Okategoriserade

Blondinbella får gå till en psykolog

Jag undrar vilket problem som klassas som störst i Sverige. Det att fler och fler röstar på SD eller att så många tänker på sex när de ser en liten bebispung? Jag har försökt men jag kan verkligen inte se det märkliga i en bebispung, stjärt, penis eller snippa. Hur mycket jag än försöker tänka mig in i en vuxen människas sjuka skalle så kan jag inte förstå hur någon ens kan göra den associationen.

Sen funderar jag lite till och inser att det måste vara så att man har något hemsk att relatera till för att man ska kunna se på något som hemskt. Man kan inte reagera negativt över något som man inte har en negativ koppling till och när jag tänker på det så får jag rysningar i hela min kropp. Jag får rysningar när jag ser på en film som innefattar incest och barnporr också men för mig är det just film och inte verklighet. Precis som mord på film eller prostitution. Fast jag vet att det finns horor som är lyckliga.

Varför brusar Blondinbella upp över en bebispung och genast tänker på sex och smuts med barn? Jag har ingen aning om varför, men att Blondinbella brusar upp så pass mycket att hon länkar till min blogg är allvar. Hon skulle aldrig länka till min blogg om det inte var något som hon verkligen inte kunde motstå och det har inte hänt på flera år. (Jag länkar tillbaka, det var så vi brukade göra på den gamla goda tiden när vi ville boosta vår trafik)

Varför blir Blondinbella, och flera med henne, så upprörda över en bebispung? Vad är det för upplevelser i livet som har ärrat dessa människor? Jag vet inte men det är både sorgligt och förfärligt. I min familj har vi alltid uppskattat nakenhet och hemma hos oss går vi nakna så mycket som det går. Vi dansar nakna, gör helikoptern nakna (inte jag), jag städar naken, lagar mat naken händer också att jag gör.

Jag, och så många med mig, tycker att det är lika naturligt att vara naken som påklädd och kan absolut inte förstå varför man inte kan visa upp ett könsorgan? Sen vet jag att mina barn inte kommer att bry sig om något som jag gör mot dem när de växer upp. Det är ju mina barn! Jag uppfostrar dem. På mitt sätt. Med min syn på saker och ting. Dom kommer att tycka att det var ascoolt att morsan la upp en bild på pungen för att visa farsan att hon vädrar den. Vi kommer förmodligen få ha den som plakat när Rambo tar studenten. Och så kommer vi alla att garva åt hur jävla söt den var då och hur ful den är nu när den är hängig, knottrig och med oranget pubeshår (efter sin far).

Mina föräldrar uppfostrade mig och idag när jag är vuxen har vi fortfarande samma värderingar och åsikter om det mesta. Om man bli uppfostrad av föräldrar som inte skadar en eller utsätter en för hemskheter så tror jag att man växer upp och formas till något ganska så likt sina föräldrar. Växer man upp med en pappa som är dum mot en så är det kanske så att man relaterar nakenhet till otillåten sexuell handling vad vet jag?

Att det finns pedofiler som runkar till min bebis pung… Alltså förlåt mig men jag tror att ni underskattar pedofilerna. Jag tror att pedofiler går igång på små söta flickor i parken som snurrar sitt hår med pekfingret.  En pung har de i spegeln varje dag. Och vill de ha en liten bebispung så kan de googla upp det lika lätt som en liten söt flicka i parken. Alla små söta flickor som ler över hela Facebook, det tror jag är mer ett ämne för en pedofil men VA FAN VET JAG och VA FAN VET NI. De (som jag) som inte har någon erfarenhet av pedofiler vet inte. De av er som har erfarenhet sitter inte och kommenterar på min blogg so I´ll guess we never know och så länge vi lever i ett fritt land och jag får lägga ut bilder på vad jag vill så kommer jag att lägga ut bilder på det som jag anser passande.

ps. Ni kan ringa socialen bäst ni vill, jag är tjenis med dem där och de vet att jag är en utomordentligt perfekt mamma. En som ser på nakenhet som på något befriande och härligt.

You Might Also Like

 • Helena
  3 mars, 2014 at 07:48

  Störd…ggr hundra… Vad har blondinbellas barn med detta att göra?? Uppfostrade dina föräldrar dig till att mobba barn också? Du är inte frisk och inte vuxen i ditt sätt att agera… Utomordentlig mamma??? Not

 • noa
  3 mars, 2014 at 08:02

  Fan vad naiv och dum du är. Du är uppfostrad till att bli en elak människa!!!

 • lillajag
  3 mars, 2014 at 08:03

  Det där resonemanget är så underligt. Alltså so what om någon sitter och runkar till bilder av mitt barn? Klart jag inte gillar tanken, klart jag helst inte tänker tanken alls – men vem skadas egentligen? Det är ju ett ickebrott.

  Så vitt vi vet så sitter folk och leker bukkake med Blondinbellas idolbilder. Lider hon för det?

 • Emelie
  3 mars, 2014 at 08:04

  Du hade mig positiv hela inlägget tills du avslutade med en pik om hennes barn. Kom igen! Lägg ner nu bara, lågt slag.

 • Ivanna
  3 mars, 2014 at 08:05

  Klockrent Katrin, håller fullständigt med dig. Kommenterade blondinbellas blogg men inlägget godkändes inte! Nu är det din tur att publicera miss goody two shoes kulting.

 • M
  3 mars, 2014 at 08:06

  Hur kan man skriva så om någon annans bebis ansikte? Och kalla sig själv vuxen? URSK!

 • Kristina
  3 mars, 2014 at 08:07

  Så jävla bra skrivet!!

 • linnea
  3 mars, 2014 at 08:11

  Åh du är så skön! Du har helt rätt!

 • Katta
  3 mars, 2014 at 08:11

  Du har rätt.

 • Malmö
  3 mars, 2014 at 08:13

  Mja.
  Var det sista om hennes bebis nödvändigt?
  Jag håller med dig om det du skriver i ditt inlägg men varför måste du alltid tappa det på slutet och slänga ur dig nåt jävla fjortistrams?
  Du är inte Dessie/Kissie/Paow, du är för fan Katrin.

 • conny
  3 mars, 2014 at 08:13

  ”Griskulting” Ger du igen nu för vad Rambo har blivit kallad. Hur gammal är du. Du har helt klart en psykisk störning.Trodde du visste något om hur det verkliga livet ser ut. Men tydligen inte!!!

 • Evelinasfina Skönhetsblogg
  3 mars, 2014 at 08:14

  Det känns väl helt normalt att reagera över en sådan sak. Det gjorde jag… Men jag tycker också det är synd att hon länkar till din blogg.

  Det sista du skrev känns dock helt över gränsen. Man måste acceptera att vissa vill vara mer privata.

 • Anna
  3 mars, 2014 at 08:15

  HAHAHAHAHAHA satte morgonkaffet i halsen! Hahahahaha!!!

 • Viktoria
  3 mars, 2014 at 08:17

  Så ledsamt att du avslutar ditt försvar med att angripa hennes oskyldiga barn och att du sjunker till en nivå personangrepp. Jag håller med att man inte ska exponera sina barn på bilder på nätet när de inte kan vara med och bestämma och se konsekvenserna av detta. Du verkar vara en fin och bra mamma till dina barn så fall inte ner på en sådan låg nivå där personangrepp blir syftet.

 • Nathalie
  3 mars, 2014 at 08:17

  Usch usch usch

 • Milla
  3 mars, 2014 at 08:18

  Hahaha, klockrent med den sista kommentaren! Nöff nöff.

 • Karin
  3 mars, 2014 at 08:18

  Antingen spelar du en roll som fullständigt blåst, trångsynt och elak eller så är du helt enkelt helt bortom denna jord dum i huvudet. Hoppas du en dag inser vilken skada du åstadkommit inte bara främlingar som av någon anledning klickat sig in på din blogg utan även dina nära och kära, främst dina barn. Skäms för fan.

 • Kristina
  3 mars, 2014 at 08:21

  Hahaha, griskulting!Jag har faktiskt sett Gillis och han är hur söt som helst, mycket sötare än ditt barn så lägg av och ge dig på andras barn. Jag tycker det är ett moget sätt att inte lägga ut sina barns ansikten på bloggar, utan att de får bestämma själva när de vill det. Du som däremot lägger ut bilder på dina barn, kallar dem kändisbarn och dylikt. Jag tycker du ska tänka dig för vad du skriver om andras barn.

 • Ijda
  3 mars, 2014 at 08:22

  ÄLSKAR DIG 🙂

  Jag har läst din blogg i ca 1 år nu och är en TROGEN LÄSARE!!!
  Jag GARVAR stort till dina inlägg.. Du är så jävla humoristisk & jordnära.. Till skillnad från vissa andra jävla bloggerskor…
  So GO FOR IT Katrine….Du är störtskön hahaha…

  Om lite fler vore som dej, kanske det hade varit liiite enklare i vardagen 😉

  Puss på dej !!!

 • Anna
  3 mars, 2014 at 08:22

  Fyfan vad elakt sagt!!! Du sjunker ju ännu lägre än till hennes nivå när du ger dig på hennes utseende och dessutom hennes sons!

 • Katrin
  3 mars, 2014 at 08:23

  HaHa så jävla bra! TACK för du finns!! Haha

 • Liza
  3 mars, 2014 at 08:24

  Jag tror snarare att det är du som behöver gå till en psykolog katrin, idiot !

 • Josefin
  3 mars, 2014 at 08:27

  Det där sista var väl lite onödigt, ni borde låta bli att blanda in era barn i bråk både du och Blondinbella. För övrigt hållet jag med dig till 100%. Att vara så rädd för nakenhet är ju sorgligt och jag tycker att er familjs inställning till kroppen är klockren. Det finns 100- tals saker som är värre att göra mot sitt barn, t ex som att skriva att man inte är feminist för att man inte hatar sin man och sin son. Som om det skulle ha nåt samband! Äh, Katrin struntar fullständigt i Blondinbellas åsikter och jag likaså. Fortsätt så Katrin!

 • Kristina
  3 mars, 2014 at 08:28

  Vilket dagis surfade jag in på? Kalla ett barn för griskulting… Pinsamt lågt.

 • Milla
  3 mars, 2014 at 08:30

  Hahahah kul 😀 😀

 • S
  3 mars, 2014 at 08:30

  Okay Katrin ar ju den sista som ska uttrycka sig om hurvida nan annans ungar ar fula eller inte!! Bada hennes soner ar allt annat an sota eller vackra. Ser ut som henne fast blek-feta och annu mer tatt mellan ogonen. (De har fatt en vidrig blandning av Katrins och Bingos fulaste drag) Hon ar den SISTA som ska dissa andras ungars utseende!!!!
  Gillis kan inte annat an att va 500 ganger sotare an hennes ungar!

 • Fanny
  3 mars, 2014 at 08:31

  Hur skönt inlägg som helst fram till ps 2! Så onödigt, annars hade du hållt det på ganska vuxen nivå! Nu framstår hon som den vuxne.. Jaja, vet att det är extremt upprörande att bli påhoppad som förälder så förstår din frustration! Vet inte vem av er jag håller med men ditt inlägg var uppfriskande till skillnad från hennes (ja fram till personangreppet). Tror dock blondinbella menar att det är hans kön, han borde få bestämma om det ska visas för en stor del av Sverige, på nätet, tror nog inte hon ser det som något äckligt..

 • Malin
  3 mars, 2014 at 08:31

  Go Katrin! Ha en trevlig och härlig semester!

 • olivia
  3 mars, 2014 at 08:33

  Gör ett videoklipp på youtube. när ni springer omkring nakna därhemma.Gud så intressant. Tur man inte är bekant med er. För då hade man inte velat sätta sig någonstans.Möblerna är väl fulla av SEKRET från alla era öppningar!!

 • Sofia
  3 mars, 2014 at 08:33

  Det sista du skrev om Gillis var väldigt onödigt. Han är bara ett oskyldigt litet barn som inte har nånting med sin mammas handlingar att göra. Hur kan man vara så elak mot ett barn som du är? Usch vad du är en hemsk människa.

 • Ijda
  3 mars, 2014 at 08:35

  hahahah jag döör.

  BLONDINBELLA =
  85 ÅRIG MORAL KÄRRING… SLÄPP LOSS….. MEN HON ÄR FÖR SPÄND FÖR DET…

 • Linda
  3 mars, 2014 at 08:36

  Jag kan hålla med dig till en viss del,alla associerar annorlunda och det var kanske onödigt av Blondinbella att skriva det inlägget. MEN! Hon skrev INGET taskigt om ditt barn… Och jag anser att det är lågt av dig att kommentera hennes barn på det sättet…

 • Milla
  3 mars, 2014 at 08:36

  Katrin… Vet du, jag tycker du kränker din unge grövre genom att inte få skydd när han kissar och bajsar… Lägg dig i skolbarnet land med rumpan uppe och bajsa själv så får du se hur otryggt det är att inte kunna freda sig mot flugor.. Lillemans rumpa stör inte, men vilket intresse har folk att se hur jävla korkat du mammar din son i Thailand.. ? … Omdömeslös är du, sen struntar jag i att ni springer nakna hemma och man får hoppas att dottern i huset oxå uppfostras i ditt sätt att tänka, annars generas hon på ett mycket fult och egoistiskt sätt.,, sen en känga åt din mor och far som haft fullt upp och lära dig springa naken, men tydligen glömde lära dig empati, sympati och framförallt missade att lära dig att man INTE skall mobba barn… För mig är du bara nån jag glor på ibland då man behöver inse att man själv inte är en idiot…

 • emma
  3 mars, 2014 at 08:37

  hahahah helt rätt

 • Sofia
  3 mars, 2014 at 08:37

  Amen!

 • Jessica
  3 mars, 2014 at 08:39

  Dagens bästa! Håller med dig fullt ut. Att sexualisera barn är sjukt. Så varför väljer ”normala” människor att göra det hela tiden?! En liten pung…? Äh. Pungar och snoppar ser man ju överallt. No big deal. Du är bäst Katrin!

