Okategoriserade

#beyourselfie

You Might Also Like

 • peaches
  19 december, 2014 at 09:07

  Varför svarar du ALDRIG på kommentarer????????

 • bolle
  19 december, 2014 at 09:14

  Så konstlat. Varför åmar och kråmar du dig. Försöker du vara sexig?

 • Morsan
  19 december, 2014 at 09:39

  Stackars liten, ska han redan börja på dagis?
  Tänk om man kunde vara hemma med barnen sina i minst tre år iallafall. Men, men….ja, själv är jag tacksam att jag varit hemma så länge med alla mina barn. Började arbeta när minstingen skulle bli åtta år. Inget som jag ångrar att jag var hemmamamma i nästan 16 år. Har inte kunnat haft det bättre då, varken jag eller barnen. Jo ekonomiskt då, men vi klarade oss bra. Har en man som tjänade bra.
  Lycka till med ditt liv Katrin och hoppas det går bra på förskolan för lilla Rambo!
  Alla är vi olika och tur är väl det.

 • gina
  19 december, 2014 at 09:46

  Fin bakgrundsmusik!!!

 • Lisa
  19 december, 2014 at 09:58

  Du är så snygg!! Haha

  Men Rambo på dagis? Han är ETT år? Nu dömer jag men det låter sjuukt tidigt. Gjorde ni samma med Ringo?

 • Isabell
  19 december, 2014 at 10:08

  Men skämtar ni? Det är jätte vanligt att lämna sina barn på dagis vid ett – ett och ett halvt år. Inget de lider av. Och det kan t.om vara så att det är lättare att skola in dem då, då de inte är lika mammiga/pappiga. Alla har inte samma förutsättningar och kan vara hemma tills sina barn är tre år som vissa antyder. Det är viktigt för barnens utveckling att träffa andra barn. Sluta döma och låt varje familj göra det som känns bäst för dem.

 • D. DeMarkey
  19 december, 2014 at 10:14

  Det är så kul hur dina läsare orkar bry sig så mycket om att klaga och pika allt i ditt liv. Undra varför man följer en person som man inte gillar då? Det där har jag aldrig förstått.

  Hur som så, kul att det ser lovande ut 2015.

  Ha en bra dag!

 • urban
  19 december, 2014 at 10:47

  Hemskt vad du artikulerar. Har du gått hos talpedagog, för att bli av med den hemska dialekten?

 • gunilla
  19 december, 2014 at 11:17

  God Jul till dej också
  Lycka till

 • Carrie
  19 december, 2014 at 12:26

  Nä men fan då ett till litet barn som ska sättas på dagis !
  Jag förstår verkligen inte varför man skaffar barn. För att sätta dom på dagis sååå tidigt. O nej! Barn har inte behov att vara i stökiga miljöer utan sin mamma eller pappa för att det är såå viktigt att lära sig att vara med andra barn!
  Det är helt enkelt lathet o egoistiska föräldrar som lämnar sina barn.
  O i detta fallet är det inte att katrin har dåligt ställt o måste jobba.
  Nej. Det är lathet.

 • Carrie
  19 december, 2014 at 12:27

  Kolla natalis.se
  Hon fixar det galant!

 • Linda
  19 december, 2014 at 14:16

  Tänkte gå in i er butik och handla idag men vågade inte eftersom att jag kände att jag är för tjock eftersom att jag är bara precis normalviktigt. Orkade inte riskera att äckla någon med min vikt liksom. Får fan söka hjälp för sådant vekt självförtroende vill jag inte ha. La mina julklappshundralappar på en fin ostbutik istället till mina LCHF-släktingar så de blir nog ändå nöjda.

 • Eva
  19 december, 2014 at 16:23

  KATRIN ZYTOMIERSKA! Jag har följt din blogg sen den var på Stureplan. Jag vill bara säga att jag älskar dig och det du gör. Du är en stark, smart och driven kvinna! DU är min förebild! Du skriver så bra saker och jag känner mig alltid inspirerad av det du skriver. Du gör så jävla mycket grejer och du gör dom BRA! Så Tack Katrin.
  Tack för att du är en rååå förebild!

  Så… När ska du öppna butik i Norge?!

  Ha en riktigt fin jul!

 • Lisa
  19 december, 2014 at 16:54

  Klart varje familj får göra vad som är bäst för dem. Tror ändå inte att det bästa är att ettåringar sätts på dagis. Har full förståelse för att vissa inte klarar det ekonomiskt men sådant anser jag att man ska ha i åtanke INNAN man skaffar barn. Att inskolning blir lättare spelar väl ingen roll. Barnens tre första år är viktiga för hur bra anknytning barnet får till föräldrarna bland annat. Och dagis är långt ifrån enda stället de kan träffa andra barn… ”Inget det lider av” nej, kanske inte men vill man inte som förälder sitt barns bästa Isabell??

