Okategoriserade

De här jävla pattarna

Nä nu har jag hållit käft tillräckligt länge nu pallar jag inte mer. Jag orkar inte med takten de här brösten växer i. Det är det absolut enda jobbiga med min graviditet och fan i helvete att det alltid måste finnas något som inte går ens väg varför kan aldrig allt vara perfekt fan fan fan. Å herregud vad jag tycker synd om tjejer med stora bröst och herregud vad jag rynkar med näsan och fnyser åt tjejer som opererar sina bröst stora HUR kan man göra det? Det så svettigt, smutsigt, ofräscht, besvärligt, störande, problematiskt på alla sätt. Värst är att de klibbar mot hunden. Den här lilla kanten på brösten i nederkant som lägger sig mot huden under och blir svettig och klibbig. Jag går in flera gånger om dagen och sköljer med kallt vatten under mina bröst för att få känna mig lite fräsch.

Okej men skit i det faktum att de är svettiga och tunga. I mitt fall gör de ont. De växer i ett tempo som inte är hälsosamt och det gör förbannat ont. Det känns som två blåmärken som hänger där och bara stör. Jag hatar BH:ar och har som vana att alltid kasta av mig kläderna det första jag gör när jag kommer hem. I synnerhet BH:n vill jag ta av såklart, den är ju obekvämast av alla plaggen. Jag går alltid utan BH hemma och på landet och ibland i stan men nu är det så jävla tvärslut på det. Jag måste ha på mig BH med bygel ända tills det är dags att släcka lampan för alternativet att ha dem dinglandes fritt finns inte för det gör för ont.

Min första åtgärd efter att jag ammat klart, det vill säga i typ april nästa år, är att operera mina bröst. En perfekt, helt naturligt formad, B-kupa är vad jag kommer att skaffa mig. En sån som INTE vidrör huden utan en som är fast och bara sitter där den ska. Fan att det ska vara så jävla svårt.

You Might Also Like

 • lotta
  5 juni, 2013 at 21:06

  Håller med dig. Har gått från 75c till 90e pga graviditet, är urless!!!!

 • E
  5 juni, 2013 at 21:13

  Jag har precis tagit ut mina silikonimplantat och jäklar vad skönt det är! Har heller aldrig gillat att ha BH.

 • pattlisa
  5 juni, 2013 at 21:13

  Jag fattar inte heller varför man vill ha stora tunga bröst.
  Jag har alltid haft stora (80 E) och sen gick jag ner i vikt efter första graviditeten och fick 75/80 D. Hängiga och slappa men ändå. Nu ammar jag nr två och har återigen stora tunga bröst… 80 G.
  En fast liten c kupa ska jag skaffa sen för pattsvett är vidrigt..

 • Noe
  5 juni, 2013 at 21:15

  Man kan använda barntalk under brösten. Det svalkar och brukar kännas bra. Speciellt när det är varmt och klibbigt.

 • Jen
  5 juni, 2013 at 21:23

  Jag förminskade mina bröst för snart ett år sen! Lätt det bästa jag har gjort!!!

 • Malinka
  5 juni, 2013 at 21:40

  Jag använder lite idominsalva under mina bazoongas, blir aldrig svettig eller ofräsch och det varken syns eller doftar parfym 🙂
  Lite husmorstips från en med naturliga F-kupor.

 • sophia
  5 juni, 2013 at 21:40

  Jag har 75 B det är perfekt.. inte stora men dom är lagom. tänker inte så mycket på mina bröst är mer focucerad på magjävel

 • Maria
  5 juni, 2013 at 21:51

  Roligt skrivet inlägg! :0) Bara rubriken är ju ”säljande” och gör att man vill läsa ”De här jävla pattarna” ;-D
  Nu har jag ju aldrig varit gravid så jag kan inte sätta mig in i hur det känns med ”växande” byst. Dock brukar brösten ömma dagarna innan mens och det kan göra ont att bara krama om någon.
  Kastar också bh:n så fort jag kommer innanför dörren.
  Har i hela mitt liv haft en liten byst och nästan avundats de som har en större byst. Nu väger jag tyvärr några kilo för mycket och för första gången i mitt liv tycker jag att brösten är för stora, men tappar jag några kilo så blir jag nog nöjd igen ;0)
  Du kanske ska vänta med förminskning av brösten tills du ser hur de ser ut när du är färdigammad och tillbaka till den vikt du vill ha?!

 • Lenita
  5 juni, 2013 at 22:22

  Varför gjorde du reklam för en bh för ca ett halvår sedan? Nog tror jag att dina pattar hängt med veck efter att du ammat klart ditt första barn, eller?

