Okategoriserade

Deppigt

Jaha då satt man på flygplatsen i Skavsta och fick just veta att flyget är försenat med minst fyra timmar. Fan va segt hade mycket heller suttit någon annanstans i fyra timmar. Måste till Warszawa för att skriva på papper hos revisor och jurist. Åker dit och vänder. Tillbaka onsdag lunch. Bor på Bristol den här gången. Det ser trevligt ut.

Känner egentligen inte alls för att komma bort då jag varit borta en del den senaste tiden och vill allra helst bara vara på landet och titta på himlen och lyssna på havet. Tog med mig jogginkläder så tänkte faktiskt ställa mig på löpbandet ikväll. Glömde lurar dock. Kanske att de har att låna på hotellet.

Har en föreläsning att förbereda till på fredag då jag föreläser på livsmedelslagarna i Tylösand och en hel del mejl att kolla så det passar egentligen ganska bra att jag får sitta på en plats där jag inte frestas av att göra annat så som att städa, tvätta, plocka leksaker mm.

Jag ska ta en till titt på den där modegrejen också, mina första tips till er gick inte helt hem precis. Då vet man att man inte har de fetaste plånkorna här precis. Kanske att just dessa sitter på min instagram, ska testa där också. Jo men för att de där Joe´s jeansen som jag tipsade om gör mirakel med kroppen så dem skulle ni alla behöva, men visst för all del det är väl kanske bättre att lägga några hundralappar på flera skit-jeans än en större summa på ett par som är blåa, passar till allt OCH gör att man ser en storlek mindre ut, jag hajjar tänkte också på det sättet när jag var 14.

Nu är det några ungar som gallskriker och rusar runt mig och man får inte slå barn i Sverige. Tur för de jävla ungarna.

På hugget idag? Första mensdagen.

You Might Also Like