Okategoriserade

Den här jävla femman

Men alltså äntligen! Jag vet inte hur ni har det men jag kämpar som fan med min femma. Den orkar med mitt tempo i typ tre timmar och sen är batteriet på 20% jag håller på att bli tokig. Ni som har Iphone 4 byt inte till femman för den har inga fördelar utan bara nackdelar. Men sen har vi ju den där ”early adapters” aspekten. Jag gillar att vara först med saker och ting, det får mig att känna mig cool. Ännu coolare känner jag mig när jag klagar och gnatar över något som jag är först med, ja ni hör ju – BRUDEN HAR PROBLEM.

Jag har löst mitt problem. Inte hela problemet med mina problem över lag men just batteriproblemet har jag löst. Jag slipper nu sitta under skrivbordet eller ligga på golvet bredvid sängen för att prata/pilla på min telefon. Jag kan faktiskt sitta på min stol och ligga i min säng från och med idag.

TACK BEAUTYDEAL för det. Köp er långa sladd här! Bara gör det.

You Might Also Like

 • Emma
  23 april, 2013 at 18:25

  jag köpte ett skal som laddar telefonen samtidigt. as bra om man är ute mycket och inte har en kontakt

 • Tina
  23 april, 2013 at 20:20

  Huuuuur? Skriv kort inlägg hur du gjorde innan jag slänger mobilhelvetet i väggen! Har samma problem och har googlat som en dåre. Fan i helvete vad jag hatar skitbatteriet. Det var inte så innan så ngt har jag uppenbarligen gjort. Hjälper inte ett skit stänga av platstjänster så inget sånt tips nu tack!

 • Kjerstin
  23 april, 2013 at 20:36

  Hehe ä gla att ja har en Nokia årgång 2000 proud as ever 🙂

 • Marie
  23 april, 2013 at 21:22

  Har haft alla iPhones utom 2 G har en femma numren märker inte att den drar mer batteri? Min ligger fortfarande på 71% …. Har ni testat att stänga ner alla öppna program…de drar ofta mer batteri om de ligger i bakgrunden och drar ström. Om ni inte vet hur ni gör klickar ni 2 ggr på hemknappen o de dyker upp upp längst ner håll nere dom tills de vibrerar och det kommer ett enkelriktat märke.

 • LOT
  23 april, 2013 at 23:08

  Det suger verkligen! Finns det något att göra så vill jag gärna veta! Dela med er! Har inga onödiga appar öppna, har stängt av notiser jag ej behöver, minimerat appar, spel, vad mer kan man göra med den här skittelefonen

 • Emelie
  23 april, 2013 at 23:58

  Håller fast vid att Samsung är bäst!

 • Jossan
  24 april, 2013 at 07:30

  Bor du under en sten? Hon har ju skrivit att hon använder en lång sladd. Och länkat till samma sladdjävel.

 • Jane
  24 april, 2013 at 08:33

  Tack Katrin för dagens bästa tips 🙂
  Beställde en laddare på en gång
  Kram på re

 • Jessika
  24 april, 2013 at 08:39

  Dubbelklicka på den runda knappen på din iphone, sen håller du in apparna som kommer upp så att dem börjar skaka och så raderar du dom en efter en, på så sätt sparar du batteri annars så ligger dem i bakgrunden och snor batteri 😉

 • evelina
  24 april, 2013 at 10:53

  Jag bytte från en 4 till en 5 för några veckorsedan och mitt batteri fungerar prima. Har du testat att ladda ner senaste programuppdateringen? för de hade en bugg på den tidigare som gjorde att det slukades batteri helt i onödan. Så testa det 🙂

 • Nikolina
  24 april, 2013 at 12:09

  Har du några tatueringar , isf kan du göra ett inlägg och visa upp ? 🙂
  Nu måste du in och kika på min nya tatuering i huvudet. Vad tycks ? 🙂
  ankpung.blogg.se

 • Ida
  24 april, 2013 at 13:20

  iPhone 5 är det största skit telefonen någonsin. Batteriet slut efter 5-6 timmar. Har knappt några appar osv. Laddaren gick dessutom sönder efter några få månader. Är man någonstans där täckningen försvinner så måste man starta om den….

 • Johanna
  24 april, 2013 at 13:40

  Tack! Grymmaste! 😀

 • classe
  24 april, 2013 at 14:10

  jag skulle gärna vilja prata med dig, jag har lagt upp en video på youtube gällande detta, här är en länk som går till videon, som spelas upp på youtube

  http://www.youtube.com/watch?v=8rZj7irrXSw

 • wedding dresses nyc cheap
  12 december, 2013 at 16:08

  Every once in a while we choose blogs that we read. Listed below are the latest sites that we choose ……