Okategoriserade

Bingo är för jävla trevlig

Vi är som två motpoler jag och Bingo. Inte på allt men när det kommer till att vara social så blir det väldigt påtagligt. Och det syns i kassan. Bingo har sålt mer än dubbelt så många böcker som jag lätt. Han tjoar och kramar och fotar och snackar och är så glad och härlig och kul…Jag sitter mest och ler. Tänker att de som vill ha min bok ändå kommer och köper den. Många stöttande typer här. Det stör mig lite att folk är så…kan inte hitta ordet för det jag söker… De tycker synd om mig?! Det är väldigt märkligt faktiskt. Jag skriver att en brud inte ser vidare bra ut efter 13 års träning, jag står sedan fast vid det som jag sagt i alla medier som finns och ändå resulterar det i att folk kommer och klappar mig på axeln och säger ”Oj oj oj vad du har fått stå ut…Kämpa på!” Jag fattar det inte. Rättare sagt, de fattar det inte.

Har ni sett Ringos film här bredvid? Jag tänker mig att jag numera inte behöver lägga upp mina videos i bloggen eftersom de visas här bredvid, rätt?! Jag längtar hem. Vill kolla på en bra film ikväll och bara snoza i mitt sanerade hem som luktar jordgubb. Jag är helt galen i det nya röda sköljmedlet och har överdocerat det på alla kräkslakan om ni hajar…!

Har ni tips på film som vi kan se ikväll? Vi har appleteve så om det är någon som inte kommit till Sverige så går det också bra. Tack!

You Might Also Like

 • jessica
  23 november, 2012 at 16:35

  The Untouchables, en oväntad vänskap heter den på svenska. En riktigt grym film som är verklighetsbaserad. SE den!

 • Elisabeth
  23 november, 2012 at 17:01

  Det är bra att vara ärlig men inte alltid bra att bara bli dömmande. Ibland vinner man på att välja ord mer än i andra tillfällen. Att ge konstruktiv kritik är inte precis din melodi vilket gör att du förlurar i längden – tyvärr.problemet är att du förstår inte det. Så länge du ser allt svart eller vit kommer du alltid framstå som egenkär egoist. Livet är mer nyanserat och varje medalj har en baksida. Bingo må vara hur opålitlig som helst och han kommer ändå vinna folkets sympati till skillnad från dig, kanske dags att ta lärdom av det? Du har en butik och är beroende av kunder – var rädd om de.

 • Jessica
  23 november, 2012 at 17:11

  Laweless! Grymt bra

 • Jessica
  23 november, 2012 at 17:12

  Lawless såklart, inte lawEless..

 • Lina
  23 november, 2012 at 17:19

  The blind side. Bästa filmen och baserad på en sann historia. Måste ses!

 • Lina
  23 november, 2012 at 17:37

  Läser don blogg via mobilen och då ser jag inga menyer! Så bädda gärna in filmerna i inläggen 🙂

 • Jessica
  23 november, 2012 at 17:48

  Jag håller med!!

 • sandra
  23 november, 2012 at 17:59

  japp. jag ser heller ingen video

 • Angelica
  23 november, 2012 at 18:36

  Använder Google Chrome och ser inte heller några menyer alls, bara bloggtexten som är ca 5 cm bred.

 • Carina
  23 november, 2012 at 19:05

  Ser inga menyer, inte heller några videos. Förutom bilden på Katrin och sonen, så är det bara text rakt upp och ner. Påminner om ett worddokument. (Läser på iPad)

 • Martina
  23 november, 2012 at 19:27

  Jag undrar om du själv har varit inne på din blogg och tittat Katrin? Det låter inte så när du pratar om den eftersom det du ibland nämner inte finns i bloggen.

  Så som texten ser ut nu så är den åt sidan på bloggupplägget och väldigt smal.

  Lägg mer själ i din bloggs utseende så den är ”trevlig” att vila ögonen på.

 • cio på Finest
  23 november, 2012 at 19:35

  Jag har Google Chrome och ser allt.

  Har ni rätt inställning?

  Zoom 125% är bra, då syns allt men jag slipper Katrins skutt på sidorna, om skuttandet nu inte är borta 🙂

 • Maria
  23 november, 2012 at 19:35

  åhhh! Vilket sjöljmedel är det??? Märke??? Trevlig Kväll!

 • Sara
  23 november, 2012 at 19:57

  Vilket nya sköljmedel?!. Låter ju gudomligt!

