Okategoriserade

Det är dags för back bend

Ja men det går bra för mig nu. Japp, jag är inne i en manisk period kan man säga. Om man vill det. Eller så kan man kalla det för en positiv period. Vad man vill! Jag stiger upp 06.40 och yogar 07.00-08-00 och det känns fantastiskt! Jag gör framsteg och nu kan jag gå ner i en smal armhävning och sen vända om upp i hundställningen utan att nudda golvet, bara en sån sak! Jag var lite stressad imorse för jag hade möte klockan 8.30 så jag hann bara köra mitt pass utan att lägga på nya övningar så när jag gick så sa min lärare Laruga att imorgon är det dags för mig att börja med back bend. Så alltså det är inte jag på den här bilden men om bara nån vecka är det jag! Hur coolt?! Jag älskar den här typen av träning och jag älskar Ashtanga. Jag ska köpa mig en egen matta nu också. Jag är den enda i gruppen som inte har en egen matta på morgnarna…Och yogakläder! Finns det yogakläder mån tro…?

Men det händer ju ingenting? Jag kollar runt på nätet men det finns inget intressant alls att läsa om. Är det lite så att Sverige håller andan och väntar på våren? Vad säger ni, ska vi fortsätta med frågestunden? Jag tyckte att ni, för första gången kanske?! , hade bra frågor och det var inga dumma frågor vad jag kunde se. Vi gör det. Så har jag nåt att skriva om också och så känns det som att vi kommunicerar. Vi fortsätter frågestunden!

You Might Also Like

 • amanda
  11 april, 2013 at 12:11

  Vad tycker du om Amanda Widell, innan och efter hon och Alex blev ett par?

 • J
  11 april, 2013 at 12:12

  Hej! Jag undrar om du kan förklara varför du fastnat mer för ashtanga yoga än för bikram yoga?

 • Sophia
  11 april, 2013 at 12:14

  Hur kommer det dig att du äter så lite?? Blir du inte hungrig om du bara äter två mål mat om dagen?

 • Laura
  11 april, 2013 at 12:16

  Äter du något tilltugg på kvällen typ vid datorn eller tv:n??

 • Josefin
  11 april, 2013 at 12:17

  Vad gick du för linje på gymnasiet?

 • Karin
  11 april, 2013 at 12:19

  En sak jag undrar över från dina förra svar var att du äter ex leverpastej och kålrot. Ändå så säger du att du äter helt enligt lchf, men det verkar du ju inte göra?
  Eller gör du det?

  Kan ni inte komma ut med en ny brödmix snart. Brödmixen på lchfklubben smakar bara ägg och är lös i konsistensen då man gräddat den.

  Hur kan du väga 56 kg du äter ju så lite och borde rasa i vikt. 2 pyttesmå måltider per dag vad jag förstod.

 • annapanna
  11 april, 2013 at 12:22

  Okej, du har tränat i evigheter, men har inte kunnat göra en smal armhävning tidigare….suck
  Klaga inte på SATS.

 • Kjerstin
  11 april, 2013 at 12:23

  Hej Katrin, jag undrar vad du tycker om att många tycker att bingo ser ut som en farmor? Sedan undrar jag om du o bingo är kära fort ?

 • Karin B
  11 april, 2013 at 12:42

  OJ! Vad många trångsynta neggokommentarer det hann komma så fort! Jag har vilket som en fråga..

  Hur ser du på trängselskatten i Stockholm och vad tycker du infrastrukturen i Stockholms län?

  Jag själv har bara bott här ett tag och är från Norrland, mycket stor skillnad på allt (bussförbindelser, förseningar, gupp och trasiga vägar när man kör bil osv) trivs dock mycket bättre här 😉

  Keep up the good work!

 • Pernilla
  11 april, 2013 at 12:46

  Jag har VÄLDIGT svårt att tro att någon pallar att bara äta två pyttesmå portioner mat om dagen. Skulle vara om man var sängliggandes 24/7 , men så är ju inte fallet här. Jag tror det slinker ner en del annat också, men det skriver hon ju inte.

 • Sandra
  11 april, 2013 at 12:49

  Är verkligen Reinfeldt och Sabuni ett par?

 • Annapanna
  11 april, 2013 at 12:51

  Hur tycker du att det går för ditt arbete med Linda? Hon verkar inte gå ner i vikt så fort. Var det inte ett misstag att ta dig an henne? Tacka vet jag Shervin!

 • Karin
  11 april, 2013 at 13:01

  Hejsan!

