Okategoriserade

Bra LCHF-bloggar!

Det går bra för vår bloggare Linda Lindgren får man säga. Hon börjar ju se helt normalbyggd ut och är inte det härligt! Hon kommer aldrig att gå upp igen det är jag säker på. Hon måste ha det så skönt nu! Bra jobbat, Lida vi är så stolta över dig på LCHFklubben!

20130808-193648.jpg

Vi har fler skitbra bloggar på vår sida har ni sett dem? Här får ni direktlänkar:

Jonas Willmer

Martin Wahlström

Michaela

Amanda

Ida Beckman

Sofie Marklund

Carola

och många fler men jag kan ju inte länka till alla på en gång så vi börjar så här. Ja men jag tänkte att ni (förmodligen flest föräldrarlediga) som inte har så mycket att göra om dagarna kanske vill göra det som jag gör. Och ge mig feedback! Jag tar gärna emot er feedback om våra bloggar på sidan och om det är någon som har tid och lust att utvärdera hela vår sida LCHFklubben.se så mejla mig [email protected] så fixar jag inlog i utbyte mot era synpunkter. Så kan vi jobba ihop.

 

You Might Also Like

 • Lollo
  12 augusti, 2013 at 13:38

  Du är så duktig Katrin och vacker med din gravid mage , och verkar vara en underbar mamma skit i alla deprimerade idioter som gillar att hitta fel hos allt och alla kramar,!!!!

 • Annelie
  12 augusti, 2013 at 13:57

  Jisses, ge mig inspiration för att ta tag i min viktnedgång, måste det av hälsoskäl!har hamnat i en ond cirkel av skitmat , artros, dåligt mående mm mm ,

 • Nillan
  12 augusti, 2013 at 13:58

  Martin Wahlström är min absoluta favorit! Det var t o m han som indirekt fick mig att inspireras att bli medlem i er sekt 😉 Fick fram något ”av misstag” när jag googlade, tror det var hans aprilskämt i år och blev intresserad. Inte av honom förstås, men av hans blogg.

  Jag har inte varit medlem så många dagar, men gillar även Linda Lindgren samt Veronica Lindmans bloggar 🙂

 • anonym
  12 augusti, 2013 at 14:38

  Du får väl betala. Tid är pengar, ingenting är gratis.

 • Nillan
  12 augusti, 2013 at 14:41

  Men herregud det är väl som med i princip allting annat. Allt kostar en slant. Men det är knappast fråga om en förmögenhet och man tvingas inte heller att köpa deras produkter om man inte vill.

  Nåja nu ska jag ut på en skogspromenad. Måste bara få fram 80 kulor för det är vad inträdet i skooogen kostar 😉

 • anonym
  12 augusti, 2013 at 14:57

  Varför skall Katrin inte behöva betala för tjänster. Vad är det för särskilt med henne?

 • Petras familjeliv - med LCHF och träning
  12 augusti, 2013 at 16:08

  Stort Grattis till Linda! Verkligen superbra jobbat!

 • anonym
  12 augusti, 2013 at 18:48

  Är mammaledig, och en av dem som enl dig inte har mycket att göra på dagarna. Men det skall du veta, att du är den sista jag skulle ge feedback. Du dumma människa!

 • Linnéa i Colorado
  12 augusti, 2013 at 19:14

  Alskar Lindas blogg, hon kanns sa himla go och snall.

 • NisseLingon
  12 augusti, 2013 at 19:32

  Det här förklarar en del.
  Ät riktig varierad kost och träna och sluta hålla på med sådant här fjanteri och förstör , vanlig varierad kost har funkat för våra gamla vi har i dag.

  http://www.aftonbladet.se/halsa/article14114530.ab

 • Carrie
  12 augusti, 2013 at 19:40

  Fick senaste numret av mat & hälsa idag. Kul läsning och jävligt snygg är du.

 • m
  12 augusti, 2013 at 20:21

  Håller med, ”lagom” är ju ett väldigt bra ord. Ät naturlig, hemlagad mat med lite av allt.
  Kroppen behöver både fett och kolhydrater, och definitivt frukt och grönt. (OCH själen behöver lite snarr ibland.)