 • Davve
  19 december, 2014 at 17:50

  Väldigt bra förebild som mobbar, kränker och är hatisk till höger och vänster..Väldigt starkt att VIKTMOBBA oskyldiga..,man blir rädd för vad mänskligheten är på väg..Katrin borde söka hjälp för sitt illamående…Ajjö

 • Lena
  19 december, 2014 at 18:41

  Här i USA får man vara hemma med sin nyfödda bebis i 3 månader sen är det dagis/dagmamma eller nanny som gäller. Så att lämna en ettåring är inte så konstigt. Vem har råd eller möjlighet att vara hemma längre än det? Sen att dagis är sjukt billigt i Sverige jämfört mot här. Här kostar en dagisplats allt mellan 10 000 – 20 000 kr i månaden.
  Lägg till att man måste ha en privat sjukförsäkring på det samt att VAB inte existerar här.
  Lille Rambo kommer trivas utmärkt på dagis! God Jul och Gott nytt år Katrin!

 • katarina
  19 december, 2014 at 19:00

  Lisa & Carrie !

  Jag måste få gratulera er, det låter verkligen som om ni har studerat barnpsykologi, ni kan detta perfekt !

  Kan ni bara tala om för mig på vilket universitet ni har studerat på, då vet jag vem som är skyldig till alla era ignoranta kommentarer ?!

 • laura
  19 december, 2014 at 19:09

  Jättebra att Rambo börjar på dagis! I vissa fall kan dagis vara bättre än föräldrarna och i detta fall tror jag faktiskt det är så. Klart de älskar sin lilla men de verkar inte vara världens mest altruistiska eller pedagogiska föräldrar om man säger så…

  Är mamman glad över att vara hemma så tror jag också på att de första 3 åren spenderas bäst hemma (och självklart i parker, öppna förskolor, hos kompisar etc). Vill mamman däremot inte ta hand om barnet så är dagis hundra gånger bättre… Själv se jag mig som en lyckans ost att kunna fått vara och kan vara hemma med mina barn…men allt handlar ju om prioriteringar och livsvärderingar (obs detta är absolut ingen kritik mot mammor som av olika anledningar inte kan/vill vara hemma med sina barn…)

 • Isabell
  19 december, 2014 at 19:48

  Lisa: Det är väl klart man vill sitt barns bästa, men vem är du eller jag att säga då att alla ska vara hemma 3 år med sina barn eller att alla ska börja vid ett år? Det är väl individuellt hur det funkar med familjen och barnen. Ekonomin brukar alltid lösa sig, och ha den i åtanke innan man skaffar barn kanske inte funkar för alla, de som faktiskt blir gravid trots preventivmedel men inte klarar göra abort då osv? Vad jag menar är att man inte behöver gnälla på dem som väljer att gå tillbaka till arbetet fortare än tre år. De som vill vara hemma får ju självklart vara det och jag har ju inget emot vad de tycker eller hur de gör, men jag dömer inte heler de som lämnar på dagis vid ett år, man är inte en sämre förälder eller lat för att man lämnar sina barn på dagis, tycker jag, men sen finns det de som tycker att man är det också men de får ju stå för dem.

 • lina
  19 december, 2014 at 20:33

  Skojar hon eller menar hon verkligen det hon säger? ”2014 har det varit fokus på mina barn och 2015 är det fokus på MOI och min karriär”.. och barnen slänger vi i soptippen då? Vissa borde inte skaffat barn eftersom de ser det som en så stor uppoffring… och då har hon ju ändå haft städhjälp, mormor och barnflickan 2014, varför inte skicka barnen på internat direkt?

 • jessika
  19 december, 2014 at 21:26

  Vissa av er har ju någon skruv lös som inte kan tänka sig in i andras situationer. Bara för att ni kan vara hemma med era barn till dom är stora så kan inte alla det! Vissa har företag att sköta, vissa har inte ens råd. Min systerdotter började på dagis när hon var ett år och 3 månader och det var det bästa för henne. Hon tyckte inte alls det var kul att vara hemma med mamma hela dagarna, leka med samma leksaker varje dag osv. Hon älskade att börja på dagis och få träffa andra barn, leka med andra leksaker och framförallt att få leka utomhus större delen av dagen. Min syster hade dessutom inga mammakompisar eller liknande så min systerdotter fick inte träffa många andra barn/bebisar förutom på öppna förskolan någon gång i veckan. Så snälla, låt varje familj få välja själva och sluta döm och påpeka. Väldigt tröttsamt!

