Okategoriserade

Chillar i sängen

Jag ligger och är täppt i näsan. Varje gång som jag blir förkyld så fastnar jag i Otrivin-beroende och så tar det veckor innan jag tar tag i saken. Jag vet ju att jag blir fri bara genom att köra saltvatten med nässköljen men fan det är inte najs så jag skjuter fram det hela tiden och nu ligger jag alltså här och irriterar mig på att jag inte kan andas ordentligt och snart ska jag in och skölja igen. Och grina och snyta och skölja igen.

Jag har surfat i en timme i sängen. Aaaaaskönt och väldigt ovanligt. Jag tycker synd om Gynning. Vad är det för argument som skatteverket kör med egentligen? De säger att hon inte har skrivit sin bok på en resa för att hon lagt ut bilder i bloggen där hon solat och träffat vänner? Det är ju en ruggigt orättvis bedömning tycker jag. Skulle inte ”vanliga” människor som bor i Sverige kunna jobba, sola och träffa vänner samtidigt? Om det är sommar alltså. Det är väl klart att man inte bloggar om sitt jobb hela tiden och om Gynning säger att hon har skrivit på sin bok på den här resan så har hon väl gjort det. Jag menar det har ju kommit ut en bok i handeln sen så det är väl inget att ifrågasätta. Jag tycker att det är konstigt hur Skatteverket bedömer. I alla fall det som jag läser i AB.

Sen läser jag att Charlotte Perrelli är gravid och det tycker jag är kul! Jag blev glad när jag läste det och gick genast in på hennes blogg och kände glädje när jag såg hennes stickor och burkar och allt det där. Jag hoppas att jag också är på smällen snart men alltså nu ska ni få höra. Snubben, ni vet han som skjuter!? Han drar till Halmstad hela helgen för att jobba och vad är det för helg den här helgen då!? Jo men visst fan är det ägglossningshelgen så det blir ju inga barn gjorda här hemma. Eller ska jag be honom lämna säd i en burk, ha ha ha? Kan man göra det? Hur länge håller säd i en burk? Och kan jag skjuta in den själv med hjälp av en spruta? Ha ha ha, skulle en sån sak kunna funka?

You Might Also Like

 • Rebecca
  24 januari, 2013 at 22:00

  Hej 🙂 vi försöker också få ett syskon till. Sambon jobbar borta en del men vi lyckades med ägglossningen så det är bara att hoppas. Funderade på exakt amma som du om man kunde spara sperman några dagar. Googlar men sperman dör ganska omgående när den kommer ut i rumstempetatur. Så det funkar tyvärr inte. Du får följa med han eller vänta in nästa månad.

  Hälsningar Rebecca

 • Rebecca
  24 januari, 2013 at 22:00

  Hej 🙂 vi försöker också få ett syskon till. Sambon jobbar borta en del men vi lyckades med ägglossningen så det är bara att hoppas. Funderade på exakt amma som du om man kunde spara sperman några dagar. Googlade det men sperman dör ganska omgående när den kommer ut i rumstempetatur. Så det funkar tyvärr inte. Du får följa med han eller vänta in nästa månad.

  Hälsningar Rebecca

 • Annarosenqvist
  24 januari, 2013 at 22:02

  Hej

  Har du fått min bok ? Av Bingo.
  Kram Ann

 • Annarosenqvist
  24 januari, 2013 at 22:04

  Anna menar jag…
  Förstås.

  Jag tycker du är toppen…

 • Mia
  24 januari, 2013 at 22:09

  Spermierna klarar sig inte länge i… normal rumsmiljö. Men inne i dig klarar de sig i flera dagar. Se till att han skjuter innan han sticker till Halmstad och så gottar spermierna sig i dig några dagar innan ägget lossar.

 • Malin
  24 januari, 2013 at 22:33

  Säger samma som Mia. Han kan skjuta idag eller imorgon, så kan det med lite tur bli något! 🙂 Good Luck!

 • Lisa
  24 januari, 2013 at 22:56

  Nej, nu jävlar är det dags att sätta stopp för avdragsfusket också! Det ska icke fuskas med varken bidrag eller avdrag. Skattepengar både och ju.

