Okategoriserade

Att jag slarvar så

Jag ber om ursäkt. Ringo slutade helt att hosta natten mellan lördag och söndag så söndag var han på badhuset med Bingo och lekte och sen var vi på middag hos Olivia och hostan kom inte tillbaka så på måndag gick han till dagis. Självklart ska jag rapportera sånt. Jag ska även förtydliga att jag inte skrev att det är svårt att hitta en läkare som stödjer LCHF utan att jag inte visste hur jag skulle gå tillväga för att hitta en läkare över huvud taget. Många mejl om den saken. Jag har fått in ungefär 100 mejl från läkare som anser sig vara proffs på LCHF så det var inte ett problem alls. Så då vet ni det också.

Idag kör vi anställningsintervjuer hela dagen. En i timmen och nu kom just klockan 11-intervjun.

Missa inte att vi har en grym deal i shopen. Raw food kokschips till halva priset. Passa på och prova flingorna de är härliga och nyttiga! Vi kör najsprajs på Tacokrydda utan skit i också! 15 pix för våra medlemmar.

 

You Might Also Like

 • Camilla
  13 februari, 2013 at 10:59

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Lotte
  13 februari, 2013 at 11:24

  Hoppas ni får tag på en riktig pärla bland de som intervjuas .-)

 • annak
  13 februari, 2013 at 12:29

  Fråga en dietist om frågan om lchf kosten de har bättre utbildning än läkarna på kost och näringslära .vore härligt om nån dietist kunde förklara vad som händer när man tillför fett i så stor mängd.

 • Marianne
  13 februari, 2013 at 13:30

  Jag kör lchf. men så mycket mer fett äter jag inte. tar min man en semla. tar jag hallon å grädde. han får i sig både grädde å socker. äter vi fläskfile så äter han lika mycket bea som jag plus pommes. jag äter sallad med feta till. vilket han oxå tar av. jag äter babybell till frukost å han ostmacka. så så mycket mer fett blir de inte för mig.

 • Adam
  13 februari, 2013 at 13:46

  vilken mängd du pratar om. Vad gjorde du innan LCHF i ditt liv? Margarin utan att tänka, olja – bara för det var billigt. Jag vet inte vad och hur du äter men ibland verkar det som folk tror att man äter smör med sked till varje måldit. Hade du inte använd grädde till såser, creme fraiche, olivolja och smör innan? Vad åt du då? Jag undrar inte om potatis, pasta,ris, bröd, bullar mm – utan just fet.

 • Adam
  13 februari, 2013 at 13:47

  precis så är det.

 • Esmeralda
  13 februari, 2013 at 15:37

  Fy tusan. Vad tråkigt. Att läsa om folk som bantar och om vad de äter.

 • J
  13 februari, 2013 at 15:40

  Hej Katrin! Kan man kontakta dig via mail på något sätt?

 • Angelika
  13 februari, 2013 at 16:03

  Hej Katrin, är det för sent för att skicka CV o komma in på intervju? Tänkte gå hem efter jobbet och skicka den annars kanske man kan droppa förbi affären vid gallerian o lämna den?

 • Sally
  13 februari, 2013 at 16:27

  Varför skriver du ”i så stor mängd”?
  Vad är det för mängd du menar?
  Dom som inte är så insatta brukar tro att man överkonsumerar fett, men så är det ju inte!

 • Bjassen
  13 februari, 2013 at 16:29

  Angelica: tror du Katrin soker efter nan som sitter och snallt fragar i ett kommentarsfalt om hon far soka jobbet? dundra in i butiken, slang ditt cv pa banken o bjud pa nan acklig LCHF-kaka sa ska du se att du har bra mycket storre chanser an att sitta har som en javla planta o be om lov att soka tjansten And, know your audience. Katrin soker nan som ar driven. Att spela lam o fraga om man fortfarande far soka tjansten i ett kommentarsfalt ar sa javla dumt sa klockorna stannar. Inte for att vara san men fan ryck upp dig o kamma peruken, slang in kakan i ugnen o satt fart pa dom sma trollfotterna.

 • mia
  13 februari, 2013 at 16:54

  du måste vara störd

 • Angelika
  13 februari, 2013 at 17:06

  Hej B, du kanske ska ta och bättra på läsläran lite och faktist stanna upp och ta ett andetag o läsa texten. Jag frågade om tjänsten redan var tillsatt inte om jag får söka. Ha en bra dag!