  Titta på http://www.happybudda.se
  De har jättefina, kvinnliga och mjuka Yogakläder
  Kram

 • Rebecca
  11 april, 2013 at 13:01

  Om du vill göra mer yogaliknande träning skulle jag tipsa dig om att gå på Bodybalance på Nordic Wellness (fd Sportlife) . Det är en blandning mellan pilates, yoga och lite thai chi. Man blir stark, smidig, vig och får en bra balans. Jag är helt frälst!

 • Sara
  11 april, 2013 at 13:02

  Har du sett dokumentären The cove? Om inte gör det!
  Om du sett filmen, anser du att det går att stödja den typen av underhållingsindustri med rent samvete?

  http://www.youtube.com/watch?v=4KRD8e20fBo

  Vänligen
  Sara

 • Sanna
  11 april, 2013 at 13:04

  Har en baby på 2,5 mån som jag ammar. Har precis börjar med lchf och får höra massa negativt om hur illa det är för barnet. Svårt att hitta info om dette på nätet. Vad är din åsikt?

 • Anna
  11 april, 2013 at 13:04

  Hej coola du.
  1) Vad är ditt bästa spartips?
  2) Vad skulle du göra om Ringo skulle bli mobbad i skolan i framtiden?

 • Karin
  11 april, 2013 at 13:08

  OBS: http://www.happybuddha.se ska det vara..:-)

 • Camilla
  11 april, 2013 at 13:10

  Hej Katrin!
  Jag har käkat lchf ett bra tag och jag har aldrig mått så bra som jag gör nu, tack vare lchf!
  Dessvärre så verkar min kropp bestämt sig för att jag SKA väga 80 kg (är 176 cm lång, 42 år) och det spelar ingen roll vad jag gör, vågen går inte nedåt. Jag har provat alla möjliga varianter; mer fett resp.mindre fett, ökat på kolhydratinnehållet, resp minskat detsamma och ett tag kört på (nästan) 0 kolisar. Tränar pw i snitt 2-3 ggr/vecka när tid finnes.
  Har du nåt tips på vad jag kan testa när det gäller kosten eller nåt annat?

 • Jenny
  11 april, 2013 at 13:19

  Jag är i en plats i livet då jag inte riktigt känner mig hemma. Egentligen har jag det jättebra, jag är frisk, har ett bra förhållande, familjen nära, jag pluggar, har en fin lägenhet osv, men jag känner ändå att jag bara vill komma bort från allt. Jag känner mig inte riktigt glad. Jag är 22 år men känner att jag helst av allt skulle vilja vara 40 och ha allt det där som jag ser framför mig i framtiden, hus, barn, arbete osv. Har du nå tips på hur jag kan bli gladare eller liksom hur jag ska ta tag i saker och ting istället för att tänka på att jag egentligen bara vill vara 20 år framåt i tiden?

  Sorry för en flummig fråga, men du är en av mina största förebilder, så jag tänkte att jag passar på att fråga när du ändå har frågestund.

 • Johanna
  11 april, 2013 at 13:22

  Har du nåt tips på hur man tar mer plats och tar för sig i livet?

 • Frida
  11 april, 2013 at 13:23

  Jag är nyfiken på din relation med Nova. Hur hanterar man rent känslomässigt relationen till ett styvbarn i förhållande till sitt egna barn utan att barnen kommer till skada eller blir avensjuka på varandra?

 • Eline
  11 april, 2013 at 13:23

  Bullshit. När jag åt LCHF åt jag också två små mål om dagen och var kanonmätt hela tiden. Tränade även hårt och jobbade heltid. Prova så får du se själv.

 • Marina
  11 april, 2013 at 13:29

  Hur har det gått med Anna Ws SHN för Ringo? Kör ni fortfarande på samma sätt? Ändrat något? Varför, hur och hur gammal var han då? 🙂

 • Lina
  11 april, 2013 at 13:30

  Jag undrar om du kan tänka dig att skriva ut länken till vår hemsida som jag jobbat hårt med och försöker marknadsföra?
  Jag bor i Eskilstuna och jobbar som sjukgymnast inom den privata sektorn tillsammans med min far som är naprapat. Vi driver företaget Svenska Ryggkliniken och hjälper alla som har problem med smärta och värk.
  Tack på förhand Katrin!

 • Karro
  11 april, 2013 at 13:33

  Hej Katrin! Min uppfattning av dig är att du är en grym människa. Jag ser upp till dig, och väntar spänt varje dag på att din blogg ska uppdateras. Min fråga är om det finns någon chans att få träffa dig och kanske ta en fika eller dyl?

 • Bea
  11 april, 2013 at 13:33

  När ringo var liten vill jag minnas att fick lära sig lite polska ord. Har ni fortsatt språkträningen med honom eller var det aldrig meningen att han skulle lära sig polska?

