Okategoriserade

Då var det slut

Jag hade värsta horrornatten, vänta innan jag glömmer så gick jag in i vecka 30 igår och jag väger 71,2 kilo. Jag ligger alltså 0,2 kilo över planerad viktuppgång. Känns helt okej. Jag har alltså nu gått upp 15 kilo sen jag blev gravid och 13 sen inskrivningen. Otroligt! Okej då har jag dokumenterat. Tillbaka till horrornatten.

Jag var på middag igår med mina släktingar och vänner på en restaurang som heter St”Antonio. Jag åt vitlöksfrästa jätteräkor på en bädd av spenat och sen en bit oxfilé med svampstuvning gjord på Karl-Johan. Sen drack jag grönt té till efterrätt. Det var så trevligt och gott och vid halv nio var jag tillbaka på hotellet. Genast kastade jag mig över min bok som är så sjukt spännande och läskig och läste till halv elva och sen släckte jag och blev rädd. Alltså vi jagar ju en mördare i boken så tydligen hade det en viss påverkan på mig där jag låg ensam i ett kolsvart rum. Jag steg upp och satte på haspen på dörren. Sen låg jag och tänkte på Ringo och glada minnen och somnade.

Halv två på natten vaknar jag av att lamporna fått fnatt. De går på de går av. De går på de går av. Ni vet som om någon stod vid min dörr och tog upp rumsnyckeln ur den där lilla strömbrytaren och det lät som om kortet åkte upp och ner också. Typ fyra gånger ”alla lampor i rummet tändes” ”alla lampor släktes”. Ja trodde faktiskt att jag skulle bli mördad. Först Måns, sen Viktoria nu var det min tur. Och då hade jag även fått halsbrännan från helvetet OCH tandvärk som jag tagit smärtstillande mot på kvällen så jag var inte så stor halv två i natt kan jag säga. Men jag snyftade inte utan stirrade. Jag låg och stirrade in i kudden och kämpade. Jag tryckte på den brännande punkten precis mellan mina bröst, jag bet ihop tänderna och försökte massera tanden, jag knaprade Rennie, tog värkpiller. Tur kanske att jag hade alla smärtor för det gjorde att jag inte hade tid att fokusera på vem som tänt och släkt i mitt rum.

Nu ska jag åka hem. Jag blir hämtad av en vän om en halvtimme och flyger hem en timme för 250 kronor. Kan inte riktigt släppa det?? Sen ska jag gosa med min lilla skatt resten av helgen. Idag ska jag inte äta kött. För att testa om det kan vara kött som ger mig halsbrännan. Första natten här hade jag ingen halsbränna och den dagen hade jag inte ätit kött.

Jag har haft en underbar resa i Warszawa. Lyckad på alla sätt och givande och kul. Jag kommer nog att åka hit en del i framtiden. Om allt går som det ska blir det företagskickoff hit om nåt år. Man kan ha väldigt kul här. Det är liksom alltid nåt kul som händer. Nu till exempel är det ”Polens miljonärskor” på teve. Alltså som Hollywoodfruar fast de här kvinnorna jobbar och tjänar sina egna pengar. Jag kommer typ att missa flyget på grund av den här serien det är helt sjukt intressant att lyssna och se på den här svinsnygga kvinnan i 40-årsåldern med fem barn och en massa miljoner. Hon är helt fantastiskt! Men Gud hon äter inte kolhydrater… Allt är ekologiskt…Alla äter omelett till frulle…Okej måste dra.

You Might Also Like

 • Lily
  5 oktober, 2013 at 09:30

  Vad heter hotellet du bodde på? Vore jättekul med en Warszawaguide!

 • pia
  5 oktober, 2013 at 09:31

  Jag gillar dig på massa vis men det finns saker vi gör som påverkar andra människor grymt mycket – vi har ett ansvar. Sätt dig in i varför vi inte äter jätteräkor. För vi äter inte jätteräkor, Katrin. Det gör vi bara inte.

 • Susanne
  5 oktober, 2013 at 10:08

  Katrin, det är vitlöken som orsakar halsbrännan! Fast jag tror du snarare har magkatarr… Undvik all vitlök och rå gul och röd lök. Undvik surt, t ex apelsinjuice.