 • Sofia
  3 mars, 2014 at 08:39

  Bella är minst lika störd hon.

  Att visa bilden var fel men att Bella länkar den på sin blogg visar vilken idiot hon själv är!

 • eva
  3 mars, 2014 at 08:39

  Så trodde jag också länge. Men inser nu att så inte är fallet!

 • Ida
  3 mars, 2014 at 08:41

  Håller med Katrin!!! Alla ni otroligt oroliga föräldrar. Tänk på alla som torkar ert lilla barns underliv på förskolan. Litar ni på dem? Utdrag från brottsregistret visst men nån gång måste vara den första eller hur??
  Hårt men har vi inställning att alla är pedofiler kan vi inte lita på någon. Inte på personalen i ”leken” på Ikea,simskoleläraren,förskolepersonalen, ledaren på bamseklubben mm.
  Vi kan inte gå runt att vara rädda, ibland måste vi lita på människor. Jätte hårt jag vet! Jag är en hönsmamma. Jag oroar mig för att mina barn ska drunkna (hade aldrig lämnat mina barn på badkalas) , bli påkörda (håller handen på parkeringar, inte gå fritt) , ja kort och gott att de ska försvinna eller dö från mig. Men jag måste lita på mina barn och även andra annars hade jag inte kunnat lämna de till skola eller förskola ens.

 • Carrie
  3 mars, 2014 at 08:41

  Kan inte stödja den här bloggen längre. Jag har gillat att Katrin inte fjäskar för alla som många andra bloggisar gör men att hon ger sig på ett litet barns utseende är vidrigt och det blir därför otänkbart för mig att fortsätta läsa här. Att hon beter sig på samma sätt som en del av hennes störda läsare är beklämmande. Tack för den här tiden det har varit kul att läsa här men där gick gränsen för mig.

 • Ijda
  3 mars, 2014 at 08:42

  Tyck vad du vill MEN att ge sig på att kritisera utseendet på ett litet barn är så lågt så det finns inte. Skärpning!

 • Hanna
  3 mars, 2014 at 08:43

  Bra skrivet Katrin! Jag är så jävla trött på pretto-grisbella! Och ni som tycker att Katrin är omogen för det sista hon skrev i inlägget. Vafan! Jag hade också lackat ur om någon skrev att jag var en dålig mamma…. hade nog kontrat med en ännu värre salva än att Bellas bäbis ser ut som en griskulting! Blondinbella är sjukt korkad, helt oallmänbildad, en jävla minitant på 22 år som är så egocentrerad och oödmjuk att man blir mörkrädd!

 • Michaela
  3 mars, 2014 at 08:44

  Pinsamt skrivet!!! Och snälla blanda inte in era barn!!!! Ni är för F..N vuxna??? Att du valt att blogga och publicerar bilder på dig själv är en annan sak. Men du kan inte på allvar mena att du med 100 procent vet att ditt barn kommer tycka det är okej att du lagt upp en pung bild.

  Sorligt!!!

 • Anna
  3 mars, 2014 at 08:46

  Fruktansvärt lågt att säga så om Isabellas och Odds son. Fy fan vilken människa du är! Och du kallar dig för en förebild och en god mor när du går till personangrepp mot någons barn? Du är ju helt sjuk i huvudet. Väx upp för fan och lär dig att man inte säger vad som helst till någon annan bara för att man är sur eller som i ditt fall helt psykotisk.

 • Sara
  3 mars, 2014 at 08:49

  JAG STORDIGGAR DIG, KATRIN!!

  Du är underbar. Håller helt med dig. Jag läser både din och blondinbellas blogg och idag gick jag in på hennes först och såg vad hon skrev om dig. Undrar vad som hände henne som får henne att associera så hemskt.

 • isa
  3 mars, 2014 at 08:50

  Här är tydligen många ungdomar som HEJAR på dig. Du kunde vara deras morsa.Men att kalla en liten bebis för ”griskulting” nej, nej………………

 • Christina
  3 mars, 2014 at 08:53

  Vad du tror om pedofiler spelar väl knappast någon roll. Fakta är en annan sak. Man kan vara kunnig utan att själv ha upplevt något sexuellt som barn. Det handlar om kunskap vet du. Gör om gör rätt !!!!!!

 • s
  3 mars, 2014 at 08:53

  Haha läser igenom kommentarerna nu.
  Verkar som att alla håller med dig om vad du skriver om Blondinbella men sen så händer nått att alla kommentarer handlar om nöff-nöff-barnet? hahahhaa Tyckte det var en rolig kommentar, Blondinbella ska passa sig för Katrin. Hon har en självdistans, självförtroende kombinerat med sarkasm och is (när hon vill)! Älskar det. Underbar och härlig människa hahahhaha.

 • cia
  3 mars, 2014 at 08:55

  Mitt i prick!!!

 • Malin
  3 mars, 2014 at 08:57

  Den va bra i mott Blondinbella . ha jag hon visar ju inte sitt barn så man kan ju börja undra . Om han är missbildad eller något .

 • Johanna
  3 mars, 2014 at 08:58

  Så härligt att läsa!! Håller fullständigt med, att folk brusar upp sig för en pung? Min son satt på en tidning i somras och fick avtryck på tidningen på rumpan! Jag publicerade både på insta och fb för hans pappa skulle få se bår vandrande tidning

 • Gunilla
  3 mars, 2014 at 09:00

  Du har helt rätt Katrin. Kram på dig 🙂

 • l.
  3 mars, 2014 at 09:00

  Fattar inte varför alla skriver att Katrin KRITISERAR barnets utseende? gör hon inte alls det, hon bara driver med Blondinbella. hon har inte sett barnet, och barnet kan inte ta illa upp.

  katrin är underbar.

  nöff.

 • Disa
  3 mars, 2014 at 09:03

  Du har helt rätt! Naket är naturligt!

 • josse
  3 mars, 2014 at 09:03

  Löjligt hur folk kan brusa upp över så löjliga saker!
  Det finns bättre saker att lägga tid på.

  Ni är personer som inte ser längre än näsan, stackare.

 • Soph
  3 mars, 2014 at 09:09

  You have major mental issues…

 • alexandra
  3 mars, 2014 at 09:13

  Hur kan du skriva så om barn? Blir ledsen och rädd…. Tur att ungarna inte kan läsa ännu… detta kan ju ge ärr för livet….

 • minna
  3 mars, 2014 at 09:13

  Katrin är avundsjuk på blondinbella för att hon är UNG och vacker.Och att hon själv är en halvgammal häxa, som kallar en liten bebis för griskulting!!!

 • Therese
  3 mars, 2014 at 09:17

  Ja jag håller med dig Katrin om att pungar och rumpor är helt naturligt men det jag inte förstår är varför du har behov av att lägga ut bilder på dina barns underliv på din blogg. Jag tänker inte främst på pedofiler utan på att barnen inte själva har något att säga till om. Visst Rambo förstår inte men han ligger där utblottad och oskyldig , men du knäpper ett kort som du sedan laddar upp på nätet för hela världen att se. Varför? Finns det någon anledning att göra så? Visst är det gulligt med en liten rumpa och pung men du kan väl nöja dig med att själv titta på bilderna och visa släkten. Som plakat på en studentskylt är också helt okej men varför ska bilder på dina barns underliv florera över hela internet? Vad är meningen? Vad får du ut av det? Och att ge sig på bellas lille son är så jävla ruttet. Du är sjuk i huvudet som uttalar dig så om ett oskyldigt barn. Hon skrev inget nedvärderande om Rambo medan du visar ditt sanna sviniga jag. Fy fan för dig. Du är vidrig.

 • Frida
  3 mars, 2014 at 09:18

  Tyckte det var så roligt att läsa det här inlägget! Du är grym! 🙂

 • betty
  3 mars, 2014 at 09:21

  Trodde inte att det var så många TONÅRINGAR som läste Katrins blogg. Vad har de för intressa av att läsa en 37 årings blogg??

 • Emily
  3 mars, 2014 at 09:28

  Du är bäst Katrin och du är en underbart grym mamma absolut min förebild

 • Josse
  3 mars, 2014 at 09:31

  Hahaha jag dööör av skratt. Att blondinbellas barn ser ut som en griskulting, så jävla kul!!
  Du gjorde min dag Katrin!

  Sen ni som tycker Katrin är en hemska människa som hoppar på bb:s barn, ta det inte så seriöst!! Och till alla er som tycker det är en hemsk bild, vem bryr sig, har ni aldrig sett ett naket barn?!?
  Det är ni som är äckliga!

 • inga
  3 mars, 2014 at 09:31

  BRA SKRIVET!!!

 • sofia
  3 mars, 2014 at 09:32

  håller med!!

 • Linn
  3 mars, 2014 at 09:33

  Du är grym Katrin! Isabella är otroligt pryd det vet vi alla. Kan inte tänka mig att hon och Odd går runt nakna hemma till exempel. Nakenhet är naturligt, om någon förknippar en oskyldig bild på ett bebiskönsorgan med sex är den personen sjuk.

 • Lo
  3 mars, 2014 at 09:35

  Så jävla bra skrivet! Palla blindinbella!

 • Jennifer
  3 mars, 2014 at 09:37

  Håller helt med sig Katrin!! Lite nakenhet har aldrig skadat och att vara naken är fullt naturligt och ingen på denna jord kan stoppa nakenhet!!

  När Blondinbella skrev ut att hon en dag stod i duschen i naken o att hundrastaren kom in (eller vem det nu var) är inte det lika illa? Då är ju hon också naken och har visat sig naken för någon annan. Men det är det ingen skam över, en vuxen kropp som är fullt utvecklad är inte lika farligt som en bebisrumpa o pung??

  Blondinbella var någon jag brukade se upp till men hon har sjunkit rejält i mina ögon, slänger ur sig så dumma saker, kanske daga att försöka ta kontroll över hormonerna?

  Jag va naken när jag va liten, det fanns kort på mig där jag va naken som visades för människor jag intekänner och som satt på mammas kontor (arbetskollegan kanske var pedofil? Det vet vi inte?)och jag har då inte tagit någon skada av att jag vart naken när jag va liten så att andra kunde se!!

 • loppan
  3 mars, 2014 at 09:37

  Hålller med alltihop. Det sistnämnda var väl sådär va… men va tusan, hade någon flugit på min son biter jag tillbaka dubbelt så hårt. Lejonmamma!

 • cilla
  3 mars, 2014 at 09:38

  WORD

 • P
  3 mars, 2014 at 09:41

  Som jag väntat på din respons! Jag kan inte hjälpa att jag håller med dig då jag inte kan ta Löwengrip på allvar överhuvudtaget. Du må vara väldigt rak och säga saker som svider lite, men du visar iaf var du står. Var Isabella står i frågor beror på dagsformen. Vem vet, om ett år kanske hon publicerar likadana bilder och dementerar fullständigt vad hon sagt nu. Liksom med hennes ätstörningar, att hon blivit mobbad, hennes relation med sin far samt hennes syn på feminismen. Exemplen står på kö!

 • Jennifer
  3 mars, 2014 at 09:43

  Ok…Katrin får inte uttrycka sig om andras barn men tydligen har du någon egenrätt till det?? Tänk efter lite innan du skriver människa för nu framstår du bara som dum!

 • Daniela
  3 mars, 2014 at 09:43

  Tycker du skrev hela inlägget och motiverade dina åsikter riktigt bra, och var positivt överraskad (läser din blogg första gången nu) tills sista meningen.. Så onödigt att skriva så om någon annans barn.

 • bea
  3 mars, 2014 at 09:44

  Är du verkligen 37 år och kallar en liten bebis för griskulting, Du är hemsk. Du kunde varit min mamma, USCH!!!

 • Tyra
  3 mars, 2014 at 09:45

  Kolla på instagram bara omogna tonåringar som försvarar hennes sjuka behov av att sprida bilder av sina barns underliv över världen.

 • Josefine
  3 mars, 2014 at 09:47

  Det finns väll något som heter sms och mms att skicka om man vill visa för pappan?

 • Mia
  3 mars, 2014 at 09:48

  Hahahhah!! Jag döööör! ”sekret från alla era öppningar”! hahhahah.. du kanske borde gå till en mottagning för att kolla upp allt ditt sekret om det nu flyter ut från alla din hål?? hahah!

 • Jenny
  3 mars, 2014 at 09:48

  Asså jag vet inte om det känns helt okej att seja en så taskig grej om hennes bebis, å andra sidan lär det inte skada nån av dom eftersom det inte är sant och du har aldrig sett ungen..

 • Nina
  3 mars, 2014 at 09:51

  Tack för att du tog bort det sista.

 • Fia
  3 mars, 2014 at 09:53

  Håller med, likadana båda två. Otroligt. Sorgligt.

 • c
  3 mars, 2014 at 09:55

  Du har rätt.

  (Och kultingar är rätt söta, kan jag upplysa om.)

 • Emma
  3 mars, 2014 at 09:55

  Omg blir fan mörkrädd när man läser folks kommentarer.. Vart e samhället på vägen undrar ju jag då ??? Förstår inte hur ni kan tycka det är stötande med bebishud?? Gulligare bild får man leta efter. Pedofiler finns överallt ska man undvika dem så får man nog låsa in sig eller ännu värre inte skaffa barn. Men förstår inte hur det kan blandas in i denna söta bebisstjärt. Sjuka människor..

 • Fia
  3 mars, 2014 at 09:58

  Jo, men måste hela världen få se pojkens röv och pung? Nej…tror och tycker inte det.

 • Edith
  3 mars, 2014 at 09:58

  JUST DÄRFÖR bör man som mamma tänka två gånger innan man lägger upp privata bilder på de stackars barnen på nätet!