 • Madelene
  24 januari, 2013 at 23:16

  Katrin, du är så rolig så du anar inte. Jag vet inte hur många gånger jag ligger här med min padda (iPad) i mitt knä och skrattar så jag storknar till allt kul du skriver och min kille ber mig att berätta vad det är som är så roligt och så där håller det på så tack för alla skratt!
  Sen vill jag bara kommentera ditt beroende av Otrivin, jag hamnar också alltid där och gick till Apoteket och frågade vad jag skulle göra och då sa apoteksmannen där att jag bara skulle sluta, men, sa jag då, jag kan ju inte andas, nehej, sa han och tyckte inte alls synd om mig, haha, men, sa jag, bara att sluta, sa han. Ett dygn kommer det att ta, sen är du bra och han hade rätt! Ett dygn utan nässpray, sen är du bra ( för den här gången ;)). Lycka till!

 • K
  24 januari, 2013 at 23:41

  Men Katrin!!! Ni ska ligga nu, innan ägglossning! Spermier lever i typ 3 dygn ( vet inte exakt) så se till o lägra mannen bums;))

 • Linda
  25 januari, 2013 at 00:18

  Hej!!!

  Spermierna överlever i fem dygn, så det kan funka ändå:)

 • Linda
  25 januari, 2013 at 00:21

  Ägget har störst chans att bli befruktat om man har samlag från ungefär tre dagar före den dag som man har ägglossning, till en eller två dagar efter den dagen-

 • Emma
  25 januari, 2013 at 00:25

  3 dygn klarar sig spermierna i livmodern. Ägget är brukbart i 24 timmar så det bästa är att ha sex innan själva ägglossningsdagen. Kört på!!

 • Linda
  25 januari, 2013 at 03:24

  Vad kul att ni satsar på en till:-)

 • Cicci
  25 januari, 2013 at 04:00

  Spermier kan leva upp till 3 dagar inuti dig (men utanför äggcellen), så det är värt att prova ha sex någon-några dagar innan ägglossning. Lycka till! 🙂

 • Jessica
  25 januari, 2013 at 08:54

  Hallå ! Se till att dra en snabbis nu innan han sticker så klarar de små simmarna sig inne i dig under helgen och du klarar ägglossningen 🙂
  Tack för en underbar blogg

 • Tina
  25 januari, 2013 at 08:58

  De kan ju leva i upp till 7 dygn i dig, så kör idag! Då hinner de simma runt lite och lägga sig o vänta på rätt ställe;)

 • Tesse
  25 januari, 2013 at 09:13

  MEN!! Spermierna lever faktiskt några dagar där inne i muttski!! Så se bara till att ha sex precis innan han åker 🙂 och direkt när han kommer hem!! Ägget är ”befruktningsbart” upp till ett dygn efter att det släppt. Så även om han är iväg ett par dagar kan det gå 🙂

 • Geli
  25 januari, 2013 at 09:19

  Katrin du är sååååååå jävla cool..
  Älska dig å din blogg…

  Kram/ G

 • Lisa
  25 januari, 2013 at 10:09

  Halllå 🙂
  Tänkte på din näsa…
  Gå till din läkare och säg att di vill ha Desonix utskrivet.
  Funkar bra om man missbrukar nässpray som både du och jag verkar göra…
  Ha det bäst
  // Lisa

 • ulrika
  25 januari, 2013 at 13:11

  Säger som övriga,ha sex ett par dagar före ÄL, tar ibland ngn dag för dom o hitta fram 😉

 • mariab
  25 januari, 2013 at 13:29

  Varför inte bara ge alla egna företagare licens för egen sedeltillverkning? Jag menar vilken resa är inte en jobb-resa? Jag kanske tänker lite på synopsis när jag ligger vid polen alternativt ser något kul som blir en bok i framtiden = research. ”Göra research” är utan undantag bästa skattefuskar-knepet, vem kan kolla vad som är research? Research görs av någon anledning ALDRIG i Ruhr-området eller i någon arktisk post-sovjetisk delstat, en bra research sker enbart på turistorter eller i storstäder. Kan inte vi alla som har möjlighet att jobba hemifrån börja göra jobbet i Florida eller Thailand föresten? Jag är lärare, har en hemsk bunt med 160 tentor att rätta. Varför göra det här hemma i midvinterkölden när jag lika gärna kan dra till Paris eller Florida och låta er övriga skattebetalare stå för min resa? Jag kommer att rätta tentorna på planet eller lite då och då vid polen jag lovar, så jag kan absolut visa upp resultat! Naturligtvis är inte mitt syfte med resan att rätta tentor trots det, (lika lite som Gynning behövde resa till Florida för att kunna skriva sin bok) det är att softa i solen eller shoppa i Paris. Samt att få er att betala för det.