 • Sonja
  5 oktober, 2013 at 12:03

  undvik kaffe, malört, rostad rödlök, wasabi, creps, mandelnöt, rödvin och salsa. Det vet vilken idiot som helst. sen ska du sluta dricka kolsyrat, massera strupen med äppelcidervinäger morgon och kväll och ligga på mage utan kudde hela natten, då blir allt bra. Nej jag skojar bara.

 • Anonym
  5 oktober, 2013 at 12:21

  Nej det gör vi verkligen inte!!!

 • Anonym
  5 oktober, 2013 at 12:30

  Naturskyddsföreningen.se

 • Anonym
  5 oktober, 2013 at 12:42

  Undvilk fett, och stekt kött. Du får sköta dig innan du får magsår.

 • Cornelia
  5 oktober, 2013 at 12:46

  Undvik vitlök och kolsyra.

  Simple as! 😉

  XOXO
  http://Cutelittlethings.se – Stil Shopping & Ungmamma-blogg

 • Anonym
  5 oktober, 2013 at 13:12

  Har hört att de flesta som äter LCHF kost har jättebra tänder. Så inte du verkar det som. Förra året hade du väl inflammation i en kindtand eller vad det var.

 • Pernilla
  5 oktober, 2013 at 13:14

  hej! finns en sjukt bra hostmedicin till barn och vuxna i polen och kostar runt 30kr på apoteket. ”rubital forte” heter den och finns med hallonsmak. otroligt god också nästan så man vill dricka upp hela flaskan;)
  brukar åka till polen på sommaren och vintern då det är lov och unna mig shopping och mat ute på restaurang för en mycket billig peng hehe:) hoppas du har det bra! och lycka till med nya barnet.

 • svalan
  5 oktober, 2013 at 13:30

  Har också problem med halsbränna och sånt (fast jag är inte gravid). Tänkte direkt när jag läste:
  Kväll. Vitlöksfrästa, hårt stekt, kryddat. Big no no när man har de här problemen!

 • Anonym
  5 oktober, 2013 at 13:35

  Du tar väl inte värktabletter som innehåller acetylsalicylsyra. Skall man verkligen undvika om man har problem med magen, halsbränna

 • Anonym
  5 oktober, 2013 at 14:01

  Men Katrin måste väl ändå veta bättre än att äta sådan mat när hon har problem med halsbränna! Jag tror hon driver med oss.

 • Chocochock
  5 oktober, 2013 at 14:13

  Jag har gofikat!
  http://chocochock.se

 • Anna
  5 oktober, 2013 at 15:02

  Visste inte att man kunde få tandvården om man som du inte äter socker el mjölprodukter

 • Anna
  5 oktober, 2013 at 15:03

  (Tandvärk)

 • Frida
  5 oktober, 2013 at 16:09

  Har hört att alhgrens bilar ska hjälpa mot halsbränna.

 • Jeannaz
  5 oktober, 2013 at 19:01

  Min mamma ar polsk, tror det ligger i varat blod att tjana egna pengar och gora det varlden over. Som halv polsk halv svensk anser jag att jag fatt det basta av tva vardar och har redan lyckats jobba ihop mig en egen formogenhet utan alltfor mycket medel trots att jag bara ar en ”liten flicka” i mangas ogon.

 • P
  5 oktober, 2013 at 19:06

  Jasså det har du hört? Så det har bara med lchf att göra då..? Smart!

 • Vallmo
  5 oktober, 2013 at 19:08

  OK.. du har inte funderat på varför Sverige kontrollerar mediciner?

 • mango
  5 oktober, 2013 at 19:11

  Nu skämtar du va? Menar du att du tror att om man inte äter socker så får man inte problem med tänderna? Du kanske ska läsa vad som händer i munnen?!

 • Anonym
  5 oktober, 2013 at 19:27

  Ja och det ligger oxå i blodet att resa till Sverige och lura stackars oskyldiga människor på pengar. Helt utan dåligt samvete.

 • Pernilla
  5 oktober, 2013 at 19:44

  Vad är det för fel på den?

 • liv
  5 oktober, 2013 at 20:31

  Jo, det gör vi. Halstrade med mycket vitlökssmör, din duktrygg.

