 december, 2012 at 18:34

  Hej!

  Varför anställer du inte timvikarier i 15 års åldern? Billig lön, bra arbetskraft! De kan få referenser och du tjänar på det! Du borde göra viktigare saker och lämna packandet åt ungdomar/praktikanter!

 • Friskey
  10 december, 2012 at 19:39

  På hur många olika sätt kan man stava jultallrik fel egentligen? Kika dagens fail så förstår ni vad jag menar..

 • 38hantverk.se
  10 december, 2012 at 19:42

  Det är alltid lika roligt med julrusch. Har själv precis öppnat en butik på Kungsholmen och även nätbutik. Här hittar du bästa julklapparna! Välkommen http://www.38hantverk.se

 • Sammy
  10 december, 2012 at 20:58

  Katrin! Du bara m å s t e ju vara med och skänka grejer/musli/LCHF-stuff till Musikhjälpen! Både du och LCHF och hela svenska folket har allt att vinna på att du är med och bidrar:

  http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3946

  LCHF-butikspaket! Presentcheckar! Skynda! Skynda!

 • Heddi
  10 december, 2012 at 23:43

  Hej jag heter Heddi och driver en av sveriges snabbast växande modebloggar för att jag är så vacker, sexig, inteligent och ärlig!
  Behöver du inspiration om hur fint jag bär upp kläderna så kan du få nyttiga tips. klicka in hos heddi.se

 • camilla
  10 december, 2012 at 23:50

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 660kr och 3mån. kur för 1700kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Tina
  11 december, 2012 at 04:31

  Intelligent staves med två L.