  Sen ett tips: jag följer den underbara bloggen matplatsen på femme. Victoria kör lite lchf rätter ibland som du kanske kan bli inspirerad av.

 • Fjodor
  11 april, 2013 at 13:33

  Jag har en fråga. Tycker du inte att det finns för många feta spöken i andevärlden? Skulle inte du och Benny the medium kunna krama ut lite stålar från döingarna på något sätt? Kanske en bok med titeln ”LCHF for ghosts”, eller något åt det hållet? Bara en tanke.

 • Malin
  11 april, 2013 at 13:42

  Du kan ju fan inte jämföra en ung kvinna med en medelåldeskvinna som fött x-antal barn. Riktigt dåligt. Hon kämpar på som tusan i sin takt, alla är vi olika. Att inte folk kan fatta det! Har du kollat hennes för och efterbilder? Fantastiska resultat!

 • Malin
  11 april, 2013 at 13:44

  Hahahaha

 • beundrarinna
  11 april, 2013 at 13:56

  Hej,vet du om LCHF passar mig som har Crons tarmsjukdom?

 • åsa
  11 april, 2013 at 14:05

  hej! jag började med LCHF för ett par veckor sedan och har även gått med i LCHF klubben, mycket att ta in men roligt att lära sig! dock har jag typ ett diabetes sen barns ben. det jag märkt är att jag måste ta mycket mindre insulin men jag blir ändå låg i blodsockret stup i kvarten. vad gör jag för fel ? vad ska jag äta när jag måste få upp blodsockret som inte förstör LCHF kosten? man tar ju insulin efter intag av kolhydrater, ska jag sänka doserna ännu mer ?
  tack för många goda tips och förhoppningsvis får jag ordning på detta så även jag kan bli sundare och må bättre 🙂 kram

 • Lena
  11 april, 2013 at 14:05

  Här kommer en länk til the best Yoga/träningskläder ever, från USA såklart 🙂
  http://www.eu.lululemon.com/?sl=SE

 • Hella
  11 april, 2013 at 14:09

  Varför tog det slut mellan du och Rickard Nordstrand?

 • Felicia
  11 april, 2013 at 14:17

  Hej Katrin!

  Vad har du för råd till unga tjejer som är färgstarka, viljestarka och kreativa men som så ofta kuvar sig inför t.ex. pojkvän eller arbetsplatsen?

 • Theres
  11 april, 2013 at 14:34

  Vad är nästa steg i din karriär?
  När kommer din nya bok ut och vad får den för titel?
  Vem gjorde egentligen receptet på pizzadegen, du eller shervin?

 • Jenny
  11 april, 2013 at 14:34

  Hejsan, extremt rolig och välskriven blogg, tack för det! Jag undrade bara, hur kom du på tanken att börja med lchf istället för kaloriräkning? 🙂

 • Karin
  11 april, 2013 at 14:37

  Varför kan man bara maila till lchf klubben om man vill ngt viktigt?
  Det vore bra om man kunde ringa också och fråga om tex leverans el om ngt har blivit fel med leveransen. Nu får man ju knappt svar om man mailar.

  Varför känns det så viktigt för dig att det blir en flicka om du får ett till barn?

 • Lo
  11 april, 2013 at 14:40

  Fråga: varför kan du inte skaffa en stylist som hjälper dig att klä dig snyggare? Du har väl råd?

 • Hanna
  11 april, 2013 at 14:44

  Tränar du med PT fortfarande?

 • Maria
  11 april, 2013 at 14:46

  Situationen inom förskolan e smått ohållbar med alltför många barn per pedagog etc. Hur upplever du den dagliga verksamheten på Ringos förskola? Tycker du att det e relevant att förbättra villkoren för barn o förskollärare? Något du kan tänka dig förespråka?

 • JoJo
  11 april, 2013 at 15:14

  Förstår … Att vara 40 är underbart, man är fortfarande relativt ung, har massa självförtroende och man har fått massa livserfarenhet och förhoppningsvis har man som jag ett riktigt bra jobb man är stolt över . Din tid kommer njut av din ungdom! Det är jobbigt att vara ung o vilsen men snart är du här, tiden går så oerhört fort! Numera grubblar jag aldrig över framtiden, istället lever jag i nuet och njuter varenda dag 🙂

 • JoJo
  11 april, 2013 at 15:16

  Krama ut pengar av feta spöken??? Märkligare inlägg har jag nog inte läst, har du rökt något konstigt eller??

