Okategoriserade

City Gross

Det är Gross i City Gross som gör att man inte uppfattar företagets storhet enligt mig. Jag har passerat många butiker i mina år och även sagt ”att jag inte handlar på Lidl, City Gross och andra lågpriskedjor”. Till en dag då vi hälsade på våra vänner i Falun som vi ofta gör. Våra vänner handlar bara på City Gross och efter att de förklarat för mig att City Gross is all about närodlat, bra råvaror och hög kvalité ändrade jag min syn på kedjan.

Så gissa om jag är överlycklig över att Cecilia (säljare på lchfklubben.se) har en så fin relation med City Gross samtliga butiker i Sverige. ”Men skämtaru Katrin HUR kan du inte nämna City Gross i din text när du hyllar ICA om hur bra dom är?! City Gross är lika framåt och medvetna som ICA, nu får du skriva om tycker jag!) Så jag skriver om.

Hurra för ICA och City Gross som säljer våra väldigt uppskattade produkter. Produkter som är glutenfria UTAN tillsatt fett. Produkter som är gjorda på frön och nötter och som smakar magi!

Den 10:e april kör vi vår första sampling på City Gross i Bromma så jag utgår från att vi ses där!

You Might Also Like

 • Linn
  26 mars, 2015 at 12:12

  Handlar bara kött på City Gross, för där slaktar dom i butik, färskt och bra. Dessutom inget äckligt vacuumförpackat kött. Även stort utbud av ekologiska varor.

 • Ellen
  26 mars, 2015 at 13:08

  ”Slaktar i butik”??!!!!
  Jomenvisst sörru…. Visar intelligensnivån på detta forumet
  Tycker att det är hedervärt av Coop att rata LCHFklubbens produkter

 • Tanten
  26 mars, 2015 at 14:10

  Men Ellen vilken vrång människa du verkar vara. Är väl inte självklart att man vet skillnad på stycka och slakta oavsett intelligensnivå?
  Du kanske inte har så hög nivå heller eftersom du inte verkar veta hur man väljer bort bloggar och dess kommentarer…

 • Fredrik
  26 mars, 2015 at 15:11

  LIDL har ju varor som är av HÖGRE kvalitet så att inte handla där är ju bara snömos.

 • Frida
  26 mars, 2015 at 16:02

  Ibland får man krypa toll korset Eller hoppa ner från sina höga hästar!! Hahahahja

 • Linn
  26 mars, 2015 at 16:13

  Ellen: jag menade stycka, ber såå mkt om ursäkt för denna felskrivning.

 • petruska
  26 mars, 2015 at 16:30

  Det enda man kan handla på City Gross är kött. Allt annat är skit!!

 • en klick smör
  26 mars, 2015 at 19:24

  Jag har också precis upptäckt city gross. Jag hade samma uppfattning som många andra, att det är låg kvalitet. Jag blev därför väldigt överraskad när jag såg det fina grönsaksutbudet till exempel. Större utbud på kött än Willys också!

 • vilmal93
  26 mars, 2015 at 20:03

  Tycker City Gross har mycket bra varor. Det enda som jag inte köper där är kött. Jag tror att ni har gått på deras reklam om att dom har bästa köttet, men nej, jag håller inte med.Och att dom styckar sitt kött i butiken, betyder ju inte per automatik att köttet är färskt…eller hur?

 • Carro
  26 mars, 2015 at 21:44

  City Gross är bra grejjer! förutom deras skitmärke Favorit. Det har ju länge funnits Era Lchfprodukter på City Gross i Länna!

 • krav
  27 mars, 2015 at 03:56

  stämmer bra att citygross är lågbudget kedja…just därför de tar in ditt lchf 😉 är nötterna i dina produkter krav märkta? annars sveper man ju i sig massvis med mögelgift och annat trevligt som hör lågbuget till…

 • Jennie
  27 mars, 2015 at 07:36

  Oerhört proffsigt och affärsmässigt att använda sin blogg till att hylla de företag som gör som Katrin vill och dissa de som inte köper allt hon säger rakt av.

 • Pernilla
  30 mars, 2015 at 22:13

  Jag ratar city gross efter det att jag insett att de har en matkasse från Viktväktarna. Huuuuu!!!!!