 • Caroline
  25 januari, 2013 at 15:14

  ja skynda som kaniner tills han drar… om ägglossningen kommer först senare så är det ju större chans att få en tjej, har jag hört… eftersom tjejspermierna överlever längre än pojkarna. men pojkarna är snabbare så finns det ett ägg på plats vinner killarna !!! lycka till!!

 • Tess
  25 januari, 2013 at 15:53

  Min barnmorska sa till mig att ville man ha en tjej få skulle man ha sex några dar innan ägglossning. Tjejspermierna kan leva upp till fem dygn. Ville man ha en kille skulle man sexa på klockslaget för ägglossning. Killspermierna är riktigt snabba ihärdiga simmare, tyvärr lever dom inte alls så länge. Så låt Bingo skjuta innan han åker, och sen när han kommer hem för säkerhets skull 🙂

 • SweTex
  25 januari, 2013 at 16:51

  Bra sagt.

 • Linda
  25 januari, 2013 at 18:02

  Håller med:-)

 • Jenny
  25 januari, 2013 at 18:28

  Hejsvejs!
  Vad kul att ni längtar efter fler barn och syskon till Ringo. Har barn i åldrarna 11, 9 och 5. De leker superbra med varandra, älskar varandra, kommer alltid ha varandra!
  Så…lycka till;-)
  mvh Jenny

 • Ada
  25 januari, 2013 at 19:36

  Hahaha, han får lämna säd rätt och slätt… Finns helt enkelt inga andra alternativ!

 • Mellen
  25 januari, 2013 at 20:02

  Hej! Jag började följa din blogg när du var gravid med Ringo och blev fast:-) Jag var själv gravid med mitt första barn och kände igen mig mycket av det du skrev. Allt har gått jättesmidigt och det är så himla roligt och underbart att vara mamma så för 1,5 år sedan bestämde vi oss för att försöka bli med barn igen, men det funkar inte… Det är sååååå himla frustrerande!!! Man tror ju hela tiden att ”den här gången går det” och så blir man superbesviken när mensen kommer. Alla säger att jag ska fötsöka att inte tänka på det, utan bara köra på, men hur lätt är det??? Nu har vi äntligen fått tid till Reproduktionscentrum och jag hoppas att dom kan hjälpa oss. Är evigt tacksam över vår lilla kille men jag skulle så gärna ha en liten bebis till och så vill jag att Calle ska få ett syskon. Jag håller tummar och tår för att det ska funka för er så ni slipper all frustration och besvikelse! Ser fram emot att följa en ny graviditet och hoppas att jag får känna igen mig i min egen igen:-) Kram Mellen

 • tjejmamma
  26 januari, 2013 at 13:14

  Bara att göka på innan han åker!
  Vi höll på som Kaniner på torsdagen för jag skulle vara bortrest hela ägglossningeshelgen, hade ägglossning på lördan eller söndan. så det var flera dagar imellan. men visst tog det! en tös blev det så det där med att tjejspermierna överlever länge och kan invänta ägget stämde för oss iaf! kör på!

 • Camilla
  26 januari, 2013 at 20:05

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • mackie
  27 januari, 2013 at 22:20

  Yepp. det kan man. bara köp en spruta å köra. 🙂
  Det funkar det med!

  lycka till, M

 • Anne
  28 januari, 2013 at 13:34

  Alltså, varför allt detta ”tjat” om ägglossning? Som att man BARA kan bli gravid under ägglossning? Är det för att ni är gamla? Det blir svårare att bli gravid när man är gammal, menar jag..? I skolan fick man ju lära sig att det räcker med att vara inom två meters avstånd från en kille så blir man gravid, oavsett tid på månaden! Det blev också min erfarenhet när jag blev gravid som 15-åring. Misstänker dock att det skulle vara betydligt svårare idag (gammal kärring som man är).