Okategoriserade

Bada med clemetinerna

Jag frågade Ringo om han vill åka till Hawaii och bada med delfinerna? ”Mamma bada”, sa Ringo. ”Mamma bada med delfinerna och Ringo med!”, sa jag. ”Mamma bada, Nova bada pappa bada med”, svarade Ringo glatt. ”Alla ska bada med delfinerna!”, sa jag då. ”Mamma med och pappa med och Nova med!”, sa Ringo och sen kom pappa Bingo in i bilen. ”Ska du berätta för pappa vad vi ska göra på Hawaii?”, sa jag. ”Bada clementinerna!”, sa Ringo glatt. ”Va?!”, sa Bingo. ”Vi ska bada med delfinerna Ringo inte clementinerna dom äter vi!” och ta mig inte på orden nu för det är inte vi som äter clementinerna utan Ringo och Laulau.

Nu fick jag just sms av Shervin som är hemma hos mig och bakar beställningar på vörtbröd och lussekatter. ”Bada clementinerna Nova med mamma med pappa med Ringo med bada”, står det. Det tyckte jag va kul.

 

You Might Also Like

 • Helen
  11 december, 2012 at 17:24

  Idag startar FÖRÄLDRAVRÅLET!

  Rädda klimatet offra inte våra barn
  http://www.foraldravralet.se

 • Jonas
  11 december, 2012 at 18:20

  Det gick ju fasen inte att baka ut Lussebullarna i din bok, blev bara kletigt, Så det fick bli runda bullar OCH smaken var riktigt bra! Kommer göra en ny sats snart igen. 🙂

 • Robert
  11 december, 2012 at 19:29

  SKIT i Prinskorven… Kommer du ihåg Zara Larson som vann talang 2008?
  Zara Larsson – Uncover
  https://www.youtube.com/watch?v=gdzJ9wyV3QU
  Hon är kommer snart upp till 1 miljon visningar.

 • Lena
  11 december, 2012 at 20:22

  Jag såg Zara Larsson som åttaåring sjunga ”I will always love you” på en skolavslutning. Jag lovar att hela skolgården hade ståpäls.Inte många som kan komma upp i samma klass som Whitney Houston sjöng den men Zara gjorde det, som åttaåring…

 • SweTex
  12 december, 2012 at 06:04

  Vad i helvete är ”Clemetiner”? Har du ingen som korrekturläser vad du försöker plita ner, eftersom du uttrycker dig och stavar som en 10-åring gång på gång i din blogg?

 • SweTex
  12 december, 2012 at 06:06

  Vill samtidigt be om ursäkt till alla 12-åringar, menade inte att jämföra er med Latrin. Det var riktigt taskigt gjort av mig, det erkännes.

 • SweTex
  12 december, 2012 at 06:07

  10-åringar, menar jag….

 • felicia
  12 december, 2012 at 15:55

  När kommer bilderna och resultatet från ditt 6 veckors projekt?