 • Jöns
  11 april, 2013 at 15:17

  Hon blev kär i farmor 🙂

 • Linda
  11 april, 2013 at 15:33

  Hej!
  Ger du Ringo frukt?
  Linda

 • L
  11 april, 2013 at 15:51

  Hej vad tycker din homeopat om lchf, helt ärligt, jag har inget emot naturläkemedel, tvärtemot. Men din homeopat måste vara medveten om försurningen av våra kroppar och att cancer inte kan växa i en basisk miljö tex Tänk om du vill sluta äta lchf av nån anledning psykisk eller fysisk orskak. Är det trovärdigt att du skulle sluta äta lchf? Säg om 5-10 år, du har ju byggt upp ditt varumärke runt detta.

 • Filippa
  11 april, 2013 at 16:04

  Det finns fantastiska yogakläder i yogayamas butik! Funderar kring effekten av yoga, har intresset för råkost/vego ökat nu?

 • Klarabella
  11 april, 2013 at 16:05

  Som om du behövde påpeka att det inte var du på bilden. Det finns ju ingen likhet alls mellan den kvinnans starka muskulösa kropp och din avmagrade bantningskropp. Du behöver tydligen även gå en kurs i självinsikt och självkännedom.

 • Mikaela
  11 april, 2013 at 16:15

  Varför äter du bara två gånger om dagen ur en bantningssyvinkel?Om man äter lite lite ofta så håller man ju förbränningen uppe, enligt flera studier.
  Sen undrar jag vad du ska med alla praktikanter till? Gratis arbete eller vad är anledningen egentligen?
  Spännande och veta. Kram!

 • Mikaela
  11 april, 2013 at 16:16

  oj så bitter!

 • lena gibel
  11 april, 2013 at 16:36

  Varfor vill du och bingo inte gifta er? Gommer ni er bakom ”det ar bara ett papper” teorin for att slippa ta tag i att ni ar osakra pa om ni ar ratt for varann eller erkanner ni for varann att ni ar osakra?

 • Malin
  11 april, 2013 at 16:38

  Sparar ni pengar till Ringo? När du får din dotter, vill du föda vaginalt då? Om du fick säga något till ditt 15-åriga själv, vad skulle du säga då? Hur är ditt intresse för inredning? Vad gillar du att köpa budget och vad lägger du gärna lite extra pengar på?

 • Sara
  11 april, 2013 at 16:58

  För länge sen la du upp en video med bilder på dig o Bingo, låten i videon var father figure och du skrev att du ville att den skulle spelas på din begravning, kan du inte lägga upp den? Så fin! Stora kramar

 • Ellen
  11 april, 2013 at 16:58

  Brukar du lyssna på Alex & Sigges podcast? Om du gör det vad tycker du om den?

 • Anna
  11 april, 2013 at 17:11

  Hej Katrin! Visst är det så att Tapioka mjöl är lchf vänligt? Vad kan man använda det till förutom som redning i såser? Och hur är det med Tapioka gryn?

 • J.
  11 april, 2013 at 17:20

  Får Ringo äta lördagsgodis?

  Äter Ringo ”vanlig” kost på dagis?

  12 veckors praktik, alltså ingen lön, och liten chans till provanställning samt vidareanställning. Allt detta för att spara pengar som företaget inte har?

 • Lottis
  11 april, 2013 at 17:21

  Hej Katrin!
  Tack för att du inspirerade mig till att komma igång med LCHF för ca 2 år sedan. Det bästa beslut jag någonsin fattat för min egen hälsa -har aldrig mått så bra i hela mitt liv!

  En sak undrar jag dock över – läser på din och andra bloggar att dra ned/sluta med mejeriprodukter, vilken positiv effekt ger det?

 • André
  11 april, 2013 at 17:29

  Hej, Katrin! Jag undrar om man kan köpa din lchf mat runt Oslo snart? En annan sak som är lite knepigt för mig när jag går på lchf är att jag har svårt att äta feta saker som smör, grädde och feta såser, ost går iof bra men du sa ju att man ska jaga fettet. Hur gör man då om man som jag har svårt för smör, grädde och feta såser? Du verkar ju äta så lite, jag äter betydligt mer fast tränar ju oxå och är inte alls fet men vill äta nyttigt ochmå bra bara. Ha det bäst i underbara Stockholm Katrin!

 • Annelie
  11 april, 2013 at 17:29

  Eftersom det vid ett flertal tillfällen senaste året har länkats i din blogg till nytagna bilder på Bingo både kyssandes och i säng med andra kvinnor, lever ni i något slags öppet förhållande eller har du bara skygglapparna på?

