Okategoriserade

Brutal truth

Okej, jag har ont nu. Det är hanterbart men det gör ont i min svank. Ungen rör sig precis hela tiden och ibland lägger han sig på något som inte har någon funktion och ibland lutar han sig på något som gör ont eller är obehagligt. ”Det värsta är när brösten tar emot magen som tar emot låren när man sitter”, sa Sussi idag. Exakt så har jag det nu. Hela jag är som en stoppad korv och jag är klar nu. Hittar inga alvedon hemma så funderar på att ta en av Ringos suppar att köra upp i hålet. Värre saker har man kört…ha ha skoj. Jag tänkte faktiskt på laxerflarrorna som jag fick vid förstoppningen när jag var gravid med Ringo jag lovar…

Jag är en ärlig person det är jag. Ärligare än de flesta förutom min pappa han är snäppet vassare. Därför blir jag väldigt förvånad när folk säger saker som jag inte hade vågat säga högt. Ja men just för att det händer så sällan. Det hände igår. Vi åt middag på Beirut och när jag gick på toaletten passerade jag två män i min ålder. Två stora tjocka män med härkomst från mellanöstern. Ja, jag kan se sånt. ”En pojke hoppas jag”, sa den ena mannen just när jag passerat dem. Jag tog ett steg tillbaka för att fråga ”Hoppas du?” ”Ja, jag hoppas att det blir en pojke”, sa han då. ”Men varför hoppas du det?”, undrade jag. ”Det gör väl alla”, svarade mannen utan att röra en min. Tror han att alla gör det? Alla gör faktiskt inte det, men visst för all del han får tro det och han får säga det rakt ut till en höggravid främmande kvinna. ”Det är en pojke”, sa jag för att jag blev så nyfiken på hans reaktion. ”Aaaaaaa ooooooo grattis grattis!” började nu båda männen samtidigt som de applåderade. Bisarr situation, vad hade de sagt om jag sa att det var en tjej? ”Jag beklagar”, kanske.

You Might Also Like

 • fia
  1 december, 2013 at 18:43

  Och jag kan säga. att jag inte tror på din berättelse om de stora feta männen från mellanöstern!

 • Fredrik
  1 december, 2013 at 18:56

  Och jag tror inte du heter ”Fia” utan
  Muammar Qaddafi.

 • Frida
  1 december, 2013 at 19:02

  Hej.. oj jag har nog snarare upplevt det som tvärtom, alla tror att man vill ha en flicka.. även om man redan har en..

 • jonte
  1 december, 2013 at 19:14

  Men stora feta män från mellanöstern vill ha pojkar. Flickor räknas inte.Det är väl det Katrin vill ha sagt???

 • Anna
  1 december, 2013 at 20:01

  Låter verkligen skitjobbigt att ha så ont. Hoppas det går över fort. Och nu är det inte långt kvar tills förlossningen, håll ut! Kramar

 • Erin
  1 december, 2013 at 20:19

  I Mellanöstern är flickor inte värda något. Och eftersom Sverige överbefolkas av muslimer är det väl den kvinnosynen vi måste leva med. Feministerna kämpar för jämnställdhet och samtidigt stödjer man och skyddar den mest kvinnofientliga religionen som finns i hela världen. Snett.

 • SARA
  1 december, 2013 at 22:11

  Ja alltså pizzabagarn vid oss sa bättre lycka nästa gång när han hörde att vi skulle ha en tjej( som var min dröm), och nu har vi en tjej till i magen 😀

 • Lo
  1 december, 2013 at 22:19

  Vet du vad? Ingen tvingar dig att tro på det!

 • Marie
  1 december, 2013 at 23:07

  Den där va klockren! Mitt i prick!

 • Mrs.M.
  1 december, 2013 at 23:22

  They’re asswipes. All of them.. Jävla gubbar med andra ord. De har liksom inte fattat det här med kvinnor och power – men det kommer. Puss

 • emma
  2 december, 2013 at 03:07

  Där har du allt fel, att få en dotter anses vara den finaste gåvan från gud inom islam.Så kom med något nytt tack. Sen är det OFTAST så¨att män vill ha söner. Som min pappa, han ville alltid ha en son och det fick han efter sina tre döttrar och han var lika glad för oss alla. Och mer jävla religiös än han går det inte att bli så käften era jävla idioter.

 • kjk
  2 december, 2013 at 10:20

  Katrin försöker få oss att hata muslimska män genom detta inlägg och det finns ingen sanning bakom det hela. Tänk på vad hon tycker om sverigedemokraterna. Gå tillbaks och läs eller sök katrin zytomierska sverigedemokraterna på google.

 • Sanna
  2 december, 2013 at 17:43

  Oj, hur menar du nu?
  Kan tala om att min farsa som är från mellanöstern har två brorsor och alla fick bara döttrar, vi är 9 tjejer och dom är hur stolta å lyckliga somhelst, speciellt för att vi är tjejer då det tidigare nästan bara fötts killar.

 • Ann
  2 december, 2013 at 20:17

  +1

 • Madelene
  3 december, 2013 at 11:39

  Du är min Idol Katrin

 • Carin
  3 december, 2013 at 22:20

  Exakt samma sak hände mig i Turkiet när jag var gravid med min andra dotter. En gubbe kom fram och sa ,jag citerar, ”boy or girl”. ”I dont know” svarar jag. ”Mashalla I hope its a boy” säger gubben.
  I Sverige är vi flick tokiga , i de flesta andra länder är pojkhetsen stor.

 • anthropologie shoes
  12 december, 2013 at 13:56

  This really answered my problem, thank you!…