 • siri
  3 mars, 2014 at 10:00

  Nu har jag läst det här inlägget 5 ggr och jag fattar fortfarande inte

 • Monica
  3 mars, 2014 at 10:02

  Samma sak här. Mitt inlägg kom inte heller med. Jag skrev bl a att jag tyckte det var dålig stil av henne att försöka tjäna pengar (få en massa kommentarer) på att smutskasta en bloggkollega och att jag tror att hon själv kommer att förlora på detta och att Katrin vinner ytterligare bloggläsare.

  Fy f*n vad arg jag blir när jag tänker på vad Blondinbella gjort. Hon har verkligen gjort bort sig. Hur kan hon vilja tjäna pengar på att prata skit om sina bloggkollegor? Snacka om smutsiga pengar. Fattar ni, först gör hon allt för att kränka Katrin sedan är hon så j***a feg så att hon sorterar bort kritiska kommentarer hon fått.

 • Katarina
  3 mars, 2014 at 10:03

  Jag håller med dig i sak Katrin, dock har du inte så god insikt i pedofilers sjuka sinne. Det finns dessvärre minst lika många som triggas av en babypung liksom (söta) flickor som tvinnar sitt hår i parken. Det finns massor av män som tycker om att våldföra sig på små bebispojkar. Tyvärr är detta verkligheten. När du växte upp såg verkligheten annorlunda ut. Sedan håller jag mig dig avseende nakenheten pga att jag inte heller är sjuk. Vi måste dock värna om våra barn och deras integritet.

 • siri
  3 mars, 2014 at 10:03

  BB är säker inte prydd i verkliheten bara i sitt perfekta lilla bloggliv.
  Hon är säker det snuskigaste av oss alla.

 • josefin
  3 mars, 2014 at 10:09

  Håller helt med dig Katrin! du är så jävla härlig

 • S
  3 mars, 2014 at 10:14

  Men varför uttrycker du dig så jävla hemskt om Katrins barn då? Är du en vidrig människa?

 • Heidi
  3 mars, 2014 at 10:14

  Hvis du synes nakenhet er så naturlig, og at det å legge ut nakenbilder av ungene dine ikke er noe de kommer til å synes er kjipt senere, hvorfor legger du ikke ut nakenbilder av deg selv også? Det er lett å bare bestemme at noe SKAL være greit for ungene dine, men du gjør det ikke selv, fordi du vet at DU vil ikke ha nakenbilde av deg selv på nettet.

 • Tyra
  3 mars, 2014 at 10:17

  Alltså snälla nu får du ge dig! Blondinbellas pappas uppfostran har inget med detta att göra! Att lägga upp en sådan bild på sitt barn är SJUKT. För det första så tror jag inte att dina barn kommer skratta åt detta när dom blir äldre, det är ju bara sjukt sagt. Och för det andra, det räcker inte med att du har lagt upp bilden för alla dina läsare du ska även ha den som studentplakat?! Jag vet inte om det var driv eller inte. Men om du nu tycker det är så okej med naken bilder så ta bilder på dig själv och lägg ut så får dina barn avgöra när dom blir äldre hur dom vill göra.

 • carro
  3 mars, 2014 at 10:18

  Hehe!!! Bra skrivit Katrin. Go Goo Goo 🙂

 • Tyra
  3 mars, 2014 at 10:20

  Katrin har inte skrivit om blondinbellas barn!!

  Tummarna upp för dig Katrin!
  Jag har läst blondinbellas blogg förut men hon förlorade en läsare nu och du fick en, tack för en ärlig blogg där allt inte är glorificerat!

 • Tyra
  3 mars, 2014 at 10:21

  Är det ingen som tänker på att en griskullting är söta?

 • Tyra
  3 mars, 2014 at 10:30

  Katrin helt ärligt hur dum får man bli Det är 2014 nu. Välkommen till verkligheten. Du är 37 år. På tiden att du växer upp från din Östermalms bubbla!!

 • jolly
  3 mars, 2014 at 10:39

  Tonåringarna tycker du är COOOOOL , så KUUUUUL Katrin. Nu kan du känna dig ung igen. HEJA HEJA HEJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Jenny
  3 mars, 2014 at 10:40

  Du försöker nu med ”anfall är bästa försvar” och manipulerande psykologi (det är de som reagerar negativt som är skadade och sjuka etc , ni måste ha haft en dålig uppfostran och bla bla)…. Men nej!! Det funkar INTE på mig. Jag har aldrig låtit mig luras av psykopater/sociopater. Ni får fladdra runt nakna hur mycket ni vill hemma men en bild sådan här bild på ungen ger du fan i att lägga ut!!! Hoppas socionomerna i Stockholm är människor nog att se igenom ditt manipulativa sätt också.

 • Sandra.H
  3 mars, 2014 at 10:43

  Där slog du hammaren på spiken. Riktigt bra skrivet Katrin!

 • Louise
  3 mars, 2014 at 10:46

  Att du skrev att Blondinbella inte visar sin son för att han ser ut som en griskulting, och sen TAR DU BORT det när folk reagerade även mot det, visar ju bara hur instabil och störd du är. Stackars barn.

 • Joanna
  3 mars, 2014 at 10:46

  Du har inte barn va?

 • Linna
  3 mars, 2014 at 10:47

  Katrin, du får fakturera Blondinbella för att hon använt din bild på Rambo utan lov.

 • Anamaria
  3 mars, 2014 at 10:48

  Idiot.

 • Caroline
  3 mars, 2014 at 10:49

  Har alltid gillat dig Katrin, men nu älskar jag dig! Såjävla rätt du är! Tack för att du vågar stå för allt som inte bara glittrar och skimrar i livet! Alltid en boost för ens egen småbarnsmammasjälvförtroende att gå in och läsa här!

 • Lotta
  3 mars, 2014 at 10:50

  Att ni som vuxna går omkring nakna och kanske väljer att lägga ut bilder på er själva på nätet är väl en sak. Men ett litet barn som inte har någon möjlighet att säga nej är idiotiskt.
  Du säger att dina barn inte kommer att bry sig då de blir vuxna. Det kan du aldrig veta! Ingen vet hur en annan människa reagerar i olika situationer. Man tror att man vet men det gör man inte.
  Jag tycker synd om dina barn. Du bäddar verkligen för att de ska bli mobbade i skolan. Men än är det inte försent att lägga om stil när det gäller publicering av bilder på dina barn. För dina barns framtid, tänk på vilka bilder du lägger ut på nätet av dina barn.

 • griskulting
  3 mars, 2014 at 10:51

  Hm, tillåter Bingo verkligen att du lägger ut såna här generande bilder på hans son verkligen? Kan inte förstå hur någon man i hela världen vill vara tillsammans med en sån omogen kvinna som gillar att göra narr av sitt barn. Ja! Barnet kan visst få skämmas i framtiden, har själv erfarenhet av kränkande föräldrar. Idag pratar jag överhuvud taget inte med dom. Skärp er!

 • Eva
  3 mars, 2014 at 10:52

  Hon har tagit bort det.

 • Anna
  3 mars, 2014 at 10:55

  Katrin!
  Det är så klart inget fel med nakenhet. MEN – det finns något som heter integritet. Rambo kan inte välja. Tror du han hade sagt ”ja visst” till att du publicerar en bild på hans könsorgan om han hade KUNNAT ta ställning till det? Vill du publicera en bild på ditt underliv? Vill Bingo det? Hur tänker du kring Storebror?
  Sen finns ju även pedofiler som tänder på små pojkar. Alla pedofiler gillar inte flickor. Och tyvärr vet vi att en del internetgalningar använder andras semesterbilder till sexuella ändamål.
  Du är nog klok nog att förstå allt detta. Tänk på Rambo och se honom som en person med känslor och integritet. Kram

 • pelle
  3 mars, 2014 at 10:55

  Jo då, men inte bara visande röv och pung på internet, Till allmän beskådan!

 • Ann
  3 mars, 2014 at 10:57

  Katrin nämner inte Blondinbellas barn, Blondinbella däremot nämner Katrins barn.

 • Juliana
  3 mars, 2014 at 11:00

  Helt rätt! Bra skrivet av dig Katrin. Blondinbella tror ju att hon vet och kan allt om barn för att hon har blivit mamma. Är själv en mamma men inte går jag runt och dömer andra mammor. Naket är fint, gulligt och underbart!

 • Maria
  3 mars, 2014 at 11:00

  Exakt! Behöver någon en psykolog så är det Katrin.

 • Ida
  3 mars, 2014 at 11:01

  Vem har påstått att griskultingar inte är söta? Och hur mycket får Gillis bestämma själv egentligen? Han ska få välja själv om han vill synas i bloggen, men ändå läggs hans namn ut, och det berättas om minsta steg han tar. Han ska bara kläs i ”killkläder” och ha på sig ”killfärger”.Samt att han ska döpas, vilket betyder att han automatiskt tillhör den krisyna tron.. Katrin visar stolt upp sina barn, medans Blondinbella gömmer Gillis ansikte för att skapa spänning och få mer läsare!

 • Karin
  3 mars, 2014 at 11:05

  De socialsekreterare på Östermalms stadsdelsförvaltning som går på Katrins snack om att det är fullkomligt normalt att lägga ut en bild på sitt barns underliv borde säga upp sig/få omedelbart avsked.

 • maria
  3 mars, 2014 at 11:09

  Respektera att även små barn är människor med rättigheter, och inte någon ägodel som man kan
  utnyttja för egen vinning och göra vad man vill med.

 • Anna
  3 mars, 2014 at 11:09

  Oj,oj,oj vad ni har boostat varandra med klick nu, du och BB! Riktigt bra affärsidé måste jag säga! Vem av er ska nu lägga upp någon smaskig kroppsdel för att fortsätta tjäna klick? Glöm inte länka till varandra!

 • dave
  3 mars, 2014 at 11:10

  Varför FLÄKER du inte upp ditt eget underliv på nätet, istället för stackars Rambos.

 • lina
  3 mars, 2014 at 11:12

  Kan man anmäla henne till soc pga bilden? Skulle gärna se att det blev följder för Katrin när hon gör så här mot sitt barn.

 • dave
  3 mars, 2014 at 11:13

  Varför FLÄKER du inte upp ditt eget underliv på nätet, istället för stackars Rambos.

 • moa
  3 mars, 2014 at 11:17

  Såklart naket är naturligt, naturligare får du leta efter.
  MEN är det så jävla naturligt att lägga ut såna bilder internet!? Då blev det plötsligt väldigt onaturligt enligt min mening. Och det där med griskulting, dom är ohyggligt söta. Spec om man jämför med vissa andra barn som ser ut som road-kills, inget barn nämnt meeeeeeeeeen ah..

 • bina
  3 mars, 2014 at 11:19

  Ja fan vad äckligt, Utnyttja sina barn. Som inte har någon talan. Men kan man tjäna pengar på dem så OK!!!

 • Lina
  3 mars, 2014 at 11:22

  Jag tycker att fotot på ditt barn är otroligt gulligt och fint, men jag ser det även från ett annat perspektiv. Jag arbetar med bl.a. pedofiler och har genom mitt arbete fått gå på en föreläsning med chefen för polisens IT-sektion, den sektion som utreder sexuella övergrepp på barn som fotas/filmas och läggs upp på internet (barnpornografi). Har man sett och hört hur verkligheten ser ut när det gäller detta så vet jag av egen erfarenhet att man tänker efter ett varv till innan man lägger upp bilder på sina egna eller andras barn på bloggar, Facebook, Instagram eller andra sociala medier (detta gäller inte bara bilder på nakna barn). Nakenhet ÄR naturligt och vackert, men ska det verkligen vara naturligt att lägga upp det till allmän beskådan?

 • lina
  3 mars, 2014 at 11:23

  Va fan! Har Katrin fegat ur och raderat om griskultingen? Moget!

 • Elina
  3 mars, 2014 at 11:23

  ”Sen vet jag att mina barn inte kommer att bry sig om något som jag gör mot dem när de växer upp.”
  Du kan tro men inte veta.

 • Afroviking
  3 mars, 2014 at 11:23

  Kul att folk i alla fall använder sociala medier / bloggar till att driva lite intressanta samhällsdebatter!

 • lillajag
  3 mars, 2014 at 11:25

  Jag har två egna barn. Förstår inte grejen. Klart jag inte vill tänka på hur någon ser på bilder på dom och runkar, men om någon nu gör det – hur skadas vi av det?

 • lina
  3 mars, 2014 at 11:25

  Visades den bilden upp på internet Skrevade du med benen, så man kunde se din fitta? Nej det tror jag inte!

 • Sofie
  3 mars, 2014 at 11:31

  Ni borde byta läsare du o blondinen. Nästan alla hennes läsare tycker hon gjort något obotligt korkat o att du har den friska synen på det hela medan de flesta av dina korkade läsare är just korkade. Misstänker att de flesta kloka läsare inte ens orkar kommentera. Så då hör jag väl till den korkade skaran då *suck*
  Nä men skämt o sido. Heja Katrin! Hade jag varit bebis hade du gärna fått vara min mamma. All kärlek till dig o familjen för er sunda syn på livet!

 • dave
  3 mars, 2014 at 11:31

  Förlåt kommentaren hamnade fel.

 • Ak
  3 mars, 2014 at 11:36

  Man legger ikke ut nakenbilder av sine barn, sånn er det bare. Punktum.

 • julskinkan
  3 mars, 2014 at 11:36

  MEN VAR FAN TOG GRISKULTINGEN VÄGEN- HAR DEN RYMT. Men det är långt till jul!!!

 • jejje
  3 mars, 2014 at 11:39

  du har såååå rätt! GO KATRIN!

 • vinnie
  3 mars, 2014 at 11:40

  Skrevade du på benen så man såg din fitta. Visades bilden på nätet. Nej det tror jag inte!

 • isabelle
  3 mars, 2014 at 11:40

  Vet du ens vad psykos är? Jag avskyr människor som missbrukar ordet psykos/psykiska störningar och allt vad det är i bloggar och kommentarer, hade Katrin varit psykotisk så hade hon inte skrivit på bloggen ! Skriv va fan ni vill, men använd inte ord som ni inte vet vad dom betyder !