  Hur går det med dina och Bingos enorma skatteskulder och fodringar?

 • Anna
  11 april, 2013 at 18:01

  Lulu Lemon o Mika Yogawear. Snyggast!

 • johanna
  11 april, 2013 at 18:05

  Hur ofta fuskar du och äter annat än lchf? och vad brukar du äta då?

 • johanna
  11 april, 2013 at 18:08

  juste, hur kommer det sig att du bara äter två gånger om dagen? jag har kört lchf i över ett år men har svårt att tänka mig att äta mindre en 3 gånger om dagen, så hur lyckades du med det? äter du du mer de dagar du tränar?

 • Julia
  11 april, 2013 at 18:18

  Hur går det med din psoriasis (?) på ryggen?
  Hur gammal var Ringo när han började förskola?
  Jobbar du fortfarande med din prbyrå?

 • Johanna
  11 april, 2013 at 18:42

  Kontakta din/en läkare. 🙂

 • Denise
  11 april, 2013 at 18:43

  Kommer ni köra någon rabatt på celcius flak inom snar framtid :)?

 • Johanna
  11 april, 2013 at 19:04

  Hur går det med LCHF-matkassen? Visst tog ni in intresseanmälningar på det?

  Kan ni kolla intresset för färdiga matlådor/fryslådor också? Gärna portionsförpackade produkter som man kan välja kombination själv.

  Dina två mål mat. Hur fördelar du ut dessa på dygnet? Är det periodisk fasta du kör? Hur många timmar kan/bör man ha mellan måltiderna? Gör det något om man äter sent på kvällen?

  Har ni funderat på att erbjuda era kunder prisgaranti på era produkter i LCHF-Shoppen? Att ni matchar en konkurrents pris eller hur det brukar fungera.

 • Anna
  11 april, 2013 at 19:22

  Hej
  Kan man påverka på vilka ICA dina produkter tas in? Vill gärna ha dom på ICA där jag bor!

  Undrar över en sak, hur får man ostchips att bli krispiga och knapriga, som dom man köper? Mins blir mest sega 🙁

  Du är ett otroligt energiknippe och inspirerande för många, bra jobbat!

 • Bloggläsare
  11 april, 2013 at 19:29

  Klart det finns yogakläder, inte skitsexiga men galet sköna!
  Bingo kanske kunde style till dom lite 🙂

 • Anna
  11 april, 2013 at 19:37

  Umgås du fortfarande med Monique?

 • Elin
  11 april, 2013 at 19:39

  Vad jag har föstått på dig så fick inte Shervin fortsatt anställning hos er efter praktiken och så var det inget mer med det. Men hon verkar ju verkligen ha ett horn i sidan till dig. Lägger ut recept osv. Vet du varför?

  Och är Philip PT fortfarande med i klubben? På Shervins blogg verkar det ju som att inte han heller gilar dig längre.

  Nonsensfråga men ändå! 🙂

 • Sara
  11 april, 2013 at 19:55

  Du har tidigare berättat att du använder Botox. Jag är själv sugen för jag börjar se för risig ut…men är rädd. Det känns lite läskigt och sen vill man ju inte se onaturlig ut. Berätta gärna lite om det.

 • Kristin
  11 april, 2013 at 19:57

  Hördu! Det finns andra bloggar som passar dig bättre. Spydig och elak är så lätt att vara Annapanna. Trivs du med dig själv undrar jag? Innerst inne, är det harmoniskt att gå in på en blogg och vara så spydig? Du kan inte ha många riktiga vänner. Lite terapi kanske hjälper.

 • Kristin
  11 april, 2013 at 19:59

  Kjerstin – han är säkert mycket snyggare än du!!! Någon med så fult inre kan omöjligen vara vacker, på riktigt.

 • Kristin
  11 april, 2013 at 20:03

  Om du har ’väldigt svårt att tro’ så får du väl försöka tro lite till då!! Kanske går om du anstränger dig lite mer 😉

 • Kristin
  11 april, 2013 at 20:09

  Bara en tanke ja. För särskilt genomtänkt var det ju inte. Ditt inlägg är varken smart, fyndigt eller kul. Stackare där!

 • Kristin
  11 april, 2013 at 20:10

  Ja, bättre det än att bli kär i en Jöns!

 • Kristin
  11 april, 2013 at 20:13

  För att idioter som du ska ha något att fråga om, tror jag 😉

 • Maja
  11 april, 2013 at 20:14

  Håller med om att man inte behöver vara spydig på en blogg men ditt inlägg låter faktiskt inte så trevligt det heller…

 • Johanna
  11 april, 2013 at 20:15

  Ja! Yoga-kläder från Sexy by Sweden vore något! 🙂

 • Kristin
  11 april, 2013 at 20:16

  Finns bra terapier för sådana som du. Mår du bättre av att skriva det du skrev? Ärligt – mår du bättre? Om svaret är nej – sök hjälp. Om svaret är ja – sök hjälp. Enkelt!