 • Belinda
  20 december, 2014 at 08:56

  Allvarligt, tror folk att man lämnar barn på dagis främst för att barnen ska få vara med andra barn?

  Nej men det är såhär att många av oss har intressanta och bra jobb som man inte kan och vill vara borta från hur länge som helst. Som i vårt fall. Jag var hemma i tio månader och min sambo kommer vara hemma i tio månader, dvs dottern börjar förskolan när hon är 22 månader. Inte för att vi inte har råd att vara hemma längre (skulle kunna leva på bara ena lönen). Inte för att dottern absolut behöver vara med andra barn. Inte för att vi inte orkar vara hemma (båda gillar att vara föräldralediga).

  Utan för att vi har satsat på jobb som vi vill kunna fortsätta med på en bra nivå trots att vi har barn. Och i våra branscher kan man inte försvinna i tre år och sedan komma tillbaka och tro att man bara kan gå in och göra jobbet på samma nivå som innan.

  Jag har alltid velat ha barn och alltid velat ha ett intressant jobb. Utbildade mig i fem år på högskola. Försökte få barn i fem år innan jag äntligen blev gravid. Jag ser förskola som en självklar lösning för att det ska gå att få båda delarna. Tror att mitt barn kommer dra nytta av att växa upp i ett hem där båda föräldrarna jobbar med intressanta saker.

  Vi kommer båda jobba deltid så att dottern inte får jättelånga dagar på förskolan.

 • Bu
  20 december, 2014 at 11:17

  Alltså jag blir på sjukt trött på folk som lina här ovan. Bara för att lina själv har det jobbigt med sina barn och kanske inte pengar till barnhjälp eller att lägga på sig själv osv så ska ALLA ha det lika jävligt annars är det inte RÄTTVIST och då FÖRTJÄNAR de inte att ha barn. Alls.
  Käften lina.

 • Bu
  20 december, 2014 at 11:19

  Och lina – om du inte gått på internat själv kanske du bör avvakta med att yttra dig?

 • lina
  20 december, 2014 at 12:59

  Jag är hemmamamma och min man som är kapten är borta mycket så jag har städhjälp men aldrig att jag skulle ha någon som hjälpte mig med barnen. Herregud man skaffar väl barn för att man vill umgås med dem…Och nej jag har inte gått på internat, kan vara lärorikt för äldre barn men jag har väninnor som gått från det de var sju-åtta och varit traumatiserade av upplevelsen.

 • Cleo
  20 december, 2014 at 18:39

  Jösses vad många dömande människor det finns. Barn fungerar fint på dagis vid 1, 1 ½ års ålder. Tror de flesta skaffar barn för att de vill ha barn (inte för att umgås med dom 24/7) och samtidigt vill göra karriär, ta hand om sig själv (bli bättre mamma). Sen har faktiskt dessa barn en pappa också som också finns i bilden och som är engagerad i deras mående och hur de utvecklas. Allt ligger inte på MaMmA´n. Tycker det är enormt bra om man kan ta stöd av familj, barnflickor m.m. Vilken tillgång för barnet att få känna många människor =)

  Undra hur poppis jag kommer bli då som ska ha barn nu vilken dag som helst och som inte kommer gå på föräldraledighet alls utan barnets pappa gör det.. =) Karriärsvin, javisst =P

 • Eva
  20 december, 2014 at 20:20

  Cleo! Du är så råååååå!

 • laura
  20 december, 2014 at 22:43

  Cleo- ditt barn kommer inte att lida av att det inte är just du som är hemma med det- en kärleksfull pappa fungerar precis lika bra! Däremot kanske du kommer att lida av det längre fram för det är underbart (och jättejobbigt periodvis såklart) att vara hemma med sina barn. Varför skaffar du barn kan man undra om du som du själv beskriver det bara vill satsa på din karriär? Socialt tvång? Som sagt, det behöver inte gå någon nöd på barnet men att bära ett barn i 9 månader för att sedan inte knyta an till det när man fött ut det känns lite främmande i min värld…

 • Emma
  21 december, 2014 at 10:13

  Ni som är hemma i tre år, vem försörjer er?

 • Gunilla
  22 december, 2014 at 11:48

  Har inga barn så jag ska inte ge mig in i den diskussionen. Är säker på att var och en gör det som känns bäst för dem.
  Dock vill jag gärna lämna en komplimang till Katrin: du har jättefin hy och är väldigt söt när du pratar. Rörliga bilder säger så mycket mer än stillbilder.
  God Jul

 • Amanda
  27 december, 2014 at 15:42

  Det här jämställda tjafset gör mig tokig. NEJ EN PAPPA FUNGERAR INTE LIKA BRA SOM EN MAMMA första året. Fatta det!