 • Stino
  23 november, 2012 at 20:08

  Ja, måste säga att jag blev förvånad över hur du framstod som väldigt blyg då jag var på bokaftonen i Sundsvall som Bokia anordnade. Du satt där helt tyst vid ditt bokbord och under själva pratet, när bokhandlaren intervjuade dig, var du påfallande lågmäld och undfallande i dina svar. Intressant kontrast i jämförelse med hur du framställer dig på din blogg, vilken jag för övrigt följt under ett par år.

 • jonna
  23 november, 2012 at 20:36

  Cookpit med Jonas Karlsson skitrolig.

 • olga
  23 november, 2012 at 21:31

  Inte jag heller 😮

 • Mamma/fashionista
  23 november, 2012 at 22:32

  Om du gillar skräckisar så kolla på Paranormal Activity!
  Sätt på er blöja innan för ni lär skvätta ner underkläderna min kära=)
  kram!

 • L
  23 november, 2012 at 22:35

  Jag har ingen dator.. Läser på min iPhone och det syns inger mer än header och text…

 • jenna
  25 november, 2012 at 13:38

  Det är kul att du vågar sticka ut.!! Det är generellt sätt många fegisar som bor i detta land, som inte vågar stå för sina åsikter!

  Det med sats reklamen, kan jag hålla med dig om.. Skulle nog vara mer effektivt om de hade haft en ”före bild” (Dvs den bilden de visade upp) och en efter bild då hon inte hade fett på kroppen typ? Då blir man taggad av att gå till gymmet..

  Det värsta är när jag hade vart sjuk och gått upp 10 kg. Jag vände mig i det läget till ett gym i Hornstull och deras personliga tränare och sa att jag vill ha ett kost och träningsschema för jag MÅSTE gå ner i vikt, jag hade jätte sexig kropp innan jag blev sjuk. Sedan gick det utför, Jag hade bara varit så tjock ett par månader (har lätt för att gå upp och ner i vikt) och svaret de ger mig är ett styrketräningsprogram.. Men för fan jag vill inte bygga muskler på den här tjocka kroppen nu, jag vill gå ner först och sedan bygga muskler.. Thats all from me..

  Nu är jag dok slank igen (egen metod) 🙂 Älskar din blogg

 • annayellowbanana
  26 november, 2012 at 15:25

  vet inte om det är för att jag använder bloglovin och därför inte kommer in till din startsida utan rätt in till inläggen men jag kan inte se några videos. bädda gärna in dem i inläggen så man inte missar nått! 😛

 • kz=fascist
  18 oktober, 2015 at 21:07

  ”Jag vill sprida kärlek och inte hat.”
  Det är ett citat från KZ. Visst låter det vackert? Men låt oss titta lite närmare på det, här följer några citat:

  ”Du får inte hälsa på mig på gatan för du är fet!”

  ” … så har man rätt att klanka ner på dig. För du är dum i huvudet …”

  ”Det här är något som folk skrattar åt och hånar. Det här är ingenting som jag tror kan vara positivt för någon.”

  ”Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara tjocka.”

  ”Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man ser ut sådär så gör man inte det.”

  ”En människa som är överviktig, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.”

  ”Men hey jag står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.”

  Jag tror faktiskt att Katrin själv tror på att hon sprider kärlek. Byter man ut _ett_ enda ord i hennes citat så inser man att det har funnits en person som också drevs av samma

  ”kärleksbudskap”. Det är exakt samma hat, skillnaden är bara att det ena är brottsligt.

  – Du får inte hälsa på mig på gatan för du är en jude.

  – … så har man rätt att klanka ner på dig. För judar är dumma i huvudet …

  – Judendom är något som folk skrattar åt och hånar. Det är ingenting som kan vara positivt för någon.

  – Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara judar.

  – Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man är jude så gör man inte det.

  – En människa som är jude, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.

  – Men hey nazister står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.

  Katrin skriver på Instagram ”Vet man att man har rätt så har man inget problem med att argumentera för sin sak”, ytterligare en gemensam egenskap: den bergfasta tron på att de har rätt och rätten att definiera vad som är rätt och fel.

  Vad värre är att för 80 år sedan var det många gjorde allt för att följa med strömmen och berika sig själva. Andra sa eller gjorde ingenting trots att de såg vad som hände. De få som vågade ”försvann” spårlöst. De allierade visste men agerade inte.

  Nu tror jag inte att Katrin kommer att få särskild stor betydelse, hon är och förblir en parentes. Men vi har en medmänsklig skyldighet att identifiera och motverka de som sprider ett hatfullt budskap, speciellt när det lindas in i omtanke och kärlek.

  Det Katrin sprider är inte kärlek. Det är hat och ondska.