 • KristinA
  11 april, 2013 at 20:17

  Finns bra terapier för sådana som du. Mår du bättre av att skriva det du skrev? Ärligt – mår du bättre? Om svaret är nej – sök hjälp. Om svaret är ja – sök hjälp. Enkelt!

 • Maja
  11 april, 2013 at 20:18

  Förlåt att jag lägger mig i men jag kan tipsa om tung styrketräning ett par ggr i veckan som komplement till pw. Sätter ordentligt fart på förbränningen å formar å stärker kroppen samtidigt. Lycka till! 🙂

 • KristinA
  11 april, 2013 at 20:24

  Helt riktigt, jag har ingen intention att vara särskilt trevlig mot otrevliga. Men visst – jag skulle istället kunna skriva – snälla du var lite hövligare. Det är sant.

 • LOT
  11 april, 2013 at 20:29

  Hej! Hur tänker ni kring Ringos skolgång? Kommunal eller privat? Står han i några köer? Vilka? Med vänlig hälsning, LOT

 • Anna A
  11 april, 2013 at 20:33

  Hej! Kan du inte tipsa om produkter du använder,? saknar dina skönhetsproduktstester.

 • Helene
  11 april, 2013 at 20:36

  Äter du ALDRIG frukt?? Och i så fall varför?

 • Johanna
  11 april, 2013 at 20:42

  Kolhydrater och fruktos.

  LCHF förespråkar bär. 🙂

 • Karin
  11 april, 2013 at 20:54

  Varför var du inte på Isabel Adrians bröllop?

  Umgås du fortfarande med Magdalena Graaf

  Hur tillreder du sjögräsnudlarna till tex köttfärssås.
  Jag tycker inte om dom som dom är, ska man koka dom innan man äter dom?

 • KristinA
  11 april, 2013 at 20:55

  Och för att du ska förstå bättre skrev jag det två gånger 😉

 • Mysan
  11 april, 2013 at 21:00

  Jag blir mörkrädd när jag läser såna här inlägg, snälla du tänk kritiskt!! katrin är varken dietist el läkare, diabetes 1 är en allvarlig sjukdom som man inte ska experimentera med, klart du får lågt blodsocker Lchf rek. inte till diabetiker, du kan lätt hamna för lågt i ditt socker och man har ocksä högre risk fös hjärt o kärlsjukdomap och bör alltså inte äta för mycket fett. prata med din läkare. Jag har själv diabetes.

 • Sofia
  11 april, 2013 at 21:20

  Hej!

  Jag undrar kring Lchf-vänligt socker (typ sukrin och allt vad det heter) och barn. Ger du sådant socker till Ringo (t ex i bakverk osv)? Är det att föredra eller är det ”bättre” att ge barn vanligt socker de få gånger som de ska få äta det?

 • Klarabella
  11 april, 2013 at 21:28

  Tack för din varma omtanke. Kram

 • Carolina
  11 april, 2013 at 21:39

  Hej Katrin! Jag är 23 år, 168cm och väger 59. Skulle vilja gå ner ca 5 kg. Funkar det att börja med lchf? Äter inte särskilt mycket kolhydrisar idag. Tack för att du är en härlig förebild!

 • Ulrika
  11 april, 2013 at 21:51

  Hej! Har du planer på att öppna en lchf butik i tex, Göteborg eller Malmö?

 • Bjässen
  11 april, 2013 at 21:58

  Hej Katrin,

  Jag är väldigt orolig för Camilla som säljer sibutramin, har hon sålt slut på lagret? eller har vi att göra med en person som gett upp? det hoppas jag verkligen inte, för ingen gillar nån som ger upp. Hoppas hon iaf mår bra men med tanke på hur ihärdig hon varit är jag rädd att vi har att göra med nån som helt gått in i väggen och nu kanske ligger inlagd? vad tror du? är du inte orolig över dina läsare?

  Rolig kuriosa: Jag heter också Katrin. Har också pluggat i Brisbane, men jag körde TAFE och lite mer ciao ciao, är också lite så där att jag kan kolla på mina egna videofilmer om och om igen. Tycker det är fascinerande att se mig själv.
  Däremot skulle jag väl aldrig i mitt liv sluta äta kolhydrater.