 • Cina
  12 augusti, 2013 at 21:50

  Kära Katrin, jag är 50 år och har vägt 70+ sedan 1992. I våras fick jag nog av att känna mig tjock och bestämde mig för att testa lchf. Har aldrig bantat tidigare och har alltid varit sockerberoende. Åt nyttig mat tillsammans med barnen men även bullar, chips, dip, godis, choklad, coca cola m m på jobbet. När jag började med lchf tror jag min kropp fick en mycket stor överraskning utan allt godis och läsk så jag tappade tretton kilo på åtta veckor. Nu efter drygt tre månader har jag bytt ner mig från storlek 40-42-44 till 36. Jag mår så himla bra och är så glad. Sommaren 2013 har varit extra härlig då jag har kännt mig ”normal” och visat mig i baddräkt för för första gången på många år. Tack för all härlig inspiration du ger i din blogg och i de framträdanden du gör i radio och tv.

 • IDA
  12 augusti, 2013 at 22:00

  UNDRAR EN SAK VAR INNE PÅ PAOWS BLOGG O DÄR STOD DIN MAN O HÖLL OM TVÅ TJEJER PÅ RUMPAN HMMM OKEY ELLER?

 • anonym
  12 augusti, 2013 at 22:28

  Radio och tv??????????????????????

 • Malin
  12 augusti, 2013 at 22:32

  Halleluja

 • Cina
  12 augusti, 2013 at 22:39

  Vad är det du inte förstår Anonym?

 • anonym
  12 augusti, 2013 at 22:49

  Prisad varde Katrin. Amen!

 • 13 augusti, 2013 at 01:17

  Hej allihopa! Man måste alltså inte gå på lchf för att skippa bullar, chips, dip, godis, choklad, coca cola m m. Kroppen behöver allt möjligt men INTE just bullar, chips, dip, godis, choklad, coca cola m m. Skippa bara det så är ni på god väg! Kram från en bröd, pasta, kött, fisk, grönsaks-och fruktälskare som I N T E kör lchf! 🙂

 • Klo
  13 augusti, 2013 at 09:03

  Bingo har förmodligen varit otrogen igen. Har hört lite rykten om det och Katrin är deppig! Men Katrin tycker att man ska tillåta sånt i en relation så allt är nog i sin ordning….

 • Ahmed
  13 augusti, 2013 at 11:00

  Bra jobbat Linda!!! Undrar fortfarannde vad bea är för någet, ingen orkar svara tydligenn dåligt stil ! 🙁

 • Cissi
  13 augusti, 2013 at 14:41

  Jag tycker http://www.kostvagen.se har en suverän blogg om LCHF (fast hon är ju inte hos dig). Hon är kostrådgivare och gravid nu också.

 • anna
  13 augusti, 2013 at 18:38

  Jag har varit hemma i snart 4 år med mina tre barn. Äldsta är 4, mellankillen 2 och yngste 9 mån. Jag har inte mycket hjälp av min man men tycker ändå att det mesta handlar om planering. MEN jag har i regel inte en stund helt för mig själv innan minstingen somnat vid 21-tiden…Så den som tror att en hemmamamma har det lugnt och skönt kan se sig…:;d

 • m
  14 augusti, 2013 at 07:36

  Vet ej, men logiken säger att det kan vara förkortning på bearnaise sås?

 • minlchfresa
  18 augusti, 2013 at 10:12

  Hihi. Vad kul att jag i inspirerade dig, Nillan! Plinga mig på Instagram så att jag kan följa dig 🙂

 • minlchfresa
  18 augusti, 2013 at 10:13

  Tack för länken, Katrin 🙂

  Kram

 • Anna
  4 februari, 2014 at 21:38

  Följ mig gärna på min blogg, där jag delar med mig av min vardag med lchf och träning bla. Gått ned 10 kg på 3 månader hittills 🙂 / Anna

  http://www.annasundin.n.nu/