 • Carrie
  5 juni, 2013 at 22:22

  Hahaha!! Tappat räkningen på hur många gånger jag kikat in här idag (mycke fritid). Får mig ofta en ordentlig skrattsalva på denna blogg. Så även nu. Undrar lite över tjejer som har haft stora silikonbollar i brösten och sedan opererar ut dom. Borde det då inte bara bli två tomma skinnpåsar som hänger? När huden varit så utspänd under flera år. Är det inte vanligt att man byter till ett mindre implantat? Eller lyfter man bara dom tomma skinnpåsarna? Jag tänker att det måste ju vara en stor omställning från att ha haft en utstående byst till något tomt som bara hänger. Många funderingar här ikväll.

 • Pillan
  5 juni, 2013 at 22:35

  Jag gör också som du. BH´n är det första som åker av när jag kommer hem. När jag blev gravid och brösten blev större så började jag ha sportbh, mycket skönare. Försök hitta någon bra sportbh som du kan ha på dig istället för bh.

 • E
  5 juni, 2013 at 23:02

  Är väl säkert olika. Jag har tagit ut mina (utan lyft) efter 10 år och först är huden lite rynkig men den drar ihop sig mer och mer. Skulle aldrig klara penntricket så hängiga är de inte, men ser tomma ut.
  Visst är det en stor omställning och jag är jäkligt platt (plattare än innan jag la in implantaten) men jag bryr mig inte så mycket längre. Vill bara må bra och vara frisk, på slutet hade jag ont och var orolig för att implantaten skulle gå sönder.

 • E
  5 juni, 2013 at 23:07

  Här har du en kvinna som plockat ut sina och visar bilder före och efter om du är nyfiken.
  http://runningrace.freeyellow.com/explantation/mel.html

 • Anki
  5 juni, 2013 at 23:10

  Har 75f och bett om förminskning via sjukvården. Svar NEJ. Men om jag haft minituttar o gnällt om psyket. Svar JA Åt helvete tycker jag!

 • Josefin
  5 juni, 2013 at 23:25

  Här har du en länk som säljer jätte sköna gravid & amningsbhar http://www.gravidshoppen.se/underklader-c-151-1.aspx
  Jag har först bygelbh men stod inte ut, de va så obekvämt. Men dessa är toppen!

 • Carrie
  6 juni, 2013 at 00:02

  Tack för länken E! Det såg ju riktigt bra ut efter hon plockat ur sina implantat men det är säkert olika för olika personer som du säger. Skönt att du är nöjd och att resultatet blev bra. Du verkar ha en sund inställning och hälsan är alltid viktigast. Vill bara tillägga att jag skrattar för att Katrin skriver väldigt humoristisk inte för att hon är missnöjd med sin växande barm. Tack & gonatt :D.

 • Jennie
  6 juni, 2013 at 00:47

  Jag har gått upp 25kg och ner 20kg men oavsett vikt så har Victoria’s Secret’s BH:ar varit OUTSTANDING i 2 år! Jag köper dem när jag hittar en VS butik och befinner jag mig i Sverige så fraktar jag hem dem (tull & frakt tillkommer men det är SÅ värt det!). Deras bomullsbh:ar är AMAZING! KÖP KÖP KÖP! Jag har inte använt något annat märke på 2 år!

 • Maja
  6 juni, 2013 at 00:50

  Hahaha! Jag minns då jag bodde i sthlm, på gamla brogatan-70 tal…hade en väst med en kedja som höll ihop -fick inte fast en penna under brösten. Gick väl omkring på satn utan att bry mig det minsta- bekväm-cool.

  Numera får man dit ett pennställ, men vet du Katrin. Det är helt OK att gå omkring med svettiga parrar hemma. Funderar på att skaffa mig en porrversionsBH? som liksom håller upp, men där brösten är nakna i mitten i en stor ríng lixååm..

  Allt har sin tid. Jag opererar aldrig mina tissar annat än pga sjukdom.

  Hängiga är ingen sjukdom, they r used and abused, ammat och viktpendlat. De är kramgoa och mina bästa erotiska organ trots att de ej är i perfekt fast B strlk.

 • Camilla
  6 juni, 2013 at 03:55

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • jennie
  6 juni, 2013 at 04:00

  jag gjorde en mycket lyckad sådan om du vill ha tips! du har min mobil i så fall;-)
  /Jennie

 • Katarina
  6 juni, 2013 at 07:10

  Acceptera det du inte kan förändra….din kropp genomgår något fantastiskt, enormt och stort just nu SÅ va STOLT….njut av dina stora bröst och njut av det mirakel som händer i din kropp…. Det blir lite lättare då 🙂

 • M
  6 juni, 2013 at 07:42

  Men vad korkat, du har ju små bröst när du inte är gravid….Så varför operera??

 • Kajsa
  6 juni, 2013 at 07:45

  Just det.

 • Bea
  6 juni, 2013 at 09:53

  Absolut! Har haft besvär av stora bröst sen tidiga tonåren. Har naturliga 70 e (70 h! under graviditet). Skall göra förminskning så klart jag är klar med barnafödandet.

