Okategoriserade

Berghs

Jag har en kompis som pluggar på Berghs. Han mejlade och bad mig att lägga upp det här på min blogg. ”Vad är det här?”, svarade jag honom. ”Det är ett musikprojekt som drivs av eleverna på Berghs”, svarade han. Nu har jag tittat på den här videon några gånger och antingen är jag för gammal eller för omodern men jag fattar inte vad det här ska kommunicera. Gör ni?

Och så den här också:

You Might Also Like

 • manka
  6 april, 2013 at 22:46

  Nje, inte jag heller.

 • Jenny
  8 april, 2013 at 07:47

  Nej det där var bara märkligt..

 • ania
  8 april, 2013 at 11:18

  Ser ut som de sammanlänkat ljud och ljus, dvs. ljusspelet är musiken, det man ser är när ljuset kommunicerar låten kanske, en slags uppvisning av när teknik möter konst också kanske…men det ’r ju bara en gissning =)

  det kan ju vara så att vi ska undra helt enkelt…