 • Emma
  3 mars, 2014 at 11:44

  Min kommentar fick inte heller synas och den var inte elak. Enbart ifråga satt Hur BB tänkte med inlägget. Dåligt att BB inte vågar stå för vad hob skriver hela vägen.

 • anna
  3 mars, 2014 at 11:46

  FY va äckligt du är ”Fia” som väljer att fokusera på lille pojkens rumpa och pung!!

 • Anna
  3 mars, 2014 at 11:51

  LINA, du har uppenbarligen väldigt lite att göra.. och otroligt mycket fritid. ”Kan man anmäla henne till soc på grund av bilden” .. suck.. skaffa dig ett eget liv att sköta om istället.

 • babe
  3 mars, 2014 at 11:55

  Godkände Bingo att du la ut bilden. I så fall passar ni bra i hop.Lika dumma bada två!!!!!!

 • Alexandra
  3 mars, 2014 at 11:55

  hahahahahahaha, jag döör! Denna kommentaren gjorde ju fan min dag, så skön. Hahahahah

 • Linn
  3 mars, 2014 at 11:55

  Men för i helvete, få inte för dig att slösa på skattepengar (vilket arbetet i och med en inkommen anmälan till socialtjänsten medför) för att du får moralpanik över en bild på ett naket barn. Det finns inget med att publicera en bild på sin tvåmånaders naken som bevisar bristande föräldraskap eller lagbrott. Skärp dig!

 • Johanna
  3 mars, 2014 at 12:01

  Nej, man är inte ”ärrad” om man reagerar när du fläker ut din sons underliv på internet. Man är en fullkomligt sund och vettig människa. Du får babbla och försöka manipulera hur mycket du vill om att naket är naturligt osv, man lägger ändå inte ut en sådan här bild på sitt barn. Det är STÖRT! En förälder som inte respekterar sitt barns integritet är olämplig. Dags för socialsekreterarna att göra sitt jobb för Rambos skull nu.

 • Sofie
  3 mars, 2014 at 12:09

  Du tog orden ur min mun! Helt rätt katten! Du är bäst. Helt jävla underbar.

 • Jennifer
  3 mars, 2014 at 12:09

  Tycker Katrin har en ganska sund syn på det hela. Blondinbella är en nolla.

 • Erfarenhet
  3 mars, 2014 at 12:10

  Jodå. Visst finns det dom med erfarenhet av pedofiler som har skrivit på din blogg. Jag har (tyvärr) erfarenhet och jag har skrivit vid tidigare tillfälle. Skrev då en del om just hur de funkar. Är inte direkt som din bild av det, om jag säger så.

 • Nejra
  3 mars, 2014 at 12:18

  Och vem fan ger Blondinbella eller någon annan rätten att döma någon?

 • Malin
  3 mars, 2014 at 12:24

  @ Linn
  @ Linn : Oj, vad arg du blir när man andas om soc. när en förälder fläkt ut sitt barns underliv till allmän beskådan. Jo, LINA, du kan anmäla till soc och det är absolut ingen överreaktion. Jag är själv utbildad sociolog och tycker helt klart det är ett fall de bör titta på och diskutera gränsdragning med föräldrarna.

 • my
  3 mars, 2014 at 12:28

  Bilden var bara inte passande..
  Helt okej att du visar den för bingo, som är rambos far!
  Men här på bloggen inför alla normala eller sjuka människor.. Seriöst?

  Rätt har du om pedofilerna, dom kan ju kolla efter småflickor på en lekplats. Punkt

 • Carolina
  3 mars, 2014 at 12:42

  Man kan ju även fundera vad hon menar med meningen *något jag gör EMOT dem när de växer upp* Någonstans antar jag att hon förstår att hon gjort fel, men liksom jag inte reagerat på bilden i första stund utan ångrar sig i efterhand men måste ju försvara sig i sociala medier och kan ju givetvis inte säga att hon har gjort fel, vore ju fel för hennes pr image..

 • fernanda
  3 mars, 2014 at 12:46

  Hahaha.. detta är så underhållande!

 • Johanna
  3 mars, 2014 at 13:06

  Skön inställning!

 • Julia
  3 mars, 2014 at 13:08

  Ok så om du är så öppen med nakenhet så lägg upp en likadan bild på dig från samma vinkel. (Kan du visa din son på det sättet har du förhoppningsvis inga problem med att att utsätta dig själv för samma sak)

  Det är med samma sannolikhet att en pedofil hittar och använder bilden på din son som att en porrsite hittar bilden på dig och använder den. (Fråga mig inte varför dom skulle vilja, men det finns folk till allt)

  Sen låter du jävligt naiv, ”pedofiler ser inte mitt barn, dom kollar på flickor i parken”. Med STOR sannolikhet har du en massa weirdos och freaks som följer din blogg till att börja med. Vi vet att pedofiler ofta exempelvis jobbar med barn, som psykologer, socialtjänst, lärare, barnläkare osv, tror du inte då att pedofiler är avancerade nog att välja att läsa bloggar som handlar om barn, så som jag väljer att läsa bloggar om mode och letar efter vad som intresserar mig. Tycker inte du ska underskatta sjuka människor och vara mer rädd om din familj.

 • FemteDecember
  3 mars, 2014 at 13:09

  Ehm, det är ju inte för att Blondinbella vill få fler läsare som hon gömmer ansiktet på Gillis (tror det får motsatt effekt, tex Dessie visar sin bebis ansikte och hennes trafik har gått upp oerhört sen hon födde, så har nog inte med det att göra), utan BB har förklarat det utförligt otaliga gånger på bloggen, på TV, i intervjuer osv. Och även om jag inte är känd så tänker jag ALDRIG lägga upp en bild på mitt barn på nätet. Fotona jag tar är för mig och min familjs bruk.

 • Selma
  3 mars, 2014 at 13:15

  Hahahahahaha din jävla king, du är så bäst. skit i va alla säger. de du skrev precis gjorde min dag. Blondinbella är så fucking ytlig och leker perfekt. hon borde kasta bort sig stureplan drömmen. Fyfan. haha bra skrivet katrin!tummarna upp!

 • Mu
  3 mars, 2014 at 13:18

  Sa Katrin att Blondinbellas barn såg ut som en griskulting? Och tog sedan bort det? Hittar inget om någon gris.. Men handlar ju HELT klart bara om avundsjuka i så fall..

 • Lina
  3 mars, 2014 at 13:22

  Du är så grym. Hahahahaaa bara älskar din blogg man får sig alltid ett garv 🙂

 • halvsenilanka (Annicka)
  3 mars, 2014 at 13:39

  När jag läste inlägget i fråga så tänkte jag inte ens tanken att det skulle kunna vara något fel/konstigt/sexuellt/äckligt med bilden. Scrollade förbi den och tänkte typ ”Oh, söt bebisrumpa!” och sen funderade jag inte mer på det.

  Blir seriöst riktigt rädd när det verkar finnas så himla många människor som direkt kopplar ihop en bebisrumpa med sex! Vad har ni för preferenser?

  Och ja – det finns pedofiler som kan titta på bilden, men tyvärr har de så mycket mer grövre material som de kan ägna sig åt på internet. Det är den riktiga barnpornografin som vi borde bli upprörda över och bekämpa!

  Jag har frivilligt lagt upp bilder på mig själv som bebis på facebook där min rumpa syns (på någon tror jag t.o.m. att min snippa syns med) och det stör mig inte det minsta – för jag var en BEBIS!

  Bebisar ska aldrig ses som något sexuellt, och alla bebisar ser i stort sett exakt likadana ut.

 • erik
  3 mars, 2014 at 13:42

  ett av dina vettigare inlägg katrin.

 • anonym
  3 mars, 2014 at 13:54

  Jag håller med dig! Man kan aldrig veta hur ens barn kommer reagera i framtiden. Jag har en dotter på 1 år och skulle aldrig lägga ut något naket på henne, det är hennes kropp och ingen annan har något med den att göra! Personligen tycker jag att man ska respektera sina barns kroppar och inte dela med den till halva svenska folket. Jag hade inte velat att min mamma la ut bilder på min rumpa eller mitt könsorgan på internet när jag var liten och veta att halva sverige har sett den/det. Tycka vad man vill!

 • Annika
  3 mars, 2014 at 13:57

  Ska man inte acceptera att alla inte vill vara privata?

 • Annika
  3 mars, 2014 at 14:00

  Men det var en bebis, hur kan så många koppla en bebis till något sexuellt?! Det är sjukt!

 • marit
  3 mars, 2014 at 14:15

  Så tycker jag ofta Blondinbella gör, hon lägger upp ett inlägg där hon kritiserar något får massa kommentarer med sedan blir det helt tyst

 • marit
  3 mars, 2014 at 14:25

  Oj vad jag har gått och väntat på din reaktion på Blondinbellas inlägg. Förstår inte varför hon blir så upprörd?? Du som mamma vet väll vad du kan visa för bilder på ditt barn, du vill ju inte ditt barn något illa. Hon har ett tankesätt angående bilder på sitt barn på nätet och du har ditt, inget mer med det kan jag tycka. Det enda jag tänkte när jag såg bilden var att Rambo hade en stor pung 🙂 inget mer med det.

 • suck
  3 mars, 2014 at 14:46

  äh, orka inte ens läsa, och du är väl för hjärndöd för att orka läsa detta. men du behöver väll inte förstå hur sjuka människor fungerar, för att du ska skona dina barn från sådana? lovar dig att bilden på rambo o hans svullna balle ligger sparad på mångas datorer.
  sjuk i huvudet är du.

 • A
  3 mars, 2014 at 14:49

  Helt ärligt! Det är förjävligt det du har gjort. Man lägger inte ut bilder på någons kön! Skärp fig kvinna!
  Sen måste jag säga att blondinbella har blivit riktigt snygg. Mycket snyggare än dig Katrin. Både på ut och insidan!
  Tack och hej

 • Stinta
  3 mars, 2014 at 14:58

  Men fattar ni inte era puckon!
  Katrin har tagit bort det hon skrev om Blondinbellas barn eftersom hon har fått kalla fötter.

 • Bettan
  3 mars, 2014 at 15:01

  Hahaha oh nooo EN BEBIS PUNG?! Ofta någon ens kommer känna igen fotot på Rambo och hans lilla pung om 18 år 😉 eller ens 3år… Intressant är ju iaf faktum att hon fixar upp statistiken åt dej (inte för att de förmodligen behövs) samt lägger upp bilden på sin blogg? Dubbelmoral? 🙂 länge leve luftad pung!

 • Elisabeth
  3 mars, 2014 at 15:12

  Först vill jag säga att det inte är något fel med nakenhet, men det innebär inte att man inte ska tänka sig för innan man lägger ut saker på internet.

  Du skriver att vi ”underskattar pedofilerna” och att de nog hellre vill se bilder på små söta flickor, men där är det faktiskt DU som underskattar pedofilerna. Tyvärr finns det människor som tänder på sådana här bilder, och det är verkligen ingen ovanlighet att pedofiler tänder på små pojkar. Ofta är det inte heller vilket KÖN det är, utan det är tanken på att det är ett oskyldigt och försvarslöst barn som triggar dem. Många av dem gillar att känna makten. Detta är hemskt, men sant. =(

  Det skadar inte att tänka sig för X antal gånger innan man lägger ut något….tycker jag!

 • isa
  3 mars, 2014 at 15:14

  Undrar varför man måste göra en liten bebis till något så sexuellt? Herregud. Du har rätten att lägga ut bilder på dina egna barn utan att bli attackerad!

 • Jonna
  3 mars, 2014 at 15:17

  Läste inlägget och tänkte att jag har haft så fel om dig, att du är ordentlig och bra. MEN sen läste jag kommentarerna om hur du ska ha skrivit elakt om hennes oskyldiga barn.. Då tappade jag den respekten jag nästan fick för dig nån sekund. Det är inte bara BB som borde uppsöka psykolog..

 • Malin
  3 mars, 2014 at 15:25

  Seriöst Katrin? Pedofiler kollar bara på små flickor i parken? Tror du verkligen på det själv? HAHA
  Du verkar inte ha några problem med att gå runt naken, eller visa upp dina barn nakna för vem som helst, så varför inte visa upp ditt egna könsorgan för hela världen?

 • Malin
  3 mars, 2014 at 15:25

  Jag tycker att du kan ta och fakturera Blondinbella som använder sig av din bild, hon verkar inte begripa att man inte bara kan ta och använda andras bilder hur som helst. Sen är hon bara korkad som rasar över bilden och samtidigt delar den vidare. Jag kan förstå att vissa tycker att det är dumt att publicera sådana bilder på barn på nätet, däremot tycker jag att Blondinbella ska ge sjutton i att peka ut dig och dina barn i sin egna blogg (vilket hon garanterat gör för att få fler kommentarer och klick).

  Jag är så less på hennes provokativa inlägg och att hon ska framstå som så mycket bättre. Alla ska respektera hennes val, t.ex att hon väljer att inte visa Gillis ansikte, däremot kan hon inte respektera att andra väljer att publicera bilder på sina barn.

  Jag kan också tycka att människor som ser något sexuellt med bilden du postat är rätt dumma. Vem fan tänker på ett sådant sätt när de ser en naken bebis? Känns bara sjukt! Nakenhet är naturligt, det kan diskuteras huruvida det är lämpligt eller ej att posta sådan på nätet. Jag lägger mig inte i sådant, det är upp till var och en att bestämma.

 • Malin
  3 mars, 2014 at 15:30

  Och varför är utseendet relevant? Skadat tankesätt! Blondinbella må vara ”snygg”, men allmänbildad är hon ej. Jag föredrar intelligenta människor framför snygga.

 • Petra
  3 mars, 2014 at 15:43

  Bra att någon kan ta itu med Bellas nedvärderande kommentarer. Det går inte längre att kommentera på hennes egen blogg eftersom hon rensar bort allt som verkar negativt. Hon har förlorat många läsare och har bara ja-sägare kvar.