  Nu till min fråga: är 30 år, och vill absolut inte ha barn på många år, eller iaf två år kanske. Hur gammal var du när du fick Ringo? Bor på Irland och det känns nästan elakt att sätta mina supergener i en skolklass med alla inbreeds här men det är en smäll man får ta kanske.

 • Frida
  11 april, 2013 at 22:28

  Hur ofta har du o Bingo sex?

 • Amanda
  11 april, 2013 at 22:28

  Lär du Ringo bra värdegrunder, att han får älska vem han vill osv. Är nanny åt en treåring och förklarar ibland att man kan vara mamma/mamma och pappa/pappa också i en familj.

  Har du provat dricka Berocca på morgonen? Om inte, PROVA!

  Jag bor förörvrigt i London och här är allt 0% fat, fatfree osv. Fett är liksom värre än pesten. När ska ni slå igenom här?

 • Sanna
  11 april, 2013 at 22:28

  Men SERIÖST ”Kristin”!!! Du om någon behöver ju hjälp! Hur många kommentarer har du svarat på?! Hur mkt tid lägger du på den här bloggen? Har du verkligen inget bättre för dig än att leka Katrins oönskade livvakt. Och snälla, kom inte och snacka om att vara otrevlig eller spydig. Du är ju spydigare än någon annan. Och den här terapin du förespråkar; testa den själv! Usch, du är ju riktigt obehaglig! Vilket faktiskt leder mig till en fråga:

  KATRIN, vad tycker du om sådana här besatta människor som försvarar dig med näbbar och klor?!

 • Elle
  11 april, 2013 at 22:30

  Nar du bodde utomlands , vad saknade du mest med Sverige och folket? Plus vad saknade du minst? Och sa undrar jag, kommer Bingo borja med Illuminati tema I sina bilder nu? Hoppas du mar bra!

 • helen
  11 april, 2013 at 23:33

  Hej, vi måste börja med en mjölk/glutenfri diet här hemma, ha du några tips om hur jag kan vänja mina barn som är 7 +5 år av från flingor och mackor? Jag ha testat några glutenfri recept på bröd men barnen tyckte dem var inte gott. Tack!

 • Emma
  11 april, 2013 at 23:53

  Okej, detta är kanske i senaste laget men… Imorgon ska jag bjuda sju icke-LCHFare på LCHF-mat, tänker mig en liten buffé. Har du nått tips på vad jag kan laga och säga så att de blir övertygade om att this is the shit liksom?

 • Nathalie
  12 april, 2013 at 00:31

  Vilken egenskap gillar du minst/bäst hos dig själv? Kram

 • Nathalie
  12 april, 2013 at 00:32

  Vad kan du bli avundsjuk på? Kram

 • Nathalie
  12 april, 2013 at 00:33

  Vad är det knäppaste du gjort på fyllan? Kram

 • KristinA
  12 april, 2013 at 01:10

  Jag är inte ett dugg besatt. Bara less på alla som förstör en bra blogg. Och jag brukar inte vara trevlig mot otrevliga människor, nej. Brukar du det? Jag lägger inte så mycket tid alls på att kommentera, det går rätt fort. Sist satt jag på en buss tex. Jag gillar Katrin och tycker hon blir så fult på hoppad. Och kasta inte sten i glashus Sanna. Konstaterar att din kommentar inte var så mycket trevligare än min.

 • KristinA
  12 april, 2013 at 01:17

  Varsågod! KanskeKatrin svarar dig likadantpå ditt inlägg överst – ’tack för din varma omtanke’.

 • katrina
  12 april, 2013 at 01:18

  Hej Katrin 🙂

  Jag kör bikramyoga ungefär 3-4 ggr i veckan och fullkomligt älskar Lulu Lemons yoga-kläder. jag bor dock i Australien och här finns deras butiker överallt, så vet inte hur det funkar med frakt från internet – men bara testa! Såå värt det!

  Katrina x

 • Lina
  12 april, 2013 at 08:42

  Frida

  Är du i ett förhållande?

  Hur ofta har då du och din pojk- alt. flickvän sex?

  Många vansinniga frågar poppar upp här i kommentarsfältet men din fråga tar priset=guldmedalj i dumhet och extrapris för att du inte förstår att en hel del saker hör till familjen och ingen annan.