 • Adam
  13 februari, 2013 at 17:58

  Vem har sagt att alla bantar (av de som kommenterar)??? Att välja äta mat som man själv tycker om behöver inte betyda bantning eller? Kanske har du lite snäv bild av LCHF?

 • Adam
  13 februari, 2013 at 18:03

  Angelica – är du så desperat att du ställer upp på grattis praktikjobb eller så behöver du komma i närheten av ”C” kändisar för att känna dig hel?
  Herre gud, har folk tappat förståndet?

 • Bjassen
  13 februari, 2013 at 18:12

  Må vara hänt! men ändå, står ju att ingen anställning sker förrän efter 2v gratisjobb, så vad fan, skitsamma om hon gett det till nån annan. Gå in o imponera istället.
  Att fråga om det är tillsatt i ett kommentarsfält o inte orka skicka in en ansökan ”för jobbet kanske är borta” imponerar inte på nån arbetsgivare. Tyckte din ide om att glida förbi var bra, kör på det. Make it happen Angelika! om man nu vill arbeta gratis 2 veckor..

 • E
  13 februari, 2013 at 18:59

  Haha KOKS-chips. Värsta party-snacksen.

 • Emma
  13 februari, 2013 at 20:13

  Det är EXTREMT irriterande att läsa samma kommentar under varenda inlägg.
  Ge dig, ingen vill ha dina förbannade piller.
  Lägg av!

 • Bjassen
  13 februari, 2013 at 20:58

  Jag köper allt du har rätt av om det betyder att du aldrig mer yttrar ett ord din jäkla clown

 • Pernilla
  13 februari, 2013 at 21:40

  Ja,de chipsen låter farliga! He he….

 • Kalle
  13 februari, 2013 at 21:58

  Vadå ?! Jag vill ha Camilla

 • Kalle
  13 februari, 2013 at 22:00

  Kul adAm att du kan stava rätt idag. !!

 • Kalle
  13 februari, 2013 at 22:03

  Men jag spyr Adam har du fort inte lärt dig skilja på gratis o grattis .,,,, jag dööööör

 • Esmeralda
  14 februari, 2013 at 10:40

  Oj oj oj nä men visst Adam! Hur rätt du har. Hur kunde jag i min enfald blanda ihop matprat och dieter och bantning och vikt och recept och LCHF sådär i en röra, när det ju SÅ FUNDAMENTALT skiljer sig åt. Men för att skriva det T.Y.D.L.I.G.A.R.E då Adam- det är urvattnat, trist och intetsägande att läsa om exakt vilken müsli folk äter på morgnarna, hur många gurkskivor det läggs på brödet som innehåller så och så mycket dinkelmjöl. Kanhända att folk inte alls bantar, kanske de bara lever hälsosamt, lägger om kost, drar bort, adderar, mår bättre, mår sämre. Men vet du vad- shit the same! Shit the same vilja bokstavskombinationer som ligger bakom- LCHF, GI- det skrivs om MAT- om innehåll i mat, hur och vad vi äter. Och det är viktigt. En viktig del av våra liv. Herregud. Utan föda dör vi. Och uppenbarligen dör vi av vår föda också. MEN. Vad jag vill komma fram till är. Att när tyngdpunkten i vår existens kommer att ligga i vår kost, blir vi inte lite korkade då?

 • Linan
  14 februari, 2013 at 12:17

  Håller med.

 • Kristina
  14 februari, 2013 at 14:37

  Nja, det är väl lite så – mer grädde, fetare yougert är väl få exempel på att kosten är fetare.
  Visst är grädde nyttigare men man har det ju i allt( våfflor, såser mm)
  Det blir mer fett än i vanlig kost, det är så eftersom ingen räknar in att socker blir till fett i kroppen.
  Mycket mer rent fettintag blir det och det framgår egentligen även av namnet!

 • Kristina
  14 februari, 2013 at 14:44

  Lchf är ingen livsstil utan en hjälp att gå ner i vikt, för att hålla insulinet i chakt och att få ner vissa fetter i blodet.
  För en frisk människa skall bara äta kosten under viknedgång då forskningen på effekterna(bi) är för få.
  Alltså en diet, bantning mm;)

 • Mums
  14 februari, 2013 at 21:53

  Det bästa med det hela är ju att pillrena – hoppsan, hoppsan – ”tagit slut” om man inte har hunnit maila inom 10 minuter

 • sandra
  16 februari, 2013 at 13:06

  måste bara säga att du ser så sjukt ung ut här, vilket jävla glow. typ nitton bast, vafan. snyggt!