 • entrupp
  6 juni, 2013 at 11:19

  Instämmer helt med dig Katrin! Små bröst är bekväma och sälla ivägen. Jag är också gravid (bf+4) och verkligen hatar mina bröst samt min gravida kropp – det finns inget som är vacker med en gravid kropp. (Såklart barnet men utöver det)

  Lycka till nu Katrin, du har en fruktansvärd tid framför dig.

 • tp
  6 juni, 2013 at 13:07

  75F här borta.. its a pain in the ass.. var noga med peeling ibland under brösten, lätt att man får finnar.

 • Kristina
  6 juni, 2013 at 13:36

  Nähä…..

 • Helena
  6 juni, 2013 at 19:49

  Jag har nog störst bröst av alla här med mina 75H men har aldrig märkt av något annat än vanligt svett (att svettas under brösten när man svettas överallt i 50 grader tex är väl inte så konstigt!). Möjligtvis lite mellan brösten om jag haft en sån bh som pushar ihop dem och inte separerar dem ordentligt. Allt handlar nog om att ni har fel BH, eller bär er BH fel. För mig funkar vissa av Fantasies modeller och de flesta av Freya och Panache. Men alla har ju olika form på brösten utöver att man har olika storlek. Har ni alla verkligen provat ut rätt? Så att inget sticker ut över BHn, så att mittpartiet mellan brösten ligger tätt mot bröstkorgen, stoppat i händerna i BHn och dragit upp brösten ordentligt och kollat så att BHn ändå sitter rätt osv. För man ska inte nudda kroppen med brösten om man har en BH på sig. Då är något fel.

 • E
  6 juni, 2013 at 20:50

  🙂

 • anna
  6 juni, 2013 at 22:05

  Med andra ord så gick hela detta inlägget ut på att du vill operara dina bröst en storlek större, men så använder omvänpsykologi, ”jag tycker inte alls om stora bröst bla bla bla.” Du har A-kupa nu och tänker gå upp en storlek, till B, vilket betyder att du vill ha större brösten. Vi som har stora bröst naturligt och har lever med det, vet hur vi sköter dem. Stå för det du vill göra och ha.

  Mycket bizzart inlägg

 • anna
  6 juni, 2013 at 22:07

  Omvändpsykologi och Större bröst, skulle jag skriva.

 • Jenny
  6 juni, 2013 at 22:28

  Det bästa jag nånsin gjort var att gå till en kunnig person som hjälpte mig att prova ut en bh. Blev chockad när jag fick reda på att jag har G-kupa… tänk då på att jag i många år klämt ner brösten i en D-kupa :/

  Så mina bröst jublar just nu;) Och utan bh är brösten endast under natten, annars är det risk att jag blir knockad 😉

 • Jasmine
  7 juni, 2013 at 14:45

  Är 18 år gammal och har 70E, försök hitta bhar i den storleken till och börja med! Svettas också i ”vecket”

 • Irene
  7 juni, 2013 at 20:52

  Har alltid haft stora och peppar ,peppar aldriglididt av det men skulle viljan ha små så man kan ha snygga kläder.

 • Laila
  7 juni, 2013 at 22:43

  Men! har ni själva varit gravida och fått barn ??? Det är väldigt olika hur ens kropp reagerar och blir efter graviditeter. Stora bröst är äckligt!!!

 • Malin
  8 juni, 2013 at 03:11

  Va? Varför? Jag trodde att man bara klagade lite över ryggont å så var saken biff. Har samma storlek som du och det stör mig inte mer än att kläder sitter fult eller gör att jag ser tantig ut. Men i framtiden när de börjar hänga trodde jag att man lätt kunde fula sig till en förminskning.

 • Malin
  8 juni, 2013 at 03:25

  Åå samma här! När jag yogar och man typ har ansiktet i anus (hehe) kan jag knappt andas för att brösten trycker så, men i övrigt är det bara hur kläder sitter som är problem. Ingen svett, inga finnar, inget ryggont eller ”i vägen” och jag kan springa, hoppa, studsa. Men svårt att se ”cool” ut.

 • Malinka
  8 juni, 2013 at 15:53

  Tack för den. Tråkigt att jag går runt och är så äcklig med mina naturligt stora bröst då.
  Även om jag inte fått några klagomål av några karlar…

 • Angelica
  10 juni, 2013 at 15:18

  Men varför använder du inte sportbehå? Det är mycket skönare än vanliga BH:ar + att du slipper ”klibbet” ;P

 • vimsa
  10 juni, 2013 at 22:15

  Köp en bra sport-BH, den har räddat mig alla mina graviditeter och då har jag stora bröst till vardags så dom har ju vuxit till oigenkännlighet och dessutom spänner det ngt fruktansvärt. En schysst sport-BH kommer inte trolla men hjälpa en hel del.

 • Alex
  12 juni, 2013 at 17:16

  Det som är äckligt är väl sådana kommentarer som din.

 • Ulla
  15 mars, 2015 at 10:42

  Klibbar brösten mot hunden alltså? Eller menade du huden?