 • Anonym
  5 oktober, 2013 at 20:48

  Ja skiter man i miljön, och dessa arma stackars människor som bor runt dessa odlingar, så kan man ju äta dem med gott samvete.
  Dumbom!

 • Svenne-banan
  5 oktober, 2013 at 21:15

  Jaså det ligger också i Svensk blod att vara pedofiler och åka till Asiatiska länder och uttnyttja små barn sexuellt?!
  Det ligger i blodet att vara Svensk och deppig? Alla är ni deppiga och svaga? Det just därför alla kommer hit och tar över för att ni är så fucked upp? Snart är vi invandrare som talar?!! Ni ska ägna er år supande och medicinering
  Synd om er

 • Cat
  5 oktober, 2013 at 21:40

  Ligger i blodet??? Haha Generna möjligtvis men INTE i blodet… 😀

 • Åsa
  5 oktober, 2013 at 22:03

  Bor i London sedan 10 år och måste säga att jag har aldrig träffat en lat polack, tvärtom. England skulle inte klara sig utan östeuropeer eftersom de är för okunniga/lata/slarviga för att gör många jobb själva.

 • sandra
  5 oktober, 2013 at 22:12

  Klunka mjölk om du får hallsbränna på natten de hjälpte mig när jag va hög gravid och sov inte rakt utan lätt sittandes ★

 • Julia
  5 oktober, 2013 at 22:48

  Hej Katrin!
  Det verkar som att du har magkatarr och inte halsbränna, magsyrorna får dock dig att tro att det är halsbränna. Undvik alla kryddor och ät bara rent kött ex kokt fisk och kokt kyckling, okryddat. Dessutom bör du äta en gång i timman och tyvärr äta ljust bröd (som jag vet att du inte kommer göra) för att slippa magsyror. Inget stekt!!! Inga kryddor, inte mjölk! Drick thé och vatten, ingen kolsyra och inget syrligt. Det bör gå över, har det alltid gjort för mig iaf 🙂

 • Bu
  5 oktober, 2013 at 23:23

  Tänkte precis samma sak! Skämtar du om jätteräkorna och vill provocera igen? Kolla in naturskyddsföreningens infosnutt på YouTube om du missat den på tv!!! Man äter INTE jätteräkor (om man inte är ett menlöst litet fä som Liv. Liv borde…….ah what’s the point…det kommer alltid finnas Livar i den här världen.)

 • Bu
  5 oktober, 2013 at 23:24

  Hehe…började undra hur det stod till där ett tag 😉

 • .
  5 oktober, 2013 at 23:32

  Därför ni kommer hit och ”tar över” och städar dass menar du? Ja, varsågod. Men kul att du känner att du kan dra nytta av någons misär.

 • zpiach
  5 oktober, 2013 at 23:56

  Men det är också vanligt med blödande och ömmande tandkött vid graviditet, det har med hormoner att göra inte LCHF. Det kallas graviditetsgingivit

 • Anonym
  6 oktober, 2013 at 00:04

  Men Katrin var väl inte gravid föra året?

 • Cat
  6 oktober, 2013 at 00:38

  Ja men nu är det tandvärk hon har …

 • Rogbert
  6 oktober, 2013 at 00:58

  Ännu ett superduperdetlillajagharattsägarymsienfingerborg- intressant inlägg från KZ, asså. Hold it with the ”Men vafför läser du den här bloggen, dårå? och ”Hur tänkte du nu?”, please.

 • Anonym
  6 oktober, 2013 at 07:35

  Katrin skrattar nog gott åt alla goda råd hon får. Hon verkar inte ta dem till sig. Hon driver med er, allt för att få läsare, och tjäna pengar!

 • Carrie
  6 oktober, 2013 at 09:16

  Äta en gång i timmen? Om det är gurka som du gnager på en gång i timmen då kan jag hålla med dig om att det kan vara bra mot halsbränna 🙂

 • T
  6 oktober, 2013 at 11:04

  Då antar jag att du t.ex. aldrig åker varken flyg eller bil?

 • Camilla
  6 oktober, 2013 at 20:14

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • M
  7 oktober, 2013 at 06:58

  Trodde vid hastig blick på rubriken att nu är det slut med Bingo, hade ej blivit förvånad i såfall