 • Lisa
  3 mars, 2014 at 15:51

  den största idioten är ju du LIZA! sluta läs och kommentera här tack!

 • Sandra
  3 mars, 2014 at 15:53

  Tror inte att normalt funtade människor som ser en naken bebis tänker på sex, utan precis som dig och mig kan tycka att det är något sött över knubbiga små bebismagar, något oskyldigt. Men nu är det ju så att inte alla tänker som dig och mig, och man har varnat för att man idag exponerar sina barn i sociala medier och att det är ganska vanligt förekommande att pedofiler hackar instagramkonton och liknande för att komma åt de där söta vardagsbilderna på våra barn.

  Sen tänker jag främst ur ett barnperspektiv… även om du tycker att det är okej att pedofiler eventuellt runkar till bilder av dina barn så kanske inte dina barn kommer tycka att det känns okej när de blir äldre och den tanken slår dem. Eller så är de helt okej med det, vem vet. Men vad kommer du att ha som ”försvar” om de undrar hur i helvete du kunde lägga upp en naken bild på dem beskådlig för hela världen..

  Jag brottas själv med detta… Min dotter är det finaste jag har och lusten att publicera bilder på mitt privata instagram och på min Facebook kommer hela tiden och ibland faller jag för den. Men ur ett barnperspektiv är det väldigt själviskt så jag brukar försöka använda bilder där inte hennes ansikte framträder – kanske är det lika illa?

  Håller dock med om att det var väldigt konstigt av Blondinbella att fördöma dig och bilden och sedan länka till bilden så att fler människor med största sannolikhet ser den bild hon tycker är fruktansvärd…

 • Edona
  3 mars, 2014 at 15:56

  Helt rätt skrivet Katrin. Orka kommentera sådant.
  Hon har uppenbarligen många problem!

 • Hanna
  3 mars, 2014 at 16:02

  Hej! Jag håller med dig! Jag stöttar dig fullt ut! En liten rumpa, vad är det liksom! Och jag tänkte inte det minsta på barnporr när jag såg din sons rumpa. Herregud! Någon måtta får det väl vara! DU är en skitbra mamma och du bestämmer själv vad DU vill visa i din blogg! Vill inte Blondinbella visa sin sons ansikte så är det upp till henne! Hon ska inte göra personangrepp på dig!
  Du rockar Katrin!!!!!!!!!

 • Katrin
  3 mars, 2014 at 16:15

  Såg fram emot ditt svarsinlägg sedan jag läste Isabellas och jag är inte det minsta besviken. Tack för att du står upp för dig själv och inte ber om ursäkt för det du gör (vilket du aldrig gjort heller så jag förväntar mig inget mindre haha!). Du är bäst.

 • Lina
  3 mars, 2014 at 16:16

  Fast inte på sina barns kön va? Det handlar både om respekt för Rambos privata delar OCH alla sjuka pedofiler.

 • Moa
  3 mars, 2014 at 16:54

  Blondinbella har ju inte alla hästar hemma om man säger så. Och hon börjar troligtvis att tappa läsare så att hon måste börja provocera för att inte förlora alla (kissie varning), inget att bry sig om, hon är bara en sorglig person.

 • Anki
  3 mars, 2014 at 16:58

  Bilden som Katrin la ut på bloggen,
  där var ansiktet och överkroppen dold med en filt, underkroppen bar.
  Varför doldes ansiktet?
  I

 • Matilda
  3 mars, 2014 at 17:04

  När du skriver så som du gjorde om BB barn så är du på samma nivå som Kissie var när hon mobbade andra bloggare! Usch vad du sjönk lågt där! Du är en mobbare Katrin

 • Emma
  3 mars, 2014 at 17:14

  Haha va? katrin är tusen gånger vackrare än isabella.

 • Monica
  3 mars, 2014 at 17:31

  Jag tror inte att Blondinbella överhuvudtaget blev upprörd. Hon ville bara ha uppmärksamhet på Katrins bekostnad. Så nu har Blondinbella visat vem hon är. Hon plockar dessutom bort massor med kommentarer när hon får kritik.

 • griskulting
  3 mars, 2014 at 17:51

  haha, tänkte exakt samma. hon borde själv fotografera sitt underliv och lägga ut på nätet. så kan hon se hur det känns..

 • Sara
  3 mars, 2014 at 18:02

  Det roliga är ju att du typ är dubbelt så gammal som de andra bloggarna, men ändå beter dig precis som dem, haha love it. Vägra vara vuxen! Du kommer bli den där pinsamma morsan på alla föräldramöten, men någon måste väl vara det också, sjysst att du tar rollen!

 • Angelica
  3 mars, 2014 at 18:13

  Varför har du tagit ett kort på honom just när pungen hänger ut?? Och varför skriva en dum text till? Ja provocera kan du minsann men inget annat än så jubel idiot!!

 • Ninni
  3 mars, 2014 at 18:17

  Jag tycker det är konstigt att ni i er familj inte anser att det är någo sexuellt med att vara nakna. Ändå tycker Bingo att det är sexuellt när andra kvinnor är nakna.. Det har han ju kommenterat massor. Så antingen ljuger du i ditt inlägg eller så har ni ett sorgligt förhållande.. Bingo tycker att det är sexuellt när andra kvinnor är nakna men inte när hans egen sambo är naken.. Någonting fel någonstans??

 • ninni
  3 mars, 2014 at 18:23

  Och äldste. Stackars barn med gamla föräldrar!

 • Linnéa
  3 mars, 2014 at 18:46

  Har helt slutat att kolla på hennes blogg efter att hon blev den där präktiga mamman utan fel eller brister med pekpinnar hit och dit och sedan feministkaoset på toppen av det. Jisses, den människan lever helt i sin egen självcentrerade verklighet :p
  Det finns helt klart många punkter som jag inte håller med Katrin på, men det finns ändå något ärligt och rättfram som gör det hela mer äkta och som tilltalar mig.

 • Monica
  3 mars, 2014 at 18:48

  Visst är det så. Om hon vill komma vidare med sin blogg så har hon inget annat val än att gå ut och be Katrin om ursäkt. Det är det absolut minsta man kan begära. Det är ju så urbota dumt att gå ut som Blondinbella har gjort och kritisera en bloggkollega och sedan tar hon bort kommentarer som inte passar henne. Man får ha skilda åsikter men det innebär inte att man får uppträda som Blondinbella gjort. Detta är oförlåtligt!

 • Pamella
  3 mars, 2014 at 19:18

  Den som nämner den andres barn det är Bella! Inte Katrin.
  Reagerade på bellas inlägg om det här på FB och slutade följa henne direkt. Det är inte okej att hänga ut någon sådär! Speciellt inte om det handlar om en naturlig sak.

 • Sandra
  3 mars, 2014 at 19:20

  Du har så rätt, Katrin. Blondinbella framstås som otroligt barnslig i sitt sätt att resonera. Märks också i hennes kommentarer att stödet för henne är superlågt.

  Men sen har man ju förstått att Isabella lever i en värld där allt ska vara perfekt, även fast världen inte är utformad så. Det är garanterat hon som är den som utbrister ”FY VAD HEMSKT ATT PRUTTA” om typ hennes kille skulle göra det. Nej men du förstår poängen. Så jäkla pretto är hon.

 • Erica
  3 mars, 2014 at 19:22

  Synd att jag inte hann läsa det om griskultingen! Att inte blondinbella vill visa sin unge för att den ser ut som en griskulting. Haha jag dör. Du är bäst Katrin! Och efter blondinbellas inlägg så håller jag med om att en psykolog är på plats. Alltså hon är så skitnödig av präktighet och visa en prettofasad så sticker man en nål på henne spricker hon eller iaf skiter hon ner sig. Hon har mycket att lära av omvärlden.

 • Anna
  3 mars, 2014 at 19:22

  Vad menar du? Blondinbella är ju den som själv hela tiden ska säga att hon är sååå lillgammal, känner sig myyyycket äldre i sinnet, osv. Kanske hon som ska leva upp till det? Lamt att skylla på åldern.

 • Amelie
  3 mars, 2014 at 19:30

  Håller med dig Katrin!

  Vi kan inte utforma samhället efter att ”tänk om en våldtäcksman går efter mig idag” för då skulle jag aldrig kunna gå ut,. Och jag skulle väl heller aldrig kunna bära kläder som visar för mycket hud i så fall.
  Jag tycker att var och en får göra som dem vill. Tycker att Blondinbella är en sjukt tråkig tjej med ADHD som lägger för mycket fokus på alla andra en på sig själv.

  Och hon säljer ju sin sons kropp som någon outfit-bärare, är det normalt beteende då? Tycker bara att alla människor som kommenterar massa taskigt om Katrin borde tänka om och försöka tänka längre än vad deras näsor räcker. Vi bor inte i Ryssland så låt folk lägga upp precis vilka jävla bilder dem vill.
  Vi ska väl vara glada över att vi har möjlighet till att göra det?
  NÄ usch vad människor är deprimerande, tråkiga, sura och har för mycket fritid.

  Och Grattis till dig Katrin gissar att detta säger klirr i din kassa med tanke på besöksantalet som lär ha ökat 😉

  Ni som hatar som mycket – läs inte denna blogg? Gå inte ens in på den?
  Men någonstans undermedvetet så älskar ni den för ni kan inte sluta klicka er in här..

 • Amelie
  3 mars, 2014 at 19:32

  Handlar nog inte alls om kalla fötter handlar nog mer om att Katrin skrev det i stundens hetta och efter hon tagit tre djupa andetag så tog hon bort det av respekt för hennes son och inte för Grisen-bella iaf…

  Katrin du är GRYM

 • Amelie
  3 mars, 2014 at 19:39

  Kan inte annat en att hålla med er alla här! Blondinbella är en stor jävla pajas som är riktigt FEG. Jag läser lyckligtvis inte människans blogg då jag inte anser att den ger mig nåt i vardagen. Det enda den bloggen ger mig är irritationer över hur Blondinbella tänker?
  Visst att Katrin kan kasta ur sig saker som kanske inte alltid är dem bästa men Katrin vet i alla fall hur världen ser ut till skillnad från Blondinbella. Sitta och uttrycka sina politiska åsikter om saker och ting när hon knappt har vart utanför Stockholms tullar, ha ha löjligt.
  Sen att Blondinbella tar upp detta med ”naken” bilden från första början är endast för att hon vill provocera och försöka få mer läsare och att dem ska vara på hennes sida. Vi bör ju faktiskt punktera att Kenzas blogg gick om Blondinbella direkt när snyggingen Kenza klev ut på Let´s dance golvet så Blondinbella är väl fly för bannad över detta och var tvungen att provocera läsarna på ett eller annat sätt för att få fler läsare… Tyvärr tror jag bara att detta blir super trista, super jobba blondinbellas fall.

 • Amelie
  3 mars, 2014 at 19:43

  Du verkar ju inte vara bättre själv eftersom att du nu sitter och påstår att Gillis är sötare än Katrins barn? Hur mogen är du själv på en skala?
  Blondinbella är ett jävla skämt. Hon beter sig som en 80 årig gammal kärring. Kan inte ens förstå hur folk kan ta hennes parti?
  Och hur mycket får henes son välja själv? Hon skriver ju hur mycket som helst i bloggen om den lilla stackaren. Klär på han en massa kläder och lägger upp så att hon ska kunna få pengar för det etc… hur snällt är det mot sonen då?

 • Sofia
  3 mars, 2014 at 19:47

  -Vill pedofiler se barnpung kan de googla. Ja o nu är det din sons pung de får upp när de gör de… Om ni alltid har varit så öppna med nakenhet i er familj så kan ju kan ju dina barn lägga ut en bild på dig naken utan din tillåtelse, är väl inte direkt samma sak att gå naken hemma när man lagar mat, då väljer du ju själv vem som ska se dig innanför hemmets väggar.

 • Linda
  3 mars, 2014 at 19:48

  Tycker det är sjukt att du måste försvara dig i den här frågan! Och finns det människor som ringer soc? Fy fan säger jag bara, vilka patetiska jävlar utan liv det finns ,usch!

 • Elle
  3 mars, 2014 at 19:53

  Jag tror jag har lösningen på era störda problem! Från och med nu får inga barn springa eller bada nakna på sommaren, För vem vet att det inte ligger pedofiler på stranden och gottar sig??? Nä, sånt får vi inte uppmuntra till. Inga billiga brudar i bikini heller för det uppmuntrar väl till våldtäkt då antar jag? Nä, kroppsstrumpa och polotröjor åt folket!! Försök för fan att se saker som de är! Ett naket spädbarn är ett naket spädbarn, inget jävla sexobjekt. De som kopplar ihop det så har ju antalgligen en väldigt störd syn på sexualitet..Sök hjälp för fan och HEJA KATRIN, DU ÄR BÄST!!!!

 • Paula
  3 mars, 2014 at 20:13

  Nämen, herregud! tänk om alla tänkte på barnen…då skulle ju inte peddosarna ha nåt att titta på

  För övrigt vill jag bara tillägga…så gammal å så lite du vet!

 • Malin
  3 mars, 2014 at 20:15

  Skulle det vara okej om någon gick runt på stranden och fotade barnens rövar, snippor eller pungar i närbild och la ut på internet också?

 • Pennystarfighter
  3 mars, 2014 at 20:22

  Katrin, jag tycker du är awesome! Bara på dom 😉

 • Hanna
  3 mars, 2014 at 20:27

  Tack gode gud att det finns människor som du. Vad skulle världen vara om alla tänkte som blondinbella, det vågar jag inte ens tänka på. Det är skönt att vara naken och det tror jag Rambo också tycker!

 • ann
  3 mars, 2014 at 21:08

  Vad ni hackar snacka om sidväljande… vems sida står du på? Måste man välja sida?!?! Snacka om att smutskasta!