 • Victoria
  12 april, 2013 at 08:46

  Men vänta nu. Det är väl ändå skillnad på någon som utan anledning är otrevlig här på Katrins blogg och någon som faktiskt reagerar på det i sin tur. Visst ’Kristin’ är vass i tonen, men jag tycker det är skönt när någon reagerar på elaka och spydiga kommentarer till Katrin. Och ibland kanske man ska bemötas ’med sin egen medicin’ så att säga. Och apropå att inte ha något bättre för sig – du lägger ner tid för att kritisera någon som tar Katrin i försvar och ryter till vid elaka kommenater, vilket föranleder frågan – är det bättre? Nej, heja Kristin, bra att du reagerar mot mobbing liknande kommentarer, att du sedan är lite spydig tillbaka tycker jag är helt ok. Heja!

 • Rebecka
  12 april, 2013 at 08:57

  Hej! En lchf butik är precis vad som behövs i Göteborg! Är det ngt som du spekulerar på som kommer hända? Samt lchf-matkassen? Stort intresse! Kram

 • Tesse
  12 april, 2013 at 09:07

  Just lchf är väl inte farligt under amningen? Vad jag förstått
  Däremot ska man ju inte gå ner för fort i vikt när man ammar då slaggprodukter och sånt frigörs i mjölken!

 • 12 april, 2013 at 09:25

  Vadå? Han ser ju ut som en farmor. Det tycker väl alla?

 • 12 april, 2013 at 09:29

  Usch håll dig borta från sån shit när du ammar! Experimentera med din egen kropp sen om du fortfarande vill men låt det inte gå ut över ditt nyfödda barn. Gör nu lite god pasta med köttfärssås och en härlig fruktsallad till efterrätt och njut av livet och barnet!!

 • 12 april, 2013 at 09:36

  Kristin get a life!!!!! Du bevakar ju varenda fråga här, försvarsadvokaten!!!

 • 12 april, 2013 at 09:38

  Hihi verkligen!! Läskigt..

 • M
  12 april, 2013 at 09:49

  Vilka egenskaper är du mest stolt över hos dig själv, Ringo och Bingo? Vilken egenskap hade du hoppats få av din mamma som du inte har fått.?Vilken egenskap hade du hoppats få av din pappa som du inte har fått? Vad är det finaste du gjort för någon annan?

 • Nina
  12 april, 2013 at 10:52

  Jag tror helt enkelt att du äter för mycket. Minska portionerna.

 • Kristin
  12 april, 2013 at 11:00

  Jag reser mycket i mitt arbete, så oroa dig inte jag har ett liv. 🙂 Jag läser alla kommentarer ja, precis som du tydligen. Jag kommentera vissa, långt ifrån alla. Jag reagerade på att ett flertal kommenarer var så elaka, varför vara så taskig? Speciellt kommentaren om att Katrins son var ful. Varför skriva så? Hur kan man sjunka så lågt? Och, ja, jag svarar i deras egna ton. Möjligt att jag är för spydig ibland, erkänner det, men det kanske behövs. Får dom smaka på sin egen medicin, kanske det ger lite effekt. Men visst, jag kanske bara ska skriva – ’snälla sluta vara så elak’. Frågan är hur som helst, är det inte bra att någon reagerar på elakheterna? Försvarsadvokat? Ja, kalla mig vad du vill 🙂

 • Tove
  12 april, 2013 at 12:51

  Menar du allvar med att du bara äter 2 gånger om dagen? Sen tar du bara nån matsked pure och en dutt sås? I början när du började med LCHF har jag för mig att du verkligen visade för oss läsare hur mycket man kunde äta och vräkte på med röror. Minns speciellt videon där du och bingo är på ett snabbmatsställe och tar korv med MASSA räksallad, smält ost och dressing… Äta med måtta självklart men så lite??

 • Denise
  12 april, 2013 at 13:19

  Kommer ni köra något nedsatt pris på celcius flak :)?

 • c
  12 april, 2013 at 13:25

  är du ödmjuk?

 • Sara
  12 april, 2013 at 13:37

  Vad gör du och Bingo helst tillsammans om det bara är ni två?

 • Mysan
  12 april, 2013 at 14:07

  Bra där! Folk är så viktfixerade att de bara tänker på sig själva.

 • Lina
  12 april, 2013 at 16:49

  http://www.svenskaryggkliniken.se hoppas denna kommentar kommer fram den här gången!!!

 • åsa
  12 april, 2013 at 19:08

  Jag har pratat med min läkare och fått nya tips och han är inte alls negativ till LCHF och diabetes typ ett så jag kör vidare och ser hur det utvecklar sig 🙂 dessutom har jag som sagt levt med diabetes i stort sett hela livet och vet vad ”sjukdomen” innebär.

 • jim hjelm
  12 december, 2013 at 16:02

  The methods used in your article are a pleasant surprise to me. I am pleased that you chose to write on this subject and present interesting, new and revealing ideas.