Okategoriserade

Bara ge mig en halvtimme

Bra natt. Lillen sov från 12-5 i ett bräde, bara en sån sak. Sen vaknade jag och slajdade ut ur sängen så att han låg kvar, absolut han ligger i min armhåla från 5 till 8 då han käkar och sen 10 gick jag upp och då sov han vidare. Halv elva vaknade han och det är jag så otroligt tacksam och nöjd med. Jag hann duscha, baka bröd, städa hela köket, rensa Ringos rum, betala några fakturor, klä på mig, sortera tvätt. Det känns som att jag fått många timmar men det blir så som jag misstänkte att det skulle bli. Jag blir sjukt effektiv av att aldrig få tid att göra något på. Jag rör mig numera som en robot som aldrig står still i en sekund. Jag har stationer i lägenheten som jag susar förbi. Jag har en plats där det står en kopp kaffe som jag tar en klunk från varje gång som jag passerar det, jag har en öppen diskmaskin som jag ställer in något i varje gång jag går förbi, en tvättkorg osv. Ni skulle se mig! Ska be Bingo filma någon dag för jag är grymt effektiv nu!

Var klippet roligt på Bingo när han läser upp mitt blogginlägg tyckte ni? Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig när jag såg det men det behöver ju inte betyda att ni gör det. Jag ska läsa hans blogg någon dag HA HA HA.

I tisdags gick jag 7 kilometer och idag ska jag gå 7. Och imorgon också men det är för att jag nu bestämt att jag försöker att få alla som vill fika med mig att gå runt Djurgårn istället. Ni som har läst min första bok vet att det är ett av de första stegen till att bli smal. SLUTA FIKA BÖRJA KNATA. SLUTA BÄRSA BÖRJA KNATA.

 

You Might Also Like

 • engla
  23 januari, 2014 at 11:22

  Visst fan Katrin. Du är BARA BÄST. En SUPERDUKTIG effektiv proffsmorsa. Du skall vara STOLT över dig själv. HEJA HEJA!!!

 • emzy
  23 januari, 2014 at 11:27

  Håller med. Förutom att jag tycker min morsa är BÄST!

 • john
  23 januari, 2014 at 11:37

  Det är riktigt Katrin. Man skall skryta om sig själv. Även om det bara är för att provocera!!

 • Carrie
  23 januari, 2014 at 11:40

  Hahahaha.. Jag sitter och äter lunch och kör en repris på ”Alla älskar mamma” Hahaha..tillsammans är ni oslagbara 🙂 Så sinnessjukt roligt. Ni är fan bäst!!!

 • qintus
  23 januari, 2014 at 11:42

  Ja kör hårt Katrin. Att PROVOCERA är ju ditt område!

 • jonna
  23 januari, 2014 at 11:46

  I morgon är en annan dag!

 • Carrie
  23 januari, 2014 at 12:01

  Jepp! Då är det Fredag och sen blir det Lördag 🙂

 • Paulina
  23 januari, 2014 at 12:24

  Och då kan man vara död!
  CARPE DIEM!

 • klara
  23 januari, 2014 at 12:27

  Ja man skall ta vara på dagen!

 • Anna
  23 januari, 2014 at 12:33

  Man kan ju undra vem som blir provocerad av skryt om att K är effektiv på att plocka i diskmaskinen osv. Jag och flera andra föräldralediga jag känner brukar ”skryta” om samma sak.

 • fia
  23 januari, 2014 at 12:39

  Du är verkligen duktig Katrin. Och vilken underbar humor. Du är nästan en övermänniska!

 • lisa klara
  23 januari, 2014 at 13:12

  du kan se mig på wellnes 2014

 • Maja
  23 januari, 2014 at 13:47

  Idag sov min kille på 8 veckor i bärselen i 40 minuter.Jävlar vad med grejer jag hann med!:) Härligt!

 • OMG
  23 januari, 2014 at 15:31

  jo ja kan tänka mig vad man bör hinna med…du dammsög, skurade badkaret, bryggde kaffe och ringde svärmor…

 • blondie
  23 januari, 2014 at 17:51

  Kan du inte skriva en bok, om hur man blir en så JÄVLA bra mamma.Du kan liera dig med AW!!!

 • zelda
  23 januari, 2014 at 19:43

  Jaaaa Anna Wahlgren och du är de bästa morsor!!!

 • Emilia
  23 januari, 2014 at 19:58

  Riktigt jävla bra Katrin! Kör också robot-stilen här hemma. (När jag pallar) inte en chans att jag var så här jävla effektiv innan lillrumpan kom!
  Och jag är så sjukt bra på att amma och promenera också ska ni veta! Är tre kilo under starters vikten nu (-23 kilo! BOJACKA!!!)!
  Visst fan ska man väl få vara glad och stolt?!
  Eftersom jag inte har nån egen blogg så skryter jag här.. Jag är bäst! SKRYYYYT! Bäst! Bäst! Bäst! Och just ja Katrin är bäst oxå! Hurra!

 • Emilia
  23 januari, 2014 at 20:16

  Hurra för alla duktiga morser . Där jag är bäst så klart. Men jag är ingen pedofil. TACK OCH LOV!!!!!!!

 • minime
  23 januari, 2014 at 21:44

  Ja, hahahaha, jag håller med dig Anna, jag får en känsla av att dessa små människor med sina maniska hatinlägg inte är speciellt gamla…inte heller helt friska.

 • Carro
  23 januari, 2014 at 22:02

  hahahahaha jag tyckte uppläsningen var jätterolig

 • Maja
  24 januari, 2014 at 08:32

  Men chilla.Eftersom han typ aldrig sover på annat sätt än på mig så var det gött att hinna med något.Och svärmor gick bort för två år sedan.