 • Malin
  3 mars, 2014 at 21:23

  Om det är skönt eller ej att vara naken är irrelevant i diskussionen. Kritiken/diskussionen handlar om huruvida det är okej att lägga ut närbilder på barnets kön på internet. Är du med?

 • någon
  3 mars, 2014 at 21:26

  Vad fan Katrin, vem vill se din man naken, inte jag. Jag bryr mig inte om ni uppskattar nakenhet i din familj, har fan ingenting med det att göra, men varför lägger du ut bild på din man, jag vill ju inte se honom naken, inte heller intresserad. Jag hoppas att du får tillbaka den ärr du gav mig, vilket är att se en främmande man naken. Kan du varna innan man scrollar ner, obs! min nakna man finns på bild här. Jag tänker polis anmäla dig!!

 • Ida
  3 mars, 2014 at 21:27

  Hahah, wow, hvor umogen du er!
  jeg synes egentlig mest synd på deg samtidlig som jeg synes det er sjukt underholdende å lese hva du skriver. Virker som du lever i din egen lille boble og bare tasser rundt og tenker ”meg meg meg”. Hoho, rett så JÆVLA pinsamt å være over 30 klare å lire ut av seg sånne statements over ett så alvorlig tema som du åpenbart har null peiling på. Forstår at du skulle ønske du var 20 og like ”fri” sinnad og lekker, men tror du bør takle din 30 års kris på ett annat sett. Og samtidlig så er det du skriver jævla motstridende mot deg selv. Tydeligvis så trykte blondinbella på en sårbar knapp hos deg, siden du følte at det var nødvendig å lage ett helg innlegg om henne tilbake. Just saying. Hilsen hjerteopererad 22 åring med beina på JORDEN 😉

 • någon
  3 mars, 2014 at 21:29

  varför det? det här är offentligt blogg, inte alla är beredda på dessa äckel bilder katrin lägger ut på nätet! Du är verkligen barnslig katrin, och alla som vill försvara äckliga bilderna du lägger ut. Är du beredd på att sälja ditt liv? det är just vad du gör. Jag blir äcklad här. Varför värdesätter inte ni er själva, varför går du runt och visar bild på din man och barn nakna.

 • Sanna
  3 mars, 2014 at 21:37

  Jag börjar alltmer undra hur Gillis uppväxt blir när han har en mamma som har ett så otroligt inrutat liv där inga mörka saker eller dåliga ting får finnas i hennes vardag. Den s.k. bubblan hon lever i är snarare bara hämmande. Att vara rädd för nakenhet är en märklig sak, man undrar ju vad mer hon är rädd för? Det måste tära enormt på hennes energi att behöva vara så perfekt hela tiden, och konstant tänka på vad som är dåligt, osv.

 • Emma
  3 mars, 2014 at 21:51

  Jag håller helt med dig Katrin 🙂 Det är helt upp till dig hur du vill uppfostra dina barn. Att det finns människor där ute som tittar på bilden på andra sätt kan inte vi alla ta hänsyn till, samtidigt som jag inte heller förstår hur en människa kan se något sexuellt med den omtalade bilden DET ÄR EN BEBIS FÖR TUSAN!!!!!!
  Jag tycker inte att det är okej för blondin Bella att uttala sig om detta eftersom hon inte alls har något att göra med situationen. Och ni som skriver ”vem vill se din man naken, inte jag iaf” nej man sluta läs då om det stör dig så jävla mycket då. Alltså får mindre och mindre respekt för människor som letar upp saker att störa sig på och fortsätter med det. Läs Katrins blogg och stötta henne i hennes liv ist för att hacka HATERS!!!!!!!!!! //Emma

 • Monica
  3 mars, 2014 at 21:52

  Jag hade ett par ballerinaskor ”designade” Blondinbella. Har kastat dem idag. Skulle skämmas att gå i skor ”designade” av henne.

 • hanna
  3 mars, 2014 at 22:14

  Håller helt med! (inte för att du bryr dig om vilket) 😉 Det var ju inte så att en närbild av rambos lille popp las upp, lugn folket! Och när jag ändå kommenterar, gud så söt ringo har blivit!!

 • Jenny
  3 mars, 2014 at 22:24

  Dina föräldrar måste vart väldigt elaka under din barndom.

 • stina
  3 mars, 2014 at 22:26

  OM DU NU ÄR SÅ ÖPPEN MED DIN NAKENHET LÄGG UT EN BILD PÅ DITT EGNA KÖNSORGAN?? nä juste

 • Anna
  3 mars, 2014 at 22:27

  Go Katrin!!!
  Herregud att ni orkar mannisor, lat ungen/ungarna vara nakna och glada! Vilket ar sjukast? Att lata ungarna springa omkring nakna eller ta pa en 6 manaders bebis en ”bikini”.
  Tycker synd om era barn som tvingas ga runt och va radda for allt o alla! Visst finns hemskheter i varlden men seriost inte fan kan vi ga runt och tanka pa det 24/7. En skulle ju bli galen!

 • Bea
  3 mars, 2014 at 22:34

  Katrin, du säger att det inte rör dig vad perversa människor gör med dina bilder och pedofili är blahablaha… Ok vi fattar.

  Men bilderna du lägger upp kan du aldrig göra ogjort! Hur enkelt blir din sons liv senare genom att du lägger ut nakenbilder?

  Tänk om dessa bilder börjar cirkulera på hans skola när han är i en känslig ålder? Eller när han söker sitt första jobb och chefen googlar hans namn? Du lägger ut bilder du tycker är kul NU och för stunden och kanske tycker han det är kul en stund… Tills han inser att detta alltid kommer följa honom. För så länge du är någon sort (c-) kändis så kan du vara säker på att även när du bestämmer dig för att ta bort en bild så är den redan sparad kanske tusentals gånger och kan poppa upp senare kanske för att någon vill skada dig eller din familj.

  Och när han är vuxen och har tröttnat på att få kommentarer om folk som sett alla möjliga bilder på honom vad ska han göra åt saken då? Du har redan valt detta åt honom utan att egentligen förstå vad konsekvenserna blir för honom.

  Du har själv inte blivit utsatt för detta av dina egna föräldrar så du har ingen aning… Så tro inte att bara för att han är ditt barn och du uppfostrar honom som du vill så kommer han att utveckla en egen person och kanske inte så som du vill.

  Stackars Ringo, bimbo o allt va dem heter….

 • Agnes
  3 mars, 2014 at 22:37

  Hahahahaha!

 • Agnes
  3 mars, 2014 at 22:41

  hahahaha

 • Linn
  3 mars, 2014 at 22:47

  Du är ta mig fan ett skämt!! Nog för att Katrins kommentar va illa så tar du priset! Hur fan kan du sitta och uttala dig om ett oskyldigt barns utseende på internet! Du är fan sorgligt patetisk. Sök hjälp fan!

 • Amelie
  3 mars, 2014 at 22:48

  Haha det var den löjligaste kommentaren jag har läst. Det förstår du väl själv Malin att man inte gör? Man fotar inte andras barn utan tillåtelse. Men eftersom att detta inte är andras barn utan Katrins barn så gör ju hon som hon vill. Varför tar föräldrar bilder överhuvudtaget på deras barn? Herre gud ungarna kan ju bli lack när dem blir stora när dem får se att föräldrarna tagit bilder på dem när dem gjorde en ful min 😉

 • Hanna
  3 mars, 2014 at 22:52

  Riktigt bra skrivet Katrin, blir galen på alla präktiga människor. Vill äckelpedofilerna ha tag i bilder så vet dom vart dom ska vända sig, och då menar jag inte till katrinz.se 😛 Tror nog att det är mer lockande att titta på en bild som föreställer en flicka med lockigt hår än en pung så ni alla kan ju tänka på vad ni lägger ut för bilder…

 • En tjej
  3 mars, 2014 at 23:09

  Problemet med dig kvinna är att du procoverar folk med dina äckliga inlägg utan att för den delen kunna ta kritik från andra. Blondinbella skriver att hon tycker att du handlat fel, du svarar med att hon bör gå till en psykolog samt ger dig på ett oskyldigt barn. Fast såhär blir det ju när man inte har något vettigt att skriva.

  Du hade varit klokare om du inte svarat alls, liksom hon inte bemödar sig att svara dig. Du betyder ingenting för henne, liksom hon inte bryr sig om dina omogna svar till henne. Hon skrev vad hon tyckte om dig och därmed basta. Väx upp för fan!

  Du är en omogen liten människa. Patetisk som ger dig på små barn och en fruktansvärd mor som lägger upp bilder med fokus på dina barns mest privata kroppsdelar. Fy fan för dig!

 • Stella
  3 mars, 2014 at 23:20

  Vad du gör hemma hos dig är en sak vad du sänder ut på nätet är en annan sak, ingen är intresserad på din makes rumpa eller din bebis. Som sagt håller med blondinbella. Om du inte har respekt för dig själv kan du visa respekt till andra. Det finns visa principer. Herre min Gud ! Har aldrig följt din blogg och här kom jag av misstag men asså iiiou. Seriöst!

 • michelle
  3 mars, 2014 at 23:26

  ”Mycket sötare än ditt barn, så lägg av och ge dig på andras barn” Smart du låter nu. Hade någon sagt sådär om mitt barn skulle du fått en fet kan jag ju säga. Tönt jävel. Rambo är fan asgullig, och Bella är en nörd som tror att HON är Kim kardashian och döljer sin unge. Som att hon är sååååå känd hahaha….

 • michelle
  3 mars, 2014 at 23:29

  Äckel. Vem säger så om ett barn. Okej att du inte gillar Katrin men man kallar inte barn fula. Riktig h*runge, brinn upp förfan.

 • Johanna
  3 mars, 2014 at 23:55

  Hahahahhaha what!
  Och vem är du att döma 😉

 • Johanna
  3 mars, 2014 at 23:56

  Håller med!

 • Cassandra
  4 mars, 2014 at 00:00

  Jag har ingen vriden syn på nakenhet eller ärr från när jag var liten angående nakna människor, jag är mer naken är påklädd hemma, jag kissar och bajsar med öppen dörr osv osv men jag tycker ändå de är fel att publicera en sån bild på sitt barn. Då tror jag ändå som du att pedofiler inte går igång främst på en sån bild och googlar säkert om dom vill ha en, men är de värt att chansa?! ”Jag får väl se, vem vet om någon pedofil sparar bilden”….sjukt sätt att tänka på angående sitt oskyldiga bebis. De är liksom bara onödigt att lägga ut en sån bild, du får väl ingen tillfredställelse av att lägga ut den? Så då kan man lika gärna låta bli för att vara på säkra sidan. Finns ju ändå ingen okänd som vill se hans pung. Jag vill iaf inte kolla andra bebisars könsorgan.

 • Johanna
  4 mars, 2014 at 00:00

  Nice här rullar kulorna in en efter en 😛 Och alla vill vara med och säger Ja jippi heja super bra eller fy på dig så säger man inte 😛

 • Cassandra
  4 mars, 2014 at 00:18

  Läs inte hennes blogg då, ett enkelt val 🙂

 • Becca
  4 mars, 2014 at 00:26

  Ni vet väl att det inte är Isabella som godkänner kommentarerna eller inte?? det är ju en kille som jobbar med henne som gör det åt henne och det har hon sagt flera gånger..

 • Becca
  4 mars, 2014 at 00:35

  Isabella har ju valt att inte visa Gillis i media av flera olika orsaker och jag förstår henne!! och jag kan säga dig att Gillis INTE är missbildad!! för jag har sätt honom flera gånger.

  usch att människor som dig säger så!! väx upp för fan

 • fridaa
  4 mars, 2014 at 07:22

  Det handlar ju om att ditt barn inte har minsta aning om detta och kanske borde få vara med själv och bestämma om hans könsorgan ska ligga ute på internet eller ej? Och även om du inte tror att pedofiler skulle gå igång på den här bilden (vilket är ett sjukt konstigt argument att använda?) så är du ju medveten om att risken finns, överallt finns det idioter, så varför skulle man ens utsätta sitt barn för risken? Ingen jävel bryr sig om du lagar mat naken hemma och ser det som något naturligt, uppenbarligen så är nakenhet inte tillräckligt naturligt för att du ska visa nakenbilder på dig själv på bloggen, så åter igen: varför på ditt barn? Helt jävla dum i huvet är du, finns inte en enda mening som är vettig i det här inlägget.

 • A
  4 mars, 2014 at 07:36

  Det är relevant då Katrin är jävligt duktig på att ta upp det! Hon är inte så snygg som hon gärna vill tro och hon är elak mot människor som inte ser ut på ett visst sätt! Så nu vet du!

 • kerstin
  4 mars, 2014 at 07:37

  Så en homosexuell pedofil runkar till en bild av en söt flicka? Det finns män som enbart åker just till Thailand för att köpa sex av minderåriga pojkar, sexhandel av barn är stor i vissa områden i Thailand tyvärr. Hur kan du då tycka det är okey att lägga ut bilder på ditt barn på det sättet du gör? Du är även känd så fler går in på din blogg än andras bloggar och självklart även pedofiler. Du verkar tycka det är helt okey att någon äcklig peddo runkar till Rambos bild där han ligger naken. Nakenhet är naturligt för mig också men man behöver inte ta bilder på nakenheten och slänga ut dem på nätet. Behåll dessa bilder för dig själv i ert fotoalbum

 • Johanna
  4 mars, 2014 at 09:57

  Det är väl HELT irrelevant hur avslappnad och nakna ni är hemma?! Vad har det med publicering av barns kön på internet att göra??? Jubelidiot!!! En gammal häxa börjar du bli också som kraxar ut dig att bebisar ser ut som griskultingar.,…

 • Hanna
  4 mars, 2014 at 10:17

  Hahaha du är ju störd.

 • Malin
  4 mars, 2014 at 10:35

  Du ogillar att Katrin går på andras utseende, men du gör själv samma sak?! Rätt korkat! Jag kan tycka att människor beter sig jävligt och är elaka, men inte sjutton kommenterar jag deras utseende då det inte är relevant.

 • Aida
  4 mars, 2014 at 10:50

  Håller med dig till hundra!

 • Sara
  4 mars, 2014 at 13:38

  Bra skrivet Katrin. Jag har oerhört svårt att se något sexuellt i nakna bebisar och kan inte förstå varför så många slåt bakut…

 • Linda
  4 mars, 2014 at 14:12

  @ Sara

  Låter som ett argument som kommer från en pedofil just för att rättfärdiga att folk fortsätter fläka ut sina barns kön på internet. Genom att tjata om att det är ”ju så oskyldigt och normalt” så får du fortsätta titta på nakna barnbilder på internet. Har jag rätt? Sexuellt för pedofiler och integritetskränkande för Rambo. Ingen (inte ens barn) ska utan att gett sin tillåtelse behöva figurera naken på internet (hur gärna du nu än vill ha det så Sara).

 • Viv
  4 mars, 2014 at 15:18

  Då är vi två, siri

 • Alexandra
  4 mars, 2014 at 15:41

  Att gå till attack mot en annan persons barn och säga att det ser ut som en gris precis som mamman är f*n inte okej. Ja jag vet att du tagit bort den texten nu. Men det borde aldrig skrivits överhuvudtaget. Det är tragiskt att en kvinna på 30+ tycker att hon har rätt att mobba andra. Och dessutom en liten bebis. Jag kan hålla med om att din bild på Rambo inte är något att hetsa upp sig över. Men ditt svar till Bella är så över alla gränser så det finns inte. Och det som är mest tragiskt är att du på fullaste allvar tycker det är okej med mobbing. Hade du inte tyckt det så hade du inte uttryckt dig som du gör. Undrar hur dina barn kommer att bli. De kommer säkert att växa upp och bli mobbare även de. Tragiskt är vad det är. För mobbing är inte okej. Och att överhuvudtaget skriva så som du gjorde, ja det är så fruktansvärt barnsligt. Det är typ något som en liten unge eller tonåring gör. Men en vuxen kvinna borde sjutton inte skriva så om någon annans barn.

 • Maria
  4 mars, 2014 at 15:47

  ”Du är bäst Katrin”???? På vad då? Mobba spädbarn?! Undrar vem som behöver psykolog…

 • minime
  4 mars, 2014 at 15:49

  ”dubbelt så gammal som dom andra bloggarna”? Klart att hon är äldre än tonåringarna, men tror du på allvar att det bara är tonåringar som bloggar? Nu tänkte du väl lite tokigt va? 🙂

 • lovin
  4 mars, 2014 at 15:58

  Så för dig är det ingen skillnad på en kvinnas könsorgan, och en bild på en rumpa o en liten bit av en pung på en 2 månaders bebis? Oj… problemet ligger nog hos dig!

 • Oskar
  4 mars, 2014 at 16:28

  Alla dessa bloggbråk..

 • daniele
  4 mars, 2014 at 17:03

  LOVE U KATRIN!!!!!!!!!!

 • Emma
  4 mars, 2014 at 17:41

  Tycker du inte om det så tittar du väl inte?

 • Jonna
  4 mars, 2014 at 17:50

  Såvitt jag vet så är detta Katrins blogg och inte din, om hennes val av bilder osv inte passar dig, vad gör du då här inne? Ingen har tvingat dig till att läsa hennes blogg, det är någonting du valt helt själv.

 • Marika
  4 mars, 2014 at 18:02

  Håller för en gångs skull med dig. Typiskt Bella att moralisera och komma med pekpinnar över andras föräldraskap när hon själv bara varit mamma i typ 2 månader. Jag skulle inte heller ha lagt ut en sån bild, men det har mera med att göra med att jag inte vill se andras nakna barn och mindre med tanke på pedofili och jag anser att det är din sak att bestämma vad du lägger ut.

 • Anonym
  4 mars, 2014 at 19:22

  Precis!!

 • Karro
  4 mars, 2014 at 20:24

  Jag läste blondinbellas inlägg och tänkte ” amen vafan, det är ju INTE okej” . Höll helt med henne om att det var fel. Dock satte Katrin orden på plats och jag tycker fan att hon har rätt att visa den lille pungen om det nu känns rätt. Nä tack, det räcker med moralkärringar för min del, kör du ditt race Katrin 😀

 • HAM
  4 mars, 2014 at 20:26

  Sen när blev du moderator och bestämmer vad som ska diskuteras? Hajjar du??

 • ham
  4 mars, 2014 at 20:35

  Akkurat guleböj, du behöver nog gå på brusefåtöljen för du verkar lite förstoppad. Ta med en påse potätegull och snaska på medans. Hoppas ingen kämpetorsk eller pansartax har letat sig upp i rören och biter dig i baken. Fast då kanske du kan ropa in metallgutten och hjälpa dig.

 • Mia
  4 mars, 2014 at 20:36

  Men gör då så att du lägger ut en bild på ditt nakna kön om det är så jävla naturligt! Det handlar inte om pedofili i det här fallet (de njuter nog inte av bara en liten röd pung). Utan hur det känns att bli utfläkt. Jag skulle inte vilja att mina föräldrar visade mig naken på internet. Visa upp dig själv och bevisa hur normalt det är då! Annars borde du ta bort den. Han kan inte välja själv. Det är sjukt.

 • Jimmy
  4 mars, 2014 at 20:46

  Du skriver att du uppfostrar dina barn som du vill. Helt korrekt där, men tänker du någon gång på hur ditt barn vill bli uppfostrat? Du verkar väldigt egoistisk i din barnuppfostran, som om att du bara tänker på dig själv och tar noll hänsyn till dina barn. Du är säkert en jättebra och kärleksfull mor, men tänk på att barnet inte bara är ditt, det är sig själv också.

 • Super p
  4 mars, 2014 at 21:37

  Kan folk sluta att skriva vad barnet vill och inte vill när han bli stor? Sluta genast upp med att tänka och tala åt någon annan och speciellt när det gäller andras barn. Hennes barn – hon bestämmer. Så länge hon inte utsätter barnet för fara eller skadar det så ska folk inte lägga sig i. Sverige – åsikter goes bananas

 • Louise
  4 mars, 2014 at 21:58

  Ingen skillnad ifråga om integritet och självbestämmande…

 • Anna
  4 mars, 2014 at 22:20

  Folk ska visst lägga sig i när föräldrar inte är snälla mot sina barn. Inga barn ska svikas av samhället. Är dock rädd att KZ är så manipulativ och påstridig så det kommer att ske mot Ringo och Rambo 🙁

 • Hanna
  4 mars, 2014 at 23:42

  Eeeh, ” tänker du på hur ditt barn vill bli uppfostrat?” Nej för bövelen, gör du det? Det är ju när barnen får bestämma som dom blir odrägliga!!! Sluta vara präktiga allihopa..

 • Emily
  5 mars, 2014 at 00:59

  Blondinbella är så jävla pretto!!!! Katrin är skev i huvudet men på ett härligt och oftast intelligent sätt. Blondinbella vill man bara få till att börja gråta. Tack katrin för att du balanserar upp den här patetiska blogg världen

 • Chris
  5 mars, 2014 at 02:00

  Hemskt att säga så om en annan människa och jag ber om ursäkt för det, men du verkar ju vara helt dum i huvudet Katrin.

  Jag har aldrig sett så mycket dumma och omogna kommentarer från en människa. Väx upp!

 • Puh
  5 mars, 2014 at 09:27

  Nu tycker jag att du ska sluta mobba Katrin, du har sagt vad du vill säga men måste du verkligen mala på om det? Sen får du acceptera att andra tycker annorlunda.

 • Melanie
  5 mars, 2014 at 12:24

  Klockrent som vanligt Katrin!

 • j
  5 mars, 2014 at 12:58

  Fyfan vad obehaglig du är. Sjuk i huvudet!

 • Puh
  5 mars, 2014 at 13:21

  Men vilken tur att just du gick in här och läste och kommenterat. Detta har berikat mitt liv så jag förstår nu att det aldrig kommer bli detsamma igen. TACK från mitt hjärta.

 • J
  5 mars, 2014 at 13:26

  Du har en väldigt naiv och trångsynt bild av vad pedofili är för något. Det är en väldigt ”romantiserad” bild du lägger fram, det man ser på film med en gubbe som sitter på en bänk i en lekpark och spanar in småflickor bakom en tidning.
  Det handlar om våldtäkter, på både spädbarn och äldre barn, flickor och nästan ännu oftare pojkar. Jag har en förälder som jobbar inom området i polisen, och jag kan säga det – hade du sett en liten pojke på knappt ett år gammal bli penetrerad blodig utav en gammal gubbe, skulle du aldrig uttrycka dig som du gör. Något att tänka på kanske.

 • Simone
  5 mars, 2014 at 14:37

  Ehm.. det där kändes ju lite konstigt.

 • Angelica
  5 mars, 2014 at 15:00

  Heeeerre min gud.. Jag tror chansen är större att pedofilerna sitter bredvid er på stranden en sommar dag som spanar in era barn som springer runt nakna med hink och spade än att googla upp (katrin Zytomierskas barns pung).

  Jag har inga barn själv, men jag har en hjärna och jag vet som alla andra borde veta att i dagens samhälle kommer vi inte ifrån ”skit” hur gärna vi än vill. Karin skulle kunna bädda in sina barn i bomull och försöka skydda dom mot allt i världen, men det räcker med att hon som sagt går till stranden med sin familj och där är det kört.

  Sluta hoppa i taket för minsta lilla.

 • emma
  5 mars, 2014 at 15:56

  Omg, stackars barn…

 • E
  5 mars, 2014 at 16:06

  Du kunde ju ha skippat den sista kommentaren där… Började hålla med dig lite i din text men den sista kommentaren var bara låg! Fine ni e lika omogna båda två. Men gå fan inte på en bebis på de sättet. Han är säkert super söt och kommer bli en riktigt snygging med tanke på hur SNYGG blondinbella och hennes kille är. Inge gris utseende där inte 🙂 puss

 • Nicole
  5 mars, 2014 at 16:23

  Det är inte att blondinbella tycker det är onaturlig med nakenhet det är ju så att det finns pedofiler och det är världen medvetna om och det är ganska uppenbart att om man är pedofil så blir man attraherad av barn, och man ska skydda sitt barn från detta, och att du mobbar Isabellas barn gör dig bara värre….

 • Josefine
  5 mars, 2014 at 16:37

  HELT RÄTT KATRIN! En bebispung har ingen dött av och nakenhet är alldeles för tabulagt

 • Stina
  5 mars, 2014 at 17:03

  Alltså, det folk reagerar på är att du lägger ut nakenbilder, ja nakenbilder, på din son för hela svenska folket och massa andra att beskåda!

  Nej givetvis är det inget sexuellt, likadant som din egna s.k. snippa inte behöver vara något sexuellt. Hos gynekologen är det knappast sexuellt, eller hur?

  Så den dagen du lägger ut nakenbilder på dig själv med könet fullt blottat så är du en hycklare. Vidrigt att du utsätter ditt barn för att bli objekt för någon störd människa. Säkert flera.

  Du kan försöka uttrycka dig intellektuellt och vad du vill. Men du är OTROLIGT naiv och korkad om du inte tror att bilden inte kommer att hamna i fel händer!
  Dag att visa lite ansvar istället för att skylla på att ”men nakenhet är naturligt”. Visst, låt det vara i HEMMET och inte på INTERNET!

  Du borde förstå att detta mycket väl kan rubriceras som barnporr hos polisen.

 • Raisa
  5 mars, 2014 at 19:30

  Man behöver inte gå till personangrepp men jag är också förvånad över att du struntar i barnens integritet i så motto att du lägger ut så mycket nakenbilder på dem. När ungarna blir äldre kanske de reagerar över att så många sett deras nakna underliv. Man vet aldrig. Att komma till skolan och alla sett pojkarnas pung eller snopp är inte särskilt kul och det förvånar mig att du är så oerhört pigg på att exponera nakenbilder. Tänk på privatlivet och om du nu gillar nakna kön så varför inte lägga ut bilder på ditt eget? Du får bestämma själv över hur du vill göra men du ger inte dina barn något val?

 • lillajag
  5 mars, 2014 at 19:41

  Tänk om någon runkar och tänker på mig nu?! Är jag våldtagen?! Mår jag dåligt?! Jag känner paranojjan skruva upp!

 • lillajag
  5 mars, 2014 at 19:43

  På vilket sätt? Just i denna sekund sitter säkert massor av pedofiler och runkar till barnbilder de hittar på nätet – och vad gör barnen?! De ligger och sover tryggt i sina sängar helt ovetandes om att de utsätts för brott. Eller?

 • Cataleya
  5 mars, 2014 at 20:26

  Blondinbella är en deprimerad människa. Kan lova er att Blondinbella har sina brister som förälder samt människa. Hon lägger ut bilder på sitt barn, även om det nu bara är bebisen bakifrån, eller bebisfötter,bebismage osv så är det ingen självklarhet att BBs bebis vill vara med i bloggen.

 • Lina
  5 mars, 2014 at 22:18

  Kul för Rambo att folk troligtvis får upp bilden på hans pung när de googlar hans namn i framtiden. Tack mamma….

 • Petronella
  5 mars, 2014 at 23:06

  Alltså vart har Katrin skrivit ngt om blondinbellas barn?

 • Raisa
  5 mars, 2014 at 23:42

  Ja det är väl just det med privatlivet som är det främsta argumentet. Man kan inte tänka på alla pedofiler men man kan baske mig respektera sitt barns rätt till privatliv så där har du en point, Lina!! KOmma till skolan och alla kompisarna har sett snoppen eller pungen. Det blir man generad av när man är liten och går i skolan.

 • Majsan
  6 mars, 2014 at 14:59

  Du är så jävla bra! Så jävla skön!
  Älskar allt du gör och du kommer ha världens jävla bästa ungar, hoppas våra kids kan dansa nakendans tillsammans! Vore jävligt fett!

 • Jenny
  6 mars, 2014 at 15:48

  Du drömmer om att se barn dansa nakendans?… Pedofil? Fy fan!

 • Linda
  6 mars, 2014 at 20:45

  Det är första gången jag är inne på Katrins hemsida. var tvungen och snoka lite efter det omtalade ämnet!
  Jag är själv är ganska neutral i frågan. Folk får göra hur dem vill.
  Jag kom och tänka på en sak… Se bara hur många stora fotografier det finns hemma hos folk på ungar som ligger på en fluffig filt nakna, uppsatta på väggen. Det är ju ungefär samma sak… ?
  Och det har väl ingen egentligen ifrågasatt varför någon vill ha dessa på väggen? Plötsligt skulle ju föräldrarna klassas som pedofiler…

  Men ja, dilemmat nu är väl att Katrin är en känd bloggare och såna får inte göra ”misstag”.

 • caroline
  6 mars, 2014 at 20:59

  Det är inte konstigt att du inte kan förstå vad det finns för sexuella kopplingar till ett barns könsorgan eftersom du inte är pedofil. Vad jag däremot tycker är konstigt är att du inte verkar förstå att pedofiler kan leva som vem som helst i samhället, utbilda sig till vad som helst. Dom finns alltså i verkligheten. ”För mig är det just film o inte verklighet”. Detta grundar du på att du själv aldrig varit utsatt för sexuella övergrepp som barn o därför inte har några erfarenheter om detta?

  Jag tror att alla vi som reagerar starkt emot att visa nakna barn på internet, förstår (med eller utan erfarenheter) att det finns sjuka människor i världen och ute på nätet. Många av dessa laddar även ner bilder och filmer på nakna barn o deras könsdelar. Det har ingenting med att det finns något sexuellt med din bebis pung o stjärt att göra. Det verkar som du tar kritiken fel. Alltså jag anser inte att det finns något sexuellt med bilden på din son. Men det finns vissa pedofiler som faktiskt tänder på den. Alla kan ju inte tycka om samma, så de har du ju rätt i. Vissa tycker om små flickor, och att sitta i parken och titta på dom. Sen vill jag rätta dig i att alla pedofiler inte är gubbar i parken som tänder på små flickor. Pedofiler tänder på barn, vissa tycker om flickor andra tycker om pojkar. Vissa tycker om spädbarn eller små barn medan andra tycker om äldre barn. Vissa gillar skiftningen in i puberteten, när brösten eller snoppen o pungen börjar växa lite eller när könshåret börjar växa etc. En del gillar barn längre in i tonåren. Pedofiler är både kvinnor och män. En pedofil vaknar inte på sin 55 års dag o tänder på barn. Detta beteende börjar i tidig ålder o utvecklas i puberteten. Det finns t.ex. 15 åriga killar och tjejer som sitter på ungdomsvård för att ha utnyttjat sina yngre syskon, kusiner eller andra yngre barn i sin närhet sexuellt.

  Finns hur mycket info som helst att få om detta. Kan ju vara bra för dig med tanke på hur lite du verkar veta om ämnet.

  Att ni i er familj går nakna hemma och tycker att nakenhet är naturligt, befriande och härligt är en sak. Det är endast mellan er i familjen och ingen kan komma till skada.

  På internet kan alla se, alla möjliga människor. Det kanske inte skadar eller påverkar ditt barn om bilden ligger i datorn hos flera pedofiler som njuter av den. Men hur kan du som mamma leva med det?

  En fråga bara, vi säger att du visste att ditt barns bild just nu ligger i datorn hos en pedofil. Hade du tyckt det var okej med att personen använde den, eller hade du bett personen radera bilden o polisanmält? Just nu är du faktiskt helt okej med att pedofiler hämtar bilden på din son eftersom den fortfarande finns kvar. Du kan inte veta med säkerhet att bilden inte finns i någons dator just nu. Med tanke på hur snabbt denna bilden har spridit sig är risken faktiskt ganska stor att någon sparat den i datorn. (hittade en artikel om bilden av en slump på nyheter 24, det har även skrivits om bilden på bloggar med höga tittarsiffror, isabella har tom länkat den, hur man nu kan göra det…).

  Om bilden nu var till bingo, varför mms:ade du den inte till endast honom, o täckte över med handduken för allmänheten? Och när så många reagerat och informerat och varnat dig, varför har du då inte tagit bort bilden?

  Helt ärligt så tror jag inte ens du kommer läsa detta eller bry dig de minsta och jag tror bilden kommer fortsätta ligga ute eftersom den ger dig mer tittarsiffror….

 • sara
  7 mars, 2014 at 18:03

  väldigt bra skrivet! vill peddosarna se barn så går dom bara in på nätet och letar upp de dom vill se! el ger sig ut till badplatser,lekparker, ja överallt!

 • Caroline
  7 mars, 2014 at 19:35

  Börjar med att säga att du cool, ja du är verkligen cool. En sådan person som man vill bli full med. Sitta och tjata å garva hela natten med. Ja just så cool tycker jag faktiskt att du verkar vara.
  Kan jämför det med jag-vill-ha-en-gayvän.!

  Följde din blogg ”förr”. När du fick ditt första barn tyckte jag du började tjöta lite väl mkt om baaaarn. Hade själv inga barn o kunde liksom inte se det roliga. Idag när jag själv har barn hade jag kunnat relatera. Olika faser!
  Sen kom perioden lchf. Körde också lchf. Stenkörde och älskade att äta lchf, prata om lchf och prata lite till om lchf. Gick ner 16 kg och pratade ännu mer om lchf. Blev tråkig att hänga med. Körde fast och kom inte med något nytt. Tillslut blev jag mätt på mig sj liksom dina inlägg och hemmagjort müsli 😉 Samtidigt som du rostade din sjuttonde plåt med müsli slutade jag att följa din blogg.

  Smygkikade in en gång i lchf-fasen när du skrev ngt om granne/tvättstuga. Bästa inlägget haha

  Är i Thailand och såhär inne i femte veckan börjar man vända sig till medier (och orka skriva tusen tecken på en spalt). Kom på -aaaah ska läsa Katrins blogg, det var längesedan å vaaaa kuuul!
  Sen började jag läsa om den där pung/stjärt grejen. Pretto-Blondinbella blir jag less på bara jag ser. Less! Att länka till din blogg, barnsligt. Rejält!
  Läser hel grejen och blir så förbannad på mig sj. För att jag reagerar! Varför reagerar man, det är ju ”bara” en bebis!!? MEN, vafan! Det där var inte ditt smartaste drag. Du verkar tycka att pedofiler bara kollar in leendes flickor. Eeeehh??! Well, vad vet jag, pedofiler kanske inte alls kollar in pojkbebisar eller pungar eller stjärtar eller just din R. Vad vet jag, vad vet du. De kanske bara kollar in flickor med stora smile som du säger. Förstå min ironi.
  Varför inte skicka ett mms?

  Det skrivs mkt om kulting. Kan inte se det i texten. Om du skrivit det och Blondinbella personligt bett dig ta bort kommentaren, tummen upp. Har du tagit bort texten för du fått kritik, så jävla feg!

  Avslutningsvis med tanke på hela punggrejen är ordet pucko som skrivs mest. Från mig till dig, pucko!! 😉

 • Mamma till en treåring
  7 mars, 2014 at 23:59

  En stolt mamma lägger upp en bild på sitt barn och det enda ni ser är pungen?? Det säger ganska mycket om hur störda ni är.
  En bild kan man aldrig ta tillbaka, barnet kanske inte vill… Trallallaaallalla men har ni tänkt på att barnet inte ser ut så när han är vuxen och hur kan man skämmas över något så sött och oskyldig?

  Det är så löjligt hur naturliga saker ska twistas för folk är så överkänsliga. I Sverige har vi så mycket att klaga på, get a Life.

  Ni haters borde följa blondinbellas blogg men hon är så tråkig och präktig så jag antar att nu gillar katiekatt

 • Matilda
  8 mars, 2014 at 00:54

  En vuxen kvinna kallar på riktigt ett oskyldigt litet barn för griskulting? På rikitgt? Skäms på dig. Och hinten till att Bella har blivit utsatt för sexuella övergrepp av sin pappa? Hallå?! Hade jag varit din son hade jag i alla fall skämts betydligt mer över hur extremt illa du beter dig än över en bild du lagt ut på min pung.

 • Julia
  9 mars, 2014 at 08:52

  Jag har svårt att se någon myndighet med utvecklingspsykologisk, didaktisk eller barnrättsnära kunskap som skulle tycka sig vara tjenis med någon förälder efter detta uttalande. Där inräknad socialtjänsten…Du borde nog ta en titt på exempelvis FNs barnkonvention artikel tolv och eventuellt skaffa lite perspektiviserande kunskap om just pedofili, nätdelning och barns reaktion och hantering av att publiceras som vuxnas egendom… Men jag kan inte klandra dig, du verkar sakna något, alltså något liknande folkvett. Det är sorgligt, skamligt och rent tragiskt att du får det massmediala utrymme du får. Men jag kan bara hoppas för dina barns skull – att du slutar vara barn själv innan dom dragit alla nitlotter i föräldarlotteriet. / Med välmenande hälsning Julia

 • Therese
  10 mars, 2014 at 12:49

  Man kan ju såklart tycka att pedofilerna alltid hittar bilder oavsett hur jag gör med bilder på mitt barn… MEN jag vill inte lägga ut bilder på mitt barn naket på nätet ändå. För bara tanken på att någon skulle ägna sig åt att titta på mitt barn med snusk i sinnet, det får mig att må illa. Varför ska jag ens ge dem chansen? Det finns så många fina bilder att visa på sitt barn, som inte visar dem i hela sin nakenhet, så jag tycker inte att det inskränker nåt. Men var och en gör ju som den vill…

 • C
  13 mars, 2014 at 10:16

  Grisen Bella?
  Hahaha, jag gillar ingen utav dessa stolpskott men att kalla folk gris till höger och vänster. Länka gärna en bild på hur du själv ser ut ”Amelie” så kanske den riktiga grisen just trätt fram.

  Seså, länka nu.

 • C
  13 mars, 2014 at 10:17

  Inte bara elak. Rätt intelligensbefriad också. Därav passar de så bra ihop. Rango-Tango-Bingo-Bongo och Katrin.

 • C
  13 mars, 2014 at 10:18

  ”Motalkärring” skrivs ihop. Gör om, gör rätt.

 • C
  13 mars, 2014 at 10:19

  Klart man kan kalla barn fula.Alla tycker inte barn ser bra ut. Sök i dig själv, det finns säkert något du tycker är fullt någon resonerar precis likadant kring.

  Skärpning och tänk längre än vad köttnäsan din räcker.

 • f
  13 mars, 2014 at 10:43

  ”Moralkärring” stavas det. Gör om, gör rätt.

 • emma
  26 mars, 2014 at 09:28

  Hei Katrin. har lest din blogg i mången år og eg syns at du er helt rå!! Du bruker de sociale medierne så som de er riktat til at brukes. Me er ett vennegjeng på vestlandet i Norge som driver en pytte liten LCHF butikk. innom snart framtid tenker me at me skall utvidga oss og starte gjestførelesninger. Du er en som vi skulle vilje bjude in då. Fra oss alle her du er en kjempe dame en riktig RÅTASS!!!! Stas med så bra lesning i bloggen!!!!!

 • sandra - 3 barns mamma
  20 april, 2014 at 08:28

  Aldrig tidigare har så många nät mobbare samlats på ett och samma ställe. Det är så trist att höra hur det kämpas för att bli av med mobbingen på skolorna och så håller vuxna människor på så här ute på nätet. Det är rätt sjukt och äckligt.

  Det du säger om någon annan säger mer om dig själv än om den andra……

 • Alexander Larsson
  24 juli, 2014 at 17:11

  Alltid roligt att hamna på en blogg där en riktig rejäl diskussion är på g! 🙂 Blondinbella får gärna besöka oss, vi finns i Södermalm, psykologa, psykologmottagning Hornstull.

 • Biggan
  15 april, 2015 at 09:43

  En blogg är en blogg. Det är upp till var och en hur man uttrycker sig och sin omgivning genom den. Katrin har valt att helexponera hela sin familj. Blondinbella har valt att inte göra det. Jag tror att Katrin missuppfattar hur Bella ser på exponeringen. Det handlar inte om fult eller inte fult att visa naket. Det handlar om att respektera integritet hos sitt barn. Vad hör till oss som familj och vad hör till offentligheten? Var går gränsen till rätten att bestämma hur mycket och ofta man vill visa sig själv och sin omgivning den egna kroppen? Det är inget konstigt eller fult med ett naket barnkön. Men vem äger rätten att visa upp precis allt hos en annan människa? En naken kropp är det finaste och unikaste som finns. Men rätten till sin egen integritet och valet hur den ska exponeras måste få finnas hos den som äger kroppen. Så tror jag att Bella tänker. Det handlar inte om att gömma och dölja. Det handlar om att se den lilla människans rätt att själv välja. Finns nog inget rätt eller fel här Katrin. Respektera din medsysters val. Precis som du ska respekteras att du väljer att helexponera din a största kärlekar. Ingen av er behöver gå till psykolog. I alla fall inte för detta. Ni har bara olika sätt att se på saken. Det är tur att alla sorter finns. Från slöja till nakna kön. Det fria valet är det viktigaste vi har. Även om man präglas av hur föräldrarna ser på saken. Vad gör det? Olika är bra. Det är det viktigaste vi har.

 • Lite bloggbråk vi minns - Bloggbevakning
  4 april, 2019 at 18:00

  […] kan titta på bilden och att Rambo inte kanske uppskattar bildpubliceringen när han bli äldre. Katrin kontrar med att Blondinbella borde gå till en […]